311803
-
Pot playert nem ismerem :) [URL=http://mpc-hc.org/]innen lerántassz egy 32bites verzát és "file/open file..." :D[/URL] - ez alapból a GPU-t használja majd a lejátszáshoz, a frissebb web-dl (nem bluray) filmekkel lehetnek gondok, akkor kiveszed a pipát a beépített, GPU gyorsiított h.264/AVC kodek elől - ezzel kiváltod, hogy a CPU dekódoljon inkább.
szóval, ez sem teljesen macera mentes :/
Imyke: naigen, a kódoláshoz kell pár codek, noha egy kodekpakkot én túlzásnak érzek (régi, rossz tapasztalatok), célirányosan teszem fel, ami épp kell
(amugy h.264 kódolásra kodeket használsz vagy a vegas beépített h264/avc kodekjét?) -
Szándékosan.
Ugyanis, nekem helyből fel van telepítve az aktuális legújabb codec pack, amikor installálom a Windows-t és utána mindig ráfrissítek: videókat is tömörítek ugye. -
Ne lőjél inkább azt mond meg, hogy állítsam be a pot playert ,hogy minden szép kockázódás mentes legyen? Néztem már annyi mindent de még mindig nem az igazi, bezzeg a tv-s media lejátszóban szép a kép. -
kimaradt, hogy
MPC HC + beépített kodekek - nem artifactos ;) -
ricsa008 #146173 ok köszi :) felvettem steamen ha visszaigazol irok neki... -
Ne lőjél, mert saját képeim is vannak.
Legújabb K-Lite + KMPlayer: 10 bites anime - artifactos
Ugyanaz az anime + K-Lite + MediaPlayer CHC - nem artifactos -
Te nyerted, nem ő. :)
Hello, I won the Two Words 2, but I bought it in a bundle package yesterday and I forgot to cancel my application. Do a reroll, please. Thanks. -
Nem kell. 1 perce indítottam el, hogy jól emlékszem-e. Jól emlékeztem ;)
Lőjek screenshotot? ;) -
Na hát most ilyen spéci eseteknél nyilván kell valami de szerintem akkor sem érdemes ilyen pakkokat felpakolni, mert a nagy részükre nincs szükséged ellenben jól össze tudják kavarni a rendszert, aztán lehet keresni ,hogy miért lassú ez, miért akad az, miért csúszik a hang, vagy éppen miért nincsen csak kép stb. -
De kell - elhiheted. -
mpchc-hoz nem kell k-lite, még 10bites animéhez se :) (viszont sajnos gpugyorsítással a web-dl rilizek rondán kockásodnak :( )
tinman: jó nektek, itt sárgul, pusztul minden ... locslolni csak a legszükségesebbeket, az egész kert tiszta fallout feeling :(
-
ricsa008 #146166 sajna az angolom nem terjed ki teljes mondat formálásra :/ de szerintetek ez érthető?
Hello, you won a Two Words 2-t. But unfortunately a bundle package I bought yesterday. So if you want to step back to let the others as well.
-
Egyet tudok érteni akkor, ha nem nézel speciálisan tömörített, 10 bites filmeket.
Ha igen, akkor még a KMPlayer, a Potplayer és a VLC is megbukik.
Akkor bizony a jó öreg Media Player Classic HC maard a megoldás, és a legújabb K-Lite vagy CCCP.
-
Erre rengeteg eső esett (erdei futás ma elmarad, helyette salak körpálya), most is 18 fok van kint... szoba fél óra alatt 3 fokot hűlt. -
Igen, közben rájötetm, hogy hülyeséget kérdeztem. Reggel van még. -
és akkor még jöhet a dlc-vel való szopkodás is a lemezes esetén :) -
YT-hoz marhára nem kell semmilyen kodek pak. Én a magam részéről sima filmlejátszáshoz nem is ajánlok semmiféle pakkot csak a gond van velük. KM,POT, vagy VLC player és kész, nem kell semmilyen csoda mindent bele csomag. -
nyilván nem a 13:00 órás legmelegebb és a hajnali leghidegebb időszakokat kell összehasonlítani ;)
már most kezd igen meleg lenni, eső 0 eddig, csak a párás levegő, amitől majdnem szarabb, mint a száraz 39fok :( -
Az a vicc, hogy egyedül a saját, most feltöltött videómat nem tudom megnézni. -
Nehéz, és sikamlós ügy. Megteheted, hogy szólsz a felajánlónak, hogy bocs, de megvettem időközben... az erkölcs-sértő megoldás az lehet, hogy átveszed a nyereményed és... -
Az igen! Arra énis is pályázni szoktam, sosem jött be :D -
ricsa008 #146156 basszus tegnap vettem egy bundle csomagot amiben benne volt a Two Worlds 2 erre ma nyertem egyet steamgift -en.... shit..... -
Közben rájöttem... ezt a szovjet csomagot ajánlottátok. -
Böngészőben nem megy a YT? Flash ápdétet neki! -
Gamersgate: Fuel €1.79 (steam)
Shadow of Eternals:
"Technikailag mindegy hogy sikeres lesz-e a kickstarter vagy sem. Úgyis elkészül, mert ha már benne áll majdnem egymillió, akkor már egy másik egymillió lényegtelen. Itt az egyetlen kérdés, hogy milyen formában készül el. Jelenleg valószínű, hogy az AMD csak kulcsokat kapna, ha megjelenik, ami nyilván jár a támogatásukért, de a program futtatható lenne mindenhol. Ha bebukik a gyűjtés, akkor több támogatás erősebb kizárást is jelenthet, akár AMD-only játékot. Ez mondjuk nem szerencsés, de érthető, ha nem sikerül legalább a szükséges pénz felét összekaparni."
-
Na még ha ingyenes is akkor is 2 ezer FT-a több mint a digitális verzió.
Ez csak annak jó akinek csiga lassú netje van. -
Komoly gondjaim vannak a youtube videók lejátszásával, milyen codec pakkot mondatatok nem rég? -
4990 Ft felett ingyenes.
"A szállítás 4900 Ft felett: Ingyenes! (4900 Ft alatt csak: 490 Ft/csomag) Átvételi lehetőség több, mint 2500 Postán és már 125 MOL kúton is:" -
Arról nem is beszélve hogy +1000 FT lenne még a Postaköltség is vagyis 3 ezer FT-al lenne drágább a Dobozos verzió. -
Túl drága nem kell. Na meg ugyis csak a polcon maradna Porfogónak.
Steame sokallta olcsóbb meg a dobozos verzió is steames kód beír onnantól kezdve már a lemez se kell neki.
Persze ez alól te vagy a kivétel :D -
Köszi! Igyekeztem.
-
CDGalaxis: Saints Row 4 Commander in Chief Edition - 8990 Ft -
Szerintem meg nyáron legyen nyár, ősszel ősz, télen tél, tavasszal meg tavasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nah jah nálunk szakad az eső fúj a szél hideg is van az internet is állandóan szakadozik. -
"35 fok van légkondi melett a munkahelyen"
Nehéz az üvegfúvók élete :-( -
Ehh nehéz leszoknom róla mert már tudatalatt egyből rááll a kezem. :D -
ricsa008 #146141 szerintem meg menjen a rákba a meleg aztán hajrá ősz mer már a tököm tele van hogy 35 fok van légkondi melett a munkahelyen... és akkor ne baz+ huzz le 8 órát -
Igen, legyen újra 40 fok, fázom. :( -
wesker24: Még mindig felkiáltójelezve kiabálsz kijelentő mondatok végén.
-
Nagyon szép kép!