311803
  • grebber
    Az nem gond nekem úgyis beletolok majd egy 32GB-os kártyát azt jó lesz :D
  • Rapid81
    Nem nagyítgattam. Nem 10 centiről vizslattam, hanem az 1600x1200 felbontású Syncmaster 204B-men ~60 centiről, a kép 1:1, eredeti felbontásában. Szimplán rá kell nézni a képre és látod, hogy olyan, mintha nagyítón keresztül néznéd. Közepén éles, szép, aztán körkörösen folyamatosan torzul és romlik a képminőség. Az, hogy ez téged vagy a családodat nem zavar, az nem engem minősít...

Ez nem nagyított, meg nem torzított vagy akármilyen módon manipulált kép. Ez az eredeti, a linkjeim közül az utolsó kép egyik részlete. Ha ilyen alakú taxik rohangálnak abban a városban, akkor írásban fogok elnézést kérni tőled és a telefon gyártójától, majd megfőzöm és késsel-villával megeszem a szalmakalapom...

The End.
  • arty
    Benagyítás nélkül 10 centiről is jók! Én bírom a képzajt is, szal ..
  • Rapid81
    A 2 éves Motorola Defy+-omnal készült képek, ami nem fényképezőgép-telefonként volt eladva, nincsenek ilyen torzak és zajosak...
  • Totti5
    Kiteszem 1080pre átméretezve HDtvmre idehívom a családot hogy nézzék fotók.

Szerinted ki kezdi el szakérteni hogy mennyire szar? senki nem fog ilyet mondani. Egyrészt a TVt nem 10 centiről fogják vizsgálni, másrészt mindegyik kép nagyon rendben van.

The End.
  • arty
    Ez még mindig csak egy telefon, elsősorban. Ahoz képest ütős a kép, nem a tükörreflexesedhez.
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ahogy nézem jó ez, az egyetlen hibája, h a belső rom szarul van particionálva - 2.7g (a 4ből) és az is kettéosztva, baromság. egybe kellett volna hagyniuk, majd bővíted SD-vel, ha kell... enyémmel is ue a gond: ami egy thl w200 lesz, kb ez a hw, kissé tuningolva + 5" kijelző = 185$ -> galaxy s1-emre egy 20ast kellett rádobnom, annyit megér a sokkal modernebb vas és nagyobb kijelző... kár h LCD, hiányozni fognak az amoled feketéi :(
  • davidka003
    Rohadt jó képet csinál. Na ez igen. Nem rossz.

A linkelt Nokia 1020 kép meg tényleg torz szar.
  • DarkSector
    Nem drága 3.4-ért?
  • Rapid81
    Újra működik a 20% kód a GMG-n!

GMG20-4B9NY-L4FEN

A Kane & Lynch pakk így 3,4€!
  • Rapid81
    Néztem több képet.
    Az usákok szeretik a görbe vonalat ezek szerint. Szerencsétlen felhőkarcolónak olyan hasa van, mint nekem.

Az összes a fehérnél kicsit is sötétebb rész borzasztóan kásás, gyk zajos.

Ugyanez hatványozottan érvényes a kevésbé optimális fényviszonyokban készült képekre.

Nem beszélve arról, hogy a részletek nem gyengén összefolynak.

És ezek a PROMÓ képek, bakker!

Attól, hogy valami 20000 x 15000 felbontású képet csinál, még nem lesz minőségi. El kéne már végre felejteni a megapixelháborút, mert az nem a minőség mérőszáma...
  • Rapid81
    Milyen beállításokat? Ez egy jó fényviszonyok között készült csoportkép. Ha az optika 1 képnél torzít, akkor nem fog megjavulni egy másik képnél... Bár lehet, hogy ez pont egy gyári hibás készülék volt.
  • Rapid81
    Őt akarom a HL filmbe Alyxnak!! És a Cinematic modba is!! :D Szép leányzó.
  • Totti5
    Tudod a beállításokat? biztos csak ilyen képet lehet csinálni vele... ott a google, nézegess más képeket.
  • grebber
    Cubot GT99 lett 34.614Ft volt!

Majd ha tesom itthon lesz elkérem szénné tesztelem ha minden ok akkor rendelek magamnak is egy ilyet!
  • Rapid81
    Nem beszélve arról, hogy a képek szélein lévők olyan kásásak, hogy az analóg adás sírva fordulna a sarokba szégyenében...
  • Rapid81
    Bárki ránéz a képre, láthatja, ha jól megnézi, nagyítás meg minden nélkül, hogy a kép közepétől kifelé haladva, sugár irányban torzul a kép. A bal oldalon guggoló csaj feje fölötti csajnak tuti ilyen trapéz feje van a valóságban is... Meg a panelek is derékszög nélkül épülnek arrafelé.
  • Moby
    Feleségemnek lumia800-a van, de van egy 920 is a közelemben.
    Borzalom. Feleségem mondjuk szereti, de mivel a telefonnal egyidőben megörökölte a nexus7-em, és mindenre azt használja, így ez nem tekinhető valódi értékelésnek :)
  • Totti5
    Nyilván az és mosott és ócska is mint ahogy elhangoztt alább. Kitéve TVre 1080pbe állítom hogy 10ből 10en azt mondják rá hogy hú de szép, a többi meg lényegtelen innentől kezdve. Persze "hobbi" fotoművészek és műszakértők, PC előtt zúmolók 10 centriől, akik a kép mögé látnak és mindent leszólnak ami nem profi cuccal vagy profi módon készültek azok ebben az esetben kíméljenek meg a tudományos magyarázatoktól.
  • Micsu
    azt kihagytad hogy a software ami rajta van no komment kategória

én úgy választok telefon hogy megbízható és jó legyen a többi részletkérdés (nokiákból inkább a wp8asok), nekem még mindig leginkább telefonálni kell, meg némi melora
  • jetblack
    Jol latom hogy a bal oldali csaj feje mintha masabb minosegben pompazna mint aki kozepen van lehet hulyeseget irtam bocs
  • Rapid81
    Borzasztóan zajos a kép és torzít is.
  • arty
    melyik lett? jöhet privibe, h ne offoljunk! :) (csak mert nekem is uton a kinai szutykom :D )
  • Fpocok
    ?
  • Tinman #146476
    Epic... alatta azért ott van ez az aláírásod:

"ASROCK 970 extreme3, Phenom II x4 965BE @3.4GHz, GTX550ti 1Gb OC, Kingston HyperX XMP 8Gb 1600MHz ddr3 kit"
  • Ryder62
    HL kisfilm

Nem rossz.
  • kill3r21
    Lumia520 ugye vaku nincs, egy gagyi 5mpx-es kamera!
    Szerintem teljesen jó :)
  • kill3r21
    Egyébként mint minden ez is szokható, barátnőm Lumia520-a van, teljesen megfelel minden célra amit eddig is használt :)
  • Moby
    Jó lenne ez a 1020 ha valami embernekvaló oprendszer lenne benne :( mondjuk én nagyon keveset fotózok telefonnal, de az azért nem lenne baj, ha ilyen minőségű lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Törölve.
  • TBTPumpa
    Gratulálok! Sikerült szétcseszni az oldalt!
  • jetblack
    Optikai vagy digitalis ?
  • Fpocok
    Be van zoomolva.
  • ZsZso
    Ezzel én nem dicsekednék :)
  • Fpocok
    Az én faszom meg ekkora.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <========================================8

• grebber
    Ez meg egy 34ezres kínai okostelefon képe: (Tesómnak rendeltem és nem bántuk meg)

• kill3r21
    Nekem kamerát már nem kellene vennem, teljesen meggyőző
    Vonjátok le a youtube általi minőségvesztést :)
  • grebber
    A Creative Assembly féle Aliens projekt még él
  • Tinman #146461
    Nokia 8, TELJESEN SÖTÉTBEN, vakuval, automata mód, semmi trükkös beállítás!

Gondolhatod milyen képet lő jó vényviszonyok mellett, ha ez a full sötét.

Az a helyzet, hogy van aki nem xyz app, vagy presztízs miatt vásárol telefont, hanem arra veszi amire neki kell.

Esetemben ezért:

- megbízható ingyenes, de jogtiszta teljes VILÁG utcaszinten navi
    - 12 MP-es Carl Zeiss optikás fénygép. + Xenon vaku, mert nem vagyok málhás ló, ellenben örülök, ha zsebbe elfér egy jó képeket lövő készülék
    - fém ház, mert férfi vagyok
    - fm transmitter, mert céges kocsiba nem cserélhetem ki a gyári vacak rádiót
    - MADE IN FINLAND, legalább ez ne legyen nálam kínai (IGEN tényleg Finn!)

A többi, amit tud az nekem extra. Szar és hülye appokkal tele van a Nokia store, kb. lexarom őket, minden fél évbe 1x nézek rá.
  • kill3r21
    Jól nyomod ha fotoztál már a 1020al :)