311803
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, én is belerohantam a csapdába :(
    Valóban a Resident Evil 1-re gondoltam :(
  • Tinman #147497
    Na jó moslékos vödör, de én azt honnan tudjam, hofy még az ólajtót se nyitottam ki? Azé' mer' te meg Arty azt mondjátok?

Ez óvatosságra int oké, de nekem ennél több kell. A személyes tapasztalás híve vagyok...

Nah...fuck it... mindegy mit írok ide, úgyis még évekig nem kerül rájuk sor :-D
  • Moby
    Ez egy rettenetesen egyszerű kêplet:
    WASDegér: legprecízebb irányítás evör
    Kontroller: legkényelmesebb irányítás evör
    Bárkikiválaszthassaja magának megfelelőt.
  • DarkSector
    Tény, kontrollerrel nehezebb, vagyis egy parszt gémernek, aki nem gyakorolt, pc-n előbb megtanul pontosan gyorsan lőni, kontrollerrel nem lehet gyorsan forgolódni pl.

De azért simán megtanulható, és kezelhető, 2 külön téma, amíg nincs egymásnak eresztve multiban 2 ember, addig olymindegy, pl single-ben untig elég amit kontrollerrel lehet művelni egy gyakorlott játékos kevében.
    De igen más a kettő.
  • Shep
    Hát én is, csak én kontrollerrel nem tudok célozni értelmesen.
  • arty
    De ettől még nagyon érezni, hogy dróton jönnek az arcodba. Mintha csévélnéd őket az arcodba.
  • jarlaxxe
    Ha igy jó neked nincs is gond, én utálom a gamepadot. Talán ezért is csak szezonálisan birtoklok konzolokat mert ha végigjátszottam az engem érdeklö excluzivokat pánikszerüen megszabadulok tölük.
    Fps-t meg csak világvége esetén játszanék kontrolerrel.
  • Moby
    Úgy érthető. Az viszont RE :)
  • Moby
    Nem esportolok. Játszom.
    Ja igen, monitorom sincs. Csak a tévéken tolom. Steam bigpicturrel indul a gép.
  • DarkSector
    Resistance szerintem is fos.

Ellenben a Resident-el.
  • arty
    az egér excelre a legjobb, nem játékra :P

(fps gamepaddal: reálisan rángathatatlan, ravasz, rezeg - fps egérrel: ráviszem klikk - pont mint a fent említett nem-játékban :P )
  • Fpocok
    Amúgy én sem értem, miért panaszkodnak ott az AI miatt? Az egész játék egy csőben játszódik... ellenfelek nem nagyon tudnak hova menni.
  • Totti5
    DOOM 3 egy frankó játék. Sose értettem mi a nem jó rajta. Teknóban ütött, horrornak horror, DOOMnak DOOM, FPSnek élvezetes FPS. Minden a helyén volt.
  • Moby
    Jaám.sőt, keyboardom nincs is otthon. Ha keyboard kell, azt ipadről oldom meg. Most viszont kelleni fog majd az oblivion miatt.
  • Shep
    Szerintem ő is a Residentre gondolt, nem a Resistance-ra.
  • arty
    a legegyszerűbben 10/10-re értékelhető játék :)

hangulatában és egyszerűségében rejlett a nagyszerüsége :)
  • Shep
    Homefrontot én nem értem, szerintem teljesen korrekt kis játék.
  • Moby
    Sokan??? Kik?
  • Shep
    Ferrariba is lehet Trabant motort szerelni :)
  • jarlaxxe
  • DarkSector
    Bocs nálunk sincs nyelvtan óra. :D

Biztos a szerkesztgetéskor basztam el...elnézést. :D
  • arty
    Ha a doom3 lement (ami nekem is tetszett volna egy értelmes AI-val, bár ott a szűk folyosókon nem jött ki az ultraidiótizmus _annyira_, mint amennyire a nagy teres R2-ben), szerintem még ezeket is élvezheted is, akár. A graf a másodiktól kezdve már pofás, vannak bazinagy élien bossok, szal papiron jól hangzik!

Viszont, ha kérhetek valamit: előbb a Homefront! ;))

(tudom én jól, hogy ha nem áll be az egész gémingipar, akkor sose kerülnek ám sorra :P )
  • Moby
    Pc-n is boxcontrollerrel nyomom az fps-eket is.
  • IMYke2.0.0.0
    Mazochista vagy?
    Mert, sokan épp az 1. részt tartják maradandónak, és ezért most téged fognak sorozni... :)(
  • Fpocok
    FPSezni szoktam = a maximális legjobb irányítást akarom, mert igényes vagyok = nincs konzolom
  • Moby
    A res1 maximum a gamer moslékosdézsa része. A 2-3 már fogyasztható, de meximu ennyi.
  • arty
    Kiírtam, hogy Resistance 2, nehogy valaki is a Resident Evillel összekeverje - mégis megtetted? :)

(elvégre nincs konzolod, felteszem így a ps3 exkluziv Resistance szériát nem ismered)
  • arty
    nincs konzolod = nem vagy igénes = nincs igényed* a konzoljátékokra :P

(*ha pénzed nincs, az felmentő!)
  • MerlinW
    Komolyan.. kell a francnak GTA 175... Az Vice City-ig még volt benne fantázia, azóta csak csilivili rókabőr, unalmas játékmenettel.
  • Shep
    Mert az egész játék az :D
  • arty
    Limboban nem voltak :P
  • Tinman #147467
    Meglássuk'... teljes széria hátravan még. Killzone 1-2-3 is végre megvan, azokkal is csapatok majd.

Doom 3 nekem -kövezz meg-, de tetszegetett. Jó nem volt egy legenda, de teljesen jól elvoltam vele, le is toltam... BFG-t lehet majd olcsón beszerzem 1x és letolom újra, pici késztetést érzek, az meg már jó jel.
  • Fpocok
    Akkor játszd azokat? Kezd a kettővel, az a második legjobb rész.
  • arty
    Van, csak ott mellesleg pár milliós day1 vásárlás is társul mellé.

De maszatold csak, amit soha senki nem állított :)
  • arty
    R1-ért látatlanban sem irigyellek.

Én ~2 órányi Resistance 2 után adtam fel, nem tudom mennyire autentikus így a lesújtó véleményem ... ilyen "AI"-n én nem vagyok hajlandó végigküzdeni magam. Doom3 is ugyan ezért ment anno a "kukába".
    (és persze a Res3 demot is megnéztem, de az elődök nélkül az is olyan érdektelennek tűnt számomra(!), hogy még azt is félbehagytam)
  • Shep
    Aztán miért, mert te azt mondtad? Amúgy részemről nem gond ha nem jön, annyira úgysem hoz lázba GTSims
  • davidka003
    Meg sem érdemlik a PC-sek a GTA V-öt.
  • Fpocok
    A CoD:Ghosts prestige editionje egy 1080p HD taktikai kamerát is fog tartalmazni. Mindig is akartam egy ilyet... ha lenne ratyi konzolom... de nincs, mivel igényes gamer vagyok.
  • Shep
    Még a legjobb játékban is vannak idegesítő és rossz részek. :)
  • Shep
    Igen, erre céloztam :)