311803
  • grebber
    The Incredible Adventures of Van Helsing gamersgate 4.4€ ~1300Ft
  • Mardel
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • RatBaG #146375
    xbox "un"boxing
  • jetblack
    Kicsit off de magyarorszagon is lehet kapni a Red Bull Blue,Red,Silver Edition verziot ?
  • Fpocok
    Jah... megnéztem.

Ilyen lett szerintem.
  • Shep
    Tai Chi-s filmet megnézted már? Milyen?
  • ratgab
    2-3 euróért igérem megnézem!
  • grebber
    Kösz az infokat akkor a Coj Gunslingerrel folytatom!
  • Fpocok
    Ez a spelunky nagyon jó játék. Nem tudjátok mit hagytok ki.
  • Shep
    Majd szólok, kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    Szólj, ha valami nem egyértelmű...
  • Moby
    Szerintem az ilyen coretémájú megilmesítések főleg nem az ortodox rajongóknak szólnak. Engem a transformers univerzium annyiban érint, hogy ma fiúgyermeknek ma 2 témájú randombármi közül lehet választani: verdák, transzformerek. Esetleg itt-ott becsúszik még valami pókember, de ott már gyanús, hogy az árúfeltöltők hibáztak.
    Játszottam az utoljára megjelent játékkal (wfc), az nekem jó szórakozás volt. Filmet nem láttam, egyet sem, de őszintén szólva nem hiszem, hogy nagy problémát okozna egy olyan jellegű dramaturgiai csavar, hogy a dinóbotok nem ott jönnek létre ahol :)
  • ratgab
    Coj: 5-6 óra kb.
    First Templar: max 10, de rég volt
    War int the North: 2-3 délután, kb 10-15 óra
    Sniper Elite V2: 10 óra körül durván, de ez is rég volt
    War for Cybertron se hosszú: 10-12 óra max
    Shattered Dimensions: 15 óra körül

Többit passzolnám.
  • Shep
    A spoilert is!
  • IMYke2.0.0.0
    Képet legközelebb spoilerbe, ha már offolsz.
  • ratgab
    "Zsákos Béla ork lett volna" XD Húú, de rossz példa volt.

Transformers lore egyébként rajzfilmenként, filmenként változott. Most akkor melyiket vegyék alapul?
  • Moby
    >darálni kell őket kell a hely

• Shep
    Gunslinger 4-6 óra, neked 4
    Sniper elite v2 8-10
    Transfomers 10 körül
    Spiderman 8

• Fpocok
    A kocsitól függetlenül... az összes TR film egy szar. Ezek után nem mindegy milyen a kocsi?
  • grebber
    Aki már végigjátszottam bármelyiket időrendbe melyik milyen hosszú? (darálni kell őket kell a hely)

Ride to Hell
    CoJ Gunslinger
    The First Templar
    LORD OF THE RINGS war in the north
    Sniper Elite V2
    Transformers - War for Cybertron
    Spider-Man Shattered Dimensions
    Tron Evolution
  • Rapid81
    Ha Zsákos Béla ork lett volna, ugyanaz lett volna a történet? Naugye...

Óriási különbség van egy történet megvágása és komplett átalakítása között. A Transformers film annyiban kapcsolódik a képregényhez, hogy átalakuló robotok vannak benne...
  • Shep
    Meg a bogár piac is fellendült volna :)
  • Rapid81
    Pontosan!
  • ratgab
    Whatever.... Már leírtam egyszer, hogy miért.
  • ratgab
    Na ezt kellett volna megjeleníteni. Kasszasiker lett volna a film az biztos. Tucatjával vitték volna az Űrdong.... akarom mondani az Aranybogár figurákat....XD
  • Rapid81
    Nem mindegy, hogy rövidítesz egy történetet, vagy teljesen átalakítasz...
  • ratgab
    Na azért valljuk be a Camaro látványosabb. És ez egy látványfilm.
  • ratgab
    Benéztél már a motorháztető alá is?....Gondoltam. XD
  • ratgab
    Szóval mit aranybogarazod, mikor a filmben nem az a neve (mert hogy ez volt a kérdéskör amit boncolgattunk, hogy honnan veszed ezt az aranybogarat). Többire meg: Tudod a filmek nem csak képregényrajongóknak készülnek, hanem olyanoknak is akik életükben nem találkoztak még a képregénnyel.

Nehéz lehet amúgy 2 óráben egy transformer lore-t elmagyarázni. Bőven kell egyszerűsíteni, mert nem fér bele az időbe.

Nézd meg a Gyűrűk urán is mennyit kellett karcsúsítani, hogy egyáltalán beleférjen abba a 3x2,5-3 órába. Ehhez mérten a rendezői változatban sokkal több minden kapott helyet, de még így is csak karcolgatja a könyvek részletességét. Szerintem ez nem felróható egy filmnek sem. Egyszerűen kevés az idő.
  • Shep
    Hát ez igen, ez biztos ütött volna a filmben :DDDDDDDDD
  • Rapid81
    Az elején és a tükrökön kívül számomra ugyanaz a 2 autó.
  • Rapid81
    Csak akarni kellett volna, de persze egy európai járgány nem lehet annyira menő, mint egy usákiai...

• ratgab
    Kb. első ránézésre, aztán megnézed csak az elejét és számos különbséget felfedezel (csak itt). XD
  • Rapid81
    Szóval? Szóval mi?

Aranybogár/Űrdongó a legkisebb Autobot, erre lesz belőle egy Camaro, aki ugyanakkora, mint a többiek... Meg a játék is nevetséges. Dinobotok már a Cybertronon??? Őket az Anyahajó alakította ilyenre, hogy beilleszkedjenek a korai Földön, mikor lezuhantak, sok-sok millió évvel ezelőtt...
  • ratgab
    Hát azért vicces lett volna,h a Volkswagen bogárnként jelenítették volna meg 2013 ezt szerintem te is is elismerheted.

Mikor a képregény készült még az volt a menő kocsi, mára már azért ez nem ül annyira, mint egy Camaro például.
  • Rapid81
    Ja, egy picit.

Citroen Berlingo vs Peugeot Partner Tepee:

Suzuki Wagon R+ vs Opel Agila

• ratgab
    Most nézem, hogy két neve van. Bumblebee=Űrdongó, GoldBug=Aranybogár.

Szolgálati közlemény: Filmben Bumblebee-nek nevezték. Szóval....
  • Anonymusx
    Sok jó film van azok közül is, csak meg kell találni, a japánoknál meg rengeteg jó film van...
    Nálunk is van egy pár jó film, pl Tarr Béla filmjei, vagy a A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire, Moszkva tér, stb...
  • Shep
    Nem erről beszélek, csak állandóan panaszkodsz minden miatt, persze azt nyilván könnyebb úgyhogy érthető :D