311803
-
Atyaég... a gamerek szégyene.
Figyi... ha 3x tudod, hogy ott veszély van, mit vársz? 4.-re nem lesz? Miért megy bele. Argh.
Trial and error nem arról szól, hogy 85x megyek fejjel a falnak, hanem 1x max 2x elbaxom, és 3.-tól felfelé már kb. soha.
6x ugrik le kb. oda, ahol már 1.-re is tudja, hogy nincs tovább. Damn.
Egy kutyánál is van tanulási folyamat... nála miért nincs? :-( -
Regeltem is ez jónak tűnik! Köszönöm! -
skydrive? -
indafoto.hu -
Valaki tudna linket adni olyan ingyenes oldalra ahol amolyan mappánként lehet albumokat (képeket) feltölteni?
Délután lehet tudom tesztelni bátyám telefonját és elmennék képeket lőni! -
Szakadok :d
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ismét és ezúttal utoljára leírom: Semmilyen ártó szándék nem volt abban a nyamvadt kis üzenetben. Semmi olyasmit nem tartalmazott, amit te vélelmezel, hogy tartalmazott! TE értelmezted félre, csak azt nem tudom, hogy hogyan és miért, de már nem is akarom tudni! -
ha már úgyis ez volt a téma nemrég
az új Bumblebee
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Faszé kell má lelkizni, ez még flémelésnek is szánalmas! -
De. -
Minden tisztelettel: a 622-es üzenet (összefoglaló) fényében én még mindig nem értem, mi kivetnivaló volt abban, hogy linkeltem egy - ezek szerint, minden Portal 2 rajongó által közismert - tényt, miszerint, a honlapról ingyen letölthető a teljes Soundtrack, még azok számára is, akik nem rendelkeznek a játékkal.
Érted... h-í-r-h-o-z-ó-óó-óó.
Az egész mai flame ebből az egyszerű dologból indult, és lett a "megmondjuk Imiről, hogy Ő nem is az Imi", meg hogy agresszív vagyok, meg hogy mindenre ugrok meg...
Nem. Egyszer és mindenkorra tisztázzuk: nem.
-
És felette ismét a logód :-DDDD
-
Kitartás Imi! -
ratgab #146687 Na ezt szépen összeszedted. Egyetértek maximálisan. -
De akkor mi kérjük vissza azt aki a "régi Imi" előtt volt! -
Nekem a régi Imyvel is ugyanilyen rossz tapasztalataim vannak.. -
Hát mint mindig. -
Részemről elfogadva
-
Az igazságtalanságra - arra igen. Arra mindig. -
Rosszul látjátok - sőt, láncreakcióval még egymásnak is bizonygatjátok.
Tudod mikor leszek nagyon rossz hangulatban: télen, ha addig nem lesz munkám. No, akkor nem kizárt, hogy már villámokat is fog szórni a szemem.
Most még bőven a régi Imivel beszélgettek. -
Na ez a része, viszont már szerintem is kissé sok... ebben Iminek van igaza.
Minden adandó alkalommal felemlegeted... ma kb. 3x.
Szerk: 4 -
Célozgassál még te is, ez kell, csinálja a fesztivált! :) -
Kikérem magamnak, a topicot csak én változtatom csatatérré a folyamatos ámokfutásaimmal, ezért is lettem kitiltva, már nem emlékszel? De még 2x ilyet beszólsz aztán megyünk együtt a pihenőre :D -
Én is abszolút, szépen normálisan leírva, megfogalmazva....szerintem 1 ember nincs aki bántani akarna Imi, max olyan van aki meglovagolja azokat dolgokat amiket nem szeretsz, ilyen már volt :) -
Öööö... legjobb szándék mellett: egyetértek. -
Hát nem sokat tudhatsz akkor a lóversenyről. -
Ja, és lemaradt, hogy bár saját megítélésem szerint nem követtem el irányodban semmit, de mivel te úgy érezted, ezért bocsánatot kérek. -
Senki sem firtatta a magánéletedet, legjobb tudomásom szerint. Amit tudunk, a körülményeid egy részét, azt is tiszteletben tartjuk. Itt olyan embert nem tudok, aki neked bármilyen formában, valaha is ártani szeretett volna, inkább pont az ellenkezője igaz a bandára, hogy ott próbálunk (próbálnánk) segíteni, ahol csak tudunk.
Azonban, amikor a teljes mértékben tiszteletben tartott magánéleted többünk által is érezhetően és észrevehetően áthat a "digitális" életedre, akkor megint csak a jó szándék által vezérelve próbálnánk ezt benned tudatosítani. Azonban sajnálatos módon ilyenkor átváltasz tagadásba, "semmiközötökhozzá"-zásba és a mostanában sokkal érzékenyebből még érzékenyebbe. Minden tiszteletem a tiéd Imy, de LÁTJUK, ÉREZZÜK, hogy sokkal feszültebb és ingerlékenyebb vagy az utóbbi időben. Ha pedig az általad leírtak szerint, valóban külön van választva a valódi és digitális, akkor nem értjük...
Itt ismételten megjegyezném, hogy nem bántani akarunk, nem elemezni és nem akarunk neked rosszat, de látjuk, amit látunk és ezzel sokszor csatatérré is változtatod a topikot, mint a mellékelt ábra mutatja. Hadjáratot indítva olyan emberek ellen, akiket az ég egy adta világon semmilyen rossz szándék nem vezérelt irányodban.
-
Micsu #146672 azért kérdeztem egyébként mert nekem külső szemlélőnek is feltünt hogy nagyon ugrassz mindenre -
? -
Hmmmm... értem, de innen távolról tényleg úgy tűnik.
Talán 2-3 hónapja érezhető kisebb változás, de persze az is lehet, hogy mi látjuk rosszul. -
FAIL -
ratgab #146668 Mielőtt leírtam a hsz-t megnéztem...XD -
Tényleg... Micsu-val mi van? Már rég nem láttuk. -
Micsu #146666 már lehet én is azon vagyok :D -
Nem történt semmi :) -
ratgab #146664 Oké! Nem boncolgatom tovább a témát. És nem akartalak sem felidegesíteni, sem bosszantani, sem a magánéletedben vájkálni. Ha felhúztalak, vagy idegesítettek, akkor elnézést kérek. Nem volt szándékos. -
Tinman azért írhatta, mert ő azért többet tud, mint ti, és következtetett - de tévesen.
Már sokszor írtam: kifejezetten "háklis" vagyok a magánéletem és a digitális életem elválasztására. Amint elindítom a böngészőt, vagy beszélgetek a STEAM chaten, a magánéleti-lőtéri-kutyát-sem-érdekli-gondjaim csakis Rám tartoznak, és nem fárasztok vele senkit, hacsak kifejezetten nem olyan kérdést kapok. S igen: minden kérdésre szoktam válaszolni.
-
ratgab #146662 Hogy van az, hogy a te Hsz-edet nem látom mikor nem vagy tiltólistán?
-
Fúúúújjj...az ott tényleg az aminek látszik?