Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én amióta gépem van kb soha nem aludtam ki magam.Állandóan vekkerre ébredek mert gépezni kell!

Szerintem ha nem ébresztene óra olyan 16 órát biztos aludnék hogy a szervezetem kipihenje magát.
Éjjelesek után is 4-5 órákat alszok csak.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Az a kérdés, hogy akadós verzió e lesz a "ratyi" konzolon is, mint a hájendgémerPCn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Engem érdekelne pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Aztán a rendszeres alváshiánytól majd szépen lesznek szervi panaszaid, meg egyéb, akár mentális problémáid is, aztán lesheted az agykontrollodat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Viccen kívül, azért bármilyen agykontroll nem pótolja az elegendõ alvást. Arra a szervezetnek szüksége van. Nem viccbõl mondják, hogy még felnõttnek is 7 óra alvás azért ajánlott!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne haragudj, de ezen jót kuncogtam...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Ez igaz de amikor dolgoztam mint hivatalnoki adminisztrátor napi 8 órában és ha a nap végére elfáradtam akkor csak elvégeztem a Frissesség Kontroll technikát és volt fáradtság nincs fáradtság :D

Ugyanis elvégeztem egy 3 hónapos agy kontroll tanfolyamot tökéletesen tudom irányítani a saját agyam ezért is birom jól az éjszakai életet dolgozhatok én akár napi 8 órában is :D
Nehogy már nekem kelljen szerkesztgetni, mikor ez az egyik legalapabb dolog lenne!

Rapid81
Már vagy egy éve lehet saját képeket berakni a Steam Libraryba a játékoknak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

De durva emberek! Steam hazai oldala kifogyott a Dark souls kulcsokból o.O.

arty
Csakhogy az ember library-jében általában a szerinte a 20%-ba tartozó játékok vannak.

Forza.

genndy
Evezzünk vidámabb vizekre: van egy felesleges Dead Island GOTY-m, ha feldobom SGiftsre EJ-nek, lenne rá jelentkezõ? Vagy mindenkinek meglett a Raptr akcióból?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Csak több idõnk volt elmerülni benne. Nem is emlékszem mikor játszottam utoljára egy ültõ helyemben 5 órát. Gimis koromban meg naponta. 1 óra alatt meg mire felveszem a ritmust már lépek is ki.
De most viccen kívül vagy megöregedtem és már háklis vénember vagyok a mai trendhez vagy tényleg jobb, tartalmasabb, izgalmasabb, élvezhetõbb játékok voltak régen.

Bármelyik megállapítás lehet az igazság, sõt akár mindkettõ. De mint mindig valószínûleg a kettõ között lehet (vagy odaát...XD).

Gyakorlatilag igen...<#papakacsint>

DarkSector
Vagyis itt hagyjuk abba. :P
Már tegnap elégszer eszembe jutotottak a régi idõk...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez tény. És itt visszakanyarodtunk a régen minden jobb volt témára...XD

Jah! Így már értem! Köszönöm a felvilágosítást.

Mondjuk szerintem ez nem nagy gond, fõleg a Tales of Valor esetében, ami önmagában kevéssé nevezhetõ önálló játéknak.

Azt hittem már, hogy a második résszel fogják valami módon egybegyúrni az elõzõ részt...

Botond
Eddig a coh+2 kieg három ikon volt, most már leszedett 1,2 gigát, 2 ikon lett, most szed 7,5et, és ha végez szerintem lemegy 1 ikonra.
DarkSector
Ja de ez a 20%-ban van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát azért San Andreas minden csak nem suttyó minõség. Igen megérdemelte már az ikont!

DarkSector
Én az össze ikont magam törölném ha a játékok cserébe nem sugallnának (80%-ban) suttyó minõséget.

Ezt kifejtenéd, mert nem igazán értem mire gondolsz!

Kedvencem mikor az asztalon lévõ ikonnak sincs képe. Ha már ennyit fizetünk, vagy egyáltalán fizetünk valamiért, akkor ez legyen már egy minimum dolog.

Bármennyire is nehezemre esik, de igazat kell adnom neked (XD).

Botond
Company of heroes meg 1,2+7,5 gigás patchel egyesül, ha jól látom. :D
DarkSector
Elhiszem, szar lehet hogy rendetlenség van a könyvtáradban. :)

arty
Bántotta a szépérzékem. És nem csak nekem, több játéknál is volt miatta fórumtéma, sok oldalnyi megerõsítéssel.

Miközben a túloldalnak 5 percnyi meló. Ha kitalálták az ikont és használják is, akkor csinálják konzekvensen. Ne nézzen ki a librarym egy tákolt, összehányt ganédombnak.

Forza.

arty
mehet :((

Forza.

DarkSector
Ja ez azért fontos dolog...

Húú, ne is mond. A héten el is basztam valamit emiatt (szerencsére tudjuk orvosolni, de nekem szar, mert nem sûrûn hibázom munka kapcsán), mivel állandóan a késõ béremen kattogott az agyam. Nem is lehet úgy igazán koncentrálni!!!

Amúgy meg az ügyfelezés se fenékig tejfel. Napi 40 ügyfél teljesen leszívja az ember energiáit, fõleg, hogy azt se tudják mit akarnak, nem figyelnek oda, amit mondok. Stb, stb.

arty
steamen lett ikonja a GTL és GTA San Andreasnak!!!!!!!

JEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza.

Hozzám fordulhatsz! Ugyan még nincs meg, de szerintem veszem Bio-t így lesz.

Én is ugyanígy vagyok. Egyrészt egy átdolgozott nap után fáradt vagyok estére (van, hogy nekem is annyira elfárad a szemem, hogy nem is látok tisztán, és már totál nincs kedvem játszani, meg nincs is értelme, mert ilyenkor úgyse megy semmi) és nem lenne az a játék, amiért feláldoznám az alvási idõmet.

Ráadásul egy dolgos nap után, amikor leülnél játszani mondjuk este 8 körül és azt veszed észre, hogy süllyedsz lefelé a székben, fotelban és egyre nagyobbakat pislogsz, le-lecsukódik a szemed, akkor meg végképp nincs értelme játszani.

Tinman
Gamesplanet

8.500 FT

- Bioshock Infinite
- XCOM: Enemy Unknown
- Mafia II vagy Civilization V vagy The Darkness 2

Hátha valakit érdekel...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nehogy félreértsd mert nem bántás!

Szóval az egészre amit írtál: De te munkanélküli vagy.

Egész más úgy, ha nem vezetsz le napi legjobb esetben 100km-t, nem utazol a munkahelyedre 2x45 percet, nem húzol le ott min. 9 órát, ha annyi a meló enni sem tudsz semmit se.

Otthon csak az otthoni dolgokkal foglalkozva, fõleg télen, JÓVAL kipihentebb az ember, így nyilván nem gond az éjszakázás.

Arról a stresszrõl nem is beszélve, hogy tudod, hogy járna a fizu, de késik, nem kapod meg, te meg terheket vállaltál mert azt hitted tudsz alapozni a béredre. Ez egész nap eszi az embert. Igaz Ratgab? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Már megint ezek a felkiáltójelek.<#idiota>
wesker24
Én válaszolok helyette is egyszerûen az van hogy van aki jobban bírja az éjjeli életet is ! :D

Én is Elite Éjjeli bagoly vagyok nálunk este 22-kor kezdõdik igazán csak az élet ! :D

Meg aztán annyira lekötött a Resi 6 CO-opban hogy legalább a Chapter 1 végéig jussunk el :D

Az én szervezetem már hozzá szokott a kevés alváshoz már simán elég neki 4-5 óra alvás is hajnali 2-kor lefekszik és már reggel 7-kor fel kel mivel vidéki paraszt vagyok ezért már reggel 7-kor etettem az állatokat !

7-8 óra alvás talán akkor volt amikor még 20-21 éves voltam :D
Tinman
SQJ!

Komoly kérdés!

Hogy vagy erre képes?

Te se 2 órát melózol/nap, te se 14 éves vagy, hogy a Pixarba vagy képes negyed 3-kor játszani MELÓ után?

Nekem 22:00 körül már totál fáradt a szemem, dörzsölöm, játszani már nem bírok, inkább valami film amibe belealszok.

Vagy velem van a baj? Voltam amúgy más okból ALAPOS szemvizsgálaton pár hete, de perfekt+1 a látásom, erezet, fókusz, pupilla, idegrendszere tökéletes.

Vagy pont azért ilyen, mert egész életemben megvolt a 8 óra alvás?

Tessék nekem erre válaszolni!

DarkSector
Mi a baj ezzel?

wesker24
Jaja nagyon jó Coopban ! Föleg Normalon ott van az igazi kihivás ! :D
Zomil
Nah mindenkinek kell az xcom? :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Nyomjátok coopban a resi6-ot nagyon faja így.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Érzem hogy ma már lesz boxra is és végre indulhat a stopper.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Most már nekem is annyit ír, de aktiválás után 17 volt.

wesker24
Azt meg hogy mert nekem is csak 14,9 GB :D !
Sir Quno Jedi
nekem csak 14.9?????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Fájnöli! 17GB basszus. :D

Sir Quno Jedi
még kilenc perc és lent is van, ojvé

Rapid81
Tudnám, hogy én mi a bánatért nem kaptam még meg a kódomat az AMD-tõl... <#fejvakaras><#violent>