311803
-
mennyi volt?
és mennyi maradt még hóvégéig?
mennyit keresel?
komolyabb ingóságok? ingatlan?
(csak hogy ne jöjjön alaptalanul a vád, hogy a zsebedben turkálok! :D ) -
Najah, a hozzáállás változásának a 60fps valóban lehetett egy apró szelete. Mindegy, én csak simán szomoru vagyok. -
Valszeg ezért nem írt vissza a privát üzenetemre. :D -
Mint az köztudott: konzolon nincs WRZ, így minket is meglepett a dolog :)))) -
Jah akkor bocsi, csak meglepett :) -
Végre a svájciak is megszívtak vmit! Devizahiteles tezsvíreim, ünnepeljünk! -
Előző oldalon ki is tárgyaltuk, hogy grebber már tuti nyomja. -
És Télleg, bár annyira nem szeretik a warezt...:S -
Bakker Ps3-ra már van Blacklist :D -
Az már régen volt, arra senki nem emlékszik. Mellesleg akkor nem egyszerre jött ki a vetélytárrsal.
COD MP GAMEPLAY -
Teljesen érthető, indokolt lepés. A dübörgő spanyol gazdaság óriási üzlet, míg szerencsétlen nyomorgó norvégok vélhetően hitelre se tudnák behúzni a boxot. Oké, sokan vannak, node az oroszokban is hetvenszer akkora a vásárlóerő. Lehet, hogy redmondban le kéne már cserélni a 91-es gazdasági világtérképet :) -
Mi a fail? ez teljesen megszokott pl a Sonynál is. Most kivételesen nem, de nem rémlik hogy ment volna a hiszti és a vergődés anno ott.
A legnagyobb piacok idén megkapják, a maradék meg jövő Q1 remélhetőleg. A föld még mindig forog... -
Úton van 3200 BW pont. Azonnal el is költöm Mass Effect 3 DLC-kre.
-
Pedig az volt az a feature, ami miatt rohantam volna a boltba ... -
Nem nézem. Nagyon akad. -
"like a whole new game"
Az intelligens halakról meg semmi? :( -
Nem, de a kettő között szoros összefüggést látok. Ha ott még mindig az egyediség lenne a legfőbb prioritás, neki sem fognak ilyen fosnak <- beleszürkülés a tömegbe. -
EPIC FAIL!
OMG EZT NEM HISZEM EL... MS megerősítette, hogy melyik országokban lesz IDÉN, hol csak valamikor jövőre. Eddig úgy volt, hogy 21 helyen lesz idén... nos... az a 21 márcsak 13.
Nekik lesz idén:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Australia
• Austria
• Brazil
• Canada
• France
• Germany
• Ireland
• Italy
• Mexico
• Spain
• United Kingdom
• United States
• New Zealand
Nekik nem! (persze nálunk sem lesz, ez csak az a 21, akiknél elvileg lett volna)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belgium
• Denmark
• Finland
• Netherlands
• Norway
• Russia
• Sweden
• Switzerland -
nekem akad a stream :( majd utólag...
viszont az MW3 akkora élmény volt szingliben, majd utána coopban (davidkával és egy másik haverral), hogy én most évekig egy rossz szót nem mondok a szériára! 14+ óra pure fun. Pedig gondolhatod, hogy nem véletlen vártam ennyit vele, anno a BO után eléggé elegem lett ... -
De a jó pénz nem a több frémből jött, hanem az akkor még nem teljesen lefejt frencsájzból :)
A nép nem azért zabálta(? nem tudom hogy fogyott) a Récsetet, mert 60fps - hanem mert jó és vicces platformerek ... (khm, mindegy általában mindenkinek bejöttek)
Gondolod a nevére se emlékszem lövöldéjük 60fps-el kiemelkedett volna a tömegből?
Hiszen a játékmenet is borzalom volt, egy teljesen érdektelen világban :D
-
Én nem állítom hogy érdekel a sok szar, fegyver, skin, hogy ki hogy néz ki, csak ismerem milyen játszani a multival, tudom hogy majdnem mindegyik részbe legalább 5-600 órát tettem, nekem ez egy játék, még ha 2d-s is. -
Környezet eddig is rombolható volt., kitörtek pl az ablakok. -
OOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
LEsz benne női karakter és rombolható környezet! És kutyák! Na meg volt Eminem is. -
Ha csak 500 forintot kiveszel a négy játékból (sz*rd má le azt az ugynevezett tájékozottságot, nem nyersz vele semmit, viszont a szabadidőd neked is megfizethetetlen! nyugi, nem leszel kevesebb, ettől még messze az egyik legtájékozottabb maradsz!), már megérte.
Kérlek! :D
(nem, át nem veszem őket 499ér' se! :P) -
A-a ez nem marketing, végigmultiztam az első rész óta, haverokkal főleg .
Nekem tetszik nagyon.
Ha le kéne írnom, kb olyan mint mikor mondjuk elmentek Borderlandba coop-ozni, bűn ronda, gyilok az egész, nem kell feladatokat megoldani, nem kell rejtvényeket fejtegetni, egyszerűen csak élvezed.
Vagyis te gondolom azt, én meg ezt pl. -
Beszívtad a marketinget? Megcsapolnak megint. -
Jó móka lesz. a dzsungeles jó pálya. -
Akarooooooom....
[Noooooooooooooo] -
Egy bandától, aki addig jó pénzre váltotta a kreativitását? Szerintem tökéletesen invalid. Tippre a számok is engem igazolnak, bár nem néztem utána.
Beleszürkülni a tömegben nem lehet jó üzlet. Kizárt, hogy bejöjjön. -
Jah... én meg origin kliensben néztem, mert már megvettem egy ideje :D -
Nincsazaaaaaaaaaaaa péééééééénz! -
Bélaaaaaaaaaaaaa!
Figyi, nem tudok más írni, nekem a kártya alján apró betűvel az van írva, hogy 24 hónap az elévülési ideje. -
KALLOGYUTI!!!!!!!! NÉZZZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTEK! -
Haze-t akartam én is. :D
Szerintem annak csak a tokja szép. :D -
TINMAAAAAAAAAAAAAAN -
Valójában a Res 3-at a BR filmért vettem
-
Fent a polcon, azé' fizettem legalább 1k-t :-D
Nem ismerek olyat, aki szerette volna, így csak egy sor... annak tökéletes. -
Resistance 1 max lancskor pörgött volna, ma már semmi pénzért, annyira nem jó. Resistance 2 egy élvezetes fps. Resistance 3 demó elég gyenge volt. -
Úgy értem ezt a gamer alapműveltséget, hogy szeretem ha valaki nagyon széles látókörű. Ebben a körben tartom alapműveltség részének a trilógia ismeretét.
Mert, ha ismered hozzá tudsz szólni, van összehasonlítási alapod, etc. Neked ezt nem kell magyarázni, te is is szépen pótlod a kimaradt címeket -nagyon helyesen!- és ezzel a tempóval kb. 5 év múlva gondolkodsz el egy PS4 vásárláson.
Megteltünk, lássuk be... én mindenképpen. Nagy pénzszórások day 1 gamekre itt részemről már nem lesznek.
Csak egy példa: GTA5? Who cares? Még a 4+kiegen is át kell ásítoznom magam.
Amúgy örülök... jó érzés látni, hogy ez elkövetkezendő pár évben -ha megérem- maximálisan frankó címekkel fogom tolni. Jah, a Res 1 nem ilyen, de az nem is hiszem, hogy hamar sorra kerülne. -
Szerinted nem volt valid a 60fps "elleni" érvelésük? (miszerint 30fps játék szebb tud lenni, ergo jobban fogják venni, ill. a sokefpéest a tömeg ugyse igényli?)
Sajnos(!) nagyonis, szerintem :(((