311803
-
Nem véletlenül írtam már ezerszer: FPS Józsi barátom FPS-puzie... grebber kicsiben.
Ennél talán nem kell bővebben kifejtenem :) -
Nem értik. Hagyd.
40-45k most egy 240-es... tutira NEM éri meg.
Akkor már inkább 2 db. WD Black HDD Raid 0-ba. -
Castlevania az jóféle, de x-en sokáig eltoltam, de majd az is kell. Most tán 3.5k Weskernél, vagy mi. -
Öcsém, nem kell mindent feltelepítve tárolni az SSD-n, csak azt amivel aktuálisan játszik és nagyon KELL alá az SSD. -
Adja ez rendesen
-
Új Witcher 3: Wild Hunt trailer. Cinematic, de elég vad. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát igen.
FPS Józsi barátom most akar venni - nagyon komoly unszolásomra - a VGA mellé egy SSD-t is.
Amikor kinézett egy 128 GB-osat és elmondta nekem telefonban, hangosan felnevettem, és elmondtam neki, hogy csak a Battlefield 3 megeszik belőle 30+ GB-ot, akkor mire számít, a BF4 mennyit fog [és még ott van a gépén az összes Crysis (kivéve a 3), és a 2 MoHAA, meg a Killing Floor]...
Válasz az volt, hogy "a franc egye meg, akkor tavasszal lesz egy 240-es".
Addigra, már lesz vagy 2 DLC a Battlefield 4-hez, meg egy kosárnyi patch is :))) -
Srácok, tudja valaki mikor jön a Shadow Warrios Remake? :) -
A felajánlást köszi, de inkább egy rektális vizsgálat :-D -
Na-na... kanyarba nincs az öreg harcos.
#147146 -
Evoluti0N #147209 Hát van mérete, az biztos. Az összes DLC-vel együtt szerény 34 giga. :D -
Hát, a Steamgifts hibájából, úgy tűnik nem tudok 10 órakor indítani új felajánlást.
"Database query failed." -
Köszönöm szépen a felajánlást.
Engem csak a bazi sok és nagy DLC, és maga a játék letöltése tart vissza - és persze az is, hogy már nem sok időm lenne vele játszani: hamarosan itt a Saints Row 4. -
Kit érdekel, hogy beszélnek róla, HA NEGATÍVAN. Ha egy termékről csak negatív hozzászólásokat találsz, akkor szerinted el fogod azt adni? NEM. -
ratgab #147205 Na a Watch Dogs az nekem eléggé kérdőjel még egyelőre. Félek tőle, hogy hamar unalomba fullad. -
ratgab #147204 Rome 2 nálam elsődleges. Vagy tesztpéldány vagy veszem ez nem kérdés. AC4 dettó.
Új Xcom engem is vonz erősen. Belenéztem a Castlevania demóba és az se tűnik rossznak. Saints is jön, ami csak izgatja a fantáziámat, habár az erősen 50-50, hogy mennyire fog bejönni. -
-
Há pedig kéne még a watch dogs, meg majd eppár ezmegaz. -
ratgab #147201 Már miért is lennének bénák? Beszélnek róla negatív reklám esetén? Jóhogy.
Akkor elérték a célukat? Hogy a viharba ne! -
ratgab #147200 Magyarosítanod kéne lassan Sir Quno Hörcsög Jedi-re....XD -
ratgab #147199 Ez igen!
Szép felajánlás. Érdeklődés hiányában én nem nevezek.
Lassan ideje lesz nekifognom az Uncharted 3-nak...:-) -
Köszönjük szépen, én bizony jelentkezem!
-
Origin kulcs.
Sorsolás: péntek este, amikor ráérek.
Jelentkezni: privát üzenet, tárgya: bf3 (tartalma nem érdekel, nem olvasom el a privit magát, csak nézem az üziket ilyen tárgyal - hibás nevezés: végleges diszkvali)
Jelentkezési feltétel: ezen nyereményjáték közzététele ELOTT itt, a topikban elkövetett, legalább 1 hozzászólás.
(Lehetoleg olyan jelentkezzen, aki VALÓBAN tervezi a szinglit/multit játszani, nem csak egy plusz címre vágyik az origin kliensébe.)
(Elsőre rossz topikba postoltam, szal mások is játszanak az ittenieken kívül :D ) -
Ettől nagyobb hülyeséget itt még nem olvastam, de tényleg :)
A mindennapi élet is folyamatosan változtatja az emberek személyiségét, átlag 50-55 éves korig tart ez a fejlődés, onnantól nihil, de tudatosan ez a fejlődés felgyorsítható, illetve kitolható akár a teljes testi leépülésig is.Egy átélt trauma pl. képes robbanásszerű változást indukálni a személyiségben, ami akár elmehet fiziológia változásokig is. -
Tegnapi fogás, az XCom-os Declassified. Danke Wesker.
Mosmá csak azt kell kitalálni, mikor lesz nekem idő ilyesmikkel játszani. -
Alapfelszereltség is volt és működött is. -
"Megváltozni nem lehet , csak alkalmazkodni!" -
Jajaja. A génjeinkben van a természetünk.
Felírtam! -
nm. :)
(én is köszönöm a kiírást)
""A negatív reklám is reklám"... mondják a béna PR-osok."
Pontosan. :D -
Köszi a képet!
"A negatív reklám is reklám"... mondják a béna PR-osok. -
Nem kell túllihegni a híreket, ezek hírek, nem az a lényeg hogy mi van a hírben hanem hogy az emberek BESZÉLNEK róla.
Reklám.
Nekik mindegy már mit írnak, csak írjanak, mindenki ezzel foglalkozzon.
Az is az Xbox-al foglalkozik minden nap, aki amúgy sem venne, hanem PS4-et akar, meg azok is ezzel töltik a szabadidejüket akik amúgy pc pártiak, csak ugye, pc-n nem tudnak mit csinálni, csak szeretik.
Ez a lényeg. -
psszt... ne szólj nekik. -
Fura, nekem a PCm ezt már évek óta tudja. Kikapcsol, ha túl melegdne, sípol ha baj van, stb. Ennek szerintem már a 360ban is alapfelszereltségnek kellett volna lennie. -
AZ XBOX EGY IGAZI NEXT GEN KÉSZÜLÉK LESZ!!!
Xbox One will detect heat, power down to avoid meltdown -
Hát valszeg több meló van velük.
De az szerintem csak kezdetben és előrendelésnek.
Nem láttam a 2 késes dolgot, van róla videó? -
Tudod a videok végére van bevágva, mikor a két késsel a kezében fut.
Azért az elég durva, hogy pl a Watchdogs 20e PS4-re. COD meg még drágább. -
Sam arca nem véletlen olyan félig éles, hogy ne vegye el a figyelmet a kis karakterről meg a játék címéről. :D
Ez a rajz nem egy összevisszaság, még ha annak is tűnik. :D
Mindennek megvan az oka-szerepe, hogy miért olyan és akkora. :D
Milyen késes? -
Értem én csak nekem attól még maszatolás marad :) Ha Sam arcát jobb oldalon kiemelnéd lehet jobb lenne, Az a késes futós képed nincsen, megnéznék egy olyan verziót is -
Ja az sok réteg, amúgy nem maszatolás, külön külön az normál minta, csak így ötvözve mutat egy ilyen abstract hatást, egy mintázatot. :) -
Nem rossz csak nekem az a szürkés maszatolás nem tetszik.