311803
-
"minek regeljek" jó lenne elolvasni. Már így is túl sok ilyen fisemfos gémeroldalon vagyok fent sajnos. -
Cseten beszéltük. Azt mondta utánanéz. Ez volt 3 napja. Hányszor írjak rá egyetlen ár miatt, mikor nem az én érdekem, hanem neki csurran belőle pénz...? És ez már nem az első eset. Volt, hogy naponta többször írtam rá, aztán mire meglett az ár, megvettem máshonnan valamivel drágábban, mert lejárt volna az akcijó. -
ratgab #147297 Írjál rá mégegyszer lehet elsiklott felette. -
Válaszoltam már. Köszönöm az ajánlást!
Az EA pedig nyugodtan leszophat az idétlen BioWare fejlesztőivel együtt, de tényleg! -
Rengeteg gammát szerzett nekem, pontosan. Toltunk is coop-ban ezt-azt. Nem van rossz tapasztalatom róla egyelőre. A pénz nem veti fel, ez tény, dehá ez még öngmagában nem érv arra, hogy elássuk. -
Két kattintás mióta szenvedés? Kosárba rak, kifizet. Weskerrel több szenvedés van, mikor napokig kell nyaggatni egyetlen ár miatt... :) 3. napja várom a Bio Inf SP árát... -
Mindezt egy mondatomból. Értem. -
Fotók, videókra kizárólag dropboxot használok. Van egy 100Gb-s fiókom, amint elcsattan a fotó, repül is fel a dropboxra magától. Imádom. Doksik, cégescuccok googledrive + docs. Szintén imádom.. Kódok, egyebek saját szerver. Saját, TEHÁT imádom :D
Nem is tudom mit backupoljak. Steammappát? :) -
Nem vagy korrekt. Megleptél. -
Hogyne.
-
ratgab #147289 Wesker engem még soha nem baxott át, alapvetően megbízható tag. Nyilván Quno se venne tőle ha átvágta volna. -
Tapasztalat az, hogy több hdd-n és többször szerepeljenek a fontos adatok. És ne egy helyen, ergó ne egy gépben. Legyen fiókba is teszemazt. Így ha valami elvész, valahol még megvan. -
"Windows 7 élményindex szerint is a HDD a "leggyengébb láncszem" a gépemben."
Ehh ... egy mai középkategóriás PC-ben (de még a régebbiekben is) mindig is a HDD húzta le az indexet ... ebben semmi fura nincsen :) -
Maszatolsz. Nem hittem volna. -
ph privi? vagy az a TBT nem te vagy? -
ratgab #147284 SSD-nek nem érzem szükségét. 7 másodperces rendszer felállás nem vonz, játék közben töltést is ki tudom várni. "Régi motoros" vagyok már gamingben. Játszottam én már olyan szutyok saját gépekkel is, ahol sokkal többet kellett várni a töltögetésre. Kibírom. SSD egyelőre nekem a köszönöm nem kategória. -
"Hitachi, 7200 RPM-est vegyél játékra." - írtad.
Ez nyugszik 1-2-5 tapasztalaton max, ami egyelő a semmivel.
Akkor lettél volna korrekt, ha azt mondod:
"Hitachi, 7200 RPM-est vettem/tünk játékra nekünk bevált. Olcsó, korrekt, de nyilván vannak/lehetnek ennél jobbak, de azokat nem próbáltam." -
Például. Meg minek regeljek mindenféle fisemfos oldalra és szenvedjek velük, meg ha gáz van, akkor a "zügyfélszolgálatukkal". -
Meg is érteném ha nem Weskerről beszélnénk 

-
Az állandó backup elfut, amikor netezek vagy amikor fürdetem a kölköket. Magától, időzítve ;)
Az tény, hogy a felhő és az offline mentés is kell - utóbbi tényleg macera :/ -
ratgab #147279 Mivel a helyhiány a fő probléma, ezért 1 TB alatt tuti nem veszek. Ez a minimum méretkorlát. -
Black van nekem (ráadásul 2 - 750 GB + 2 TB), de lófaszra való. Annyi pénzért, amennyit elkérnek érte, elvárnák valami komoly teljesítmény. Na az nem igazán van.
Windows 7 élményindex szerint is a HDD a "leggyengébb láncszem" a gépemben. -
WD Black :-)
Vagy SSD, de bocsi SQJ, de ne OCZ, hanem Kingston vagy Intel. -
Ne ironizálj!
Nem vagyok számítógép-szaküzlet tulajdonos és alkalmazott.
Ellenben, van saját tapasztalatom, és csak az alapján tudom tenni az ajánlatot a márkára.
Ha szakguru lennék, akkor biztosan lenne mindegyik márkáról szuper rossz és szuper jó tapasztalatom, véleményem is. De, nem vagyok. -
ratgab #147275 Mondjuk annyira nem ragaszkodom görcsösen a WD-hez, ha tudsz jobbat ajánlani ár-érték arányban akkor szívesen meghallgatom a tanácsot. -
Nekem 200+GB családi fotóm és videóm van, amiért ölni tudnék :)
Régen hw tükörben voltak az 1TB-os vinyók, csak emiatt. Most már inkább szétszedtem, mert csak nem áldozok be sok száz GB-ot a védelem érdekében, így csináltam egy kis alkalmazást, ami a két vinyón szinkronban (tükörben) tartja az állományokat :) -
Akkor vegyé 500-as bleket, de mán kicsi az árkülönbség és lassabb is sokkal. -
4 csavarral rögzítetted?
Ilyennel még nem találkoztam WD Blue esetén. Tényleg nem! -
Nem tudom, hiszen nem használok 500db-ot minden márka, minden típusából 5 éve ;)
Idézném a nagykerest, ahol a multkor cserélték a samumat a hitacsimra: "mindegy mit viszel, szar mind" :D -
Nekem ami fontos az mindig saját szerverre, vagy felhőre megy. Nem a bexarás miatt, hanem olyan gyorsan cserélődnek a cuccaim, hogy ideje nincs tönkremenni. Az állandó backuptól meg kihullana a hajam. Így aztán a hdd mint olyan bekerült a leseszarom kategóriába. A tárolóim is olyan filmekkel van teli, amik a majdegyszermegnézemhaleszidőmaminemlesz, namost az is ráért volna akkor, amikor megmnézem, HA... SSD-ből is vettem végül egy szintesemmisemment 250-es samu830-ast, mert újban sajnabajna már nem kapható sehol, node így 25-ért beleugrott a gépbe. Huszonötezer. Az egyik leggyorsabb ssd-ért. Vitz. -
ratgab #147269 Lefordítom. Sir Quno nagyon óvatos, hogy kinek milyen banki adatot ad meg magáról, így neki külön fontos a megbízhatóság. És ő az ismerősökben sokkal jobban megbízik, mint a sokadik webshopban. Jól mondom Quno? -
Meggyőztél! Hitachit kell venni! -
Hitachi 250 GB-os van ebben a gépben. 4 éve dolgozik csendben, SATA2-esek közt gyorsan [7200 RPM]. -
Akkor mindegy mit veszel: gyors, sokgaris, olcsó legyen, aztán kész ;) -
Akkor ott valami más gond lesz. Nálam 3 éve megy 3db WD Blue 500-as és 4 éve egy WD Green 1TB. Mind 100%-os. Nincs véletlenül egy bazi nagy mágnes a géped oldalán? XD -
És jók? -
Green = fos avoid at all cost
Blue = korrekt
Black = fákje, de az ára se kicsi
Red = NAS-okba, neked skip -
ratgab #147262 Hiszem ha látom típusú ember vagyok. Ha nem használtam még valamit bizalmatlan vagyok vele szemben. Soha nem volt semmilyen Hitachi cuccom -
Én hitachit vettem, mert csak arra volt 3 év gari. Meg Toshibát, mert arra is. -
ratgab #147260 1,5 TB-s külső winyót csak mentésre használom. Ami a többi winyóról elszáll az annyira nem is érdekes. Most már, hogy nemigen van warezom így nem is téma, meg amúgyis minden pótolható már ilyen nettel.