311803
-
Igen, megvettem, és alig várom FPS Józsi haverom búrájának látványát délután, amikor direkt átgurulok hozzá... :) -
Így van. dzsásztín bíbernek sem kerülne semmibe feltenni az albumait digitbe. Jól látod. Világ legjobb üzlete. ÉS még "jótékonykodott" is. -
Miért kéne elölről kezdeni? Letolod a warezt oszt kész.
Single játéknál teljesen felesleges letörölni a warezt és felrakni ugyan azt csak crack nélkül. -
ratgab #148054 Ez a Humble egyébként olyan jó áron van, hogy még én is megvettem, pedig annyira nem érdekel belőle egyik játék sem. De ha jönne mondjuk egy Saboteur bónusznak annak kifejezetten tudnék örülni.
Imy te vetted már a packot? -
Ez így is van jól. Mindég felháborodok, mikor okéves, lejárt szarokata dnak megjelenéskori árakon konzolokra hivatalosan és pofátlanul (online ráadásul, így semmibe sem kerül nekik). Ésszerű, hogy ha valami elavul, régi, elhasználódot, nem kell már a kutyának sem, akkor az ár is csökken. Ez így korrekt.
Ha lenne valami hivatalos avulási ráta, teszem azt 3 év alatt 10%-ára kell essen az ár az eredetinek és ez lenne a mérvadó mindenki számára, akkor volna értelme az egésznek. Számolható avultatás. -
Picit most visszakérdezek. Mibe is fáj ez most az EA-nek? Nem az ő pénze megy jótékonyságra, hanem a tied és az enyém, meg a többieké. EA-nek egy fillérjébe nem került kódokat generálni és odadobni koncként. :) Ez egy szimpla INGYEN PR fogás. -
Namost ha az EA "jótékonykodni" akar, akkor azt küldi licitre, amilye van, a szaros játékait, amik már amúgyis leszerepeltek és jönnek az újak, így reklámnak is jó. Mitöbb talán nem ők lesznek az év eggenyább cége díj nyertesei újra- és újra.
Ha az EA hűtőmágneseket gyártana, akkor az elviszes mágneseket dobná oda 1 dolcsié licitre, de az nem menne ilyen jól.
Ha pl. dzsásztín bíber dobná át az összes albumát potom egy dolcsié, akkor a sokcsillió gázos rajongója venné, mint a cukrot és jótékonykodnának akaratlanul is. stb.
Ez ilyen iparág. -
DS3 szerintem nem 2-3 éves. :) Még warezban végig sem toltam és megvan eredetiben. Persze majd kezdhetem elölről, mert gondolom a wrz mentést nem eszi meg. XD -
ratgab #148049 Most ezen hogy a francba tudtok vitatkozni? 
Aki 0 day vesz játékot, az a játékipar bohóca. Ugyanakkor kell hozzá, hogy legyen játékipar. Sajnos 1 éven belül a legtöbb játék durván elértéktelenedik, legalábbis pc-s platformon. Ez most a legújabb trend.
Indie fejlesztőket nem kell se védeni, se sajnálni. Hatalmas piacuk van és egyre jobban gurul nekik a szekér. A népek kajálják az indie cuccokat, valljuk be teljes joggal, mert tényleg a kreativitás jelenleg az indie fejlesztőknél jelenik meg leginkább.
EA meg most jó pontot szerzett azzal, hogy jótékonykodik. Az, hogy Humble kivel milyen formában egyezik meg nem tök mindegy? Kapunk olcsón játékot, a rászorulók kapnak némi pénzt (legyünk naívak és feltételezzük, hogy tényleg megkapják), mi az EA jobb színben tűnik fel, népszerűsítik az origin platformot. Win-Win szituáció, nincs mit ezen ragozni. -
0day vásárlás azt jelenti, hogy nem tudsz/akarsz várni amíg jóáras lesz, mert annyira érdekel az adott játék és támogatni akarod a fejlesztőket is :D
az hogy 2-3éves játékokat szinte utánnaddobnak, az szerintem jó dolog, akit 2-3 évig nem érdekelt, az valószínű már utána se venné meg 6-7-8ezer ft-os áron... viszont "végtelen" kulcsot lehet hozzá generálni, így ha sokan veszik meg olcsón még az is jobb mintha nem veszi meg senki drágán... nekik már úgyse kerül semmibe hogy lenyomjanak két gombot 600.0000 kulcs generálálshoz... és kapnak 3 millát... :D
az hogy a DS3 hogy került be a csomagba.. azt viszont nem értem, az még tényleg túl új :) -
Én (és szerintem Shep is) letoltuk mindkét ujkori Medal of Honort - szerintem egynek elmentek. Nem állítom, hogy jó volt, de a név kötelez, számomra ugyan ugy kihagyhatatlanok, mint a cod vagy bf széria részei. -
Nem kell félteni a játékipart, és a konzolgyártókat sem.
Ha 100 bőrrétegünk lenne, akkor annyit nyúznának le legszívesebben rólunk. -
writeonly vagyok, ne tessék sértegetni, ez rasszizmus! :D -
Deep Silver, THQ... Soroljam még? Az, hogy az EA megteheti, hogy nem kér érte egy fillért sem, az szép és jó, de ez KIVÉTEL és eleddig az EGYETLEN. -
Kicsit olvasgass már a neten, nagy ráérő háborgós, mást hülyének nézős idődben... NEM csak nekem nem tetszik a dolog. Már a THQ bundle-nél sok-sok felháborodott írás, cikk, interjú született... -
És akkor kinél nem? Sorold plz. -
Amit csinálnak az tulajdonképpen tök jó, ezzel a világon semmi baj nincs. A probléma inkább a hosszabb távú hatásokkal van. Persze lehet, hogy simán túl van aggódva az egész. -
Külön említettem, hogy a jelen eset kivételt képez... Olvasni magyar? -
És most kinek segítenek szerinted? -
Hülyeségeket beszélsz. Tök jó rész, ahogy az utolsó is az. -
Jól van. Írjál petíciót, háborogjál, csinálj amit akarsz. -
de itt nem a játéfejelsztőket akarják segíteni, hanem a sok beteg gyereket stb. azé vereskereszt -
És nem segítették az indie fejlesztőket? Meg lehet nézni hol tart most az indie játékfejlesztés. Ezzel együtt nem lehet másokon és más eszközökkel segíteni?
Nem értem a problémázást, van akinek már tényleg semmi sem jó, minden szálka a szemében. Akkor egyszerűen el kell felejteni őket, 'venni' sem kell onnan semmit. -
Nyilván, hiszen van kényelmes terjesztési platform, így a kicsiknek nem kell kiadó, meg semmi, összütik, mehet a steamre -> bódottá. -
Igen, mert nem indie játékokat árulnak, hanem olyan kiadók játékait, akinek amúgy is van mit aprítani a tejbe. Ezen mit nem értesz? -
Még mindig nem értem, ezzel most ártanak az indie fejlesztőknek? -
Miért árulnák el? A segítségnyújtás az alap cél, úgy ahogy az indie fejlesztők esetében is az volt, illetve a bajban lévő nagyobb fejlesztők esetében is ... itt meg simán csak jótékonyságról van szó.
Attól, hogy valaki anno AAA-s játékot csinált, lehet még bajban, és ennek megsegítéséhez jelenleg nincs jobb platform.
Egyébként az indie ipar dübörög, köszönhetően valszeg részben a Humble-nak és a Steamnek is, hihetetlen mennyiségben jönnek a jobbnál jobb indie játékok. -
Mindig is úgy hirdették magukat, hogy ők az indie fejlesztők segítői, meg a jótékonykodás lovagjai. Talán ezért... -
Na, végre sikerült az aktiválás. A Sims 3-hoz jár még 2 DLC: Late Night, High-End Loft Stuff -
Épp ezaz. Mármint nehezen fogható az egész kérdés, mert bármilyen állítást meg lehet kontrázni, és lesz hozzá ~stabil ideológiai háttér. -
Miért járatnák le magukat? Azoknak a bundle-knak az volt a neve hogy Humble Indie Bundle, ennek meg Humble Origin Bundle. Nem bonyolult értelmezni. Sosem az indie-n volt a hangsúly, hanem a Humble-n, azaz a charity-n és a beállítható áron. -
Nem csak a jótékonykodáson van ám a hangsúly. Hol maradnak az egyébként is finanszírozási gondokkal küzdő indie fejlesztők? Feltétlenül az amúgy is zsíros csapatokat kell támogatni? Jó, most EA kivétel, mert ő még ezt is megteheti... -
Valódi független játékok eladásával, valljuk meg, nem is lehetne feltornázni a jótékonykodási kedvet.
Az A, AA, AAA++ játékokkal könnyebben, gyorsabban. -
Pff és ettől játszhatatlan? A játszhatatlan az az az amikor annyira akad hogy egyszerűen senkit le se tudsz lőni, vagy 2 méterenként olyan bugok vannak amik miatt képtelenség átjutni a következő pályára.
A videóban lévő direkt fika dolgok 80%-át észre se vettem game közben!
Erről ennyit! Egynek bőven jó a game! -
Az egész rettenetesen inog, és csak azért nem borul fel egykönnyen, mert charityvel van aládúcolva. És innen közelítve mennyivel többet lehet jótékonykodni egy THQ vagy vagy origin bundle-el??
-
Üdv a klubban. Elvileg ITT kell, de nem megy. -
Csak neked. Hasonló véleményen vagyok vele én is. -
Egyébként mi volt tegnap 16-22-ig? Valahogy nincs kedvem 400 hsz-t visszaolvasni. :D -
Sims3-at nem sikerül regisztrálni. -
FPS Józsi haverom sem bírta a végéig. Pedig ő aztán két pofira nyomja az ilyeneket.
A játékot Limited Edition-ben, 0 Day vette.