311803
-
Még szerencse. Akkor kurvulna csak igazán a világ, ha már Blizzard játékok is lennének Steam-en vagy Origin-en. -
Micsu #147696 blizzard játékokat még egy darabig sztem nem fogsz ott látni úgyhogy azokat megveheted :D -
"Most akartam megvenni 2-3k körül!"
Lehetőséged megvan rá. Adsz a bundle-ért 2k-t. :D
Vagy nekem adsz 2-t és adok érte egy DS3 kulcsot. :D -
Látod ennyit ér egy EA játék. Megveszi az ember 400-500 Ft-ért őket, utána pedig a hozzájuk tartozó DLC-ket irreálisan magas áron és akkor ott leszel, mintha 10 000 Ft-ért megvetted volna a játékot. 
Mivel DLC-t az EA nem szokott leárazni. -
Szintén ... -
Zsír az Origin, termékkód beváltása ablak csak pörög, pörög és semmi:) -
na és most a Crysis-t és a Dead Space2-t én vegyem meg originből ? hogy képzelték ezt ? :'DD -
Köszönöm a Mirrors Edge-t!
Amúgy Origin-nél elindítom a letöltést, és a játék Soundtrackjeit is letölti WAV-ban. WTF?
Végre meg lesz a Still Alive hallgatható minőségben.
-
Megtörtént.
Szerintetek ez normális??????
Ez qrvára nem az!!!!
Innetől fogva még 1k-ért se érdemes játékot venni, mert bebasszák fillérért bundleba úgyis nem sokára... DEAD SPACE 3??????
1 dollárért akár!
Most akartam megvenni 2-3k körül! -
Jah nem gond igazad van, nem sértő.
Csak az 1 dollárt azért mondom hogy annyiért már az is tud vásárolni aki fiatal nincs más csak zsebpénz. -
Ez tény.
De az is pénz, úgy hogy 1 játék érdekel, az is Origin-re és lehet augusztusban munkanélkül leszek.
Azért pár játékot vettem már Origin-re, nagyon-nagyon nem használom ki őket.
De igen ha kijutok külföldre, talán decemberben, az ilyeneket nem átlag alatt veszem meg. -
A Sims3-nál nálam megjelent egy "Date Night DLC" is. -
gszp #147686 Sziasztok!
Jól értem, hogy a ugyanazt a játékot külön-külön aktiválni tudom Steamen és és Originen is? -
Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Origin kódokért lehet jelentkezni nálam. Mielőtt vicces kedvetekben kérdeznétek mennyibe kerül semennyibe freebe adom. -
De ekkora nagylelküségre miért csak egy milkacsoki a válasz? ;) És ez most nem neked szól, mert ahogyan azt már multkor is megbeszéltük, a te anyagi helyzeted IS "speciális". Remélem nem sértelek meg ;) -
Én a teljes packot vettem, ennyi játékért szégyelltem volna 1$-t adni. -
mert "ingyen" van és igy legalább az emberek jórésze nem az ő, hanem a steam rendszerét terheli :D
-
De most nincs igazam?
Mert adnék vagy 6-10 kulcsot ami nem kell, de bazz 250ft, 1 milka csoki árával hadd támogassuk már az EA-t ha ennyire-ennyire-ennyire nagyon rendesek velünk!
Nincs igazam?
Igazából még a 250ft is mélyen kevés, mármár télleg úgy látszik mintha kirabolnánk az EA-t.
Nem is értem hogy van ez az akció....
Ennyire bíznak a BF4 bevételében.
Vagy konzolokon jól fogynak az EA cuccok? -
Micsu #147680 Tinman mit fog ehhez szólni? :D -
Amúgy minek adnak origin kodokat a steam-es mellé? Origin alapból berakja magának az EA cuccokat steam-ről mostanság szóval nemtom. -
1-2-10thAnniversary-7 - ezek jók (voltak) -
szerintem az már a lejtő volt (a 3 is), ráadásul 30ér' humblin ... nevicceljünkmá' :D -
Egyetlen játék gog.com wishlistemen. -
Settlers4-et nem szapulni, az bestest gém! :D -
Hááát, nem mondanám, hogy az Origin szerverparkja felkészültebb, mint a Steamé :D
Fura, hogy közben a Humblebundle oldalán olyan jól lehet navigálni, mint egy álmos kedd reggelen, amikor épp a 10. napjához ér a 30 eurós Settlers4 akció. -
biztos elhiszik, hogy az nem ugy tört el, hogy codmultiban beidegesedtél és belevágtad a kontrollert :D -
FAQ.
Miért nincs Dead Space 2?
Mert a Steam-es eddig is KIBASZOTT olcsó volt, és hivatalosan a steam-est Originbe is egyből be lehetett írni!
Mondjak egy érdekességet?
Hahahaha
Ha 2 kulcsot adnak......Steam és Origin Dead Space 1.nél pl, akkor a Steam-es kulcsot Originbe is lehet használni, vagyis az 3 játék!!!!! -
Basszátok meg... kitört a monitoromnak a lábtartójának az illesztéke és fejjel előre eldőlt az asztalomon. Monitornak semmi baja, de a lábtartó meghalt... és szerintem a monitorom lévő része is. Remélem meg garis. -
7.5 euro asszem legolcsóbban, én régen asszem Sleeping Dogs-ot adtam egy ilyenért -
Crysis 2 Maximum önmagában mennyibe fáj? -
Van Van veszem is amint lesz haver :D
-
Én is akarom, remélem nem fogy el.....haverom nincs gépnél aki vásárolni szokott+ 10 perc mulva megyek melozni -
Humble Bundle. OMG! 
Voltak már durva akciók, de ez már tényleg nem értem. Tinman sokkot kap, ha ezt meglátja. -
Nem akartam volna most beszerezni, de olvastam, hogy megszűnnek ezek a dobozos BioWare pontok. 3000 Ft volt darabja, így 6000 Ft-ból megúszom.
Fáj ez is anyagilag, de most még be tudom szerezni a hiányzó 2 DLC-t (Omega + Citadel), később csak Originen tudom majd és nem akarok 12 000 Ft-ot kicsengetni az EA-nak ugyanezért a tartalomért.
Már így is 22 000 Ft-ba került a komplett Mass Effect 3 játékom.
CE kiadás + összes DLC - igen, a lópáncélos DLC-ket is meg kellett vennem, mert volt fölös pontom, másra nem tudtam elszórni és pont most írta Tinman, hogy az EA szereti "elvenni" ezeket a fel nem használt pontokat. -
Igen az a durva hogy ebből a packból még akkor is megéri az 1 dolcsis ha csak egy játék nincs meg. -
Geci leszek, nem adok senkinek kulcsokat, elnézéseteket kérem.
Ez 250ft, a kis csomag akinek ennyi pénze nincs hogy támogassa az EA-t SZÉGYELJE MAGÁT! -
Ha valakit nem érdekelne a Sims akkor adnék cserébe egy steames Half Life-ot
-
Anonymusx #147661 Lesz még bónusz játék is ? És csak annak aki többet fizetett? -
Meg koar! :D -
Teljes csomagot vettem.