311803
  • Dj Tommy
    Vagy majd adják bónuszba a NFS - Most Wantedet.
  • Evoluti0N
    Meghalt az Origin aktivációs füle. Muhahahahaha :D
  • TBTPumpa
    Alice játéknak tudnék örülni!
  • arty
    :DDDD
  • Shep
    Hát akkor én leginkább a DS2-re tippelnék, bár egy új Medal nem lenne rossz, mert sokakkal ellentétben nekem mindkét MoH rész bejött.
  • Moby
    ha most ettől nem fingik be az egész, akkor valamiféle új üzleti modell van kialakulóban, ami viszont a mégagresszívabb dlczés felé viszi majd el a gémeket.
  • arty
    várd meg a végét, lehet lesz ajándékba DS2 a pakkhoz
  • TBTPumpa
    Azzal az a probléma, hogy tele vannak buggal.
    Ma reggel olvastam, hogy a Mass Effect 3 feltört DLC-i is milyen bugosak... Kell olyan a francnak.
    Mirrors Edge is bugos warezban.

De amúgy aki ilyen kevés pénzt sem tud áldozni ennyi eredeti játékért...
  • davidka003
    Dead Space 2
    Új Medal of Honor
    Vagy Alice Madnes
  • Shep
    De ide mi lehet a bónusz? Crysis 3?
  • davidka003
    Van az a játékos réteg akkor inkább leszedi majd továbbra is magról, mert az ingyen van.
  • arty
    Egyébként EA-nak szvsz lesz ebből még bevétele:
    - rengetegen vesznek majd BF3 Premiumot, unlock kitet, stb
    - Sims szirszarokat
    - Dead Space 3 dlcket
    -

Nameg, bf4 reklám...
  • Shep
    Hát azért ez beszarás 1 dolcsiért is hozzá lehet jutni ilyen játékokhoz. Azért ez valahol elég szomorú.
  • Botond #147724
    Hármat tudtam, de most befosott az egész.
  • TBTPumpa
    Kell a rossebnek.
    Megveszed 10k-ért a Dragon Age 3-at a megjelenés napján. Utána meg majd egy laza Deák Ferencért megvehet a DLC-ket hozzá. Hülyének is megéri!
  • Moby
    no, hát már az sem jön be.
    szerintem a torrentszerverek is kiürültek.
    ebből így baj lesz :)
  • wantonly
    Nálam a weben sem tölt be, se a kliensben. Még egy játékot nem tudtam aktiválni.
  • Shep
    Már azt látom csak az oldal szar. Medal az a 2010-es?
  • wantonly
    Ezek lesznek majd a bónuszban. :p
  • grebber
    Dead Space Origin Key
    Medal of Honor Origin Key

Már csak ez a kettő keresi gazdáját..
  • Shep
    Csak nekem nem tölt be normálisan a humblibumbli?
  • DarkSector
    Új HUMBLE.
    Piszok nagy EA akció!
  • DarkSector
    Persze, Mirrors Edge 2 vagy BF 4 vagy Dragon Age 3 nem kell? :D
  • Shep
    Na mit adnak ingyen ,hogy ennyi hsz van?
  • Botond #147713
    3-4-et is imádtam, 5 szar, 6 kimaradt, 7 meglepően jó lett ismét. Persze az 1-2 az etalon, ez nem vitás, de 3-4-ben megmaradt a mikromenedzsment, viszont a harc jobb lett. Még online is toltam, és nagy császár voltam. Pont átvettem volna a vezetést a hivatalos ladderen, amikor jött egy csaj és odalett a sztárság. :D
  • DarkSector
    :D
  • jarlaxxe
    Nyugodj meg én 9k-ért vettem anno és megérte, nem sajnálom egy pillanatig se.
  • TBTPumpa
    Amúgy az Alice Madness Returns játék is lehetett volna még a pakkban az idétlen Medal of Honor helyett.
    Azt is illene már beszereznem...
  • ffxi
    Hülye aki mondja :P
  • wantonly
    Valahol igazat adok neked, én is úgy látom, hogy ez már túlzás. Ha úgy lenne beárazva, hogy 10 dolcsi a minimum és mondjuk 20 az átlag még az is édeskevés lenne ide. Azért most igencsak sikerjátékokat pakoltak a csomagba, ráadásul az alapcsomagban 6db durva cím van (az, hogy a Medal of Honor milyen lett az más kérdés). Az Amazon, GMG, GG soha nem fog tudni ilyen akciókat felmutatni. Magammal azért nem szúrok ki, így én megvettem a teljes csomagot, de nem értem, hogy ez miért éri meg és kinek. Annyian nem fognak DLC-t venni a Sims-hez és a BF3-hoz, hogy megérje fillérekért dobálni. Vagy mégis?
  • DarkSector
    Egyetértek, nem azért mert aki 5k-ért megvett egy DS3-at nem ér meg a játék maga 5k-t, hanem mert az embereket hülyének nézik!

BF3 5 dollárért, és ha lesz extra lehet beteszik a PREMIUM-ot a "barmok", nah akkor lesz parazstfelkelés.
  • Panzeradler #147706
    Jó tanács annak, aki originre szeretne most aktiválni, weboldalon keresztül aktiváljátok, ott lazán betölt, nem lassú.

• DarkSector
    Én PC-re nem véletlen nem vásárolok nagyon, konzolon legalább jószerivel eladhatóak a játékok, pc-n nemhogy steam miatt nem adhatóak el, de maga az új vásárlása is elértéktelenít MINDENT.
    Ez jó mert minden olcsó, magyar fizetésekhez magyar árak.

De sokan átverve érezhetik magukat, és a játékokat "NEM FOGJÁK ÉRTÉKELNI A JÁTÉKOSOK!"
    Ezért a játékélmény is rosszabb lesz!
  • Tinman #147704
    Te, hogy éreznéd magad, ha tegnap megvetted volna valahol a DS3-at, 3.000-ért, ma meg 1 dollárért a képedbe finganának?

Na jó, tudjátok mit... itt és most befejeztem, nem kezdem újra.

Ez így SZERINTEM BETEGES.

Befejeztem, soha többé nem hozom elő!
  • TBTPumpa
    Azt kalkuláld bele, hogy a DLC-kel (sztori dlc is), ez nagyon drága mulatság lesz ám.
    Azt csak Originen tudod beszerezni és ott az EA nem ad rá kedvezményt (mert mocskok)!
  • Tinman #147702
    Majd ha kijön belőle a full pack szóljatok :-D
  • Fpocok
    OMG remélem viccelsz.
  • Tinman #147700
    És támogassam a zártosztályt? No way.

Megvettem és belefikáztam a képükbe... ha nekik ez így jó... leszarom!
  • Tinman #147699
    Eret vág.

Most tényleg ez az új irány?

Tudjátok, hogy egy baxott nagy hörcsög vagyok, még a fenekemen is tároló zacskókkal, de ez így nálam kb. az összes létező biztosítékot kibaxta.

Én tényleg hamarosan meg akartam venni a DS3-at, mert nagyon érdekel, de most legyek saját magam ellensége?

NEM FOGOK 3k-t adni a Bundle-nek, mert NEM támogatom ezt a fajta árképzést! Ez egy hülyeség!

Nincs. Értéke. Így. Semminek.
  • Fpocok
    Elvileg 3 év gari van a monitorra. Remélem holnap kicserélik.