311803
-
Kedvencem a tag aki megoldotta hogy az AGP-s kártya belemenjen a PCI-E slotba, levágta a végét, bár a proci lábakat pasztával bekenő gyerek is komoly szakember lehetett, igazi Mek Elek :) -
Pedig tök egyszerű, mindennek megvan a maga helye, nagyon el sem lehet rontani, bár a neten vannak ellenpéldák dögivel de hát azok nagyon hülyék lehetnek. -
Nekem régen két hozzáértő barát rakta össze a gépet, de azóta babájuk lett és utoljára már nem volt pofám elhívni őket(jöttek volna). Rengeteget olvastam előtte utána, fórumokat jártam és rengeteget kérdeztem. Vannak leírások, de nekem pl. nem elegek, szerencsére mindig találtam olyan kedves, segítő embert, aki minden hülye kérdésemre türelmesen válaszolt. Jegyzeteltem, minden leírást, ábrát kimásoltam telefonra. Illetve annyit kértem az egyik barátomtól, hogy legyen telefon közelben, ami jól is jött, mert kellett párszor apróbb segítség. -
Far Cry 3 disco zenét látta már mindenki?
Ez volt a játékban. Iszonyú beteg, rémisztő a klip. Amúgy jó zene. (szvsz) -
ratgab #146816 Szégyen, nem szégyen én nem merem a saját gépemet szerelgetni. Alap dolgokat, mint egy-két könnyebb alkatrész kicserélése az oké (HDD, DVD ROm, Memória) az oké, de pl. procihoz, táphoz nem merek nyúlni.
Tapasztalt haverom baszta már szét így a gépét. Én meg vágtam már tönkre HDD-t is piszkálással.
Azóta szakemberhez fordulok, szerencsére van ismerős a helyi számtech boltban. Mondjuk oda csak gépcserekor fordulok. -
Nálunk a vasajtó rázott kissé, meg a mosógép, meg a csap... olyan kókány köcsög szakemberek voltak régebben, hogy az félelmetes.
30k-s lapon is azért halt meg mert a konnektorba, mint kiderült nem volt földelés... 15 évesen magam kötöttem be. -.- -
Vagy ráköti a vízcsövekre földelés gyanánt... a fázist! Iszol a csapból aztán:
-
ratgab #146813 Én ugyanezt eljátszottam a szőlőnkkel. Csak felnyúlok és kapom le az érett fürtöket. Tényleg jó érzés.
Csak pár tőke van a kertben és az egyik felfutott a fejünk fölé, na jó vezetve volt..XD -
Az az epic, amikor a béna villanyszerelő nem köti be a föld villát... sok régi építésű kecóba látni ilyet. Ráz a ház :-D -
Előtte nyúlj a konnektorba.....mármint ne úgy :D
hanem a földelést fogd meg, vagy a radiátort :D -
Notikról írtam... Dell asztali gépek a kiváló kategória. -
A szekrényben lévő szétszerelt gépnek megvan a kézikönyve. Sőt még egy 2002-ből valót is találtam :D
#146803:
Igen, olvasgatok közben máshol is, ott is írták. Meg a kézikönyvet is. -
Nosztalgia címek:
Jagged Alliance 2 Gold: 1000Ft
J.A. Wildfire: 600Ft
Earthworm Jim Collection: 1400Ft
MDK Combo: 1100Ft
MDK2 HD: 1100Ft
Kingpin: 800Ft
iBomber Attack: 600Ft
BIT.TRIP FATE: 1200Ft -
Nálunk (iskolai környezett) meg pont az acer gépekkel volt eddig több gond. Asus és Dell a legjobb nálunk, dell asztali gépekben is. -
Ne nevess, komoly dolog, bár a jobb lapokon van már ilyen védelem... -
Szikrakisules ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csak szoftveres gond, semmi komoly. Igényes darabok, csak az áruk...
Nem annyira dívik, mert u.a. a pénzért más márkába bizony komolyabb vasat kapsz. -
Azért majd az elektrostatikusságra figyelj, mikor az alaplapon dolgozol. -
Sonyval volt mar dolgod ? -
Netről is le tudod húzni a szükséges kézikönyvet és drivereket.
Csak kell a deszka neve. Everest vagy már "megint" Aida? segít ebben. -
Asztali gépet egyre kevesebbet, noti szerelgetősdi jobban dívik. Elképesztő, hogy mennyire szarok az:
MSI (hulladék magyar képviselet és gar.)
Packard Bell (szóra sem érdemes, annyira gáz)
Asus (maga a sátán noti fronton)
DELL (!!!!)
notik.
Vicc, hogy Acer-el relatív kevés gond van, Toshiba-val kb. zéró és lájk a Lenovo felé is. -
Köszi mindenkinek. Angol megy de nem annyira. Épp most próbálom előkotorni a kézikönyvet de valahol elbújt a huncut :D
Van itthon egy vga, alaplappal, procival, ram is van. Vinyó is akad valahol asszem. Gondoltam beszerzem a hiányzó dolgokat (ház, táp stb) aztán mehetne a móka :D
A lényeg hogy szeretném megtanulni. -
Megvennem ha nem most vettem volna meg gmg-n a Payday masodik reszet egy huszasert
-
Esetleg innen valakit erdekelne az alairasomban levo tap szeptemberben ? -
Válság van, nem 7.49 € - : Complete GTA Bundle - 12,49 € - STEAM
This bundle includes:
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV Episodes From Liberty City -
Corsair vagy Chieftec.
Nekem Chieftec van, mert akkor csak az volt. És jó áron volt (28k), 80 plus-os táp, 750W!
Tudom ajánlani!
-
NecroVisioN: Lost Company: 14,99 € - 1,99 € - nem STEAM-es. -
Micsu #146793 jó te már gépi üzemmódban tolod, nameg egy irodai gép nem egy gamer gép
én a sajátomat egy óra alatt raktam össze bár én nem rakok össze naponta 5 gépet, és azért ha új cucc van a kezedben átlapozod a könyvet is, gondolom te is így vagy ezzel
bár kellett bele tenni 3 vinyót, ssdnek külön kellett keret, egyedi hűtés se 5 perc volt, elvezetni szépen minden, lekötegelni mindent stb stb -
Es gondold el hogy meg a Noctua hutot nem is tettem bele azt karacsonyra tartogatom majd az i5/i7 melle. -
Corsair modulárisból SOHA nem küldtünk vissza nagykernek egyet sem... elég jó ajánlólevél? -
A tiéd sem sokkal több. A Zalman hűtő megdobja sajna +10 perccel simán :-( -
Tenyleg valaki tudna mondani valami megbizhato modularis tapot ? -
-től indult, term. csak összeszerelés, nulláról, odáig, hogy BIOS. -
Irodai gep az megint mas. De a sajatom osszepakoltam aztan szetkaptam mert ugy veltem szar a kabelezes amit elvegeztem. -
De az csak az alkatrész összedobás ugye? telepítgetés, beállítás már más tészta. -
Az a vicc, hogy én sem hazudok.
Egy irodai masina, laza 10 perc, nulláról. -
Jah... kiautózás? Meg a kis faxom.
Hozza be a kínja van. -
Az alairasomban levo gepet nem hazudok 1 ora volt mire befejeztem. okes hozzatartozik a kabelezesre haklis vagyok elegge. -
Vicc.
12 éve foglalkozom IT-vel, gépösszeszerelésért nem kérünk pénzt.
Ha naponta ezzel foglalkozol a 10 perccel még lehet sokat is mondtam.
Youtube videó legközelebb? -
Nem, nem. Nem kell kiautókázni. Beviszed a géped az üzletbe és ott csinálják meg. Amíg el nem készül (3-4 nap!), addig értelemszerűen nincs géped.
Te viszed a vasat, és te is mész érte! Nem jönnek ezek ki házhoz. Válság van!