311803
-
Vagy majd adják bónuszba a NFS - Most Wantedet. -
Evoluti0N #147736 Meghalt az Origin aktivációs füle. Muhahahahaha :D -
Alice játéknak tudnék örülni! -
:DDDD -
Hát akkor én leginkább a DS2-re tippelnék, bár egy új Medal nem lenne rossz, mert sokakkal ellentétben nekem mindkét MoH rész bejött. -
ha most ettől nem fingik be az egész, akkor valamiféle új üzleti modell van kialakulóban, ami viszont a mégagresszívabb dlczés felé viszi majd el a gémeket. -
várd meg a végét, lehet lesz ajándékba DS2 a pakkhoz -
Azzal az a probléma, hogy tele vannak buggal.
Ma reggel olvastam, hogy a Mass Effect 3 feltört DLC-i is milyen bugosak... Kell olyan a francnak.
Mirrors Edge is bugos warezban.
De amúgy aki ilyen kevés pénzt sem tud áldozni ennyi eredeti játékért... -
Dead Space 2
Új Medal of Honor
Vagy Alice Madnes -
De ide mi lehet a bónusz? Crysis 3? -
Van az a játékos réteg akkor inkább leszedi majd továbbra is magról, mert az ingyen van. -
Egyébként EA-nak szvsz lesz ebből még bevétele:
- rengetegen vesznek majd BF3 Premiumot, unlock kitet, stb
- Sims szirszarokat
- Dead Space 3 dlcket
-
Nameg, bf4 reklám... -
Hát azért ez beszarás 1 dolcsiért is hozzá lehet jutni ilyen játékokhoz. Azért ez valahol elég szomorú. -
Hármat tudtam, de most befosott az egész. -
Kell a rossebnek.
Megveszed 10k-ért a Dragon Age 3-at a megjelenés napján. Utána meg majd egy laza Deák Ferencért megvehet a DLC-ket hozzá. Hülyének is megéri! -
no, hát már az sem jön be.
szerintem a torrentszerverek is kiürültek.
ebből így baj lesz :) -
Nálam a weben sem tölt be, se a kliensben. Még egy játékot nem tudtam aktiválni. -
Már azt látom csak az oldal szar. Medal az a 2010-es? -
Ezek lesznek majd a bónuszban. :p -
Dead Space Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Már csak ez a kettő keresi gazdáját.. -
Csak nekem nem tölt be normálisan a humblibumbli? -
Új HUMBLE.
Piszok nagy EA akció! -
Persze, Mirrors Edge 2 vagy BF 4 vagy Dragon Age 3 nem kell? :D -
Na mit adnak ingyen ,hogy ennyi hsz van? -
3-4-et is imádtam, 5 szar, 6 kimaradt, 7 meglepően jó lett ismét. Persze az 1-2 az etalon, ez nem vitás, de 3-4-ben megmaradt a mikromenedzsment, viszont a harc jobb lett. Még online is toltam, és nagy császár voltam. Pont átvettem volna a vezetést a hivatalos ladderen, amikor jött egy csaj és odalett a sztárság. :D -
:D -
Nyugodj meg én 9k-ért vettem anno és megérte, nem sajnálom egy pillanatig se. -
Amúgy az Alice Madness Returns játék is lehetett volna még a pakkban az idétlen Medal of Honor helyett.
Azt is illene már beszereznem... -
Hülye aki mondja :P -
Valahol igazat adok neked, én is úgy látom, hogy ez már túlzás. Ha úgy lenne beárazva, hogy 10 dolcsi a minimum és mondjuk 20 az átlag még az is édeskevés lenne ide. Azért most igencsak sikerjátékokat pakoltak a csomagba, ráadásul az alapcsomagban 6db durva cím van (az, hogy a Medal of Honor milyen lett az más kérdés). Az Amazon, GMG, GG soha nem fog tudni ilyen akciókat felmutatni. Magammal azért nem szúrok ki, így én megvettem a teljes csomagot, de nem értem, hogy ez miért éri meg és kinek. Annyian nem fognak DLC-t venni a Sims-hez és a BF3-hoz, hogy megérje fillérekért dobálni. Vagy mégis? -
Egyetértek, nem azért mert aki 5k-ért megvett egy DS3-at nem ér meg a játék maga 5k-t, hanem mert az embereket hülyének nézik!
BF3 5 dollárért, és ha lesz extra lehet beteszik a PREMIUM-ot a "barmok", nah akkor lesz parazstfelkelés. -
Jó tanács annak, aki originre szeretne most aktiválni, weboldalon keresztül aktiváljátok, ott lazán betölt, nem lassú.
-
Én PC-re nem véletlen nem vásárolok nagyon, konzolon legalább jószerivel eladhatóak a játékok, pc-n nemhogy steam miatt nem adhatóak el, de maga az új vásárlása is elértéktelenít MINDENT.
Ez jó mert minden olcsó, magyar fizetésekhez magyar árak.
De sokan átverve érezhetik magukat, és a játékokat "NEM FOGJÁK ÉRTÉKELNI A JÁTÉKOSOK!"
Ezért a játékélmény is rosszabb lesz! -
Te, hogy éreznéd magad, ha tegnap megvetted volna valahol a DS3-at, 3.000-ért, ma meg 1 dollárért a képedbe finganának?
Na jó, tudjátok mit... itt és most befejeztem, nem kezdem újra.
Ez így SZERINTEM BETEGES.
Befejeztem, soha többé nem hozom elő! -
Azt kalkuláld bele, hogy a DLC-kel (sztori dlc is), ez nagyon drága mulatság lesz ám.
Azt csak Originen tudod beszerezni és ott az EA nem ad rá kedvezményt (mert mocskok)! -
Majd ha kijön belőle a full pack szóljatok :-D -
OMG remélem viccelsz. -
És támogassam a zártosztályt? No way.
Megvettem és belefikáztam a képükbe... ha nekik ez így jó... leszarom!
-
Eret vág.
Most tényleg ez az új irány?
Tudjátok, hogy egy baxott nagy hörcsög vagyok, még a fenekemen is tároló zacskókkal, de ez így nálam kb. az összes létező biztosítékot kibaxta.
Én tényleg hamarosan meg akartam venni a DS3-at, mert nagyon érdekel, de most legyek saját magam ellensége?
NEM FOGOK 3k-t adni a Bundle-nek, mert NEM támogatom ezt a fajta árképzést! Ez egy hülyeség!
Nincs. Értéke. Így. Semminek. -
Elvileg 3 év gari van a monitorra. Remélem holnap kicserélik.