311803
-
6.5-re értékeltem az Obliviont. Nem hulladék kamerás felvételről néztem, nem sztereó hangok mellett.
The Moon: nem dobtam el tőle az agyam akkor sem, és így utólag is az a véleményem, hogy az a befejezés... ásít...
-
Én Tom Cruise kapcsán nem tudok elvonatkoztatni, hogy szcientológus, ránézek és ez jut eszembe. Az Obliviont még nem néztem meg, talán pont ezért óckodok tőle. Willis meg kapja be, öreg korára tönkre teszi a karrierjét, pedig nekem is az egyik kedvencem volt. Nekem a Prometheus is tetszett, de amit nagyon várok az az Elysium. -
Igen! -
ratgab #146294 Erről a Moonról beszélsz?
Mert ez a film nekem is nagyon bejött. Egy álmos szombat délelőtt ültem le elé lapozgatva a TV csatornák között és nagy meglepetésemre egy ilyen jó filmet sikerült találnom véletlenül. -
Bruce egy pöcs, pedig régen a kedvencem volt.
Ellenben Tom Cruise-tól nem nagyon várok semmit, és mégis mindig úgy érzem, hogy teljesen jól tolja a hős típust. Lassan megkedvelem.
Megnéztem Obliviont, jó kis sok 10 gigás FHD verziót.
22:30 körül kezdtem el nézni, kicsit álmosan már... gondoltam elalváshoz jó lesz.
0:30 körül végeztem és abs. felpörgetett!
Látvány, hangulat, karakterek, ZENE, nekem bejöttek, megkajáltam rendesen.
Sztori nem rossz, de a The Moon után kb. annyira volt mindfuck, mint egy Barátok Közt epizód. Picit suta volt, picit túl kevés, picit logikátlan, de az összhatás MŰKÖDÖTT és egy remek kis akció-sci-fi bontakozott ki előttem.
8/10 (The Moon 8.5/10, Sunshine 9/10 szvsz) és nálam röhögve kettéhugyozza életem egyik legnagyobb sci-fi csalódását a Prometheus-t. -
Sosem tudom megérteni ezt a pénzéhességet. Elvileg a seggükből is a pénznek kéne folynia, aztán még itt cigánykodnak. Örülne inkább hogy hívják még valahova :D -
Én a Dragon Age 2-t vettem elő. Tegnap elkezdtem vele játszani és azon kaptam magam, hogy már 7 órája folyamatosan játszom.
Úgyis a megjelenéskor játszottam vele utoljára (2011. március). Mostanra már van magyarítás is hozzá, és a DLC-ket is beszereztem Originen (korábban azok is kimaradtak).
Viszont a fejlesztés közben a BioWare-s srácok gyógyszere szerintem elgurult. Baromi beteg dolgok vannak benne...
(De persze ez is olyan görbetükör a valósággal szemben, mint amit az Origins is felmutatott). De itt azért jóval betegebb témákat feszegetnek... Főleg, ami a főkarakter családját illeti.
Viszont a játék szemét, könnyű (jóval könnyebb, mint az Origins) és rövid. Ha nem jó időben mész egy adott helyre, akkor elesel az egyik legszexibb karaktertől. Sajnos a későbbiekben sem tudod őt bevenni a csapatba, hisz akkor a játék úgy kezeli, mintha nem is létezne.
Amúgy pedig kevés a karakterekkel való interakció (a főkarakterrel és egymással való interakciójuk is). Origins-ben jóval több volt.
Nincsenek fejtörők sem, de legalább Varric beszólásai jók (törp íjász), illetve tényleg van pár megmosolyogtató jelenet.
Főleg, amikor néhány ismerős arc felbukkan az Origins-ből és elkezdik magyarázni, hogy mekkora badass az Origins-ben lévő karakterünk.
Amúgy pedig több sárkány van itt, mint az első részben. Csak a fordítókat rúgnám seggbe, amikor a Sárkányfiókát, "Fiókos Sárkány"-nak fordították. -
Az árcsökkenés nem a játék minőségétől függ...
Amúgy meg de... ennyire gyenge. -
Szegény Tomb Raider már-már megalázóan alacsony áron van!
£29.99 helyett £7.49
Aki nem ismerné a játékot, azt hitté, hogy biztosan gyenge, ha ilyen hamar ilyen hatalmas kedvezményekkel dobálják.
Pedig nem az... Én kitartok amellett, hogy 2013 egyik legjobb játéka.
És valószínűleg ezt sem a GTA 5, sem az AC4, sem a Vacsdogsz nem fogja befolyásolni. -
Együtt jártunk akkor oviba. :D -
Evoluti0N #146287 Tomb Raider 4 kész. Annak ellenére, hogy tudtam mi lesz a vége, így is elég "vattafak" érzés volt. :D
A Core Design-féle epizódok közül ez tetszett eddig a legjobban. Ebben voltak a legötletesebb és a legváltozatosabb puzzlek. Pályák szempontjából sajnos már nem mondhatjuk el ugyanezt. Ugyanakkor járműves részeket szerencsére minimumra csökkentették. A második és harmadik részben rühelltem, amikor járművekkel kellett kínlódnom. Az olyan újítások is nagyon tetszettek, mint a kötélen- és oszlopon mászás, vagy például, hogy végre be lehetett fordulni a sarkoknál a párkányba kapaszkodva.
Ha sorrendet állítanék fel, hogy a régi részek közül eddig melyik tetszett a legjobban, illetve legkevésbé, akkor az így nézne ki: 4, 2, 1, 3.
Mondjuk még 2 rész vár rám a Core Design-féle részekből, de sajnos nem számítok semmi jóra és elég gyanús, hogy az utolsó 2 helyen fognak szerepelni. :D Úgy hallottam, hogy a Chronicles-szel már megindult lefelé a lejtőn a széria, aminek a mélypontját aztán az Angel of Darnkess-szel érte el. Utóbbival játszottam is anno valamennyit, és emlékszem, nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Mondjuk még akkor régen a 4. részt se játszottam valamiért végig. Azóta se értem, hogy miért. Most, miután végigvittem, pedig végleg nem. Szóval tán a hatodikat is végigküzdöm. Mindenesetre most jöhet előtte az ötödik rész. :) -
"...mint kiderült, Bruce Willis kiszállása valóban anyagi okokhoz köthető. A színész a 4 napos forgatásért 4 millió dollárt kért az ajánlott 3 millióval szemben, s úgy tűnik, hogy sem ő nem tágított, sem Stallone nem volt hajlandó a megegyezés kedvéért 1 millió dollárt feláldozni a saját gázsijából."
Nem kicsit zs*do ez a Willis... Menne már inkább nyugdíjba, úgysem megy már neki a színészkedés. -
Evoluti0N #146285 Ha valaki megfejti nekem, hogy miért vált át nálam mindig magától gamefly.com-ra gamefly.co.uk-ról, amikor megpróbálok rámenni az oldalra, az kap egy képzeletbeli trófeát. Ezeket az akciókat se tudom megnézni, mert átvált .com-ra és kiírja, hogy nem létezik az oldal. -
iwiw -
Részemről 3 kategória van.
Megvan
Nem érdekel
Drága -
Twitter. -
zsoltia #146281 Hétvégi Leárazás:75% on Square Enix PC
Hátha valakit érdekel -
Tripper ? -
Itt erre keszthely fele volt eso es vihar is rendessen, ma 25 fok volt, kicsit mar faztam is nagy volt az atmenet. Most neztem meg a homersekletett, per pill nalam most 18 fok van. gyor, vas, zala kapta a hideget, keleten sajna maradt a 35. :/ -
Végbélmocsok. -
seggpenesz ? -
Péniszsajt? -
Örök de uncsi. :D -
huvejgomba ? -
Az időjárás örök téma. :) -
Nincs jobb téma mint az időjárás? -
Az eső elmaradt, holnaptól megint jön a kánikula meg lehet locsolni :( -
Aki anno megvette a groupees-on a be mine 8-at az figyelgesse a fiokját,mert a desura-s Guncraft megjelent steam-en és elvileg adnak majd hozzá steam kulcsot.
(Jelenleg még nincs hozzá) -
Nekünk olyan volt pár éve, hogy mentünk kocsival, aztán a felezővonal túloldalán esett az eső, felőlünk meg nem. :) -
Pécsett volt egy kis zuhi reggel, de nem tudom mennyi esett, mert félig még aludtam. :p
Ellenben egész nap viharos szél, most estére enyhül el, viszont a ház így elég jól kiszellőzött, ideje volt már. Már majdnem fázok. -
Esztergomba tegnap volt is vihar meg eső szakadt mintha dézsából öntenék!
Elmentem futni nagy duna part biciklis ut. Elkezdett szemeregni, futok tovább és a szennyvíztiztitónál már jobban rájött.Kiértem a főútra és az ottani kb 3-400 méteres szakaszon lassított mellettem egy autós és mondja felvesz és elvisz hogy ne ázzak ronggyá,mert marót felöl jön és kegyetlen nagy eső jön.(Köszönöm neki itt is a kedvességét, még van remény az emberiségben) Mondtam neki köszönöm nem. Na ezután kb olyan szinten elkezdett ömleni az eső,hogy félelmetes. Szerencsére a telefonom a csodával határos modon túlélte!
Aztán beértem a Lidlhez semmi.Mondom muteréknak a Béke téren szarrá eztán mert jött a cunami.Erre mondták hogy egy csepp eső nem volt ne hazudjak :D
Azt mutattam az esőverte testem akkor ez mi?
Mik történnek az emberrel ha nem a gép előtt punnyad
-
kjhun #146266 Nálam sem volt semmi, egy csepp eső nem volt. Éjjel fél 3 felé már majdnem szélcsend volt úgy elállt a szél. Napközben meg egész nap fújt. A szoba reggelre semmit se hűlt, mintha ma is 40 fok akaródzott volna lenni, 20 foknál nem volt hidegebb, napközben 25 fok körül, most fog éjjel csak igazán felfrissülni a levegő, jó esetben. Az ország 1/3-én semmi sem volt, a másik 1/3-án kb. 5mm-nyi eső. A kiadós zuhék nagyja a Balatontól északra esett le, meg 1-2 kissebb gócban keleten. Szerintem a keddi frontból sem lesz semmi. -
Ja, és egyébként eső itt sem esett pedig nagyon kellene! -
Én észrevettem ,hogy neked soha semmi nem jó, te ilyen örök elégedetlen lehetsz, mint Pocok. ráadásul olyan dolgokon tudtok kiakadni amik ellen nem is igazán tudtok mit tenni. Ill. hát de, elmehetsz te is meteorológusnak, aztán akkor számolgathatod pontosan házad feletti időjárást. -
Én ma kerítést csináltam a menhelyünkön, délután 3kor, simán volt 35-36 fok a napon. Fogyott is a sör rendesen. XD -
Ez Shepnek ment volna, csak Totti kiütött. :P -
Az időjárás előrejelzések 95%-ban nem jönnek be itt, a Tisza-tó környékén. Ezt évek hosszú sora alatt már észrevehették volna, hogy valami nem stimmel. Valamit folyamatosan elbaxnak. Elvégre ezért kérnek és kapnak is nem kevés pénzt. Ebből élnek. Fura mód a nyugati országrészre adott előrejelzések valahogy sokkal pontosabbak... -
Nálunk 22 foknál nem nagyon volt melegebb.
A szoba nagyjából 5 fokot hűlt... d.e. felvettem gaming közbe egy melegítő alsót és felsőt.
Voltam pár órája futni és a póló simán elkelt az emberen, de gyorsan téptem be a zuhany alá, mert kissé tartottam tőle, hogy kimelegedve nehogy megfázzak...
Az erdei út felétől vissza kellett fordulnom és duplán futni a már megtett szakaszt, mert bazi nagy sár lett a sok esőtől. -
Az időjárás előrejelzések 95%-ban nem jönnek be, itt a Tisza-tó környékén. Azt azért már ők is felfoghatták volna, hogy valamit rosszul csinálnak... Ez a szakmájuk. Ezért kérnek és kapnak nem kevés pénzt. Érdekese mód, a nyugati országrészre mindig egészen pontos előrejelzéseket adnak... -
Ha köcsögök, akkor minek hallgatsz rájuk? fogd a műholdas értékeket és tanulmányozd, mindent látsz, eldöntöd hogy igaz vagy nem.
Itt sem volt egy rendes kiadós eső, csak viharos szél meg maszatolás, de 60 kmerre meg szakad órákon át. Ez ilyen.