311803
  • arty
    mennyi volt?
    és mennyi maradt még hóvégéig?
    mennyit keresel?
    komolyabb ingóságok? ingatlan?

(csak hogy ne jöjjön alaptalanul a vád, hogy a zsebedben turkálok! :D )
  • arty
    Najah, a hozzáállás változásának a 60fps valóban lehetett egy apró szelete. Mindegy, én csak simán szomoru vagyok.
  • DarkSector
    Valszeg ezért nem írt vissza a privát üzenetemre. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mint az köztudott: konzolon nincs WRZ, így minket is meglepett a dolog :))))
  • kill3r21
    Jah akkor bocsi, csak meglepett :)
  • Botond #147573
    Végre a svájciak is megszívtak vmit! Devizahiteles tezsvíreim, ünnepeljünk!
  • IMYke2.0.0.0
    Előző oldalon ki is tárgyaltuk, hogy grebber már tuti nyomja.
  • DarkSector
    És Télleg, bár annyira nem szeretik a warezt...:S
  • kill3r21
    Bakker Ps3-ra már van Blacklist :D
  • Fpocok
    Az már régen volt, arra senki nem emlékszik. Mellesleg akkor nem egyszerre jött ki a vetélytárrsal.

COD MP GAMEPLAY
  • Moby
    Teljesen érthető, indokolt lepés. A dübörgő spanyol gazdaság óriási üzlet, míg szerencsétlen nyomorgó norvégok vélhetően hitelre se tudnák behúzni a boxot. Oké, sokan vannak, node az oroszokban is hetvenszer akkora a vásárlóerő. Lehet, hogy redmondban le kéne már cserélni a 91-es gazdasági világtérképet :)
  • Totti5
    Mi a fail? ez teljesen megszokott pl a Sonynál is. Most kivételesen nem, de nem rémlik hogy ment volna a hiszti és a vergődés anno ott.

A legnagyobb piacok idén megkapják, a maradék meg jövő Q1 remélhetőleg. A föld még mindig forog...
  • TBTPumpa
    Úton van 3200 BW pont. Azonnal el is költöm Mass Effect 3 DLC-kre.
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig az volt az a feature, ami miatt rohantam volna a boltba ...
  • Fpocok
    Nem nézem. Nagyon akad.
  • MEdievil
    "like a whole new game"
    Az intelligens halakról meg semmi? :(
  • Moby
    Nem, de a kettő között szoros összefüggést látok. Ha ott még mindig az egyediség lenne a legfőbb prioritás, neki sem fognak ilyen fosnak <- beleszürkülés a tömegbe.
  • Fpocok
    EPIC FAIL!

OMG EZT NEM HISZEM EL... MS megerősítette, hogy melyik országokban lesz IDÉN, hol csak valamikor jövőre. Eddig úgy volt, hogy 21 helyen lesz idén... nos... az a 21 márcsak 13.

Nekik lesz idén:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Australia
    • Austria
    • Brazil
    • Canada
    • France
    • Germany
    • Ireland
    • Italy
    • Mexico
    • Spain
    • United Kingdom
    • United States
    • New Zealand

Nekik nem! (persze nálunk sem lesz, ez csak az a 21, akiknél elvileg lett volna)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Belgium
    • Denmark
    • Finland
    • Netherlands
    • Norway
    • Russia
    • Sweden
    • Switzerland
  • arty
    nekem akad a stream :( majd utólag...

viszont az MW3 akkora élmény volt szingliben, majd utána coopban (davidkával és egy másik haverral), hogy én most évekig egy rossz szót nem mondok a szériára! 14+ óra pure fun. Pedig gondolhatod, hogy nem véletlen vártam ennyit vele, anno a BO után eléggé elegem lett ...
  • arty
    De a jó pénz nem a több frémből jött, hanem az akkor még nem teljesen lefejt frencsájzból :)
    A nép nem azért zabálta(? nem tudom hogy fogyott) a Récsetet, mert 60fps - hanem mert jó és vicces platformerek ... (khm, mindegy általában mindenkinek bejöttek)

Gondolod a nevére se emlékszem lövöldéjük 60fps-el kiemelkedett volna a tömegből?
    Hiszen a játékmenet is borzalom volt, egy teljesen érdektelen világban :D
  • DarkSector
    Én nem állítom hogy érdekel a sok szar, fegyver, skin, hogy ki hogy néz ki, csak ismerem milyen játszani a multival, tudom hogy majdnem mindegyik részbe legalább 5-600 órát tettem, nekem ez egy játék, még ha 2d-s is.
  • DarkSector
    Környezet eddig is rombolható volt., kitörtek pl az ablakok.
  • Fpocok
    OOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

LEsz benne női karakter és rombolható környezet! És kutyák! Na meg volt Eminem is.
  • arty
    Ha csak 500 forintot kiveszel a négy játékból (sz*rd má le azt az ugynevezett tájékozottságot, nem nyersz vele semmit, viszont a szabadidőd neked is megfizethetetlen! nyugi, nem leszel kevesebb, ettől még messze az egyik legtájékozottabb maradsz!), már megérte.

Kérlek! :D

(nem, át nem veszem őket 499ér' se! :P)
  • DarkSector
    A-a ez nem marketing, végigmultiztam az első rész óta, haverokkal főleg .
    Nekem tetszik nagyon.

Ha le kéne írnom, kb olyan mint mikor mondjuk elmentek Borderlandba coop-ozni, bűn ronda, gyilok az egész, nem kell feladatokat megoldani, nem kell rejtvényeket fejtegetni, egyszerűen csak élvezed.

Vagyis te gondolom azt, én meg ezt pl.
  • IMYke2.0.0.0
    Beszívtad a marketinget? Megcsapolnak megint.
  • DarkSector
    Jó móka lesz. a dzsungeles jó pálya.
  • IMYke2.0.0.0
    Akarooooooom....
    [Noooooooooooooo]
  • Moby
    Egy bandától, aki addig jó pénzre váltotta a kreativitását? Szerintem tökéletesen invalid. Tippre a számok is engem igazolnak, bár nem néztem utána.
    Beleszürkülni a tömegben nem lehet jó üzlet. Kizárt, hogy bejöjjön.
  • Fpocok
    Jah... én meg origin kliensben néztem, mert már megvettem egy ideje :D
  • Tinman #147548
    Nincsazaaaaaaaaaaaa péééééééénz!
  • Tinman #147547
    Bélaaaaaaaaaaaaa!

Figyi, nem tudok más írni, nekem a kártya alján apró betűvel az van írva, hogy 24 hónap az elévülési ideje.
  • Fpocok
    KALLOGYUTI!!!!!!!! NÉZZZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTEK!
  • DarkSector
    Haze-t akartam én is. :D
    Szerintem annak csak a tokja szép. :D
  • Fpocok
    TINMAAAAAAAAAAAAAAN
  • Tinman #147543
    Valójában a Res 3-at a BR filmért vettem
  • Tinman #147542
    Fent a polcon, azé' fizettem legalább 1k-t :-D

Nem ismerek olyat, aki szerette volna, így csak egy sor... annak tökéletes.
  • Totti5
    Resistance 1 max lancskor pörgött volna, ma már semmi pénzért, annyira nem jó. Resistance 2 egy élvezetes fps. Resistance 3 demó elég gyenge volt.
  • Tinman #147540
    Úgy értem ezt a gamer alapműveltséget, hogy szeretem ha valaki nagyon széles látókörű. Ebben a körben tartom alapműveltség részének a trilógia ismeretét.

Mert, ha ismered hozzá tudsz szólni, van összehasonlítási alapod, etc. Neked ezt nem kell magyarázni, te is is szépen pótlod a kimaradt címeket -nagyon helyesen!- és ezzel a tempóval kb. 5 év múlva gondolkodsz el egy PS4 vásárláson.

Megteltünk, lássuk be... én mindenképpen. Nagy pénzszórások day 1 gamekre itt részemről már nem lesznek.

Csak egy példa: GTA5? Who cares? Még a 4+kiegen is át kell ásítoznom magam.

Amúgy örülök... jó érzés látni, hogy ez elkövetkezendő pár évben -ha megérem- maximálisan frankó címekkel fogom tolni. Jah, a Res 1 nem ilyen, de az nem is hiszem, hogy hamar sorra kerülne.
  • arty
    Szerinted nem volt valid a 60fps "elleni" érvelésük? (miszerint 30fps játék szebb tud lenni, ergo jobban fogják venni, ill. a sokefpéest a tömeg ugyse igényli?)

Sajnos(!) nagyonis, szerintem :(((