311803
  • ratgab
    20 dolcsi kb az 1600 biopont náluk.
  • TBTPumpa
    Nem néztem még. De gondolom ott is hasonlóan magas áron adják őket. Fuck this EA!
    Az a durva, hogy a 2 DLC kerülne durván 10 000 Ft-ba, holott a Mass Effect 3 CE volt 14 000 Ft a megjelenéskor. WTF?!
  • kill3r21
    Nah így értettem nya :)
  • TBTPumpa
    A tavaszi PlayIT-en 12000 Ft-ért adták a kettőt. Úgy egy picit elfogadhatóbb.
    Sajna legközelebb PlayIT csak decemberben lesz, de gondolom majd akkor is hasonló árban lesz.
    Amúgy meg 3/3 így a játék. A Protoss hadjárat sem hiányzik, hisz a Wings of Liberty hadjáratában van egy 4 pályából álló Protoss kampány is.
    Amúgy a StarCraft 1 + WarCraft 3 hadjáratai is 8-9 küldetésből állt.

A Wings of Liberty hadjárata 25 küldetésből áll + választási lehetőségek miatt vannak eltérő küldetések - emiatt is érdemes legalább 2x végigjátszani.
    A Heart of the Swarm pedig 27 küldetésből + választási lehetőségek szintén.
  • grebber
    Nem csinálom durván mivel semmiről nem mondok le mivel nekem a gépen kívül nem is kell semmi szóval így nem nehéz megtartani a pénzt!
  • ratgab
    Bioware honlapján nézted már?
  • kill3r21
    Nem így értettem....hanem te durván csinálod, tehát minden off, nah érted :)
  • ratgab
    Szerintem jobban jársz ha az első rész marad meg emlékezetedben a másodikat meg messzire elkerülöd.

Nem rossz autós játék, de Grid 2-nek gyatra.
  • ratgab
    Sajnos még tényleg drága és ugye még mindig csak 1/3 játék. De ha ez egyszer teljes lesz kedves fanyalgó társaim, akkor az biztos isteni RTS élmény lesz! Még tán addig is elmennék, hogy egy mind a három harmadot tartalmazó Starcraft 3-ért kiadnék 10k-t.
  • grebber
    "de olyan áron ahogy ezt ő éri el én soha nem tenném"

Nem tennéd nem sporolnál pedig nem nehéz!?
  • kill3r21
    Csak ne menjen az alapjáték, rovására
  • Shep
    Na most akkor, hogy volt ez a winchester téma, mi a jó? Hitachi, Toshiba, WD, vagy mind szar?
  • Shep
    De izé, ott alatta titkos védelmi bunker is épül azért kerül annyiba :)
  • arty
    (a négyes metró is egy bődületes, aránytalan igazságtalanság (a vidékkel), tény, pedig nekem PONT érinti majd a munkahelyem ... azt mondjuk nem tudom, hogy milyenek az adóbevételi arányok pest vs. nempest viszonylatában, de az 500mrd akkor is a vicc kategória)

• IMYke2.0.0.0
    Ipon.hu

"GTA 5 DLC, régiók közötti inkompatibilitás

A Rockstart Games bejelentette, hogy lesz DLC a Grand Theft Auto 5-höz. Ennek a részleteiről még nem árultak el semmit, viszont annál részletesebben kifejtették, mire kell vigyáznunk, ha az alapjátékot és a DLC-ket különböző régiókban vásároljuk. A fejlesztők oldalán a következő olvasható ezzel kapcsolatban:

"Az általános ajánlás az, hogy olyan játékokat vásárolj, amelyeknek régiókódja az országodhoz passzol, annak érdekében, hogy elkerüld a DLC-kel ill. az előrendelői bónuszokkal kapcsolatos lehetséges kompatibilitási problémákat."

"Pl. az Észak-amerikai régiós PS3-as GTA 5 lemez (a dobozának gerincén a BLUS31156 kód szerepel), a japán PS3-as GTA 5 lemez (BLJM61019-es kóddal), vagy az ázsiai PS3-as lemez (BLAS 50639 kód a Szingapúr, a Hong Kong és Taiwan területeken, BLKS20442 kód Koreában) működni fog az európai PlayStation 3 konzolokon."

"Azonban ha Európában élsz, ahol a GTA 5 lemez kódja BLES01807, valószínűleg európai PSN fiókod van, amelyre nem lehet beváltani az USA előrendelői kódokat, és csak a Régió 2-es (európai) DLC-ket tudod majd letölteni, melyek nem kompatibilisek a nem európai lemezekkel."
  • Zomil
    4k lenne rá a reális ár, szerintem...
  • MerlinW
    Nekem is, de a második rész kritikán aluli.
  • kill3r21
    Ezt én felsem veszem, mert lehet azért látni hogy okos és tanult embereknek is van hitele, zenészeknek művészeknek...stbstb ez nem ezen múlik, sokan megfontoltam vállalták....ugye mindig mondják hogy mindenbe készülj a legroszabbra és akkor nem érhet nagy csalódás....én lehet buta vagyok aláírom, de hogy 40ezret törlesztőre tervezett hitelnél, az életbe ha megbasz 40 kancigány se gondoltam volna hogy odajutunk hogy triplázódik a törlesztés....ezért buta lennék akkor bevállallom!
    Tinman véleménye meg olyan, hogy nincs benne, igy gondolja ezt látja....nincs ezzel semmi baj....
    Az a baj az emberekkel hogy fáj nekik, hogy hááá én adópénzemből oldják meg blabla....bakker 4es metrót is az én adóforintjaimból csinálják, mégse rinyálok életbe nem fogom használni...

#146986 Grebber
    Nem tudom hogyha te 5-6 misit befizetnél, akármire is, és elvennék egyik napról a másikra, mégha jogosan is akkor azt hogy viselnéd, azért azt nem mond hogy egy cseppet nem morgolódnál rajta...

#147006 Shep
    Igen ez hiányzik az emberből...meg más sok minden, ezért nem veszik fel a szemetet, kit érdekel nem az én gondom, vagy ha lakótömben valaki mellédobja, szarik rá mindenki, ha ütnek valakit az utcán, nem megy oda senki, a mi adóforintunkból tartják fent a bünöző gyilkosokat, fizetik a semmit tevő politikusokat...és a többi és a többi, ezer 1 érvet lehet felhozni...

Természetesen én elfogadom TinMan véleményét, grebberét is...mert miért ne...az hogy én máshogy látom az meg egy dolog...
    Örülök hogy Grebber tud majd lakást venni, de olyan áron ahogy ezt ő éri el én soha nem tenném, ez van nincs ezzel gond...

Az hogy felelőtlenség hogy a csoróbbik ember is szeretne élni...lehet nemtudom...
    Én is dolgozok mint az állat, de nem biztos hogy megadatik majd a jövőben egy lakás....de én soha nem nézem le a tőlem jobb helyzetben lévő embert, ellenben ő lenéz majd engem, mert esetleg vettem egy lakást, aztán beszoptam, mert kitettem mert csődbe ment a cégem, vagy éppen bedőlt a deviza :)

Más:
    pár napja hívogat egy 30as szám..valahogy mindig úgy jött ki hogy épp aludtam vagy nem voltam teló mellet, vagy pont levoltam némítva...
    Nah ma sikeresen felkeltett a néni, mert nem némitottam a telefont!
    Hát képzeljétek, az OTP faktoring behajtó cég hívott....
    És kemesei gábort keresték, és azt hitték hogy én vagyok...
    Brutál mik vannak :)
  • TBTPumpa
    Na igen. Irreálisan magas árat kérnek érte. Mivel nem önálló kiegészítő (szerencsére, azoktól csömöröm van már), így 5990-6990 Ft között lenne a reális ára.
    De mivel Activision + Blizzard, így eleve 10 000 Ft környékéről indul.

Én BioWare pontokon vacillálok. Sok helyen már nem kapni "dobozos" formában. Viszont a Konzolok szervizénél még van 3500 Ft-ért. 7000 Ft-ra kijönne a 3200 Pont, ami bőven elég lenne a hiányzó 2 db Mass Effect 3 DLC-re.
    Sajnos máshol 4500 Ft a BioWare pont, Originen pedig 20 euró. WTF.
  • IMYke2.0.0.0
    Ajánló, hátha valaki lemaradt róluk, vagy nem vette észre:
    * Bully & Manhunt Pack - GMG - STEAM - 4,99 € - GMG20-4B9NY-L4FEN - 4,00 €
    * TrackMania Stadium - Uplay - Uplay - 4,99 € (9,99 € helyett).
  • Zomil
    Ennyire rossz lett? Pedig az elsö rész az egyik kedvenc árkád autosom :S
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván, egyéni ízlés kérdése (és emiatt sértődés ne essék), de ennek az árán inkább veszek egy játékot.
  • TBTPumpa
    Nah. Már idehaza is kapható az eredeti, angol dobozos verzió a StarCraft 2: Heart of the Swarm-ból.
  • Szabi #147037
    legalább egy hónapja láttam először ezt a plakátot.. :)
  • ratgab
    Még annyit se ér....
  • IMYke2.0.0.0
    Helyesírás "rulez" a képen :(
  • Zomil
    2k-ért Grid 2? Jöhet :D
  • Zomil
    Star Wars Galaxies ota lehet házat épiteni mmo-ban :P
  • TBTPumpa
    Hamarosan Grid 2 Steam kuponokkal lesz elárasztva az internet!

• zorrobomber
    Egy rakat ilyen házépítős KS van szerintem.
  • grebber
    Hát ebben nem fogsz mert bukta sajnos :(
    Nem értem a sok adakozó embert, sok okádékra a többszörösét költik eléri a célt ,ilyen kis semmi pénzt meg nem tudnak összedobni :(
  • lostprophet
    Francba. Az ilyen játékokért én rohadtul odavagyok, főleg, hogy építeni is lehet benne saját házat.
  • grebber
    Többször is írtam ide és már féltávnál lehetett tudni nem lesz meg a pénz! Ez van!
  • Fpocok
    Ezt az oldalt ismeri valaki? Rendelt már valaki innen?
  • lostprophet
    Basszus, új open world RPG Kickstarteren, magyaroktól. Holnapután jár le a pénzelési időszak és szerintem nem fog összegyűlni a megfelelő összeg :(
    Erről miért nem írtak sehol?
    Balrum
  • Moby
    Semmi ilyesmiről nem volt szó. Mások felelőtlen döntéseiről volt szó.
  • arty
    Hogy lehet összemosni, hogy az szjadból korházat vagy devizehiteles hitelét fizeti ki az állam?
  • Moby
    Ezt most nem feltétlenül értem :)
  • arty
    ez már erőteljes maszatolás szvsz :)
  • Shep
    Na akkor már megérte berakni :)