311803
  • MerlinW
    Nem, de voltam anno 576 és Guru táborban ('90-es években), nem volt olyan rossz, de semmi extra. Kanbuli volt:) Ittunk, fociztunk, kvékeztünk, warcraftoztunk, ánríltornamenteltünk, röhögtünk.

(megérintettem Zolee, CoWboY és Brazil kezét )
  • Tinman #145776
    Hmm.

Rájöttem.

Te egy gép vagy.

500 Ft víz és 20.000 Ft áram.

Gépolajra is sok megy el gondolom.

Az utolsó mondatom, talán még hosszabb lesz...

Így egy rendkívül szép szövegkép kezd alakot ölteni.
  • DarkSector
    Valójában az tej. :D
  • Botond #145774
    Éjszakára meg amikor nem vagytok otthon akkor le kell kapcsolni a standby szarokat. Én mondjuk nem a spórolás miatt kapcsolom le, hanem mert zavar az elektroszmog.
  • DarkSector
    Hát ezaz, ez a sok. :D

6 mag, oc meg a 8gb ram fogyaszt ám, még sg-zéskor is. :D
  • DarkSector
    Mia fasz? :D
  • Botond #145770
    Gázos a bojler, nincs fagyasztóláda. :)
  • Tinman #145769
    Az a sok fehér lebegő valami az nem hamu
  • Rapid81
    Nem megy, csak meló után, mikor hazajövök. Olyan napi 5-6 órát.
  • kill3r21
    én sem értem nagyon értem...
  • DarkSector
    Néha kapcsold le a pc-t egyből 6k lenne a villany. :D
  • Tinman #145765
    Nyugodt alvás, tiszta levegő.

Nekem ennél semmi sem fontosabb... ha ezek megvannak, lehet élelemre vadászni
  • Botond #145764
    Nem elég, hogy szemetet esznek, még húgyt is isznak. Fertő. Bezzeg Pesten... :)
  • Rapid81
    Minek fogyasszak áramot olyanhoz, amihez nem KELL? Nálunk meg 20k a havi villanyszámla egyébként. Szóval nem tudom, hogy ti mit csináltok, de sok árammal működő cuccotok biztos nincs.
  • DarkSector
    Akkor ettől ilyen zamatos az íze, meg ezért kell bele a sok fehér hamu. :D
  • DarkSector
    De próbáltad már?
    Mert én egyiket sem tudom milyen. :D
  • Tinman #145760
    Fél Európa abba huggyant. Have a nice warm cup of urine :-D
  • MerlinW
    Áh, az elit hely, Otherworld táborban volt :D
  • Botond #145758
    Én éltem 10 évet megyeszékhelyen (ez több különböző városban), 10 évet falun, 15öt Pesten. Mindegyik helyen lehet szar és jó részen lakni, és mindnek van előnye meg hátránya. Mint a viccben, jól olcsón és gyorsan dolgozunk és kettőt választhatsz. De nem mindenkinek az a kettő fontos ám.
  • Fpocok
    Jah... a parlagfű mizéria... ez a másik nagy vesszőparipám...
  • Tinman #145756
    Szerinted mikor ébrednek rá a szőrösseggű makik, hogy nem buli a nyomorba 2-3-4-5 gyerek?
  • DarkSector
    Hol voltál Gamestar táborba? :D
  • kill3r21
    Mit csináltál Grebb?
  • DarkSector
    Hát szar ügy, nekünk ide folyika duna hálisten. :D
  • grebber
    Huh holnap délután végre ismét gépezhetek ;-)
    Keserves volt ez az 5 nap nélküle :-(
  • MerlinW
    Indiában szerinted milyen sűrűn esik az eső?:) És mennyien élnek ott?:) Évek óta vízhiány van arrafele is, ahogy a már említett Görögországban is. Ciprus pedig konkétan egy kiszáradt domb mára, zöld színt egyedül a Troodos hegységen látsz ott. Mindhárom említett helyen jártam már, mocsok a helyzet elhiheted.
  • kill3r21
    Nálunk meg 25ezer :D
  • Tinman #145749
    Dehonnem'! Ha lehozod kereshetsz
  • Botond #145748
    Nálunk 5000 a havi villany mosogatógéppel, és a víz is annyi. Lehet tudnék fogni 210 forintot, ha az asszony kézzel mosogatna, de az ideje vhogy többet ér.
  • kill3r21
    Én az olcsóbb az élet vidékent, szerettem....:)
  • Tinman #145746
    4-5 évet éltem megyeszékhelyen.

Nem hiszek neked.

Volt, hogy 1 héten keresztül nem tudtunk szellőztetni, mert vagy szmog volt, vagy a kb. 3km-re levő üzem kéményének áldása terítette be a KERTVÁROST(!) tehát nem a putrit, a falu végén!

Állandóan szirénára ébredtem, utáltam, hogy a csikorgó fékek hangját hallom, vagy a kukásautót, vagy a kamionokat vagy egyszerűen csak a randalírozó köcsögöket.

Volt olyan szomszéd, aki lazán 100+ milliós vagyonnal bírt, és a kertjébe égette el a műanyag szemetet.

Könyvet tudnék írni a falusi vs. városi életről.

Nincs 120 megabit, csak 8, meg meki, meg pizzarendelés se. Leszarom. Ennyit nevetve megér.

Szánakozva figyelem reggelente a futókat (melóhelyre menve), ahogy a forgalom mellett szívják a finomat... én meg 2 perc sétára vagyok a hatalmas erdőtől, ott futkorászok.
  • Moby
    Oké, de akkor ne is keresselek ha lesz valami eladó holmim. Mobiltelefon, ilyesmi?
  • DarkSector
    De amik esők vannak, a jegek amik olvadnak, pótolják, lehet egyszer kiszárad a föld, de szerintem nem olyan hamar lesz az, most egy sivatagba nincsen csapvíz az más téma.

Ha fogy a víz az a baj ha meg jönnek az árvizek az a baj...Igyunk vizet, nem lesznek árvizek! :D
  • Rapid81
    Ja, tehát akkor a térből csatolja ki az elektromos áramot??? Hol lehet kapni??!!
  • Botond #145742
    Szerintem sose látott. :)
  • genndy
    Víz infografika (nem erre gondoltam amikor kerestem, de ezt találtam, a számok viszont ugyanazok amire emlékeztem, és döbbenetesek):

0,007% -> !
  • Moby
    Te valamikor a kilencvenes években láthattál utoljára mosogatógépet :)
  • MerlinW
    Az édesvíz fogy. A tengerek közelében elsősorban, illetve ott, ahol milliárdok isszák (India, Kína)
  • Rapid81
    Állandónak állandó, csak nem mindegy, hogy hol van és, hogy sós-e avagy sem.
  • Botond #145737
    Azért a legnagyobb pazarlás az autó, amikor gyalog is eljutni mindenhova. Remélem nincs autód! :D