311803
-
np. :) -
na azt nem figyeltem,fáradt vagyok már xd -
THX, de.....Nem is baj ha a MINTA, érted MINTA nem illik oda, az egy vizjel akar lenni. :D
Annékű van eredetileg.
Ahová ki van rakva vagy ki lesz, onnan letölthető az eredeti.
Tomb Raider egy DVD tokba kinyomtatható borító
Az X360-as csak úgy van, semmi extra.
(sima képek , bal fellül a piros szóra katt és bejön a másik lista ott sima képek vannak, mármint sg méretű bannerek.) -
ez a mostwantedes betűtipus szerintem nem illi hozzá.de am nemrossz a többi,:) -
Off:
SC Blacklist
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Illetve az amazonos mortal+batman+LOTR pakkért is köszönet, sajnos már nem tudom ki ajánlotta de neki is köszönöm
-
köszi a tippet :) -
Igen mondasz valamit, eléggé szembetünő :) -
Csak engem zavar ez a ronda 3d? :(
Miért nem rajzolták? Teljesen felesleges és elüt a karakterektől meg persze mindentől ami két dimenziós.
Bastiont és Mark of the Ninja-t játszottam mostanában és azokhoz képest valahogy ez a képi világ nem az igazi. -
És megvolt eredetibe, 6ezer volt akkor x éve :D
De durva :D -
Hát igen, az sok plusz pontot tud jelenteni. -
Nálam a nosztalgia faktor a hatalmas, mivel az első konzolom egy nintendo nes volt :) -
-
Tökéletes volt a video, eddig sem akartam még letölteni sem, és ezután sem akarom majd :) Ugyanaz a középszer, mint a régi volt. -
Jaja érdekes :) De azért szokható :) -
első bosson meghaltam,nehéz xd meg kicsit szar darabos az irányítás.nem raagál,de am nagyon jó:) -
Jaja kb hasonlóan vélekedek. -
3.5 Euro-ért jöhet, addig alszom :-D -
Ducktales Remastered
Egykis izelítő!
Ha valaki lát kellemes kedvezményt szóljon :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem már van 96 végigjátszatlan és 1 végigjátszott Xbox címem. :D De egy tarcsi Xbox meggondolandó valóban. -
Na de kérem! Ma d.e. toltam BG2-öt*! Aztán melóztam orrvérzésig, aztán elmentem esőbe futkározni (k. jó volt), aztán most regenerálódok, pihenek. Ma sok volt a szellemi munka, már zsongott a fejem... ilyenkor nem szabad mély RPG-vel csapatni, csak maszatolás a vége.
!BG2 karakter spoiler! SZÓLTAM!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azon nem beszartam, hogy a legerősebb lovagom, az asszonnyal, meg a kölkökkel akart maradni és kipróbáltam VÉGLEG otthagyja a csapatot, ha úgy intézed! OMG!!!!!! -
Oké, meglesem majd a pluszt is, de még nem kezdtem bele egyenlőre. Sok acsi is hátramaradt még. :) -
Konzolok szervize fillérekért javít, de pl. PS2 is ezredfordulón jött ki... szétélveztem vele a fejem, majd eladtam és vettem egy vadi újat.
Ment összesen 2 órát. Ott van a szekrénybe "lezsírozva" just in case :-D
13 év!!! 7 év múlva sehol se lesz? DEHOGY!
X360-al u.e. a tervem... még van egy kb. ~45 cím amit letolok (konzol exclu) és eladom. Nem érdekel, ha 10k-ért megy majd el... akkor annyi és veszek egy vadi újat olcsón, amikor eléri majd a minimumát.
PS3-am relatív új... 2 éves és kb. 15 cím szaladt le csak rajta. Vele is ez a terv, de ráér. -
Micsu #147156 Tiriről csak a tisztelet nyelvén
-
Micsu #147155
-
Mer ha nem itt osztanád az eszet, hanem nyomnád a bg2-t, hogy mihamarabb előálljon a gigaWOT, AKKOR fogynának is! Nemdebár?
-
De 20 év múlva? Nekem 5 évnél többet nem bírnak a gépeim... -
"egyébként nem hiszem el hogy a steam 600 játék között egyiket se vitted még végig"
Ezt mikor írtam? Vittem végig egy csomó Steam-es játékot, csak neked átnéztem őket, hogy miket, itt a lista:
- Giana Sisters: Twisted Dreams
- Fortix 1
- Fortix 2
- Trine 2
- Mark of the Ninja (2x is)
- Duke Nukem Forever
- Thief: Deadly Shadows
- Bioshock: Infinite
- Psychonauts
- Unmechanical (jaj de szerettem, olyan kellemes meglepi volt!)
- Deadlight
- The Cave (4x is)
- Dead Island
- Metro 2033
- Sine Mora
- Gothic II + NotR kieg
- Plants vs Zombies GOTY
- Shatter
Igazából ezeknek 80% idén letolt cím, mert előtte konzolon nyomultam jobban.
A cerkám akkor mered az ég felé, ha végre kijön a Last Guardian, az ha Telenor Hűtőmágnesre jön, akkor pre-order.
DaS 2 meg úgyis PC-n lesz a superior :-P -
Csak egy mester van és az Tirexi. :D
Ő pedig azt akarja, hogy sok játék legyen a jövőben is. (sok játék=sok gameplay videó=money)
-
Van :-) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán minden tinédzser életébe eljön nem tudom... akkoriban olyan k. fájdalmas szerelmi bánatban fetrengtem, hogy sokat gondolkodtam az escape-en... a Broken Sword segített, na meg a természetjárás. -
Micsu #147148 éppen ezért mondtam :P
egyébként nem hiszem el hogy a steam 600 játék között egyiket se vitted még végig főleg azért mert ezzel váltod ki a dobozos játékaidat a saját elmondásod szerint
a leszarásról meg annyit hogy majd jön egy két álszaggató game rivjú osz állni fog a pöcsöd :P (majd jövök trollkodni hogy megmondtam) -
Csak vas is legyen hozzá! -
Maradjunk a "szolga" megszólításnál, mert azok vagyunk mind.
Pontosan! Kb. leszarom a gaming jövőt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ Originen ~25 játék
+ GoG-on ~40 játék
+ Live-on ~20 játék
+ XBOX360 ~40 játék a polcon
+ PS3 ~ 35 játék a polcon
+ PC ~150 játék a polcon
-
Nekem még sajna csak az első kettő pörgött le. Várom a harmadik-negyedik részt is iOSra. -
Nagyon jó. Én olyan 12 éves lehettem mikor először végigvittem a Broken Sword 1-et. 2-hoz nem volt szerencsém.
3. részt megjelenés után 1 évvel játszottam. Nagyon tetszett.
4. rész meg wtf volt. Nem volt jó.
Abszolút ajánlható az első 3 rész a kalandjáték szerelmeseinek. -
+1
Broken Sword sorozat. Nagy kedvenc mind a 4 rész! -
GTA V infók új képek ilyesmi -
Bezony... soha nem gondoltam volna, hogy a Broken Sword trilógia (most a 4. részt hagyjuk) mennyire finom gyógyír a lélekre. Rendkívül sokat segített... -
Micsu #147140 az a baj ha a 'mesteren" múlna akkor játék se biztos hogy lenne 20 év múlva