311803
-
Nem rossz ez, nem lennék meglepve ha ez TREND lenne, gondolom így pc-n több lóvé jön be mint drágán kevés darabszámnál... -
ea help oldalról:
"Currently we're aware that some players are unable to redeem their game codes in Origin. Our team is investigating the cause of this redemption issue. "
tanácstalanok. vizsgálják. ééééérted.... -
Persze lófasz, a BF4 előrendeléséből 10x vissza tudnák fizetni. D: -
csak az jótékonyságra megy, nem EA-nak ... -
Látod tudsz te optimista is lenni. :D -
vedd meg ujra, csak 1$ ! :D -
Tudom várni kell, esetleg lépj ki-vissza, régen volt már nekem is ilyen. -
Vagy ha 200ezresek, akkor meg filléres tétel.
Na, vissza a földre: az ms szótárában a kis összeg is olyan magas, hogy gyakorlatilag ellehetetlenedett volna a használtpiac.
Ami nem lett volna gond, ha mondjuk a steam akciozásait lekövették volna... (oké, látom én hogy próbálkoznak, azóta is... ez jó, de a ~10 évnyi genyóságuk után engedtessék meg némi szkepticizmus :P ) -
EA-nak gondolom ez lófasz összeg. -
Télleg EA-s játékokért vesz nekem valaki egy Company of Heroes 2-őt? 
Lehet 2 hét múlva SEGA BUDLE...... CoH 2 1 dolárért.......én meg 3-4 k-ért meg akartam venni.
-
Főleg, hogy 2,5 óra alatt már megvan $1,000,000. Majd hülyék lesznek visszaadni. :D -
egyébként DS3-at miután beaktiváltam, kiirta hogy sikeres akitáválás, de azóta se jelent meg a listámban.. :D -
Nana. Ne kiabáld le...Origin befagyasztotta már az aktiválásokat. :D
Most intézik a visszavonást. :D -
Most legyen naív és kérdezzem meg hogy ez megéri-e?
Bazze, ez más téma, ha szar a lemezem 4500ft-ért újat veszek, vagy használt lemezt a Game-től rendelek vagy 3-4 példányt. :D
Ezt ne vetítsd ki a mostani generációra, mert szerintem más árak lesznek majd.
Tudom ez nem olcsó, de VAN LEHETŐSÉG, meg mit érdekel engem az eladásnál a Microsoft mennyit tenne rá? azt érdekelje azt aki megvenné majd.
Ha 25ezres játékok lesznek nextgen-ben az a 3-4k nemsok. -
Ez nem GamersGate :)
Reméljük....
-
lehetne már olyan, ami nekem nincs meg :)
nemsokára ráboritom a maradék kulcsaim a topikra aztán lehet guberálni :D -
:DDD -
Már várom mikor jelentik be hogy hiba történt, és veszik el a kulcsokat/játékokat. :D -
LOL - te még a mesékben is hiszel?
egy gyors példa az MS féle "kis összeg"-re:
"Lemez cseréje
Rendeljen egy csere Microsoft-játéklemezt az Xbox online szolgáltatóközpontjától.
A konzol regisztrációja szükséges a megrendeléshez. Az ára 20 $ (plusz az adó), és csak hitelkártyával lehet fizetni.
Küldje el a nem működő lemezt a lemezcserére vonatkozó megrendelés szolgáltatási számával együtt. (Az elküldésre vonatkozó információkat megrendeléskor tudatjuk Önnel.)
Amikor megkaptuk a lemezt, és amennyiben teljesülnek a Microsoft Lemezcsere program szerződési feltételei, elküldjük Önnek a játéklemez cserepéldányát (nem a teljes játékcsomagot).
A cserelemez várhatóan 5-10 nappal azután érkezik meg, hogy megkaptuk a sérült lemezt."
De nextgenben tuti nem lettek volna ilyenek! Dehogyis!!!! :D -
Ajanlat mar semmis, mar kaptam kozben. Koszonom.
-
Na látod ez valóban kérdés, de továbbmegyek, a Crysis 2 elvileg többet ér, annak is ott lenne a helye a DS3 mellett, én ezt nem értettem, és még most sem értem.
Vagy elirta valaki és rosszul osztották szét, nem értem.
Persze mindenki annyit fizethet amennyit akar, nem para. Világos.
DE miért nem van az hogy ne 1 dollár legyen a minimum?
Itt az 5 dolcsi lehetett volna minimal ár simán. -
egyébként nem értem, hogy miért nem a BF3 és DS3 a két 5dolcsis.. :D -
Nemsokára már Gamer Budle-t fogok venni, amiben van 4-5 játékos, akik játszanak a halomra vett és még el nem kezdett játékaimmal. Helyettem. -
Ja így értem. :)
Én Alice-t kipróbálnám, de max 1 dolcsit még ráfizetnék, de mivel nem teljesen én stílusok félve, 5 dolcsit nem adnék érte.
Most azokat a játékokat én nem veszem figyelembe amik megvannak már nekem.
Dead Space 3 és a Medal of Honor nem volt meg, a többi mind megvan.
Ha 5 dolcsisba lenne a DS3 azt kifizettem volna, de ott 2 olyan játék van ami nem kell. -
Háát, Dead Space 2 meglepne (mikor 5 dolcsi vagy hogy volt, mindenki steam-re vette és aktíválta Origin-re, úgy látom ritkán akciózozz, vagy legalábbis Origin-re ritkán akciózott kulcsokat ad a Bumble...
Crysis Max mindig drága volt, 7.5 euro alatt normál úton nem is emlékszem rá...
Örültem mikor becseréltem a 4.5 euros Sleepinget rá egy havernál.), meg Crysis 1 is, én új címre tippelek, akár lehet egy Mercenaries is (vagy mi a neve). -
szar.. nem vitatja senki... de az még hiányzik a listából.. és megvenni tuti nem fogom... :D -
Egy percre mindenki lépjen ki az originből. Köszönöm. -
Van egy gyanum hogy sajnos csak Crysis 1 és Dead space 2 lesz :(
Nekem az Alice kéne steamre! -
Biztos 2 kártya lesz Origin-ben ha másféle verziók, nekem is összevissza mindenféle van, még Crysis 3 alpha meg Beta is. -
Evoluti0N #147788 Ha szépen megkéred őket és bizonyítod, hogy ép az elméd, akkor törlik neked a simát, ha nagyon zavar. :) -
Tudom....
-
jó kérdés!
nekem a crysis2 mellé most lett egy maxi edisön, szal nem a másikat ápgrédelte :(((
de nem mondhatok rossza EA-ról :(((( :D -
Apád fia te magad vagy. :D -
Már bocs de minden NFS szar, Rivals legalább új.
-
egy The Run-nak is örülnék.. :D -
EA HUMBLE
Bónusz játékok: Need For Speed Rivals + TitanFall (Steam, Origin & Android-IOS key)
-
Bazd, forgasd ki a szavaimat. :D
Olyan vagy mint apám fia bazze. :D -
Azigen, ez önzetlenség!

-
Micsu #147779 "a nem akkor is eladhatóak lettek volna csak akik megvették volna ki kellett volna fizetni egy kis összeget az újabb birtoklásért"
nem úgy volt hogy nem adsz szóbeszédekre?
-
Milyen kedves az MS, most olvasom, hogy azokon a helyeken, ahol most mégsem lesz xbox, de már elő van rendelve... azok megjelenéskor kapnak egy ingyen játékot.