311803
  • lalakov
    Ez igaz. :-D De te is tudod mire gondoltam. ;-)
  • arty
    nekem ettől igazán jó lett
  • Shep
    Hát látod, hogy igen, mivel viszik a kocsit, a házát, a TV-t stb. Egyébként meg előbb utóbb mindenki megfizeti az árát mindennek.
  • Moby
    >Kösz, de nem vagyok hajlandó mások felelőtlenségéért fizetni.

Igazán nem tenném tönkre a világképed, de szerinted amikor szja-t, áfát vagy randomjárulékot fizetsz, olyankor mit csinálsz? Működést finanszírozol? :D
  • fery02
    Akkor veled is tudok majd ranglista párbajozgatni. :)

Majd otthon megnézem az eredményeket és ahol alul múlok, visszaküzdöm magam.

New game plus-ban fogsz gondolkozni? Azokban jobb eredményeim vannak jelenleg.
  • arty
    az adó "minimális" - a maradékot visszafizeti?
    vagy ez csak ilyen egyirányu dolog? ha nyer, az az övé - ha veszit, azt a társadalom együtt fizeti?
  • Shep
    Jó, ez sem esett le.

Na legyen jó/rossz napotok, kinek hogy, lehet válogatni. :)

• grebber
    Én meg a hitel az olyan mint én meg a feleség soha felejts el nem lesz ilyen!
  • ratgab
    Már az is eredmény, hogy folytatom. Amúgy nagy patkányt is elsőre toltam le és face to face...XD

O&S here I come...XD
  • Shep
    Fundamentára meg felveszed a hitelt és már Rózsadomb lesz :D
  • grebber
    Hm most találtam meg a papírt és 4 éven belül elvileg lesz saját kecó,mert 3 év és lejár a fundamentám is.Még a végén nm is tömblakást kell nézegetnem.Ej baszki előre látom milyen játékbarlangot fogok magamnak berendezni kb semmi nem lesz a házban szőnyeg se semmi még mikor már javában tolom majd a gameket :D
  • Shep
    Hát pl. felhívod Tinmant és megmondja, onnan. Hülye kérdés volt :D
  • arty
    Ne beszélj mellé - honnan lehet 20 évre előre látni ilyesmit? :)
  • Tinman #147007
    Van már egy ideje netes hitel is, sőt néha netes 0% is. Próbáltam, tökéletesen és zökkenőmentesen működik, persze nem a fél éves webshoptól kell ilyenkor vásárolni, hanem a nagynevű, régi cégektől.

Amúgy teljesen ok a nézőpontod, ami kb. u.a., mint Grebber + Ratgabé... én egy picit lazábban veszem, de ismerem a határaim.
  • Shep
    Igen, pont ezért ilyen a világ. Megbocsátás, mint olyan már csak a szótárban szerepel lassan.
  • Shep
    Annak illett volna elsőre sikerülni, ilyen háttérrel meg szégyen is, hogy csak másodjára lett meg :D
  • Tinman #147004
    Jah... engem meg ők néztek már le nem 1x, mert szülőknél élünk ahelyett, hogy hitelből nagyzolnánk.

De kit érdekel? Ezt csak a melegek veszik a szívükre, meg a kisjányok'.
  • Shep
    Igen, hiszen amit vett az adótartalommal bír :)
  • Tinman #147002
    Jogos... az alja kategória felsorolásból nem is értem, hogy maradhatott ki.

Nekem a Dell notik életem legdöbbenetesebb csalódásai. Mások sajnos, mint aminek be vannak állítva. Középkategória alja, mondjuk a Latitude széria más világ, de az Inspironokkal rengeteg garos gond volt.
  • Zomil
    Szvsz az az egyik legkönyebb boss harc :)
  • Seth
    Egyik legpitébb boss a Pinwheel,Moonlight Butterfly után, gratulálok :D
  • Tinman #146999
    Nem gyakran az olcsóbb a tuti választás :-)

MSI-vel a sok garos gondon kívül, magával a hazai képviselettel van gond.
  • lalakov
    Kösz, de nem vagyok hajlandó mások felelőtlenségéért fizetni. A másik pedig, hogy ha a gazdaság stabil, kiszámítható lenne és a Fidesz nem minden szavával a forint gyengítése mellett érvelne, akkor mondjuk egy 10%-kal jobb árfolyamnál sokkal többen lennének képesek fizetni a hitelüket. Emellett nem kéne semmilyen mentőakció.
  • ratgab
    Dark Souls: Gapping Dragon másodikra.... Tényleg olyan, mint a biciklizés...XD
  • Zomil
    "But still: a power metal rock opera videogame. It will either be the greatest thing or the absolute worst."

• arty
    A devizahiteles visszafizeti az első pár évnyi nyereségét a társadalomnak?
  • Zomil
    Hp? :)
  • Shep
    Őszintén megvallva nem hittem ,hogy itt ma még értelmes hozzászólást fogok olvasni a témában.
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egen, de ez ennyire mégsem egyszerű. Nem csak a bankok profitorientáltak, hanem mindenki, az egyes emberek is. A társadalom azért tűrte/támogatta ezt az egész jelenséget, mert nagyon sokan éltek meg ennek farvizén. A komplett bankszektor, az építőipar, a temérdek autószalonban temérdek értékesítője, és ez itt a végtelenlista helye. Majd amikor beszarik az egész, és szétrohad minden, akkor meg megy az egymásramutogatás. Nagyon sok vállalkozás élt úgy ebből az intézményből, hogy ő maga nem is tudott róla, és most élve ásná el a davizahiteleseket, a következő percben pedig azért sír, hogy mit tett vele a válság. Én nem tudok mást mondani most sem: társadalmilag kell eltakarítani azt szart, ami nem ez a társadalom céljait szolgáló eszközök okán zúdult az emberek nyakába. Majd tanulni belőle, és újrakezdeni, alkalmazva a tudást. A tanulni belőle meg nem annyi, hogy lehülyézzük azt, akik fogaskerék voltak a gépezetben, ide-oda tologatva a felelősséget, ráadásul a fagyi nagyon gyorsan vissza fog nyalni. Nem EZ a megoldás.
  • fery02
    Öcsémnek Packard Bell-je van, anyáméknak meg MSI. Ójee! :D

De akkor most le is jegyzem valahová ezeket az infókat, hogy máskor biztosabbra mehessünk egy esetleges laptop vételnél!
  • Fpocok
    Ahha értem. Akkor ilyen lesz a kinect is :D
  • Micsu
    igen, én vettem fel hitelt vállalkozásfejlesztésre forint alapon kamattámogatással
    kocsira soha az életbe nem vennék fel hitelt, meg luxuscikkre sem
    az a baj hogy beetették a sok hozzánemértő embert, akiknek a gazdasági ismeretük 0 volt, most meg mi isszuk a levé
    hibás itt a profitmaximalizálásra hajtó bank is és a tudatlan emberek is
  • Shep
    Az emberek többsége ilyen, itt is ment már nem 1x a sírás mindenféle dolgok miatt akkor majd pont az akit nagy veszteség ért az nem fog sírni?
  • Moby
    5 elektronyos fogkeféből 4 ilyen :D (van már a mobiloknál is ilyen, de az már sokkal fejlettebb teknó)
  • grebber
    Szerintem nem lenne ezekkel az emberekkel baj ha nem sírnának a saját hülyeségeik miatt ,mindig mást hibáztatva magukat kivéve!
  • Shep
    Azért mert az hogy most nincs az azt jelenti ,hogy most nincs. Másrészt meg mint írtam zavar, hogy folyamatosan lenézed a tőled butábbnak, iskolázatlanabbnak vélt, másként boldogulni próbáló embereket.
  • Fpocok
    Van már olyan technika, hogy wirelessel töltesz valamit? Mert ha van, akkor tuti berakták... így is áram alatt lesz, így is figyel... de nem kell bedugni :D
  • MerlinW
    Ja, mert napelemes lesz...
  • Rapid81
    Én az ilyet sosem tudtam megérteni. Inkább küzd, szenved, majd nem fizet és viszik a házát, ahelyett, hogy bemenne a bankhoz és együtt próbálnának megoldást találni az ügyre. Akár átütemezés, átváltás, akármi, mert a banknak is az az érdeke, hogy visszakapja a pénzét. Aki meg inkább nem fizeti, meg szarik rá, mert nem tudja fizetni, de semmit meg sem próbál, annak vigyék csak a házát nyugodtan és ne sírjon, mert semmit nem tett ellene, hogy megakadályozza... És az ilyenek sírnak a tévében, hogy jaj elvitték a házát...
  • Daell Drow
    Hitelt soha nem veszunk fel, en meg az olcsobb muszaki cikkekre is inkabb varok es gyujtok minthogy hitelre vegyem. Meg ha csak par ezer forintos bukas van, meg en amugy sem szeretem hogy utana honapokig ennek is a fejembe kell jarnia.
    Egyszer bementem egy muszaki boltba (euronics, elektro pont vagy valami hasonlo volt) es kineztem egy kompat fotogepet. Mondom az elado csavonak hogy ez erdekelne elvinnem. Nagy hizelegve mondja hogy ilyen olyan thm, meg hogy hitelre olcsobb lene, csak havi 7999ft 10 honapra. Mondom itt a zsebemben a 80k adja a gepet. De nem hagyott beken, mondja: de hat olcsobb havonta 8k mint egybe 80k, meg kulonben is igy mindenkinek jobb (ja csak nem nekem) meg mar nyujtogatja nekem a kartyat rajta a nevevel hogy ebbe a bankba hitelt elintezik a nevet ne felejtsem am el modnani!(gondolom igy jar neki a borra valo) Na mondom itt elegem lett, mondom hogy en nem leszeke semelyik bank rabszolgaja vagy adja a gepet vagy megveszem mashol. Na itt meg dobbent, aztan mar vissza fogta magat, de utana kiszolgalas kozben olyan szuros szemekkel nezett meg ellensegessen, hogy alig vartam hogy ki jussak a boltbol. Na ez ido taj (2007) tertem at internetes vasarlasra, ott nem baszogat senki ilyennel, 2 kattintas es 2 nap mulva ajtoban a cucc, egyben kifizetve minden rendezve, el lehet felejteni. Azota mindent neten veszek, PC cuccoktol a konyhai kisgepekig mindent.