311803
  • Moby
    >annak valószínűleg később is alárendelt szerepet fog ez játszani az életében

Ez egy döglött prekoncepció. Ez ugyanaz a hülyeség, mely szerint az előttünk járok prűdek voltak, meg hasonlók.
    Lótúrót. Eleink ugyanúgy dugtak a szénakazalban, mint a nyulak. A különbség annyi, hogy kevesebb volt a szerepjátszás körülötte, mer nem volt társadalmilag ennyire fókuszált téma.
  • Fpocok
    Civilization Online-t felejtsétek el, mert csak a koreaiaknak lesz.
  • Laza
    De annak a csajnak a későbbi hozzáállásáról is sok mindent elárul a dolog.
    És jobb ha előbb derül ki az, hogy működik két ember között minden vagy sem, mint később ... főleg házasság után. Már mikor Én 18 éves voltam akkor sem az volt a normális, hogy hónapokat vártak a fiatalok ... pedig az 16 évvel ezelőtt volt. És nekem is volt már olyan kapcsolatom, ahol azért szakítottam valakivel, mert sem a csók, sem a 'többi' nem működött ... 'szenvedés' volt ... mindez kiderült egy hónapon belül, még mielőtt egyébként is jobban sérültek volna a dolgok ... 28 éves emberek között ... vagy inkább húztuk volna még hónapokig?
    De pl az eddigi leghosszabb kapcsolataim mind olyanok voltak (és jelenleg a feleségemmel is), hogy egy héten belül megtörténtek a dolgok, és minden tökéletesen működött, és azóta is :)

Aki képes ezzel a házasságig várni, annak valószínűleg később is alárendelt szerepet fog ez játszani az életében, vagy max szaporodási rituálét. Ahogy a felkészítő pap is mondotta: csak ünnepnapokon :D

SZERK:
    Persze biztos van férfiben is akinek ez elég ... de a többi jobb is hogy otthagyja, csak rosszabb lehet később.
  • Sir Quno Jedi
    Írtuk már, hogy megy vaze. Csont nélkül, azonnal, szépecskén.
  • Sir Quno Jedi
    Mer én pl. lassan családot alapítanék, szal. nekem nem gond egy ilyen lányka, mer pár hét/hónap után el is venném és nekikezdenénk a gyerekcsinálásnak pronto, mert megy az értékes időm. Csak ő ugye még csak 20, én meg 39. Node a 20-25 éves pasik NEM akarnak még családot és nem akarnak még gyereket, mer nem hülyék. Még élni akaranak és AZT de sokszor. Nomármost senki sem szeretne 5-10 évig "jegyben" járni, míg elérkezik az idő, mikor már ő is családot akar. Ez régen működött, ma már nemnagyon.
  • Moby
    Továbbra is egész másról beszélünk :) Itten arról van szó, hogy neki sem mész egy ilyen szitunak. Nemdebár? Maximum ha tudod, hogy mire számíthatsz, és bevállalod. Aki 2-3 hónapot tölt egy ilyen beállítottságú csajjal, az nem akart komoly klapcsolatot, az csak azt gondolta magáról, hogy ő lesz a faszagyerek, és ő majd megmutatja hogyan kell leteperni egy ILYEN csajt. Miután ez nem vált be, odébbállt, de ha bevált volna se lett volna abból a kapcsolatból semmise. Én itt nem jövök a képbe sehol :) Vilinger?

RESI revelationt megvetted? Valaki mondjom má inkább arról valamit. Megyen-e, vagy nem-e é-e?
  • Fpocok
    Na már gyűlnek a spelunky kártyák. Van már három... nektek? :D
  • Fpocok
    Azért is írtam, hogy nem érti meg, hogy ő a házasságig nem akar.
  • Sir Quno Jedi
    Nem csak a dugásról van szó, hanem a többiről.
  • Sir Quno Jedi
    Figyejjémá. Én nem vagyok egy farkangyal (naná), de a nők ARRA VALÓAK amire. Ha még petingelni sem lehet vele, akkor tulajdonképpen WTF?!?! Évekig csak foghatom a kezét (vagy az sem) és nézhetek rá vágyakozva, vagy mi a rák?! Mer ha csak útitársak vagyunk, meg egymást szórakoztatjuk, arra találok sokkal jobb fej PASIKAT is és mivel azokat sem lehet megdugni, kb. jobb is velük a buli.

Szal. egy nőtől valami olyasmit akarsz, amit a saját nemedtől, illetve a családodtól nem kaphatsz meg. Ha ezt majd csak sok év múlva kaphatod meg és lehet, hogy nem is lesz jó (sőt), akkor ennyi erővel lottózhatnál is, az sem sokkal kevésbé riszki.
  • Fpocok
    Aki két hónap múlva elhagy egy csajt, mert nem dug vele és nem érti, miért teszi a csaj... nos... jobb is, hogy ott hagyja valóban.
  • Moby
    Dehogyis.
    De nem is maradnék vele, csak azért, mert feladja az elveit a dugásért. Attól nem maradtam volna vele, mert megdughatom :) Ilyet csak valami eszement hülye nyel be :)
    Attól ő még olyan marad amilyen, én meg olyan amilyen, és ez kevéssé fog egymáshoz közeledni csak dugás által.
    Nade ne kelljen má pont neked magyarázni ezt is :D
  • arty
    Te maradnál olyan nővel, akit csak két év mulva, a nászéjszakán dughatsz meg?

Oroszrulettezel-e? ;)
  • Moby
    itt nem a szüzike-nem szüzike a kérdés A sztori ezen része kevéssé szól a lánykáról.
  • Moby
    +1
  • Sir Quno Jedi
    Is-is. Ha fiatal vagy és bőven találsz csajokat, akik mindent megtesznek ami csak kedvedre van és mellette még jófejek is, meg találsz csajt aki semmire sem hajlandó és lehet még nem is olyan jó fej (kicsit mísz na), akkor fiatalon még valószínűleg az előbbiek fognak bejönni. Később, mikor már tutira csak házasságra+családra gyúrsz, akkor már előnyösnek tűnhet a szüzike is, de addig egy 20 éves esetében még nem erről van szó manapság.
  • arty
    Én is képben voltam.

És nem azért, mert a szüleimet törvény kötelezte a felvilágosításomra.

Az állam a szükséges rossz, de frusztrál a gondolat, hogy mások meg akarják mondani, hogy én mit és hogyan, csak mert az ország tele van 80-as IQ-s félállatokkal és nekik tényleg meg kéne... és majd ettől lesz krumpli az asztalomon.
  • Moby
    Amúgy frankón gondolod, hogy azok közül, amelyik elhagyta 2-3 hónap után, lehetett volna komoly kapcsolata, csak azért mert megdugják?
    Furákok vagytok tik. Vagy fijjatalok.
  • Fpocok
    KURVA JÓ. Csak egyelőre balfasz vagyok benne :DDD
  • Tinman #145877
    Na milyen a Spelunky?

Képek alapján erősen kéne, de picit drága még egy indie címhez.
  • Zóanagyvarázsló
    Ez mondjuk olyan, hogy ha ennyire bele lett nevelve és ennyire komolyan veszi, akkor keressen magának hasonló erkölcsiségű férfit. Minden fajta ember létezik, aki keres, az talál, legfeljebb kissé nehezebben. Felnőtt ember, az ő döntése, hogy honnan válogat vagy milyen elveket puhít fel/hagy felpuhítani.
  • Tinman #145875
    Azért az éremnek 2 oldala van ám.

Gyerekkoromban nagyon keményen fogtak, köztük pedig rengeteg súrlódás volt, de VELEM mindig eléggé foglalkoztak, ezt nagyon fontosnak tartották.
  • Fpocok
    Azt kell csinálni, mint a jim carrey varázslós filmben: Előtte odanyomni egy papírt neki, hogy írja alá, hogy elmúlt 18 és ő is beleegyezik a sexbe :D
  • Sir Quno Jedi
    Én simán kérnék hazugságvizsgálót ilyen esetben akár a saját lányomra is. Ugyanis ha engem meggyőz, hogy ő ellenkezett, de a bíróság vitatná, akkor beng, leszarom a gyerek jogait, jöhet a hazugságvizsgáló és azt nem teszik zsebre. Ha meg mégis hazudott nekem is a gyerek és megpróbált megtéveszteni, és ez kiderül a hazugságvizsgálónál, akkor beng-beng, megy büntibe.
  • davidka003
    Nem így megy. Orvos vizsgálja meg. Ha nincsenek leszakadt bőrdarabok meg hasonlók akkor lényegtelen, hogy mit mond a lány. Mert ha ellenkezik annak nyoma van. Karmolás vagy bármi más.

Nem egy ilyen ügyről olvastam régen, hogy a csaj kitalálta, hogy nem is akarta. Aztán persze bíróságon kiderült, hogy csak kamuzott.
  • davidka003
    Nevelést is el lehet túlozni. Van egy ismerős csaj. Nagyon ismerem és 20 évesen még szűz, mert bele lett nevelve a vallás meg hogy szex csak házasság után. Eddig minden pasi elhagyta 2-3 hónap után, mert semmire nem hajlandó. Se petting semmi.

Valamilyen szinten gusztustalannak tartom, hogy a hülye vallás miatt szegény lánynak nem sok esélye van egy komoly kapcsolatra. Házasságig én se várnék.
  • wantonly
    A beleegyezést, hogy lehet bizonyítani? Kettesben vannak, az egyik azt mondja, hogy igen beleegyezett a másik azt, hogy nem.
  • wantonly
    Nem vagyok sértődékeny. :)

Akkor gratulálok, neked példaértékű családod van, becsüld meg! Te ebből indulsz ki. Én viszont ennek pont az ellenkezőjét látom a baráti körben, ismerősök, barátnők családjait figyelembe véve. Mert szerintem az általános az, hogy nem figyelnek a gyerekre, nem világosítják fel és a szülők isznak, veszekednek, elválnak.
  • Zóanagyvarázsló
    Ennek mi köze a Btk.-hoz? Nem kívánom a módosítást védeni, politizálni meg pláne nem, de mintha nem azt kritizálnátok, amivel ténylegesen bajotok van, hanem a témában bedobott csontot.
  • Sir Quno Jedi
    Azé a 12 éves lánynak bele kell egyezni abba "PARTIBA"vágásba. Ha ittas, vagy nincs döntésképes állapotban és úgy csinálják vele, akkor ugyanúgy bűncselekmény. Ha mondjuk nekem lenne 12 éves lányom és ez történne, akkor ha beleegyezett tényleg és nem volt ittas, akkor őt büntetem meg. Ha ittas volt, vagy bekábítózták, akkor kinyírom a partizókat és ha magától dőlt ki őt is megbüntetem.
  • Zóanagyvarázsló
    Lassan már évtizedek óta rászánnak erre pár osztályfőnöki órát védőnővel. Ennél többet a szülőtől átvállalni nincs is sok értelme, sőt normális esetben újat már ott sem hallanak. Én például nem Afrikában jártam iskolában, tizenegynéhány évesen is tudtam, hogy mi az az óvszer, ha nem is használtam még. Ez igaz az összes egykori osztálytársamra is.
  • wantonly
    Dettó. A kislánynak meg valószínűleg lesz egy, az éretlenségből adódó rossz élménye, ami kihatással lehet az egész életére, mert nem hinném, hogy ilyen korban élvezni fogja a szexet, amikor az első még érett korban is sokszor rossz élmény a lányoknak.
  • Tinman #145865
    12 évessel én se csináltam volna. Elég gázak, de megértem azt akinek ez jön be 14 évesen.

Ellenben a 45 éves könyvtárosnénit is örömmel... percekig eltudtam mélázni a tökéletes fenekén, ahogy ráfeszült a szoknya. Nyami!
  • Tinman #145864
    "Amikor én gyerek voltam, a szüleim nagyon keveset tudtak, hogy mit csinálok."

Nem lehet erre nem sértőt írni. ---> Akkor nem túl jól töltötték be a szülői szerepet a szüleid!

"Gondoljunk csak a dohányzásra, azt se mondák el a gyerekek,"
    Nagyon is jól ismertek a szüleim ahhoz, hogy tudták eszem ágába sincs kipróbálni. Fater egyszer megkérdezte érdekel-e, de előre szól, hogy szarul leszek tőle, mert ő is szarul volt... mondtam neki, hogy kösz nem, inkább azt 1 literes jégkrémtortát kérném a 2. sorból.

Még most is majdnem mindent tudnak rólam a szüleim és nem azért mert rájuk törve az ajtót elmesélem nekik, hanem mindig ÉRDEKLŐDVE, BESZÉLGETVE, EMBERI hangnemben kérdeztek... sőt a körülményeket is megteremtették hozzá. Közös munka, közös kirándulások, etc.
  • davidka003
    Én is ábrándoztam de 12 évesen (2002-ben) még nem volt divat 12 éves csajt megdugni. Más dolog fantáziálni és megtenni.
  • Tinman #145862
    12 évesen arról ábrándoztam, hogy a biosztanárnővel mit tennék a Lada tetején és bárcsak molesztált volna a beste, de sajnos nem tette

Az, hogy te későn érő típus vagy, az nem a többiek baja.
  • wantonly
    Inkább csak hiszed, vagy reméled, hogy tudni fogsz róla... Valószínűbb, hogy nem. Persze, ha jó nevelést kap és megosztja veled ezeket a dolgokat, akkor igen, de most komolyan ilyen 20 családból maximum 1 van, de szerintem sokat mondtam. Amikor én gyerek voltam, a szüleim nagyon keveset tudtak, hogy mit csinálok. Gondoljunk csak a dohányzásra, azt se mondák el a gyerekek, hogy 'Apu, képzeld rágyújtottam!". Te meg abban a hitben élsz, hogy a gyerek utálja a cigit, közben rászokott.
  • Fpocok
    Minden lépéséről tudnál? AZT CSAK TE HISZED

Aki szerint 12 az oké, az beteg. Én olyan 15-öt mondanék... ez a minimum.
  • Tinman #145859
    Típusfüggő. Van nagyon gyerekes és van megdöbbentően éretten gondolkodó is.
  • davidka003
    Nekem furcsa, mert 16 éves volt a legfiatalabb barátnőm.
    A 12 évesek még annyira buták, éretlenek.
    Lehet majd ha lesz az embernek gyereke akkor megbékél a dologgal.