311803
  • Rony94
    Na kezdek lassan, de biztosan belépni a nagybetűs életbe. Ma voltam megcsináltatni a bankszámlámat. A kártyát elvileg 2 héten belül kiszállítják, de szerintem ebből 1 hónap is lesz.

Aztán 2-3 hónap múlva szerintem jelentkezem katonának (erről volt szó pár hónapja itt). Ha sikerül az alkalmassági, vagy lövész vagy ejtőernyős leszek. Reménykedek benne hogy összejön.
  • Rapid81
    Az Anyaszentegyház szerint lehetsz buzi, csak ne gyakorold. ;)
  • Rapid81
    Jaja. Kommunában élünk, nem mondtam még?
  • Rapid81
    Ez nemtom hogy jött ki. Meglátszik a 35 fok már a fejemben is rendetlenséget csinált.
  • MerlinW
    Nem értem. Most akkor a férjed vette el a feleséged szüzességét?
  • IMYke2.0.0.0
    Az aláírásod fényében: mindent szabad :)
  • Solid Snake
    Az úr megteremtette Ádámot aztán pedig Bélát
  • Laza
    Attól függ ki az 'úr' a háznál :D
    De a törvények már engedik ... mondjuk anya nehezen lehet :D
  • Rapid81
    Kicsit nagyon retró a játék. De tetszik. Piaci TV játékon volt valami ilyesmi, csak nem emlékszek a címére. :)
  • Tinman #145968
    "Gondos anya, férj és háziasszony."

A homoszexualitás az Úr ellen való!
  • zzeN
    Férj?!
  • Laza
    És mikor tölti a 15-öt? (pojén, de hát nem lehetett kihagyni)
  • Rapid81
    A feleségem 13 évesen vesztette el a szüzességét. Érdekes, nem lett torzult személyiségű, beilleszkedni képtelen lelkibeteg. Gondos anya, férj és háziasszony.
  • Laza
    A levegő ... de már nem sokáig :)
  • Laza
    Egyetlen játék, ahol meg is éri. Na meg elég volt egyszer jóárasítva megvenni az SP-t, aztán annyi ... és agyonbasztak tartalommal :)
    De ezt már a topicjában sokszor kitárgyaltuk :)
  • Fpocok
    Pedofilia.
  • Rapid81
    Mi van ingyen, hogy reggel óta 130 üzenet?
  • Laza
    TR-t Én is szarozom :D

Egyébként a ReEvil:Rev-nek van demója a Steamen, le kell húzni és kipróbálni. Nekem az alapján ez tényleg nem több, mint egy HD-ra húzás. Hangulatilag meg még mindig jobb és közelebb áll a ReEvilekhez, mint a ReEvil6 ... legalábbis a demó alapján. Viszont azok a szörnyek ... hát ... mondjuk 2500Ft-ért nem lehet(ett) nagyot bukni :)
  • Fpocok
    Borderlands 2 nem szar, csak a sok hülye dlczés.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha te ilyen véleménnyel vagy róla, akkor épp a fonákja az igaz, azaz akkor csak jó játék lehet.
    Hiszen, a Tomb Raidert és a Borderlands 2-őt is szarozod.
  • Fpocok
    Nem, nem oldschool. Gagyi port hihetetlen béna történettel, játékmenettel és grafikával.
  • Moby
    Node mér? Nem tűnik nekem ez rossznak egyáltalán. Sőt. Leginkább oldszkúl resinek tűnik.
    Mi ezzel a baj?
  • Fpocok
    Csak szívességet tettél magadnak és a pénztárcádnak.
  • Moby
    Hát ígyjártam. Mostmár árgus szemekkel figyelem a posztjaid :)
  • IMYke2.0.0.0
    Felhozhattam volna bármi más játékot, ha a videón láttam volna, és az mondjuk nem ment volna 2560*1080-ban.
    De, csak az AC3 nem ment.
  • wesker24
    Hozzám kellett volna de már ma éjjel hajnali 1-kor lejárt a Resi Revelations akció! Pedig 2500 FT volt a játék de már visszaállt a rendes árra.

• arty
    Nem, de fura volt érvként egyáltalán felhoznod - hiszen semmi jelentősége, hogy az éppen nem ment.
  • Moby
    Hát mivel melóra biztosan rühesjó (bár valódi szükségem nincs rá melódiában), így a megéri kérdés nem kérdés. Valahol biztosan lesz helye.
    Vagy lehet hozok egyet szállítóra, úgy aztán nullára redukálom a rizikót.
  • davidka003
    PS3-ra megveszed legfeljebb.
  • Moby
    Naszóval...kihez kell hozzávágnom a pízt a olcsó resi:rev-ért? Nemtudom mi az eljárás errefele, de a kérdésből csak nincsen baj :)
  • ratgab
    Hát eddig is eljutottunk: Saints Row 4 gépigénye szerint ez a játék nálam el se fog indulni.

Mondjuk erősen Dishonored szaga van a dolognak (ott is ez volt a helyzet tavaly).
  • Fpocok
    Megnéztem trailert, kezdenek visszajönni az emlékek. Úgy rémlik, hogy igenis tetszett nekem bár ugyanakkor... nekem a kabinos is tetszett. Amúgy nem tudom hol olvastad ezeket a béna hozzászólásokat, de pl imdb-n nagyon jól áll.
  • IMYke2.0.0.0
    Írtam, hogy csak az nem megy?
  • Fpocok
    Bár már régen láttam, de szerintem nem volt rossz.
  • Tinman #145942
    Nem. Eltántorítottak az értékelések.

"Kegyetlen sz*r. Meghaltam rajta az unalomtól. Akkora ökörködés de nulla poén. Egyszer nem nevettem el magam. Visszasírom az életemből ezt a kis időt amit ez a film elrabolt. Ha van rá mód ne nézd meg semmiképpen sem! Ha lehetne rá mínuszos értékelést adni akkor min: -5 lenne de így csak 1/10."

"A tartalmát olvasva kicsit többet vártam a filmtől. Talán több poént vagy nem is tudom, de nekem nem igazán tetszett, szerintem többet ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból. Ez a film emlékeztet arra, hogy hova fog fejlődni az emberiség, ha ebből a szemszögből nézzük akkor mondhatjuk, hogy egész jó film, de nálam ígyis csak 10/4... "

"Jaj de debil egy film,nem is tudom miért néztem végig.
    Nem érdemes nem maradtok le semmiről."

"Nekem ez minden volt ,csak elgondolkodtató nem.
    Egy vígjáték (a gagyi fajtából) ami túl komolyan veszi magát .Vannak filmek amiknél nagyon jól működik a komoly sztori + ütős poénok recept , de ez a darab sajnos nem azok közé tartozik.

A díszletek , kellékek és a CGI kritikán aluli.

A színészek hozták a formájukat, főleg a főfasz.Nemtom mi a neve, de nem is nagyon érdekel(Ettől a csókától én még nem láttam jó alakítást).

Fura hogy belebotlottam , fura hogy láttam benne fantáziát , fura hogy leszedtem és ami a legfurcsább hogy végig is néztem.

Mivel voltak benne poénok amiken elröhögtem magam(lehet hogy csak kínomban) megadom a 10/4 -et

Százas IQ felttieknek nem ajánlott ( hacsak nem mazoisták)"

• Tinman #145941
    Amíg béget a nép nagy része, de nem harap, addig simán!
  • arty
    Remélem nem gondolod komolyan, hogy csak az ac-vel lehet gond ... :)
    Feltehetően a régi játékok 95-98%-a hibás lenne vagy játszhatnád kicsiben.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem bőven jó lenne - Assassin's Creed-ekkel nem játszom. Szinte minden más játék támogatja a képarányt :)
    S ha nem, akkor is FullHD-ban, 16:9-ben (1920*1080) még futna minden.
    A 2560x1080 munkára meg tökéletes lenne.
  • arty
    Nem, te az 1984-et éltetted.
  • MerlinW
    18 alatti videók továbbra sem. Sehol. Az nem magyar törvény, hanem globális.