311803
-
Ez a probléma akkor fog megoldódni, ha megoldják az energia kérdést. Mert sós vízből elő tudnak állítani édeset, viszont az ahhoz szükséges energia (világméretű ellátás) nem áll rendelkezésünkre. Majd az ükunokáink meglátják mi lesz:) -
Tudomásom szerint a víz nem tűnik el, sőtt sokszor több is van mint kéne, egyszerűen tisztítani kell. -
Mert lusta... Attól még nem lesz gazdaságos és energiatakarékos. Sokkal több vizet fogyaszt, mintha rendesen mosogatna az ember és mellé még nem kevés áramot is... Ráadásul ha előtte nem mosod elő, áztatod be, akkor baszik neked csillogóra nyalni a cuccokat. A villanyírógép után az emberiség második leghülyébb találmánya. -
Ezért kell lágyat kulázni, azt megfelelő folyadékbevitel esetén simán letudod veretni.
Viccet előre téve: A Föld vízkészlete állandó. Csak mi lettünk kissé sokan erre az állandóra. -
Jah tudom én is, megoldás, hogy kulázz a kertben.
Én azt szoktam, és nem kell lehúznod. :D
Nem a wc-re gondoltam elsősorban mint vizhasználat. -
Ezek ugyanolyan hülye sztereotípiák, mint amit a pestiek mondanak a vidékiekről. Kollégámmal az volt a kedvencünk (nyírségi srác), hogy a vidékieknek azért erősebb az immunrendszere, mert szemetet esznek. :D -
A víz pazarlása az egyik legnagyobb probléma ezen a sárgolyón. Nincs belőle végtelen mennyiségű. Belegondoltál már, hogy a kuládat is IVÓVÍZZEL húzod le? Mi még rendesen el is vagyunk látva tiszta, minőségi ivóvízzel, de mondjuk például a görögökhöz már 3 éve is tankerek vitték az ivóvizet, mert nekik már alig van! -
Ez a DOTA 2 közvetítés nagyon profi:)
(Mondjuk Valve 40 millió dolcsit rakott bele:)) Csapatok mezeket kaptak, elől display-es játékbox-ok vannak, 2 kommentár, stbstb:) -
Ez a hülyeség a mosogatógép szöveg ismerős. Asszony is nyomta lány korában. Igaz sose látott addig olyat. Aztán együtt éltünk pár évet, és saját lakás saját konyhájába mi került be elsőnek? Na mi? Hát igen, a mosogatógép. -
Kit érdekel!? BOSZORKÁNY!!!! Égessük meg! -
De még lehetsz. :D -
Add fel utánvéttel. ;-)
Jah, hogy a bank...
A posta drága, mert nem csak a te cuccod viszik, hanem még 300 másikat is.
Igazából Die Hard :-( -
De...én nem bp-i vagyok :D
/csak az irodám van ott, mer annak ott kell lennie. Viszont ezért minden nap egy hatvanas küldök a gépbe, hogy összekössem a két pontot. Nem tudok rajt változtatni, evvan. -
Spórolsz a vízzel, meg árammal hogy elég pénz legyen a pc-dre? :D -
Utállak benneteket!
Már legalább 50 bizniszt buktam el ilyenek miatt, akik ilyen szöveget nyomnak, hogy jó, akkor Budaörsi Tesco-nál holnap?
Rengetegen fel sem tételezik, hogy nem mindenki abban a pöcegödörben él.
Tudod mit hallok most odakintről? Tücsökciripelést, de lehetnek vagy 200-an. Slusszpoén: Nagy esemény, ahogy a közeli almafáról koppanva leesik néha 1-1 alma.
Reggel? Madárcsicsergés és a szomszéd kakasának kukorékolása.
Dugig vagyunk parlagfűvel. NEM ISMEREK olyan embert a környéken aki allergiás rá!
Inkább nőjön fel a kölyköm ilyen közegben, mint az apa kocsijával elhúzó tini suttyók, a részegek, meg a norvég randalírozók hangjára.
Bonus: Itt nincsenek betondzsungelek, csak öreg, tölgyek, bükkök, meg sok akác... így a hő sem reked meg, légkondi nélkül van annyi a szobába, mint városon légkondival. -
Hallom a PayDay 2 most 5 nappal a megjelenés előtt már nyereséges. -
Tusolunk. Mosogatógép sose lesz, mert a világ leghülyébb és legpazarlóbb találmánya. Asszony a mosogatógép. Még áramot sem fogyaszt. Vizet csak úgy nem folyatunk sehova. Mosógép ugyan 10 éves Whirlpool, de már akkor A kategóriás volt. Locsolni pedig fúrott kútból szoktunk. :) -
Így kezdtem én is jatekaim.hu-n. Először csak vásároltam, rögtön 1 nap alatt utaltam mindig és jöttek is a pozitív értékelések. Mostmeg már 51 pozitívom van. :D
Amit még nem értek, hogy újonc regisztrál és mindent drágán ad.
pl kb 2 hete srác 0 pozitívval felrakott 3 játékot. GTA 4: 10k, NFS: Pro Street 5k, Fifa 10 -4k
Hát így aztán várhatja a pozitívokat. Minek venni valaki újonctól drágán mikor fent van az oldalon fele annyiért egy sok pozitívos embernél is? -
Hát én a goldot vettem így, meg nejem eladta a kinőtt babakocsikat, szóval ez fel se merült bennem, hogy a vevőt is pontozzák. -
Bocs ez egyel feljebb ment BOTOND üzenetére, de jó hogy 2 témát összefonunk. :DDDDDDD -
Fejenként 2-4 köbméter reális, ha csak zuhanyzik az ember és spórol (nem folyatja mosogatás, fogmosás, borotválkozás közben, mosógép mennyit megy, stb).
Nálunk a mosogatógép is iszik, a kert sokat iszik, a lányok kádaznak, szóval mi megiszunk havonta 10-15 köbmétert:) -
Vagy Botond a párod????
-
Kedvencem még, hogy divat sírni, hogy drága a posta.
Mondom basszus 500 Ft-ért ajánlottan 2 nap alatt elviszi neked a játékot 400 kilóméterre is. De felőlem le is jöhetsz érte kocsival. :DD
Abszolút nem drága. Fele annyi, mint a futár. -
Kapott egy kis borravalót, szóval örült neki. -
Párom feltörte az accod?
Ő is ugyan ezt mondta és ezt válaszoltam neki, amit most neked:
"Butus vagy szívem."
Jelen esetben a "szívemet" persze célszerű levenni a ténymegállapításból.
Miért?
Mert VESZEL is! Ha nem vagy köcsög, ígérgető, udvarias, gyors vagy, könnyen és hamar kaphatsz + értékeléseket. Az első 15 értékelésem 70%-a ilyen... elég egy Steam-es játék, valami kieg a PC-hez, etc. Néha nagyon jó boltokat lehet kifogni. -
Asszonyon kifog a MJ experience, nem pörögnek az 5 csillagok, mint a többi szarban, csak 3-4. Évszázad vétele volt! -
Há senki se lehet tökéletes :DD -
1$-t megért a Defcon. :) -
Jah vagy megáll 500ft utána. :D
Asszem az 2 köbméter víz.
Érdekes öregapámék a szőlőhegyen a présházba jönnek ki kb ennyiből. :D -
Oké, de értsétek meg, hogy nem mindenki pesti. -
Őrült, lehet, de örült is neki. :D -
Tudom, dug...udvaroltam ott egy lánynak egyszer régen :D -
Na ugye, hogy ugye. :) -
Gondolom te is rögtön +67-el kezdted. :) -
Ha nem veszed át megy vissza a feladónak. -
Jó, oké, most kerestem számlát. Pár évvel le voltam maradva. :) 1800-2000 között szoktunk fizetni. 4 köbméter környékén fogyasztunk. -
Újonc + 1 vagy 0 megbízhatóság és azonnal kapja válaszul, hogy no business.
Volt olyan aki napokig győzködött... már-már belementem, aztán eltűnt.
Aztán ráírtam, hogy tudtam én, hogy "milyen vagy".
Erre visszaírt, hogy pár nap, csak nyaral... ennek 3 hete. Sok esetben már az írásképről megállapítható, hogy mi fog következni, de az igaz, hogy régi reg + 10+ és nem lesz gond. -
Nem, de van független tanúd. -
Meg Hatvan szép város érdemes is oda elmenni néha egy fagyit elnyalni. -
Még ha a futárok utálják is, maga a szolgálat konkrétan kéri, hogy mindenki nyissa ki a csomagját amíg ott a futár. Ha valami nem stimmel, vissza lehet küldeni a csomagot.