311803
  • TBTPumpa
    Még szerencse. Akkor kurvulna csak igazán a világ, ha már Blizzard játékok is lennének Steam-en vagy Origin-en.
  • Micsu
    blizzard játékokat még egy darabig sztem nem fogsz ott látni úgyhogy azokat megveheted :D
  • davidka003
    "Most akartam megvenni 2-3k körül!"

Lehetőséged megvan rá. Adsz a bundle-ért 2k-t. :D

Vagy nekem adsz 2-t és adok érte egy DS3 kulcsot. :D
  • TBTPumpa
    Látod ennyit ér egy EA játék. Megveszi az ember 400-500 Ft-ért őket, utána pedig a hozzájuk tartozó DLC-ket irreálisan magas áron és akkor ott leszel, mintha 10 000 Ft-ért megvetted volna a játékot.

Mivel DLC-t az EA nem szokott leárazni.
  • FRe4k
    Szintén ...
  • MerlinW
    Zsír az Origin, termékkód beváltása ablak csak pörög, pörög és semmi:)
  • Szabi #147692
    na és most a Crysis-t és a Dead Space2-t én vegyem meg originből ? hogy képzelték ezt ? :'DD
  • TBTPumpa
    Köszönöm a Mirrors Edge-t!
    Amúgy Origin-nél elindítom a letöltést, és a játék Soundtrackjeit is letölti WAV-ban. WTF?
    Végre meg lesz a Still Alive hallgatható minőségben.
  • Tinman #147690
    Megtörtént.

Szerintetek ez normális??????

Ez qrvára nem az!!!!

Innetől fogva még 1k-ért se érdemes játékot venni, mert bebasszák fillérért bundleba úgyis nem sokára... DEAD SPACE 3??????

1 dollárért akár!

Most akartam megvenni 2-3k körül!
  • DarkSector
    Jah nem gond igazad van, nem sértő.
    Csak az 1 dollárt azért mondom hogy annyiért már az is tud vásárolni aki fiatal nincs más csak zsebpénz.
  • DarkSector
    Ez tény.
    De az is pénz, úgy hogy 1 játék érdekel, az is Origin-re és lehet augusztusban munkanélkül leszek.
    Azért pár játékot vettem már Origin-re, nagyon-nagyon nem használom ki őket.

De igen ha kijutok külföldre, talán decemberben, az ilyeneket nem átlag alatt veszem meg.
  • wantonly
    A Sims3-nál nálam megjelent egy "Date Night DLC" is.
  • gszp
    Sziasztok!

Jól értem, hogy a ugyanazt a játékot külön-külön aktiválni tudom Steamen és és Originen is?
  • grebber
    Dead Space
    Burnout Paradise: The Ultimate Box
    Crysis 2 Maximum Edition
    Medal of Honor

Origin kódokért lehet jelentkezni nálam. Mielőtt vicces kedvetekben kérdeznétek mennyibe kerül semennyibe freebe adom.
  • arty
    De ekkora nagylelküségre miért csak egy milkacsoki a válasz? ;) És ez most nem neked szól, mert ahogyan azt már multkor is megbeszéltük, a te anyagi helyzeted IS "speciális". Remélem nem sértelek meg ;)
  • wantonly
    Én a teljes packot vettem, ennyi játékért szégyelltem volna 1$-t adni.
  • arty
    mert "ingyen" van és igy legalább az emberek jórésze nem az ő, hanem a steam rendszerét terheli :D
  • DarkSector
    De most nincs igazam?
    Mert adnék vagy 6-10 kulcsot ami nem kell, de bazz 250ft, 1 milka csoki árával hadd támogassuk már az EA-t ha ennyire-ennyire-ennyire nagyon rendesek velünk!

Nincs igazam?

Igazából még a 250ft is mélyen kevés, mármár télleg úgy látszik mintha kirabolnánk az EA-t.
    Nem is értem hogy van ez az akció....
    Ennyire bíznak a BF4 bevételében.
    Vagy konzolokon jól fogynak az EA cuccok?
  • Micsu
    Tinman mit fog ehhez szólni? :D
  • grebber
    Amúgy minek adnak origin kodokat a steam-es mellé? Origin alapból berakja magának az EA cuccokat steam-ről mostanság szóval nemtom.
  • arty
    1-2-10thAnniversary-7 - ezek jók (voltak)
  • arty
    szerintem az már a lejtő volt (a 3 is), ráadásul 30ér' humblin ... nevicceljünkmá' :D
  • Botond #147676
    Egyetlen játék gog.com wishlistemen.
  • Botond #147675
    Settlers4-et nem szapulni, az bestest gém! :D
  • arty
    Hááát, nem mondanám, hogy az Origin szerverparkja felkészültebb, mint a Steamé :D

Fura, hogy közben a Humblebundle oldalán olyan jól lehet navigálni, mint egy álmos kedd reggelen, amikor épp a 10. napjához ér a 30 eurós Settlers4 akció.
  • arty
    biztos elhiszik, hogy az nem ugy tört el, hogy codmultiban beidegesedtél és belevágtad a kontrollert :D
  • DarkSector
    FAQ.

Miért nincs Dead Space 2?

Mert a Steam-es eddig is KIBASZOTT olcsó volt, és hivatalosan a steam-est Originbe is egyből be lehetett írni!

Mondjak egy érdekességet?
    Hahahaha
    Ha 2 kulcsot adnak......Steam és Origin Dead Space 1.nél pl, akkor a Steam-es kulcsot Originbe is lehet használni, vagyis az 3 játék!!!!!
  • Fpocok
    Basszátok meg... kitört a monitoromnak a lábtartójának az illesztéke és fejjel előre eldőlt az asztalomon. Monitornak semmi baja, de a lábtartó meghalt... és szerintem a monitorom lévő része is. Remélem meg garis.
  • DarkSector
    7.5 euro asszem legolcsóbban, én régen asszem Sleeping Dogs-ot adtam egy ilyenért
  • TBTPumpa
    Crysis 2 Maximum önmagában mennyibe fáj?
  • kill3r21
    Van Van veszem is amint lesz haver :D
  • kill3r21
    Én is akarom, remélem nem fogy el.....haverom nincs gépnél aki vásárolni szokott+ 10 perc mulva megyek melozni
  • wantonly
    Humble Bundle. OMG!

Voltak már durva akciók, de ez már tényleg nem értem. Tinman sokkot kap, ha ezt meglátja.
  • TBTPumpa
    Nem akartam volna most beszerezni, de olvastam, hogy megszűnnek ezek a dobozos BioWare pontok. 3000 Ft volt darabja, így 6000 Ft-ból megúszom.
    Fáj ez is anyagilag, de most még be tudom szerezni a hiányzó 2 DLC-t (Omega + Citadel), később csak Originen tudom majd és nem akarok 12 000 Ft-ot kicsengetni az EA-nak ugyanezért a tartalomért.
    Már így is 22 000 Ft-ba került a komplett Mass Effect 3 játékom.
    CE kiadás + összes DLC - igen, a lópáncélos DLC-ket is meg kellett vennem, mert volt fölös pontom, másra nem tudtam elszórni és pont most írta Tinman, hogy az EA szereti "elvenni" ezeket a fel nem használt pontokat.
  • MEdievil
    Igen az a durva hogy ebből a packból még akkor is megéri az 1 dolcsis ha csak egy játék nincs meg.
  • DarkSector
    Geci leszek, nem adok senkinek kulcsokat, elnézéseteket kérem.

Ez 250ft, a kis csomag akinek ennyi pénze nincs hogy támogassa az EA-t SZÉGYELJE MAGÁT!
  • roolandsan
    Ha valakit nem érdekelne a Sims akkor adnék cserébe egy steames Half Life-ot
  • Anonymusx
    Lesz még bónusz játék is ? És csak annak aki többet fizetett?
  • Botond #147660
    Meg koar! :D
  • bon
    Teljes csomagot vettem.