311803
-
ITT

-
A Rockstar meg dobta a gta 5 x360 es ps3 portjait, csak a next genre osszpontositanak. -
akkora már még szarabbnak számít majd a grafika meg minden ,pedig most is eléggé ergya amit láttunk belőle.vicc az egész -
Azt hallottátok, hogy a CoD Ghosts csak jövőre jön? egy év múlva? -
Úgy látom valaki beszopta a kamuhírt :D -
WTF?!
Nyelvtan nem kell. Hittan meg erkölcstan az kell!
Amúgy Hittan és Erkölcstan már most szeptembertől kötelező lesz.
Egy megyei lapban azt olvastam, hogy (abba a suliba, ahova még én jártam), jehovások tartanak Hittant, és "Hit gyülekezete" emberkék erkölcstant. Fantasztikus. Ilyen helyekre írassam be a leendő gyermekemet?
Hol élnek ezek?
Komolyan sírnom kell már ettől. Nekem már a "mindennapos tesióra bevezetése a kövér gyerekek ellen" lépés is agyfasz volt.
Lefárasztják a gyerekeket már az első órákban minden nap, utána pedig főhet a levében a szerencsétlen, mert néhány köcsög, aki még gyereket sem látott - kitalálta ezt a bullshitet. Utána pedig 5-6-7 órán keresztül még az agyát is lefárasztják az idétlen tanárok (akiknek jelentős része NEM tud a gyerekekkel bánni). Biorobots incoming. -
ratgab #147412 What makogsz? XD -
Was haben sie zürzavar? -
Ja amúgy a webhír ilyen kacsa oldal, tele van álhírekkel, mint pl. ez előbbi is. -
ratgab #147409 What are you talking about.... Upsz....:-) -
Kamu hír!!!!! -
ratgab #147407 Ezt is ki lehetne védeni. Más régióba nem tudnál tradelni ilyen egyszerű lenne a dolog. -
Jó vicc. Nem. -
Oszt akkó miva?! :) -
Azon felül, hogy a hírt nem szabad komolyan venni:
Manapság már így is szinte ciki teljesen magyarul beszélni... :( -
Kovetkezo lepes, hogy hivatalossa teszik az angolt a magyar helyett, ugyis mostmar a takaritonak is tudnia kell angolul, meg a diplomahoz is kotelezo a nyelvvizsga meglete. -
Jövőre kiveszik a tanmenetből a nyelvtan órát
Erkölcstan meg hittan kötelező lesz.
"Megkérdeztük Kis Erikát a Tanulófejlesztési elnökét, aki azzal magyarázta a döntést, hogy ma már a számítóképek és helyesírási programok világában semmi szükség ezt feleslegesen tanulni. Majd a számítógép kijavít."
Így is elég agyhalott van aki nem bír normálisan írni.
-
Ezert piac. A legtobb online piac elvesz bizonyos szazalekot, vateratol az ebayig.
Masnak utalni meg azert nem lehet, mert megnovekedne az olcso regioban vasarolt jatekok szama, mert elkuldod a penzt o tradeli a jatekot. -
ratgab #147400 Most ez így kicsit félreérthető volt ismét. A Steam Trading Card steam piacon történető eladások után leszedett sápról beszélek. -
ratgab #147399 De mégis másról beszélsz. Amerikában is leszedik a sápot a kártyás eladások után. Akkor mi nincs Amerikában?
Ha kártyák után leszedik a sápot, akkor a walletről-walletre utalásért is leszedhetnék a sápot. Ebbe bankkártyás tranzakciós díjról az ég adta világon szó sincs. -
Akkor még jó ,hogy van hangvezérlés :) -
Nekem eléri a 60fokot, pl vegas rendernél, akkor már pörög mint az atom....
Bár nekem a box 12voltra van állitva, mint a turbina, de már megszoktam....
Pl a kinect nem is halja a hangot miatta :D -
Na igen de PC-n ha jó a szellőzés és megfelelőek a hűtők akkor elég melegnek kell lennie ahhoz, hogy porszívóvá váljon a gép, na a boxnál szerintem nem így lesz :) -
PC-is ilyen...legalábbis nekem, ha melegszik beindul....nem újdonság szerintem :) -
Ahh. Nyolcadszorra sikerült. Végre!
Ez aztán a webshop! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van cserere Krater es Witcher giftem ami erdekelne az Fortix2, God Mode,Castlestorm, Defense Grid, Payday,Kingdoms of Amalur: Reckoning , Ha innen van az illeto akkor kulcs is megfelel, tobbi priviben. -
Lol.
Extreme Digital mekkora szenny lett te jó ég.
Egy rohadt rendelést nem lehet leadni az oldalukon:
"A művelet végrehajtása közben ismeretlen hiba lépett fel."
No comment! -
Mekkora technikai újítás, rakétahajtómű a szobában :D -
Magyarítások:
"The Cave: 100%.
Megosztás: hamarosan."
-
Viszlát 3pirosled? Xboxone -
Az EU már pedzegeti a témát :)
Szomszédaink közül éppen Szlovákia akarja bevetni :) -
Egyszer el kell kezdeni. Majd eltanulják a tranzakciós díjat tőlünk. :D -
Értettem, már elsőre is.
Épp ezért írtam: Amerika teljes játékos társadalma egy emberként akarná Gabe fejét. A magánszektorban semmiféle utalás nem kerül pénzbe Amerikában - sem digitálisan, sem papírcsekken.
Ha Gabe ez ellen szembepisilne, kiszívnák a puszedlit is a szájából. -
Ez grebbernek ment volna. :) -
Az automatikus frissítés (naprakészen tartás) játékonként bármikor kikapcsolható... -
Majd jön hozzá a dlc. -
Íme, amiket külön számol, és nem teljes értékű játékok (saját listámról):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Külön veszi a listában:
* Back to the Future epizódokat (-4)
* Borderlands (1) DLC-ket (-4)
* Company of Heroes (New STEAM version) (-1)
* Defense Grid DLC-ket (-5)
* Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link (-1)
* Fallout: New Vegas Ultimate Edition DLC-k (-3)
* Hector epizódokat (-2)
* Hitman: Sniper Challenge (-1) - nem játék
* Magicka DLC-k (-8)
* Patrician IV DLC (-1)
* Post Apocalyptic Mayhem DLC (-1)
* Red Orchestra 2 - Single Player (-1)
* Red Orchestra 2 - Béta (-1)
* Rochard DLC (-1)
* Sam & Max Epizódok (-4)
* Sid Meier's Civilization III (MAC) (-1)
* Sid Meier's Civilization IV (MAC) (-1)
* Sid Meier's Civilization IV: Colonization (MAC) (-1)
* Sid Meier's Civilization IV: Warlords (MAC) (-1)
* Silverfall: Earth Awakening (-1) - benne van az alapjátékban
* The Maw DLC-k (-3)
* The Ship - Single Player (-1)
* The Ship - Tutorial (-1)
* Tropico 2: Pirate Cove (-1)
* Tropico 3: Absolute Power (-1)
* Wallace & Gromit epizódok (-3)
* Zombi Driver HD: Apocalypse Pack (-1)
==================================================
Összes levonandó (eddig): 54 elem
-
Hát ja .Most is a ninjáshoz jött egy 700mb-os patch.
Tuti ilyenkor nem is a game frissül hanem egyre több kémprogi lepi el a game-et! Nevetségesnek tartom ezeket a frissitések de legalább kérdezni meg akarom-e frissiteni mert ezt meg ezt meg ezt javítja. Nem ez felrakja ha kell ha nem! -
ratgab #147380 De nem erről beszéltem ám. Kártyáknál eladásnál van a tranzakciós díj, most miből tartani azt mondani Gabe-nek, hogy oké walletról lehet walletra utalni, de annak ennyi a tranzakciós díja. Mert hogy valakinek azt is be kell állítani, le kell vonni az egyik walletből, átrakni a másikra és ez költség és blablabla satöbbi süket duma igazolni, hogy miért kell.
Én konkrétan erre gondoltam. Steamen belül új szolgáltatásnál olyan díjat szab meg, amit nem szégyell.
Pl. Ha lehet majd haverokkal megosztani a mi játékainkat, az is tuti belekerül majd valamibe, hogy ne érje kár a kiadókat. -
Nos, megnéztem - a Gauge kimutatása alapján (STEAM-listájával majd később vetem össze) 54 tételt kell levonnom az általa hitt összegből!