311803
  • Tinman #146700
    Atyaég... a gamerek szégyene.

Figyi... ha 3x tudod, hogy ott veszély van, mit vársz? 4.-re nem lesz? Miért megy bele. Argh.

Trial and error nem arról szól, hogy 85x megyek fejjel a falnak, hanem 1x max 2x elbaxom, és 3.-tól felfelé már kb. soha.

6x ugrik le kb. oda, ahol már 1.-re is tudja, hogy nincs tovább. Damn.

Egy kutyánál is van tanulási folyamat... nála miért nincs? :-(
  • grebber
    Regeltem is ez jónak tűnik! Köszönöm!
  • kill3r21
    skydrive?
  • Szabi #146697
    indafoto.hu
  • grebber
    Valaki tudna linket adni olyan ingyenes oldalra ahol amolyan mappánként lehet albumokat (képeket) feltölteni?
    Délután lehet tudom tesztelni bátyám telefonját és elmennék képeket lőni!
  • kill3r21
    Szakadok :d
  • Rapid81
    Ismét és ezúttal utoljára leírom: Semmilyen ártó szándék nem volt abban a nyamvadt kis üzenetben. Semmi olyasmit nem tartalmazott, amit te vélelmezel, hogy tartalmazott! TE értelmezted félre, csak azt nem tudom, hogy hogyan és miért, de már nem is akarom tudni!
  • Szabi #146693
    ha már úgyis ez volt a téma nemrég

az új Bumblebee
  • Sir Quno Jedi
    Faszé kell má lelkizni, ez még flémelésnek is szánalmas!
  • zorrobomber
    De.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden tisztelettel: a 622-es üzenet (összefoglaló) fényében én még mindig nem értem, mi kivetnivaló volt abban, hogy linkeltem egy - ezek szerint, minden Portal 2 rajongó által közismert - tényt, miszerint, a honlapról ingyen letölthető a teljes Soundtrack, még azok számára is, akik nem rendelkeznek a játékkal.
    Érted... h-í-r-h-o-z-ó-óó-óó.

Az egész mai flame ebből az egyszerű dologból indult, és lett a "megmondjuk Imiről, hogy Ő nem is az Imi", meg hogy agresszív vagyok, meg hogy mindenre ugrok meg...

Nem. Egyszer és mindenkorra tisztázzuk: nem.
  • Tinman #146689
    És felette ismét a logód :-DDDD

• ffxi
    Kitartás Imi!
  • ratgab
    Na ezt szépen összeszedted. Egyetértek maximálisan.
  • Shep
    De akkor mi kérjük vissza azt aki a "régi Imi" előtt volt!
  • zorrobomber
    Nekem a régi Imyvel is ugyanilyen rossz tapasztalataim vannak..
  • Shep
    Hát mint mindig.
  • Tinman #146683
    Részemről elfogadva
  • IMYke2.0.0.0
    Az igazságtalanságra - arra igen. Arra mindig.
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul látjátok - sőt, láncreakcióval még egymásnak is bizonygatjátok.
    Tudod mikor leszek nagyon rossz hangulatban: télen, ha addig nem lesz munkám. No, akkor nem kizárt, hogy már villámokat is fog szórni a szemem.
    Most még bőven a régi Imivel beszélgettek.
  • Tinman #146680
    Na ez a része, viszont már szerintem is kissé sok... ebben Iminek van igaza.

Minden adandó alkalommal felemlegeted... ma kb. 3x.

Szerk: 4
  • Shep
    Célozgassál még te is, ez kell, csinálja a fesztivált! :)
  • Shep
    Kikérem magamnak, a topicot csak én változtatom csatatérré a folyamatos ámokfutásaimmal, ezért is lettem kitiltva, már nem emlékszel? De még 2x ilyet beszólsz aztán megyünk együtt a pihenőre :D
  • kill3r21
    Én is abszolút, szépen normálisan leírva, megfogalmazva....szerintem 1 ember nincs aki bántani akarna Imi, max olyan van aki meglovagolja azokat dolgokat amiket nem szeretsz, ilyen már volt :)
  • Tinman #146676
    Öööö... legjobb szándék mellett: egyetértek.
  • Shep
    Hát nem sokat tudhatsz akkor a lóversenyről.
  • Rapid81
    Ja, és lemaradt, hogy bár saját megítélésem szerint nem követtem el irányodban semmit, de mivel te úgy érezted, ezért bocsánatot kérek.
  • Rapid81
    Senki sem firtatta a magánéletedet, legjobb tudomásom szerint. Amit tudunk, a körülményeid egy részét, azt is tiszteletben tartjuk. Itt olyan embert nem tudok, aki neked bármilyen formában, valaha is ártani szeretett volna, inkább pont az ellenkezője igaz a bandára, hogy ott próbálunk (próbálnánk) segíteni, ahol csak tudunk.

Azonban, amikor a teljes mértékben tiszteletben tartott magánéleted többünk által is érezhetően és észrevehetően áthat a "digitális" életedre, akkor megint csak a jó szándék által vezérelve próbálnánk ezt benned tudatosítani. Azonban sajnálatos módon ilyenkor átváltasz tagadásba, "semmiközötökhozzá"-zásba és a mostanában sokkal érzékenyebből még érzékenyebbe. Minden tiszteletem a tiéd Imy, de LÁTJUK, ÉREZZÜK, hogy sokkal feszültebb és ingerlékenyebb vagy az utóbbi időben. Ha pedig az általad leírtak szerint, valóban külön van választva a valódi és digitális, akkor nem értjük...

Itt ismételten megjegyezném, hogy nem bántani akarunk, nem elemezni és nem akarunk neked rosszat, de látjuk, amit látunk és ezzel sokszor csatatérré is változtatod a topikot, mint a mellékelt ábra mutatja. Hadjáratot indítva olyan emberek ellen, akiket az ég egy adta világon semmilyen rossz szándék nem vezérelt irányodban.

• Micsu
    azért kérdeztem egyébként mert nekem külső szemlélőnek is feltünt hogy nagyon ugrassz mindenre
  • Tinman #146671
    ?
  • Tinman #146670
    Hmmmm... értem, de innen távolról tényleg úgy tűnik.

Talán 2-3 hónapja érezhető kisebb változás, de persze az is lehet, hogy mi látjuk rosszul.
  • Fpocok
    FAIL
  • ratgab
    Mielőtt leírtam a hsz-t megnéztem...XD
  • Tinman #146667
    Tényleg... Micsu-val mi van? Már rég nem láttuk.
  • Micsu
    már lehet én is azon vagyok :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem történt semmi :)
  • ratgab
    Oké! Nem boncolgatom tovább a témát. És nem akartalak sem felidegesíteni, sem bosszantani, sem a magánéletedben vájkálni. Ha felhúztalak, vagy idegesítettek, akkor elnézést kérek. Nem volt szándékos.
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman azért írhatta, mert ő azért többet tud, mint ti, és következtetett - de tévesen.
    Már sokszor írtam: kifejezetten "háklis" vagyok a magánéletem és a digitális életem elválasztására. Amint elindítom a böngészőt, vagy beszélgetek a STEAM chaten, a magánéleti-lőtéri-kutyát-sem-érdekli-gondjaim csakis Rám tartoznak, és nem fárasztok vele senkit, hacsak kifejezetten nem olyan kérdést kapok. S igen: minden kérdésre szoktam válaszolni.
  • ratgab
    Hogy van az, hogy a te Hsz-edet nem látom mikor nem vagy tiltólistán?
  • Tinman #146661
    Fúúúújjj...az ott tényleg az aminek látszik?