311803
-
Shep, lostprophet: köszönöm szépen :)
Lostprophet: az SG.hu számontartja, megnézhető a Fórum főlapján
Shep: hát, rám is férne :) -
SG fórum főoldal, ott van legfelül. :) -
Boldog születésnapot, Imi, még jó, hogy valaki tudja, mikor van a születésnap, nekem fogalmam sem volt, hogy ma van :O -
Imy sok boldogat, ajándékként fogadd el ,hogy ma nem piszkállak :) -
ratgab, wantonly: köszönöm szépen :))) -
A Sims 3-at még mindig nem tudtam beaktiválni. A kliensben nem lehet, a web nem elérhető. :(
Imi: Boldog Szülinapot!
-
ratgab #147971 Boldog Szülinapi Imy!
Ezt meg tessék szíves lenni a torta mellé meghallgatni... :-)
-
nem jobb, steam tudvalevőleg jobb kliens!
csak sajna már nehezen megy észbentartani hogy mi hol van, ezé' ami EA -> originből játszom (kényelmetlenebbül)
:/ -
Jövő héten GamesCom!
Lesz anyag: Dragon Age Inquisition, NFS Rivals, Battlefield 4
+ Blizzard részről egy Diablo 3 kiegészítő bejelentés is. Na már most jobb ez, mint az E3 volt.
Novemberben jöhet a StarCraft 2: Legacy of the Void bejelentése. -
Gyerekek: én még nem játszottam ám a Dragon Age-ekkel... -
Nem, én komolyan kérdezem, hátha arty tud valamit! -
Köszönöm szépen
-
Mert ott a DLC-ket is meg lehet hozzá venni jó pénzért!
-
Én Varric-et vittem mindenhova. Jó volt, mert mindenhez volt egy-egy szellemes megjegyzése. Főleg az első fejezet végén, a Deep Roads-os résznél szakadtam tőle, mikor összeveszett a tesójával. 
(I kill this son of a bich. Sorry my Mother.) -
Miért jobb az originen aktiválni? -
Egen. Én úgy hoztam össze, hogy életben is maradjon. Nálam ikrek voltak, mindkettő lány (a main-em is). Viszont akkor a main nem lehet mágus és ez elég súlyos probléma (ha mágus, akkor ugye a tesónk meghal és a hülye fivérünk marad életben aki elve ultragáz egy tahó). Namost így mágus hiányában (hiszen ugye a tesónkat is lenyúlják egy jó időre) kénytelen az ember az elfet használni mágiára. DE így is kevésnek találtam a mágikus támogatást a játékban. Szerettem volna három mágust minima, a húgom, a main-en, meg Merrill. Dehá ezt nem lehet, me geciek. Így csárli angyalai nem lett csapat. -
Boldog Születésnapot Imi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A kalózcsajjal az a szemétség, hogyha nem mész időben a megfelelő helyre, akkor elszalasztod a lehetőséget és így nem lesz a csapat tagja. Sajnos később sem fog akkor már felbukkanni a játék folyamán. WTF?
Pedig szemrevaló teremtés ő is. Nameg a főkarakter lánytesója sem rossz... -
Főleg, hogy a karim összefeküdt vele. :D Mondjuk második részben asszem a kis máguslányt szerveztem be ágyelőnek. Nem egy szépség, de ragaszkodó és hasznos társ. Sok mágus kell, erős mágiával, mert a Fade-ben mindig fura dolgok történnek, rohadt démonok... A kalózcsajt is bepróbálta a main-em, de végülis maradt a kisfüles, me a kalóz nem túl ortodox egy nemes mellé. Na nem mintha a mágus az lenne, de aki beszól, azt legalább békává változtatja pronto. :D -
Diablo 3: Reaper of Souls Expansion!
Fck yeah! -
botond, ffxi, wesker24, DarkSector, kill3r21, ZsZso, arty, Rapid81, TBTPumpa, Moby, Sir Quno Jedi:
Köszönöm srácok, nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám :)
Moby "indiais" hozzászólásán még mindig röhögök :) -
És bár eléggé okafogyott lett, de továbbra is fut a:
Origin kulcs.
Sorsolás: péntek este, amikor ráérek.
Jelentkezni: privát üzenet, tárgya: bf3 (tartalma nem érdekel, nem olvasom el a privit magát, csak nézem az üziket ilyen tárgyal - hibás nevezés: végleges diszkvali)
Jelentkezési feltétel: ezen nyereményjáték közzététele ELOTT itt, a topikban elkövetett, legalább 1 hozzászólás.
(Lehetoleg olyan jelentkezzen, aki VALÓBAN tervezi a szinglit/multit játszani, nem csak egy plusz címre vágyik az origin kliensébe. Ha valaki jelentkezett, de mégis inkább megveszi a bundliba, írjon egy privit!)
-
Varric és Cassandra viszont csapattárs lehet. Ők úgyis "összebarátkoztak" a második részben. Varricot bírtam a második részben is. Baromi jó beszólásai voltak.
Még Lelianára lennék kíváncsi, hogy ő visszatér-e valamilyen formában.
Jó lenne. -
na, állapot a bundli után:
maradék kulcsok, szabadrablásra:
Dead Space Origin Key 4T4L-U6H8-FSEM-YZN3-TV8P
Mirror's Edge Origin Key 4KFX-X5AP-W536-N23D-J8QV
Dead Space Steam Key VTPZ9-ZTZVA-WFAXW
Mirror's Edge Steam Key CK2DY-G7IVR-P6LE3
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key JIJ7E-FGZ4I-6EYKH
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key B3XFI-RCVW0-PP9JL
Medal of Honor 2010 Steam Key IYY82-4G5NY-M6GPH
nem kell megköszönnie, aki aktiválta! ne spammeljük a topikot :) -
Néked is köszönöm szépen a köszöntést Zomil :) -
Köszönöm szépen! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A topik miatt a kép mehetett volna spoilerbe, hogy következetesek legyünk :) -
Hááááááááááááát(tal nem kezdünk mondatot) a te korodban a szülinap már nem örömünnep... :D De azé kívánok én is sok bódogságot és ingyen kurvát csapatostúl! :DDD -
Nem is kell hogy csapattárs legyen, mivel itt már nem szarral gurigáznak. Jó ez így. hogy NPC, mert jó kis csavaros sztorit lehet összeeszkábálni, nem kell a saját random irányba folyó műveleteidhez igazítsák a dolgot ha nem csapattag. Attól még jó lesz.
Elég nekem a főkarim, majd én olyan irányba képzem, ami nekem tetszik, meg kell pár zsoldos mellé. :D -
A házigizda pedig köszöni szépen :)))) -
Boldogat a házigazda úrnak! :) -
Most olvasom...
Morrigan csak NPC lesz a Dragon Age Inquisition-ban (nem Dragon Age 3!!!). Nem lehet csapattárs. Fák jú BioWare!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Köszönöm szépen :) -
Boldogat Imy! -
Köszönöm szépen :)
Kár, hogy a Steamgifts behalt már tegnap - egyébiránt, mindenképp meghalt volna, a király bundle miatt, így nem tudok ajándékozni. -
webes felületről már okés: link -
bódogat! 
#147936: egy fél órája aktiváltam be a kódokat gond nélkül -
Öööö...
-
Én fél egykor már "simán" beaktiváltam félálomban. -
Nekem fog maradni, a Sword of the Stars II: Enhanced Edition érdekelne majd cserébe. Elvileg holnap meg tudom venni a bundle-t. -
Nagy gáz van ne ez volt megbeszélve valszeg a BF3 és a DS3 kulcsok mind vissza lesznek vonva!