311803
-
Ja és azt is felfoghatnád már, hogy az időjárás nem egzakt tudomány, nem olyan ,mint a nullával való osztás :D -
Ennyi idősen rájöhettél volna már, hogy az időjárás jelentés mindig csak Pestig szól a többi már csak kristálygömb. -
Azt csak azért mondják, mert egyszer nem szóltak... azóta legkisebb szél is vihar és riasztani kell. -
Na meg Jet Li, Bruce is csak bohóckodott, az egész film ilyen zsúfoljunk össze mindenkit volt a 3 meg aztán végkép ilyen lesz. Mondjuk azért Seagal elférne még ha már ennyire mindenkit akarnak :) -
1 hete riogatnak, hogy kurva nagy vihar lesz. Tegnap este is mondták, hogy ma itt kurva nagy vihar lesz. Egy nyavalyás felhő nem sok, annyi sem volt az égen, nemhogy eső esett volna... Nézd meg a hőtérképet az Időképen. Nálunk egy szép sávban 5-6 fokkal melegebb van, mint bárhol az országban... Már tegnap este is gyanús volt, hogy a messze nyugaton erősen északra tartó zivatarzóna hogy a franckarikába fog ide elérni, de hagytam, mert okés, csak tudják, hogy mit beszélnek, elvégre ebből élnek. Ma mehettem volna pecázni vagy fürdeni, de nem tettem, mert úgy voltam vele, hogy délután majd viharzik, aztán kapkodhatunk. Erre egy mákszemnyi eső nem sok, annyi sem volt és nem is látszik, hogy lenne még mostanság... Tuti elég sokan nem mentek a viharjelzés miatt sehová. Az ő idejük a köcsög időjósokon múlott... -
2. részben talán csak Norris volt aki felbukkant egy jelenetre, a többiek vagy végig vagy hosszabban / többször szerepeltek. -
Willis-ért kár, de a team így is ipozáns! Nem győzöm kivárni. -
Igen, nyilván mert ők küldözgetik a frontokat kényük kedvük szerint, meg pontosan tudják mikor fog fordulni a szélirány és pont merre fogja vinni a fellegeket. -
Nem értem mit vagy úgy oda. Ez még legalább szép
A többi modell úgy rusnya ahogy van, pedig szépnek akarták beállítani őket. Van itt latexbe csomagolt Alyx is :D
-
Nálunk most 20 fok van (Pápa), nagyon kellemes :) -
Én az estét Komáromban töltöttem sátorban és ott azért meg lehetett érezni az időjárás változást elég rendesen. -
Ennyit a marha nagy hidegfrontról meg viharról... Hajnalban voltnémi eső, aztán ma ugyanúgy 35 fok volt, meg most is 32 van még a tetőtérben. A környékünkön sincs vihar. Debrecenben esett, de az is megy keletre, ide meg semmi. Utálom az időjósokat. Ilyen esetben simán perelhetőeknek kéne lenniük a gyökereknek... -
Evoluti0N #146245 Az kérdőjel különben egy felkiáltójel, csak nem úgy néz ki. -
Evoluti0N #146244 Kérdezd a mod készítőjét? :D
Más: Ne vegyetek konzolt a megjelenése napján. -
De miért? -
Evoluti0N #146242 HL2 Barbie Edition. -
Vajon hányan kapnak még majd 2 perces szerepet a filmben? -
Újabb két szupersztárt jelentettek be a The Expendables 3-ra
Mel Gibson és Antonio Banderas . Willis kiszállt mert pénzéhes köcsög! -
JESUS FUCK!!! EZ MICSODA? -
Még alpha állapotú a 13, a végleges torrentre is felkerül majd, amit letöltve csak ki kell csomagolni és mehet is az install. -
Nyilvános, de ha valaki megpróbálná hajrá!
Más: létezik valaki magyarországon tirexin kivűl aki ezt feltudja venni full grafikán? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha találok valami torrentet lehet kap egy esélyt a mod, én le nem szedek x számú zipet mint valami retró sms warez oldalon :D Szigorúan azok a pályák ahol nem sidekick a csaj. -
Oké ez valóban egy hatalmas mínusz pont, viszont remekül feltuningolta a játékot.
Csak néztem mint ufo hogy milyen szép lett a játék. Aztán elindítottam az eredetit .. jáj. Pixeltenger
Bár a blur erősen el volt túlozva viszont úgy emlékszem ez állítható opció volt és én mindent maxra vettem. -
Ez tart vissza engem ettől a cinegány modtól. A last of uson kívül kb a hl2 ahol a női karakter nincs alapjáraton elkurvásítva, erre jön ez a modder és kijavítja azt a "hibát" -
Ez csak a CM11-ben volt benne. A 12-ben már nem. Szóval tök jó hogy az újabb verziók nem tartalmazzák a régebbi modelleket. Legalább ez kinézz valahogy és nem olyan erőltetett kinézetű mint a többi. -
Vazze ez melyik volt ez nem igen láttam a sok Alyx modell között ? -
Talán ez az egyetlen ami arcra jól is nézz ki.
Az összes több modell arca ronda, hát még összességében.
Így kénytelen voltam választani egyet és azzal végigvinni, azért mégsem akartam low poly Alyxot bámulni két játékon keresztül. -
Igy van a többi HD karakter mind nagyon jó lett egyedül Alyx- karakterével volt bajom az valahogy nem jött át, de a többi az nagyon jó lett.
Végignéztem én is az összeset de egyik se jött be nekem se. -
Az a vicc hogy van eredeti Alyx modell HD-ban. Csak külön kell letölteni. De hogy a francba, nem tudtam rájönni.
Szóval maga a módban van kb 20 Alyx modell és azok mind úgy néznek ki mint a sarki lányok. Jó lenne ha benne lenne egy HD-s Alyx is.
A többi fontosabb karakter HD változatai elmentek, azokkal nem volt bajom. -
Ja, és simán így jelenik meg Steamben:
LA Noire Complete Dobozos -
Jelentem a Nuuvem-es L.A Noire angol nyelvű.
Magyarításával még küzdök.
Morgás:
Milyen már, hogy 2013-ban a Dx11 csak akkor megy teljes képernyős módban, ha az asztal és a játék felbontása megegyezik?
Én meg nézek, hogy miért csak a képernyő negyedét látom. Dx9-ben mondjuk jól átvált, de hát akkor is... 
Meg ezek a Launcherek... Baszki, ha elindítom a játékot, JÁTSZANI akarok, nem még egy menüből böködni. Majd elindítom a launchert meg a Configuratort külön ha állítgatni akarok. Vagy a játékon belül legyen szépen egy Options.
A másik: miért kell végignéznem minden indításkor a készítőket? Nem érdekel. Adja be első indításkor, aztán felejtse el. És persze ezekre még nem vonatkoznak a hangerő-beállítások, úgyhogy süketüljek meg minden indításkor. Ja
-
Hát jah néztem a Cinematic Mod 2012-est a HL2-es hez de még mindig nem sikerült egy normális kinézetű Alyx-et alkotni.
Az emg már hogy néz ki hogy régi karakterek a többi meg mind HD :D -
Kint van a Cinematic Mod 2013 a HL2-höz. Bár még alpha. Remélem a készítő ezúttal beletesz normál kinézetű Alyx karakter modelleket is már végre. Mert azért az eredeti low poly Alyx igencsak kilóg a HD-s környezetből
Várom a véglegest. -
Nincs 400 fő a faluban, határvidék, blablabla.
Ráadásul, honlapot készítek, és közben fordítok, szlenghez, angol közmondásokhoz, nehéz szavakhoz használom a kicseszett netet... illetve, használnám, ha a telibeqrt szolgáltató engedné.
-
Szo se rola, de ez is csak az bizonyitja hogy mennyire ra vagyunk fuggve a nettre. Ha mar szakad akkor first world problem lesz belole. Es csak nyomogatjuk az F5-t hogy mikor lesz jo, es annyira nem tudunk (vagy akarunk?) mast csinalni. Persze en is ilyen voltam regebben, de mar ki novok belole, van ezer dolog falusi eletkent, igy nem hianyzik neha napokig a net. -
Ha rajtam múlna, elég gyorsan múlt idő lenne a cég... -
Pedig a régió meghatározó alternatív internet szolgáltatója -
Fél kettő óta megközelítőleg 30 alkalommal ment el a net, és még nincs vége a napnak... -
? -
Hidrogén bombát az arcukba már, komolyan!