311803
  • bon
    Én 4-5ezer ft-ért szoktam válalni, egy gép újratelepítést.
  • jetblack
    Balfasz vagy vegyel elektromot rollert mint tirexi
  • kill3r21
    Én egyszer meguntam a sok falubeli ingyenhelpet, és mindenkinek mondtam hogy komplett gép rendberakás 4-5ezer ftért vállalom
    azóta senki nem kér segítséget:D
  • w77d
    Ha csinálnám én sem csinálnám kevesebbért.. sőt.... Persze kiautókázok a hülyéhez, csomó időmet elbaszom majd nem kérek érte pénzt és éhen halok. 5-6 k ésszerűen felfogva még kevés is a helyszíni munkánál.
  • Micsu
    felénk is így van az ár kb, persze pesten drágább
  • bon
    Egy gép teljes összerakása a benne lévő alkatrészek számától függően, korrektül elrendezett kábelezéssel nem 10 perc.
  • Micsu
    azért egy gépet összerakni és nem összehányni sztem több (kábeleket lekötegelni, stb), legalább 30 perc szvsz, ha azt megnézzük hogy ált 10+ks órabérben dolgoznak akkor tényleg reális az ár
  • jetblack
    Pontosan amikor meg otthon bedolgoztam havernak mi 3000Ft-ot kertunk es eleg sok debreceni pont ezert jott hozzank mert mar az a 2000ft is sokat nyom a latban es az a vicc hogy ezt aki ert hozza mar csuklobol csinalja
  • bon
    Jó drágák.
  • TBTPumpa
    Sajnos van ilyen ismerősöm, aki ennyivel húzza le az emberkéket.
    Sajnos sokan igénybe is veszik, pedig nem bonyolult művelet.

Sőt még gép rendbe rakás és vírusirtó és operációs rendszer telepítést és frissítést is végez ügyfeleknél, persze azt sem ingyen.
    És mellette még amúgy is egy számtech boltban dolgozik főnökként. Álommunka.
  • Tinman #146770
    LOL!

Kb. 10 perces művelet... 5-6k? Kőkemény!
  • TBTPumpa
    Az alaplap mellé kapott könyvecske nem jó?
    Abban nagyon részletesen le van írva minden. Persze nem árt, ha jól tudsz angolul. Akkor nem okozhat gondot a dolog!

De ha tudsz jártas emberkét szerezni a művelethez, akkor inkább bízd rá.
    Bár már az ilyen számteches emberkék sem szerelnek össze ingyen gépet. 5000-6000 Ft-ot is elkérnek ilyesmiért.
  • jetblack
    Nalam is hasonlo gondok vannak a peklapat kezem miatt de en csipeszt szoktam hasznalni
  • jetblack
    Kicsit reszletesebben lehet tudok segiteni szervizeltem mar jopar gepet ez ez a vegzettsegem is.
  • kill3r21
    Számomra a proci körüli móka ami necces, nyilván azt félti az ember a legjobban nehogy leégjen...
    Amit utálok az a ledek....a medve kezemnek az nehéz:D
  • bon
    Én is így gondolom, de a legjobb ha megkér egy hozzáértőt.
  • kill3r21
    Szerintem az alaplap könyve a legjobb erre a célra....:)
  • Ryder62
    Valaki tud egy jó oldalt/leírást/könyvet ami részletesen leírja hogy hogyan kell egy számítógépet összeszerelni, szétszedni, mit hova kell dugni, mire kell vigyázni stb?
  • IMYke2.0.0.0
    Pid:
    Nem egyszerű billentyűzettel. Át kell majd hoznom az X360-ast.
  • grebber
    A nehéz acsik sosem érdekeltek de ez semmit nem ad egy nyomorult fortix 2-öt akartam maxolni mert az még könnyű is.De ilyen alap foglalos fosokat se adott meg.
  • grebber
    Na prohardveren összeálltunk sokan a csomagra így a 2 játék ára 150 ft-ba került nekem (140lett volna de 10-el megpakoltam)
  • kill3r21
    OFF:
    Isteni a saját kertből származó paradicsomot és paprikát enni!
    Eszement mennyire más mint a bolti :)
    Ettől a sok melegtől a paradicsom egyszerűen isteni :)
  • Rapid81
    Yep. Megoldható. Egyetlen lövés kell, amikor lelövöd a lakatot egy ajtóról. Nekem megvan. Jó poén!
  • w77d
    EP1 egy lövéssel????
  • Rapid81
    Napi akció The Bridge. Én be is húztam kártyás pízbűl. :)
  • Ryder62
    Attól függ milyen acsik. Amit rohadt nehéz elérni az tényleg csak idegesítő. Viszont amit ellehet csak nehéz az jó. Ott vannak a HL2 acsijai. Nem nehezek, max annyi hogy egy teljes végigjátszást igényel (EP1: Egy lövéssel végigvinni, EP2: Törpét végigcipelni a játékon)

Szerintem ötletes és szórakoztató. One free bullett powa
  • Tinman #146754
    - Sniper: Ghost Warrior
    - PID
    - Men of War: Condemned Heroes
    - AirBuccaneers
    - Numen: Contest of Heroes

Ajánlatokat p.ü.-be, csere is ok :-)
  • Rapid81
    Zárd be a Steamet és töröld a Steam mappájából a ClientRegistry.blob fájlt.
  • grebber
    Acsik már hidegen hagynak engem a steam-en amióta baszik adni nagyivbe leszarom az acsik nyomorát. Elkurják az ember szórakozását csak ezért nem is tolok steam-en semmit nincs értelme így!
  • bon
    Engem így elsőre a Men of War: Condemned Heroes érdekel csak a csomagból, egyenlőre agyalok rajta, hogy megvegyem e.
  • jetblack
    Rohadek GAME megrendeltem a Payday masodik reszet 20 font mondom dvds verzio meger ennyit erre ma kapom a mailt hogy a mult hetfoi rendelesem nem tudjak teljesiteni mert mult kedden a keszlet elfogyott ....... A mail ma delutan otkor jott -.-""""
  • Ryder62
    LOL

Az alap játék is fagy úgyhogy tök mindegy. Minden mod nélkül.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=146550]#146550[/URL]

30 óra? Eleinte nekem is jól bírta. Hosszú órákat toltam fagyás nélkül. Minél több a játékidő annál jobban szarja össze magát a gém.

Tudom a modok is hibásak - túl sok van belőle - de modok nélkül bottal nem piszkálnám a játékot. Nem is tudom hogy lehet nyersen játszani vele
  • Tinman #146748
    +1
  • Shep
    Nem lenne az jó, mert akkor Imy meg én még nagyobb "cimborák" lennénk, ugyanis eléggé megcsappanna a létszám és kettőnkön kívül elég kevesen maradnának. Persze én előbb utóbb kihúznám a gyufát és akkor Imy egyedül unatkozhatna :)
  • kill3r21
    Köszi! :)
    Marha mákos vagyok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Terveim szerint, holnap délelőtt megint jön egy dupla felajánlás, csak nem délután 5-ig, hanem 7-ig.
  • Botond #146744
    Milyen három hónap? Miért nem első nap aki itt volt az itt volt, aki nem az csá?! :D
  • Tinman #146743
    Szerintem meg nem
  • Botond #146742
    Szerintem csak a meleg miatt ingerlékenyebb mindenki.
  • IMYke2.0.0.0
    AirBuccaneers - kártya
    Chaser
    Dogfight 1942 - achi
    Genesis Rising
    Men of War: Condemned Heroes - achi
    Numen: Contest of Heroes
    Pid - achi
    Really Big Sky - kártya
    Sniper Ghost Warrior - achi
    Tower Wars - achi, kártya