311803
-
ratgab #146660 Egyébként meg nem adok elő semmit, csak kérdeztem valamit. -
Épp tegnap voltunk haverral Harkányban - átgurultunk a kellemes, délutáni jó időben [ 5+ km oda és vissza], megettünk egy olasz fagyit, két remek lányka kiszolgálása és mustrálása közben, és jókat röhögtünk ilyen-olyan dolgokon.
Többek között azon, mennyire más világ az 5 km-rrel arrébb lévő város a mi falucskánkhoz képest. -
ratgab #146658 Azért a mondatokból sok mindent le lehet szűrni és ismétlem nem csak én figyeltem meg (épp Tin is leírta, hogy érzékenyebbnek tűnsz mostanában). -
ratgab #146657 Egyébként meg csupán az aggodalom szól belőlem épp ezért esik jól hogy negatívnak állítod be a hsz-eimet. Mi van a régi vidámabb Imy-vel? -
Ezt a srác direkt így csinálta. Tehát nem elkezdett pancsolni és ez lett belőle, hanem ezzel foglalkozik. Különféle képeket "alkot" vízzel. Erről tanfolyamokat is tart. Tehát ismételten megkérlek, hogy ha te ezt ennyire vágod, akkor legyél szíves egy komplett leírást csinálni nekem, hogy hogyan lehet ilyen alakú vizet fotózni. Köszönöm! -
-
És megint előadod a nagy semmit.
Figyelsz egyáltalán, vagy csak szajkózod azt, amit hiszel, de nem tudsz - mert nem is tudhatsz semmit - rólam?
Az ég világon semmit sem tudsz.
Azt sem tudod, milyen vagyok általában, és azt sem, milyen, amikor mérges, vagy veszélyesen dühös.
Sokszor, nagyon sokszor leírtam már, hogy türelmes vagyok, talán bizonyítottam is, s ennek ellenére jössz a megmondó kijelentéseiddel, a monitorod mögül.
-
Micsu #146653 Imi mikor nevettél utoljára egy egészségeset? -
ratgab #146652 Hangnem és a mondandó között óriási különbségek vannak. A hangnemmel szerintem nem volt baj, max a mondanivalóm nem tetszhet. -
ratgab #146651 Shep, Rapid és én is óvodásak vagyunk, értem. -
ratgab #146650 Rapiddal volt összecsapásod és ő is megkapta a beosztását. De nem ez az első alkalom, hogy apróságért "hihetetlen vagyozol" le másokat. És ez régebben nem volt így.
Erre kérdeztem teljesen ártatlanul és komolyan, hogy mi vagyunk elviselhetetlenebbek vagy te vagy feszültebb. Erre megint gyakorlatilag engem hülyézel le. Pedig egy sima igen ti vagytok faszok mondattal elintézhetted volna a dolgot. De nem neked megint csak a torkomnak kellett ugrani.
Nagyon sikeresen haladsz afelé, hogy elüldözz innen, mert kissé kezd a puttonyom tele lenni az állandó agresszív viselkedéseddel.
Tudom, hogy vannak problémáid minden téren az életben, de azért nem minket kéne leugatni.
-
146622 - és mostantól remélem, átkapcsolsz normális emberi hangnemre. -
Óvoda az, hogy egyszerűen "de igen" stílusban szajkózol valamit, mindenféle ismeret nélkül. -
ratgab #146647 Lőtéri kutya nem foglalkozna a hangulatoddal, ha nem harapnád le mindenki fejét minden apróságért. -
Olvass már vissza az isten áldjon meg.......... nem rólad volt szó a délelőtt folyamán. -
ratgab #146645 Óvoda az, hogy megállapítom, hogy megváltoztál és régen türelmesebb voltál? -
ratgab #146644 Nem írtam semmit a linkelésről már ne is haragudj. -
Bon kollégát is illene akkor már bevenni. De Carlos-t - azért mert mostanában nem aktív - ne tegyük ki.
Belenéztem a taglistába és sok olyan emberkét látok ott, akik még arra sem veszi a fáradtságot, hogy HETI szinten legalább egyszer ideböfögjön valamit. Más az, ha valakinek komolyabb elfoglaltsága van (Carlos és Don) és más az, aki messziről elkerüli ezt a topikot, csak szerencséjére anno jó időben volt jó helyen - és bekerült.
Persze, most az én kurvaanyámat, amiért szóvá mertem tenni... -
Már írtam ezerszer: nem vagyok érzékeny. Ha személyesen ismernél, tudnád, hogy nagyon komoly dolog kell ahhoz, hogy engem kihozzanak a sodromból.
Mindent az Életben türelemmel viseltem, és viselek.
Egyedül ezek a nagy emberismerő "megmondások" - így, több száz kilométerről - tudnak felidegesíteni. S ez mindenkinek szól, aki akár csak egyszer is meg akarta mondani rólam, hogy milyen ember vagyok, milyen hangulatom van stb.
-
Tényleg érzékeny vagy. Tudom miért, de erről nem ők tehetnek...
Szeretnek ironizálni, viccelődni, stb... egy sör mellett ezeket nem vennéd fel tudom, csak visszapoénkodnál. Küldjünk sört? :-) -
Tiszta óvoda. Komolyan. -
Eddig is türelmes voltam, de amit ma sikerült összehoznotok - és még te is művelsz mindig - egy egyszerű linkelésből, az már nekem is sok. -
Én inkább úgy írnám körül hogy fura kicsit....és ugrik a neki nem tetsző dolgokra....de ez mióta ittvagyok így van...szerintem..:)
-
Ban azoknak akik a topik nyitását követő HÁROM hónapon belül nem írtak bele?
Különben meg mind buzik vagytok... velem az élen!
Na ezt dimenzionáljátok túl :-P -
ratgab #146636 Semmit sem generálok. -
ratgab #146635 Türelmesebb voltál régen azért nem értem ezt az állapotot és azért írom ezeket. NEM bántás képpen ezt fogd fel légyszives! -
Miután generáltad, nem is csodálkozom. -
ratgab #146633 Ezt az ártatlan hsz-t is hogy túlreagálod.
Igazad van nem is vagy feszült, csak annyira, hogy hozzád se lehet szólni anélkül, hogy besértődnél, vagy kifakadnál. -
ratgab #146632 Hogy nem vagyok meglepve... -
Egy kis photoshop mágia? Egyszer próbáltam meg vizet fényképezni, annyi lett az eredménye hogy elárasztottam a konyhát... :D -
darkling #146630 H.P. Lovecraft Bundle (játék, film, audio drama, újság stb.) -
Jézus, ezt már nem hiszem el...
Parafenomének vagytok, vagy mi a szösz, hogy megmondjátok a (nem) tutit, a monitorok mögül.
Eddig semmi sem idegesített ma, de neked sikerült elérned.
-
A fényképezés olyan, mint a díjugrás/lóverseny: Az ember kapja az érdemeket, amikor nem is rajta múlott. -
ratgab #146627 Imy nincs besértődve. Imy mostanában feszült és ez nem bullshit. -
Persze, hogy xar lett a link...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szívesen vennék akkor erre a képre egy teljes, how-to leírást.
Előre is köszönöm! -
Valószínű akkor, hogy ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konfig nem annyira fűtött volna, de azért mégiscsak jobb nekem 25-26 fokban gépezni.i5 3570 | GA 7870 2GB OC
Hőségben, 30+ fokban legkellemesebb nekem a kanapémon dögleni és tapicskolni egy doboz hideg sörrel mellettem. :) -
WOW!!! MEGNYOMJA A RECORD GOMBOT!!! OMG -
Én: //Hardverapróról "lopott" infó: Portal 2 teljes Soundtrack ingyen letölthető (3 teljes album, csengőhangok).
Rapid81: Ez a "nagy" DLC-vel együtt jött ki. Látom lemaradtál róla. :)
Én: Én csak hírhozó vagyok.
Rapid81: ??? Ezt most nem értem. :D
Csak annyit írtam, hogy a nagy coop DLC megjelenése előtt pakolászták felfelé az adagokat. Ez azóta ott van. :)
Én: Mit nem értesz?
Én csak linkeltem, hogy a honlapon fenn vannak a zenék.
Nem mindenkinek van meg a Portal 2, és nem mindenkinek van feltelepítve sem (nekem sincs), sőt, nem mindenki olvassa a honlapját sem...
Rapid81: Ja, hogy neked nincs meg a játék? Ezt én nem tudtam... Én azt hittem, hogy már nincs olyan ember, akinek az ne lenne meg. A coop DLC beharangozását meg egészen nagy felhajtás övezte, aminek az OST felrakása is részét képezte. Fejemet meg ne tessék már leharapni. :P
Én: Megvan a játék. Épp ezért írtam a zárójeles részt a "feltelepítve" után.
"Fejemet meg ne tessék már leharapni. :P" --- Épp Te teszed ezt velem, a hírhozóval.
És ezután jön az "Imy be van sértődve" bullshit Rapid81, Shep és ratgab által. -
Hát te tuti, hogy az vagy :D