311803
  • Shep
    Na már téged is kitanított a mester, hogy 20 évre előre látsz? :)
  • davidka003
    Ilyenkor irigylem grebbert, mert nem kell foglalkoznia az emberekkel.
    Csak a játék. A játék sosem hagy cserben. Mindig játszhat amikor ráér.
    Játék 20 év múlva is lesz.
  • Shep
    Az emberek nem változnak, maximum elfojtanak dolgokat de előbb utóbb valaminek, valakinek a hatására az felszínre kerül.
  • Micsu

így van, sok sok hatás éri az embert ami megváltoztatja, lehet akár egy gyerek elvesztése is ami a válást okozhatja vagy a kapuzárási pánik vagy még 200 kül ok, 1 évre előre nem tudom megmondani kivel milyen viszonyba leszem nem hogy 20
  • Rapid81
    SHIFT kód skinhez:
    KJKJT-WHBKX-HC9BT-TJBJ3-XJFSJ
  • Tinman #147134
    Ez igaz, de nem kell sok ahhoz, hogy ne így legyen...
  • kill3r21
    Persze ha minden oké otthon akkor azért sok kell hozzá, nincs az a herceg aki képes erre ha otthon mindent megkap....
    Én se vagyok szöke herceg felén lovon....meg is döglene a ló alattam....xD
    ÉS mégis tudom hogy szeret :)
  • Myselor
    hát srácok ez a ducktales igencsak nehéz :D de kurvajó
  • kill3r21
    Mindig jöhet egy jobb, aki megbabonázza és kihúzza a hétköznapokból, soxor kevés is elég lehet...
  • arty
    csak egy - ezekszerint hülye - példa volt :)
  • Tinman #147129
    Tuti nincs leszbi hajlama, meg szerintem a fogyatékos srácok se vonzzák :-D
  • arty
    Szerintem meg nem így van, az emberek változnak, pláne sok-sok év távlatában.
    Hatások érik őket, ami miatt a teljes személyiségük átalakulhat.

A párod is belezúghat egy új kollegájába és semmit nem tehetsz ellene.
  • kill3r21
    Sírás :D
  • Tinman #147126
    Mert k. jó volt vele a szex és mert úgy nézett ki, mint egy japán csaj.

Minden másra alkalmatlan volt, egy hulladék.
  • Tinman #147125
    Nagyon sok emberről nagyon hamar kiderül, hogy mennyire megbízható, de ettől még nem lököd le őket a Taigetoszról, hanem kommunikálsz velük, haverkodsz velük... aztán csak kicsit lepődsz meg, amikor érdekből elárul.

A csajozás u.e.
    Ha képben vagy hamar kiderül egy csajról, hogy mire lesz jó... hosszú távra vagy csak szórakozásra.
  • arty
    De akkor minek pazaroltad rá az időd, ha tudtad nem lesz belőle semmi? ;)
  • arty
    Ez egy szólás-mondás. Tehét továbbra is: honnan tudod?
    Konkrétumokat kérnék, mint pl "ha a 7. szempilla másfél millinél hosszabb, az gonosz ember" és hasonlók! ;)

Amugy mesélted, hogy anno a jóbarátod, hogy elárult. Minek barátkoztál vele, ha tudtad előre, hogy ilyen lesz?
    Mert gondolom tudtad előre.... ugye? ;)
  • kill3r21
    Nah Ducktales kivánséglistára megy, amint olcsóbb lesz lecsapok, elég jó :)
  • ratgab
    Jah már megvan. Creditet.
  • ratgab
    Tulajdonképpen ezzel mit lehet nyerni?
  • Sir Quno Jedi
    én is
  • IMYke2.0.0.0
    Az biztos, hogy rendkívül másképp látják a világot - nekem is volt benne részem, nem egyszer.
  • IMYke2.0.0.0
    Az általad felsoroltak közül én is beírtam párat a komment mezőbe, a kapcsolódó kérdéshez.
  • Myselor
    kurvára igaz,valami kattan a fejükben,(direkt nem agyat írtam)aztán annyi
  • Sir Quno Jedi
    Ezt te csak hiszed, mer nőknél semmi sem biztos alapvetően, még az sem, hogy a víz fentről folyik le...
  • Sir Quno Jedi
    Keresőjük LÓSZAR, semmit sem lehet megtalálni, nincs normális lista a special offerekről semmi, az egész site elmebeteg design és abszolúte unpraktikus azsnálta. A checkout egyenesen botrányos, szoptam vele eleget. Szóval gázosak ahogy vannak. Plusz az offereket sem írják meddig tart, semmi. Annyira primitív, hogy ennél még a steam is jobb.

Legszebb, hogy elkezdesz videót nézni az adott szoftról, ez meg ELLAPOZZA a következő "képre" és így tovább. Ezen bexartam. Alaphiba.
  • Tinman #147113
    Nem véletlen, hogy a volt csajom kezét soha nem kértem meg, sőt gyermekvállalásban sem gondolkodtam vele soha. 8 év. ;-)

A jelenlegi csak akkor hagyna el, ha ÉN tennék valami olyasmit, amivel Őt sérteném.
  • IMYke2.0.0.0
    Én most tudtam meg, hogy egyáltalán náluk is lehet review-t írni... :(
    A véleményem amúgy közepes-jó róluk.
  • IMYke2.0.0.0
    Steamgifts-en egyszerűen nem tudom elszórni a 300 pontot.
    A legtöbb eddig 100 pont volt, és épp ma.

A Riptide-nál nem hiszem, hogy lesz esélyem: 7571 jelentkező, jelenleg.
  • Dj Tommy
    Igen ezt tudtam én is.
  • Sir Quno Jedi
    Kitöltöttem, de nem túl jó a véleményem róluk, szal. nem fognak neki örülni. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az nem újdonság: ha elindítasz egy játékot, akkor a kliens minden aktuális letöltést megszakít, és játék közben nem is kezd el semmit. Csak utána, ha fel volt függesztve, vagy időközben új tartalom-frissítés érkezett.
  • Dj Tommy
    Nekem még megvárta, míg befejeztem a Ridge Racer Driftopia-t.
  • kill3r21
    énse nagyon, most fogok
    ducktales még drága nekem....
  • ratgab
    Egyelőre erősen skeptikus vagyok. Elsőnek egy demó kéne, de nagyon. Ha szépen fut, talán megjuhászodom.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor ezért tetű lassú a betöltésem... most látom, hogy már 16%-nál tart. Ezek szerint, egész délután ezért szívtam.
  • ratgab
    Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e. Egy biztos, ha tényleg annyi az újítás, amit feltételezek, akkor 0 day árát nem éri meg. 3,5k körül már gondolkodás nélkül venném.
  • Dj Tommy
    Igen, akkor jól gondoltam én is.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak egyetérteni tudok Jedi mesterünkkel - ezek szerint, nem is érdekel téged maga a játék. :(
  • ratgab
    Lehet jön majd a DLC hozzá.