311803
-
Szülőket mondtam nem államot. -
Első képen a csaj karja szőrösebb, mint az enyém. xdfúú
Az lesz majd az érdekes ha azt is eltörlik, hogy csak 18 évis korig.
Utána már 12 éves is dughat 40 évessel. -
Partiba, hát persze. ^^
Eleve minden lépéséről tudnék, mert a lányom. Tudnám azt is ki a kiszemelt srác és ha jó gyerek, nem tróger + védekeznek és tényleg szerelmesek egymásba -kis elbeszélgetésből a 2 féllel hamar kiderül-, akkor áldásom rá. Inkább a szobába műveljék, mint egy erdőbe. -
Az állam nevelje a gyerekedet? -
Értem, tehát titeket nem zavar, ha a lányotokat partiba vágják 12 évesen. Oké.
A javítóintézettel én sem értek egyet, az nem segít, sőt. Én inkább a szülők fejére koppintanék, hogy neveljék meg a gyereket.
Tényleg, és most már a 18 éves fiú nyugodtan feltöltheti a netre, ahogy 12 éves lányokkal kefél, mert már legál? Szuper lesz. -
Az embertömegek nagy része buta, képtelenek nagyban gondolkodni, vagy a dolgok mögé látni, irányítás nélkül sok jó nem lenne velük.
Kellenek a szigorú szabályok és a rend... de tudod mit, majd meglátod hová vezet a jelenlegi rendszer. Hozzám ne gyere krumpliért ;-) -
Nekünk annak idején miért került szóba? 7 osztályba? -
MK320-am van nettop pc-hez, de ez egy akkora fos, mint ide Lacháza. -
Majd a kötelező hittanórán/etikaórán biztos szóba kerül a védekezés is :D -
Így van, pofázzon csak bele az ÁLLAM mindenbe, mondja meg mi a helyes, mi a jóízlés, milyen a jó ízlés. -
A gyerekkori szerelmeknél szebb dolog kevés van e földtekén.
Persze a védekezés fogalmát bele kell verni a kölyökbe és nem lesz gond, ha értelmes. Ha nem, az a szülő hibája is. -
Jah, eddig is milyen jól bevált a szigor, senki nem szexelt, mert sittre lehetett miatta kerülni ...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és ha lefeküdtél volna mégis valakivel véletlenül akkor fütyörészve mennél a javítóba? Nekem az első esetben a csaj 14 éves volt és nem lett lelki nyomorék. Átgondolta vártunk pár hónapot aztán uccu neki. Az emberek különböznek.
A vicces helyzet inkább az volt amikor a jelenlétemben a dolog megtörténtét úgy mesélte el a (magasrangú katonatiszt) apukának, hogy az finoman sugallta hogy hát nem szeretné még ha az a dolog megtörténne, erre a csaj mérgesen rávágta, hogy hát, apu, ezzel már rég elkéstél :)
DaS marha jó eddig, reggel 5 óta nem sikerült visszaaludni, így meló előtt még lezúzattam magam párszor. -
Akkor is szexel, ha mellette a pasiját sittrevágják. Szal ... -
Jah baz, ti szavaztátok meg ez a k. nagy liberalizmust.
Most lehet meginni a levét. -
Amikor te 12 voltál nem állt a cerka? Ha nem miért nem? Valami bajod volt talán?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főnököm lánya 13 volt, amikor együtt "aludt" egy sráccal, mert imádták egymást... az egyik kapcsolatomba 15 éves volt a csaj, a 2. randinál tartottunk, gondoltam talán komolyabb csókcsata is lett. Hát
nem lett, helyette viszont letépte rólam a gatyát és....
Olyat is ismertem aki 16 se volt még, de egy 50+-os hapsival akart először mindenáron lefeküdni, csak ez érdekelte semmi más.
Millió példát mondok még. Amelyik tini akar szexelni az szexel is.
-
Tény, hogy elvileg korábban érnek a lányok de akkor is.
Lány ismerősöket kérdeztem erről és ők is azt mondták, hogy 12 évesen ők még babáztak.
12 éves lány napjainkban
KÉP2 -
Duma. Úgy hajlítják, hogy megfeleljen. Milliókról és milliárdokról van szó, majd pont itt nem megy a mutyi meg az ügyeskedés. Hát persze. -
LINK -
Hát a csajokról nem sok fogalmatok van, de nem is azért szeretlek benneteket. -
Steam akció: The Incredible Adventures of Van Helsing -50% 5,49€ -
Nem a társadalomé, csak a kormányunké. Sok a pedofil a parlamentben ezek szerint. -
Inkább szigorítani kellett volna, nem eltörölni, ez még jobban letaszítja a társadalom amúgy is a padló alatti erkölcseit. Mi lesz a következő lépés, pár év múlva már 10 éves leányokat is lehet már dugni? Azért egy 12 éves kislány és egy 18 éves fiú között szerintem elég sok érettségbeli különbség van, nem ugyanaz, mint később, huszonévesen 5 év különbség már nem számít ilyen szempontból. De, ha két 12-13 éves keveredik össze, abból sem fog kisülni semmi jó, jellemzően nincsenek kellően felvilágosítva vagy még gyerekként nincs felelősségérzetük. Most nem azért, mert prűd vagyok, de én 12 évesen kisautókat tologattam, nem a lányok bugyijában turkáltam. Szóval a társadalom erkölcsi szintje egy nulla, erre válaszul még jobban lezüllesztik. -
404
A keresett oldal nem található!
Elnézést kérünk, de az általad keresett oldal nem található a szervereinken. Lépj vissza nyitóoldalunkra!
Ha úgy gondolod, hogy valamilyen hiba miatt nem töltődött be ez az oldal, kérjük, jelezd nekünk.
Köszönjük!
A Hir24 szerkesztősége
-
OMG
Ebből is látszik hogy korcsosul el a társadalom. 12 éves ne akarjon már ba*ni, előbb tanuljon meg írni, olvasni.
Elég felnézni az egyik magyar "kérdéses" oldalra. Olyanokat kérdeznek 14 évesek hogy lefordulok a székről. -
Az se jó ha börtönbe vágják de 12 éves lány szexel az korai. Bezzeg az én időmben... :-D -
Ideje volt. De biztos jobb sittre vágni kamaszokat. -
fanatec csr
(de a köv gen xboxhoz lehet nem lesz jo. valószínű.) -
most olvastam
Na ez durva. -
Ja de egyébként a szennyvíztelepen állítanak elő tisztított vizet ami megfelelő technológia esetén ivóvíz minőségű is lehet de ennek ellenére hiába népszerű az az elképzelés, hogy utána ezt visszanyomják az ivóvíz rendszerbe valójában nem igaz, csak városi legenda. -
Ózonizáló, meg hasonlók akkor gondolom nem sok mindent mondanak neked :) Egyébként az aktív szénszűrés sajnos nem mindenhol van még meg meg ezért is fordulhat elő ,hogy nem megfelelő a vezetékes ivóvíz illata. Ja és egyébként a vízművek negyedévente közzé teszik a mérési eredményeket ott lehet nézegetni miből mennyi van a vízben természetesen a határértékek is fel vannak tüntetve. Persze ilyenkor szokott jönni az úgy mérek ahogy én akarok duma :) -
Nekem nincs gond a bill-el (6 éves MX 3000), viszont egérnek csakis farkincásat (2 éves G400), ha játszunk is vele. -
Szerintem te kevered a szennyvíztisztítást és az ivóvizet...
Az tény, hogy szennyvíztelepekről sok minden kijön, ami aztán a folyóba kerülve sajnos tényleg bekerül az ivóvízhálózatba, mert nincs rá/drága a megfelelő technika (gyógyszer, hormonok pont ezek, ja). De egyébként a kieresztett szennyvizet is kötelező tisztítani.
Pesten viszont külön tisztítás nélkül jön a víz a Duna melletti fúrt kutakból, amibe meg a természetes kavicságyon szűrődik át. Klórozni persze klórozzák, de asszem mást nem is, mert nincs rá szükség. -
Annyira elegem van ebből a szemet Logitech wireless bill+egér szettből.
Szavak tűnnek el a süllyesztőbe gépelés közben, de karakterek feltétlenül -.- -
Anno technikusin voltunk tisztítóba.
Szó szerint bemegy a fo. a sza. és a hú., van durvább szűrő, finomabb szűrő, még aktív szenes is akad és a végén kijön a tisztított víz.
Nem tudom figyeled-e: tisztított víz.
Ha ez beleteszed egy kémcsőbe és bevizsgálod, egy nagyváros esetén durva dolgok várnak rád.
A szerves maradványokat ezért a klórral letudják, de ettől még előfordulhatnak benne hormon származékok, gyógyszer maradványok, nehézfémek.
Nincs 100%-osan perfekt ipari szennyvíztelep... csak rugalmas határértékek. Köhömm. -
Mi az, hogy speciel? Nekem mindig igazam van, ha meg nincs akkor csak rossz perspektívából van vizsgálva az eset :) -
Egyébként a '97-ben csak jobb játékok jöttek és egy csak egy gagyi DN klón játék felújított verziója 'csak' 3,4€. -
Speciel most igazad van. Van sok más módszer is, de klórozni a legolcsóbb. -
És van még 1.5 órám. :)
1-et kaptam ajándékba, az enyim a régi meg félbetört. :D
1.5 óra és ma lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ma már 2x megnevettettél