311803
-
MA ESTE FELFEDIK A COD GHOSTS MULTIJÁT. ANNYIRA IZGULOK, MAJD BEPISILEK. -
Az ám, pedig ez most nem is vicc :) -
Na jó de te már főleg boxos vagy, azért 500-700 giga hely jó ha van szerintem. -
Site Down For Foreseeable Future/Next Few Days
As you may have noticed, our website has gone down. Unfortunately, our admin is away for the next few days (until Thursday, I believe) and cg is the only one capable of fixing this fault. Unless this issue fixes itself, expect Steamgifts to be down for the count for the next few days. We apologise for the inconvenience. -
300 GB-os vinyóm van. Tökéletesen elég. Nem kell minden szart letölteni meg tárolni. -
na ezért viszont most jogos lenne 2 hét pihenő! :D -
Igen mind normálisan volt használva...mindkettőre azt mondták hogy gyártási hibás volt. cserélték gond nélkül.. -
Nekem összesen sincsen 1 terrányi helyem :) -
Ok ! -
Steamgifts totálisan behalt. :( -
Szerintem ebbe ne menjünk megint bele ... mert ha valaki hónapok óta vár valamire és egy büdös kukk sem jön, majd egy jelzésre meg simán az az egy mondatos válasz amit Te írtál, és semmi több, semmi 'megjegyzés' hozzá egyebek, azt elég nehéz poénosnak venni ... de kirakhatom ide a teljes levelezést és majd a nagyérdemű eldönti, hogy viccesnek találja e vagy sem.
Már akkor sem találta senki sem viccesnek .... -
SquareEnix is elmehet melegebb éghajlatra, az EA-val egyetemben!
Komolyan, mindig a Crystal Dynamics-ot kell csesztetni, mert 10 millió helyett, csak 9,9 millió fogyott az új Tomb Raider-ből.
Eidos is ezt játszotta, most meg ezek a japók is.
Mégis mit várnak egy Tomb Raider címtől? -
ratgab #147326 Most töröltem a Secret World-ot (Hiába na az MMO nem az én műfajom, pedig én próbálkozom megkedvelni), így most lett 70 Gb helyem összesen (30 volt előtte, az SW 40-et felzabál amúgy simán).
Rage-t végigvinném rögtön felszabadulna újabb 25 GB. AC 3 DLC-ket is végigvinném, akkor újabb 20. Na akkor már ellennék egy darabig. -
Sent to us this morning, the statement reads, “Please note, during our Thursday’s earnings call, our investor relations team provided a list of important games that gamers are looking forward to on PC this fall, and included Grand Theft Auto V on that list.
“This statement was made with the intent of expressing enthusiasm for the games industry in general, and was not intended to represent specific knowledge possessed by NVIDIA. NVIDIA does not have information on any possible PC version release of Grand Theft Auto or its availability. We deeply regret the error.” -
A héten fejeztem be egy 25 részes sorozatot - ~15 GB. Ez csak 720-as BD-rip volt. Töröltem.
Most, azon a HDD-n van ~28 GB szabad hely...
-
ratgab #147323 Azért erősen meglepődnék, ha még idén lenne GTA 5 pc-re. -
Nem lesz most még gta. Már frissült a hír... csak rosszul mondták. -
Ipon.hu
"Elbocsátások a Crystal Dynamicsnál
Körülbelül 12 embert küldött el csapatából a Crystal Dynamics, ami ugyan szomorú, az viszont mérsékli a szomorúságot, hogy nem a Tomb Raidert készítő brigádot építették le. A dolog ugyanis a második, titkos projektet érinti, mellyel kapcsolatban éppen átalakulások mennek végbe a cégnél, így több pozíció redundánssá vált."
"Megjelent a Dishonored: The Brigmore Witches
Kiadta az Arkane a Dishonored harmadik DLC-jét, melyhez járt egy előzetes is. A tartalmi csomag 9,99 eurót kóstál Steamen, 800 MS pontot Xbox Live-on, PSN-re pedig holnap érkezik."
"Kikotyogták a PC-s Grand Theft Auto 5-öt?
Ma kerültek nyilvánosságra az nVidia pénzügyi eredményei, melyet egy befektetők számára tartott konferenciahívás követett. Itt Chris Evenden, a cég egyik felsővezetője elmondta, a PC-s piac változások előtt áll. A belépőszintű laptopokat szorongatják a tabletek, azonban továbbra is népszerűek a munkára és játékra épített PC-k. Míg a tabletek megfelelőek az alapvető internetezésre, és tartalomfogyasztásra, addig továbbra is sokan vásárolnak PC-t olyan nagy címek miatt, mint a "Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto 5 és Assassin’s Creed 4". Itt persze az a fontos, hogy az idézetben ott a GTA 5. Az is lehet persze, hogy Evenden általánosságban beszélt, valószínűbbnek tűnik azonban, hogy az úriember tud valamit. Azt biztosan tudjuk, hogy a Rockstar Leeds korábban munkaerőt keresett, kifejezetten programozókat arra a célra, hogy a cég különböző nagy címeit PC-re portolja. -
ratgab #147320 Azokat akkor szép lassan meg kéne nézni és utána letakarítani, ha esetleg úgy érzed, hogy nem kell.
Ha meg gyűjtögeted őket, hát az meg egy ilyen szakma sajnos. Akkor mindig kevés lesz a hely. -
Én mindig helyhiánnyal küzdök.
Sir Quno Jedi-fél 8+ TB sem lenne elég, azt hiszem.
Csak animéből közel 3 TB van otthon. -
Egyébként aki régen szerette a Gaunlet játékot, annak szívből ajánlom a Steamen megjelent Hammerwatch-ot ... tegnap 'leteszteltem', kipróbáltam olyan este 23 óra körül, és hajnal 2 óra után eszméltem, jó kis játék :)
Ebből vásárlás lesz :) -
Most már nem de majd igyekszem nem könnyü leszokni róla. -
Számomra sem túl biztató a Hitachi, de nincs vele tapasztalatom, ezért inkább azt szoktam venni amit ismerek. Viszont mostanában elég sok WD-t láttam megdögleni, az ügyfelek állítása szerint 1-2 év használat után. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy nekem saját WD Blue lemezem még nem ment tönkre, szóval, ha nem vigyáznak rá... -
Én szeretek másokat ugratni ironizálni és viccelni velük akik ezt magukra veszik hát az ö bajuk.
RatGab-al is elvagyunk pedig szidjuk egymást mint a bokrot ö érti a viccet és az ironizálást :D -
De egyébként, most tele vagyok hellyel, szóval ha vennék is vinyót akkor is csak egy 500-ast. -
Ezt mondom én is, hogy nekem tetszene a 7mp csak nem ilyen áron, vagyis, egyről beszélünk :) -
Még mindig kiabálsz. -
Nem kötekedem: de csak a 7 mp-es rendszer felállás miatt hajlandó lennél ennyi pénzt beáldozni?
Én ratgab véleményén vagyok: nem ér annyit.
Nyilván, játékok betöltődése (bevágódása a monitorra) izgalmasabb élményfaktor, de tényleg drága mulatság még ez egy azonos áron nagyobb kapacitást nyújtó HDD-vel szemben. -
Én meg már öreg mandró vagyok és türelmes a kicsikkel. :D -
Nem akarom kinyírni. Főleg, hogy vannak most rajta olyan adatok, amiket egyenlőre nem tudok máshova lementeni.
Csak ilyet egyetlen egy HDD-m sem produkált még soha, és kicsit érdekesnek érzem, hogy pont egy WD Black (ami ugye komoly sorozat lenne) produkál ilyet, főleg úgy, hogy a 750-es WD Black pedig már több éve működik kifogástalanul!
Ez a szar pedig 2011-be került a gépbe, azóta csak a gond van vele.
Nem hiába adtak rá 5 év garit, szerintem lejár a garancia és másnap már cseszik majd elindulni. Elképzelhetőnek tartom - valahogy fent kell tartani a termelést. Nem gyárthatunk olyan cuccokat, amik 5-10 évig működőképesek! -
Laza nem érti a viccet egy ártatlan poént komolyan vett ennyi semmi több ! -
Pl :)
(tudom állat vagyok, de én azt is mentem - esetleges játékmentések !! :D dropboxom nekem csak 27gb, szal azzal nem érek sokat, meg a céges ssdre nem is akarom h átjöjjön a cucc, de összevissza konfigolni se akaródzik
valami szeró kéne, mondjuk valami ismerősnél, akinek gigabitje van) -
Milyen stílusról??? Mármeg az övéről? Nincs vele semmi bajom. Coop-ban sem éreztem úgy soha, hogy gond lenne vele. Meg úgy seholsenem. Nem vagyunk egyformák, tolerálom és kész. Majd ha nekem is gondom lesz vele (ne legyen), akkor jövök majd én is sírni! :DDD -
Engem vonzana a 7mp-es rendszer felállás csak nem ilyen árak mellett :) -
Hogy kicsit OFF is legyek. Ennyit bírtam az Infinite Crisiből... hihetetlen mennyire demoralizáló, amikor 10ből 9 játékot elveszt az ember. Amúgy meg elég sok hibája van, nem balanszoltak a hősök. -
Kiveszed a gépből, de rádugva hagyod. Teszel mellé egy csinos hősugárzót, de ne túl közel és rátolsz valami HDD stressztesztet 7x24-ben. Kipurcanik az gyorsan és utána mehet is gariba (de előtte resetelni kell adatokat rajta, amiket toollal ki lehet olavsni). -
Ettől még nem lesz megbízhatóbb mint egy webshop ... a stílusról már nem is beszélve.
Nézd meg mire válaszoltam. -
Én sem ülök a gép előtt mindig, de a szerencsétlen Steam már megoldotta, hogy ha be sem vagyok jelentkezve, akkor is megkapom a nekem címzett üzeneteket, amikor belépek... Nap legnagyobb részében autóban vagyok, kertben, határban, biciklin. Most is csak azért tudok gép előtt lenni, mert gépen van melóm.
Az infót meg köszi. Ennyiért egyelőre felejtős. :) Szerintem megvárom míg minden DLC kijön hozzá. Lehet darabonként olcsóbb lesz, mert az arénás máris kukás. -
Én hiszek neked, és ennek a szép grafikonnak is.
De nem igazán érzek jelentős teljesítményt vele.
Ha nagyobb fájlokat másolok rá, érdekes dolgokat produkál (csak a 2TB-os verzió, a 750GB-os verzió nem).
Ha rámásolok egy 40GB-os fájlt, folyamatosan elkezd csökkenni a merevlemez kondíciója, amíg le nem formázom teljesen a merevlemezt (akkor visszaáll 100%-ra).
A kicsi ilyet sem produkál. De persze lehet, hogy csak én vagyok hülye, hogy 1-2 40GB-os fájlt akarok tárolni egy 2 TB-os merevlemezen.
Szerintem tele kéne nyomni 1-2MB-os JPG képekkel és akkor nem lenne baj.
Összességében 42000 Ft-ért nem vagyok megelégedve vele.
Jól van összeszerelve, ellenőrizve is lett és anno mikor 10%-on volt a kondíció - elküldtem az Ipon-nak is, de visszaküldték, hogy semmi baja...
Ha újra vennék merevlemezt, egész biztos nem ilyet vennék! -
Bocs hogy nem vagyok mindig gép előtt. :D
Én vidéki paraszt vagyok nem ülök a gép elött a nap 24 órájában itthon is van böven teendő meg házi munka azt is meg kell csinálni meg dolgozni is kell nem csak a gép előtt kockulni !
Amugy ha már kérdezted akkor most per pill jelenleg 3,5k lenne a Bio Infinite Season pass !