311803
-
"Nem tehetem parancsnok!" :D
Majd pont a végén adom fel, mikor már csak ez az egyetlen öcsi hiányzik egy újabb tökéletes játékhoz Steam-en.
Közben érkeznek a hozzászólások Steam-en a témájába is, hogy néhányan sajnálják, hogy tényleg ez az utolsó öcsi, de kénytelenek tovább állni, nem bírják. :)
Szerencsére elmúltak a hőségek, begyakorlok és össze fog jönni.
Utána meglepem magam lehet egy Spelunky-val.
Az a játék érdekel most leginkább, főleg a véletlenszerűség- és a változatosság miatt.
Binding of Isaac féle kikapcsolódásnak tűnik a hallottak (+videók) alapján így a szememben ezek végett, ami nagyon bejövős. -
ratgab #146619 Isten őrizz, hogy bántásként mondjam Imy, de ha már egyre többen mondják, hogy mostanában igen feszült vagy, akkor ebben talán lehet valami nem?
Vagy csak mi vagyunk egyre elviselhetetlenebbek? -
Egy kis visszatekintés a tegnapi fotós témára.
Ezek nagyon durva képek! Nem semmi, amit ez a srác művel a gépével. -
Volt szó WatchDogs és GTAV felajánlásról! :)
Természetesen terveznék komolyabb felajánlásokat anyagi helyzettől függően! :) -
Ja de nem árt ha olyan termékről, típusról van szó ami egyébként nálunk is kapható egyébként lehetnek problémák. -
Ha van itthon szervizük akkor ott meg kellene hogy ejtsék a granaciás cserét, javítást stb. -
Az... Döbbenetes...
Belelátsz egy olyan dolgot, ami nem volt benne és én érezzem magam rosszul. Te vagy a döbbenetes.
Most magatokra hagylak benneteket, mert látom ennek semmi értelme. Amit te egyszer elképzelsz, az úgy is fog maradni, bárki bármit tesz, ír, mond. -
Nem úgy volt, hogy Carlos helyére bekerülsz? (előtte azért legalább egy Watch Dogs felajánlás jó lenne :D) -
OFF:
Van itt olyan aki rendelt már külföldről World wide garanciális terméket?
A kérdésem az lenne,hogy ezeket itt nálunk hogy és hol lehet gariztatni? Van ezeknek valami helyi kirendeltsége vagy becsattogok bármely pc-s boltba ahol lehet ugyaugy kapni és ott elintézik vagy hogy müködik ez?
(Gondoltam előbb megkérdem itt és ha nem volt még ilyen csak utána íratom meg az angol levelet Imivel
az illetékes külföldi supportnak hátha ők jobban tudják)
-
Az is döbbenetes, hogy minden apróságon kiakadsz és utána persze mindig a másik a hibás, meg a feszültség keltő és a flame indító. -
nem, nemtudom hogy volt-e róla szó :)
Az hogy én szeretnék az tény :) -
Nem zavarna, mivel szent meggyőződésem, hogy vétlen vagyok az ügyben, bármiről is legyen szó. XD -
Egyszerűen nem értem ezt a vihar a biliben koncepciós pert.
1. közöltem egy linket
2. jössz egy "mindenki tudja, csak te nem" üzenettel - ezen még a szmájli sem segít ám
3. és utána még nekem írod azokat, amiket...
Döbbenetes. -
Te még mindig nem vagy tag? Nem arról volt szó, hogy be leszel véve? -
Ne szójjá be 2 hét pihenő lesz belőle :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem meg mindjárt 4 :D -
Ha én az vagyok, akkor te mi vagy? :)
Szerencsétlen hozzászólásom egy szimpla vicces hsz lett volna, amit a végén lévő vigyorral is külön jeleztem. Semmilyen "prekoncepció" meg egyébség nem volt benne. Sajnálom, hogy ilyeneket látsz bele, de véleményem szerint erről nem én tehetek.
Mint látható,a hsz ennyi volt:
"Ez a "nagy" DLC-vel együtt jött ki. Látom lemaradtál róla. :)"
Közöltem, hogy mikor jött ki, majd viccesen megjegyeztem, hogy lemaradtál róla. Ha tudnám, hogy ezt milyen módon, irányba, alulról fölfelé, anagrammaként vagy hogyan kell úgy olvasni, hogy olyat lássak bele, amit te látsz, akkor eskü bocsánatot kérnék, de mivel fogalmam sincs, hogy miről van szó, így ezzel a dologgal nem tudok jelenleg mit kezdeni. -
Nekem sincs meg a Portal 2 :)
De ne ide ajánljátok fel....xD -
Tényleg hihetetlen vagy. -
Te látsz bele egy szimpla hozzászólásba olyanokat, amik nem hogy ott, de a több 10 kilométeres körzetében sem voltak...
Bakker, inkább hagylak, majd megnyugszol... -
Ne láss oda olyasmit, ami nincs is.
Éppenséggel, Te szóltad le a hírhozót. Ráadásul, azonnal, kérdezés nélkül, prekoncepciókkal, miszerint a világon már mindenki tudja, hogy a legutóbbi DLC-vel ez a honlapon (és akár a gépen) már fenn van egy ideje... -
Na, akkor úgy látom érik egy P2 felajánlás a közeljövőre nézve. :D -
ratgab #146599 Kiegészíteném: Ma reggel is...:P -
ratgab #146598 Nekem sincs meg. -
Minden hozzászólásom végén ott volt a kettőspont, mögötte egy záró zárójellel... Harapós vagy ma reggel. :) -
Megvan a játék. Épp ezért írtam a zárójeles részt a "feltelepítve" után.
"Fejemet meg ne tessék már leharapni. :P" --- Épp Te teszed ezt velem, a hírhozóval. -
Nekem sincs meg. Na bumm... -
[/off]
lol -
Ja, hogy neked nincs meg a játék? Ezt én nem tudtam... Én azt hittem, hogy már nincs olyan ember, akinek az ne lenne meg. A coop DLC beharangozását meg egészen nagy felhajtás övezte, aminek az OST felrakása is részét képezte. Fejemet meg ne tessék már leharapni. :P
-
Mit nem értesz?
Én csak linkeltem, hogy a honlapon fenn vannak a zenék.
Nem mindenkinek van meg a Portal 2, és nem mindenkinek van feltelepítve sem (nekem sincs), sőt, nem mindenki olvassa a honlapját sem... -
egy-két kattintást azért csak megér utánanézni, nem? ;) -
??? Ezt most nem értem. :D
Csak annyit írtam, hogy a nagy coop DLC megjelenése előtt pakolászták felfelé az adagokat. Ez azóta ott van. :) -
ratgab #146589 Pont olyanom lett most nekem is. Mármint TCom, kábelesnet. Egyelőre ez a 25/5 bőven jóság. -
Én csak hírhozó vagyok. -
Ez a "nagy" DLC-vel együtt jött ki. Látom lemaradtál róla. :) -
:))))
//Hardverapróról "lopott" infó: Portal 2 teljes Soundtrack ingyen letölthető (3 teljes album, csengőhangok). -
Én mindenevő vagyok, szerencsére :)
Persze van ami utólag nem tetszik, de szerintem azért ilyen akad :) -
ratgab #146584 Most tesztelem utorrenttel. 500 kb(ájt)/sec-el vígan tolja fel a cuccot.
Oblivivion-t lekaptam 3 mb/sec-el száguldott lefelé. -
Csak nem akartam, hogy érdeklődés hiányában dugába dőljön a szándékom :)
Remélem, a héten végig lesznek érdeklődők :) -
Lesz ott még több érdeklődő is :) -
Örülök, hogy azért érdekelt valakit a két felajánlás, hisz ennek fényében kívántam folytatni a következő napokon is :)