311803
-
Neked mid van? ha már belementél. -
Az S4 Zoom csak ponekent raktam be ha ertelmes fenykepet akarsz arra inkabb ertelmes nikont vagy canont (kompakt) ha meg elsosorban telefon kell vegyel Nexus 4-et
-
Erre mondaná egy hitetlen, hogy áhh ez már túl szép....meg photoshop utómunka....de tévednek :)
Télleg brutál :) -
Kicsit idősebbet ütöttem el :) -
Engem megyőzött. -
Miért az S4 zoom az mi? :D
Számomra elsősorban telefon, amiben kellemes a kamera :)
Nekem nem kell 300ezres fényképező gép, még ez a teló is túlzás az igényeimnek...de tetszik :) -
De ugye tudod hogy az a telefon csak parasztvakitas -
Én veszek egy lumia 1020at, szerdán kiprobáltam a kamerát, brutál....nem vagyok fotós nem is értek a fotó teknikához, de engem meggyőzőtt :) -
Grat! Jók a képeid!
-
Először azt hittem nem létezik kép ami ne töltene be fél óra alatt, tévedtem. :D -
Ha már fényképezés és állatok:
A hét közepi legnagyobb hőségben rendesen sajnáltam szegénykét,mert alig élt. Feküdt ott azt moccanni se volt kedve.De amit közel mentem hozzá egyből nem is volt melege mert nem engedte magát fotózni olyan punnyadtan. (Ez csak egy telefonos kép szóval nem kell csodát várni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért profinak nem nevezném, de köszönöm. :) -
Amúgy akkor inkább már egy ilyet. :)
Azt hittem csak vetítessz, hogy ilyen profi képet készítettél, de most már látom, hogy tényleg saját. Grat hozzá! Szépségesek! -
Ha tükörreflexes és cserélhető az objektív, akkor jöhet. Csak ne hívjon fel senki fotózás közben. XD -
Ráadásul az őzbak elől fel kellett másznom egy fára, mert védte a területét és mindenáron nekem akart fordulni. Faágon ülve fotóztam.
-
Dobd el a picsaba a gepedez kell neked
Mert megint besértődtél egy poénon? -
ratgab #146401 Kezdek Kowalsky rajongó lenni és ez a te hibád...XD -
Pontosan. :) Vállamon elfér a tasiban. Amúgy minden volt, csak gomba nem...
-
Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek...
Ezt nem lehetett kihagyni!
-
Gombát szedni a szart vagy te mindenhova fényképezőgéppel szaladgálsz? -
Szép képek, mint mindig :) -
Neked kéne inkább elgondolkodni. Mi a francnak rángatsz olyan bajszot, amit nem kéne? -
Még mindig a filmek a téma? :) Én meg közben voltam gombát szedni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos az egész világban ez van. Nézd meg mennyit keres egy popsztár, egy autóversenyző ( akár Forma 1, akár motor, akár rally ). Elmebeteg összegek és egyre csak több és több. -
2 kivételével mindet láttam és egyikben sem alkotott maradandót számomra, ja de, az AP-ben ahol magát adta. -
Ha nulla lenne akkor ezek a filmek nem érnének semmit:
Amerikai pszichó
Equilibrium
A gépész
Börtönvonat Yumába
A tökéletes trükk
The Fighter
Ha ezeket nem láttad, akkor itt az idő megnézni. Korunk egyik legjobb színésze. -
Érdekes figura vagy. Jöhet a fenyegetőzés, hogy kitiltasz 1-2-3 hónapra 1 évre stb. -
Kezdheted abbahagyni. -
Persze értettem én csak hát na szerintem a fazon sem nagy szám úgyhogy számomra az egész érthetetlen. Bár hé! Imy azt mondta ha valami nem világos kérdezzek tőle bátran :) -
én bírom, nem ez a gond - a probléma, hogy az írókra, cgi-re, díszletekre így jóval kevesebb marad, elvégre nem végtelen büdzséből filmeznek ... :( -
Meridian: New World exkluzív interjú
"Tarsoly Ede két évvel ezelőtt vágott bele a Meridian: New World fejlesztésébe, teljesen egyedül készítette el a valós idejű stratégiai játékot. Interjúztunk vele, és megkérdeztük tőle, hogyan csinálta mindezt." -
Főleg, hogy egy nulla a tag, legalábbis színészet szempontjából. Az idegbeteget jól adja, mert akkor csak magát kell játszania :) -
50milla egy szerepért, nevetséges. Kifordult a világ :( -
Batman vs. Superman - mennyiért térhet vissza Christian Bale?
"Noha Nolan kizárólag a produceri feladatokat látja el, a Warner szerint ez már elég alapot szolgáltathat ahhoz, hogy Bale orra alá nyomjanak egy zsíros csekket, amin nem kevesebb, mint 50 millió dollár szerepel, ennyit kínálnának neki, ha visszatérne Batmanként - legalábbis a Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma című e-könyv szerzője szerint."
Azta k***a 50 millió dolcsi. Szerintem erre nem gyengén igen mond majd!Szerintem max akkor nem ha már leszarja a pénzt mert így is tele van meg nem tetszik neki a történet! -
amikor te a tai chit nézted, én pont az alattad hozzászóló ajánlójában szereplőt :D
(ami amugy brutál fura film, képtelen lennék megmondani, hogy jó volt-e, rossznak nem nevezném, közepesnek meg végképp nem :D ) -
Akkor az nem is lehet annyira rossz :) -
coj nekem 9 óra volt hardon - ahogy shep os irja, neked 4 alatt meglehet, pláne normálon, egérrel ;) -
Egyformák, mint a Trabant 601 meg a Ferrari F50, komolyan, azokat is alig lehet megkülönböztetni. :D