311803
-
Ne már, hogy te nem látod. Digitális javakat dobtak oda, ami nekik már egy fillérjükbe nem kerül, mert már behozták az árukat, kódot generálni meg 1 gombnyomás... Szerver és support enélkül is volt/van/lesz... -
Evoluti0N #148096
-
Értem, egy előző hsz folyomány volt ez :) -
Mint már írtam, nem is szoktam. majd, ha magyar jótékonysági szervezetet lehet választani, akkor fogok, de addig a fejlesztők fogják kapni a zsetonomat, vagy ezesetben a Humble-ék. -
Amit mondasz abból egyedül a Kickstarterre igaz ez ... de most komolyan, aki előre ad pénzt ismeretleneknek mindenféle hitegetésre, az meg is érdemli.
Szép és jó dolog ez a Kickstarter, de el lehet menni bankba is.
A Grrenlight már más, mert ott a community dönti el, mi az ami számára pénzt érne, és után maga döntheti el, hogy megveszi e vagy sem, és a megjelenés előtt már valamilyen szintet el kell érnie a játéknak.
Persze ott is lehetnek problémák, de nem olyan mennyiségben jellemző.
És az UnEpicet mindenki vegye meg, zseniális, 15 óránál tartok :) -
Így van, az EA jótékonykodik, mert ő mondott le X darab kulcsról. Azokat a kulcsokat még egyszer már nem fogják eladni neked, nekünk. -
Amiket szerver hitelesit, a játékot hozzá szerverről szeded, ha gondod van a supportos segít.
Nemár, hogy nem látod. -
#148006 idézet:
"Persze, jó az olcsó játék"...
Attól még magamnak nem vagyok ellensége, hogy vallok bizonyos elveket. Eddigi Humble Bundle-öknél a fejlesztőkre húztam mindent. -
Mindegy mit húzol hova. Te megkaptad a játékaidat a pénzedért. Itt jótékonykodásról szó nincs. Egy üzletetet bonyolítottál. Ráadásul számodra meglehetősen kedvezőt :) Nem mondtál le seemiről a szükség javára, sőt. Ergo nem jótékonykodtál. -
Ja, hogy panaszkodsz hogy miért van, de azért megveszed, oké, nincs több kérdés :) -
Ja, és enélkül sem szerver, sem support nem lenne? Azokat csak kizárólag most ezekhez üzemelték be, vették fel? Felvilágosítalak, NEM. Azok eddig is voltak, eddig működtek, eddig is ott dolgoztak... -
ratgab #148086 Én 50-50-re raktam. -
Gondolod, hogy kikerültek ezek a kulcsok és innentől az EA-nak már semmi köze hozzájuk, soha nem lesz ezekkel semmilyen kapcsolatban? Khmmm -
Én a Humble Tip-re húztam mindet. Nem jótékonykodom külföldi szervezeteknek... Majd ha választhatok magyart is, akkor arra fogom húzni az egészet. ;) -
ratgab #148083 Hogy a fenébe maradnak le betűk állandóan a hsz-eimből????
-
Daell Drow, lalakov: Köszönöm szépen, a képet is :) -
ratgab #148081 Lábjegyzetként: Munkájukért járó jutalom eléggé csalóka, legalábbis ha a Greenlightra gondolsz, sőt még a Kickstarter is erősen félrevezető.
Amíg meg nem jelent a játék addig csak hitegetés megy. Lás Legends of Dawn. Kickstarteren pénzt kaptak, Greenlighton is megkapták a támogatás és kiadnak és félig kész, bugos, unalmas, tucatjátékot. -
A honlap még nincs kész. :(
A The Cave miatt került gyorsan feltöltésre. -
Nem. A Te pénzed a játékokra megy. Az hogy itt mi jótékonykodtunk az egyenesen vitz :D -
Itt most szervereket árulnak? Hol a menüpont? Support személyzetet is lehet venni??? Szőke, nagymellűt kérek!
Generált játékkódokat árulnak.......... -
Szerintem még nincs kész az oldal.
Sok magyarítás hiányzik még arról az oldalról!
-
És mellékesen nem kell ám annyira félteni az indie fejlesztőket. Vannak akik sokkal kevesebbet tesznek bele és sokkal nagyobb hasznot húznak belőle, mint a nagyobb cégek.
Persze, lehet nekik segíteni, de azért lássuk be, hogy 1001 olyan indie bundle volt már (nem feltétlen a Humblen) amik kritikán aluli vagy éppen olyan játékokat tartalmaztak, akinek fejlesztője jobb lenne ha feladná ezen pályán való álmait és keresne olyan állást ami jobban kézre áll.
Az indie-ben is kevesebb a jó ötlet mint amennyi önjelölt játékfejlesztő palánta van, meg most már megvan a platformjuk (Steam) ahol aztán az igazán tehetségesek megkaphatják a munkájukért járó 'jutalmat'. -
A nagy képeknél bárhol kattintok a kerek Info gombra, egy sablonszöveget mutat. Azt nem akartad átírni? -
ratgab #148074 #148069 -
szervereiket is te fizeted?
a support személyzetet is?
;) -
Boldog Szülinapot! :) -
"The Cave HUN" - Letöltés: http://jatekhonositas.atw.hu/ - 27 MB - a Magyarítás menüpont alatt kell keresni -
Igen. 
-
ratgab #148069 Ne érts félre. Nem bántásképp írtam. Én is veszek 0 day játékot (közeljövő Rome 2, valamint AC4, sőt lehet még GTA 5 is lesz belőle).
Sajnos ezek viszont tények és mint tudjuk azok makacs dolgok. Blizzardon kívül kábé mai világban minden kiadó játék pillanatok alatt bagó kategóriába süllyed (na jó még talán a COD-okat nem árazzák le ennyire).
Viszont attól, hogy bohócok vagyunk, még támogatjuk kedvenc szórakozásunkat. Azonban ha reálisan nézed az ablakon dobáljuk ki a pénzt. De szerintem abban megegyezhetünk, hogy mindketten magasról lex....juk, ha a kedvenc játékainkról van szó, akkor bizony megvesszük (mint ahogy innen többen is zsebükbe nyúlnak még Imy is ha arról van szó). És legyen ez itt a végszó. :-) -
" Aki 0 day vesz játékot, az a játékipar bohóca " - ezt már egyszer-kétszer kitárgyaltuk az a fasz aki nem látja hogy pont forditva van. -
Gondold végig: a humble oldala most akkora ismertségre tesz szert, mint soha eddig. Rengeteg ember mostantol kapja majd a heti hirlevelüket - ergo a jövendő indie cimek sokkal nagyobb közönséghez jutnak majd el.
Hja, és JÓTÉKONYSÁG :D (kösz moby az ötletet! :D )
Nem látom a problémát. -
THQ ... csődbe ment, a költségek csökkentésére, még az utolsó kizsigerelésre ment, miközben beállíthattad, hogy akár az egész befizetett összeg mehet karitatív célra.
Deep Silver ... 2 karitatív alapítvány is volt, ahol szintén beállíthattad, hogy a teljes összeg oda menjen, ráadásul mindezt úgy, hogy beletették az új DI játékot is, aminek árát is mind oda lehetett küldeni.
Te döntesz ... míg az indie pakkonál mindenki az indie fejlesztőket célozta meg, addig ezen nagyobb csomagoknál igazán lehetsz önzetlen, és támogathatod kizárólag az alapítványokat, vagy ha úgy érzed bajban lévő kiadókat/fejlesztőket ... a választás a Tiéd ... és még adnak is neked ezért, nem keveset, biztosan többet, mint amit Te adsz nekik ezért ... és az ilyen típusú 'adakozásra' sosem fogsz találni jobb platformot/lehetőséget.
Ismerd meg a lehetőségeid és ne csak a buy gombot lásd. -
Ha ez megnyugtat, nem csak téged nézlek hülyének, hanem az összes többit, akinek nincs jobb dolga, mint hogy ilyen dolgok miatt háborogjon az Interneten.
-
Álmodj királylány!
-
"Aki 0 day vesz játékot, az a játékipar bohóca."
Köszi! Még szerencse, hogy nem minden kiadó játéka kerül hamar budget kategóriába... -
HBD Imy :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No vajon ezutan milyen bundle lesz? Lesz esetleg Blizzard bundle: XD
wow, sc2, dio3 1$, felarert hots, panda, es cata? -
Hámmer az eredetiben van coop és van olyan pálya, ami csak coopban játszható. Az mondjuk már egy más kérdés, hogy egyetlen barátom sincs Originen.
(Az Origin ID-m Rapid_Phoenix, ha valaki megsajnálna.)
-
ratgab #148060 Ejj, ha tudom hogy ma van a Birthday-ed, akkor tuti megveszem neked kérdezés nélkül tegnap a packot mikor felajánlottam. -
ratgab #148059 Feltételezem akkor Bf3-as verzsönt vettél. -
ratgab #148058 Eddig lassabban avultak a játékok, most köszönhetően a humble-nak is sokkal gyorsabb. Tényleg mikor volt ilyen, hogy év elején kiadott játékot augusztusban 1 dollárért megkapsz? Én ilyenre nem emlékszem (most tekintsünk el az Impulse 33 Ft-os Witcher 2-jétől ami egy baki volt).
Mondjuk azt se tartottam soha ésszerűnek, hogy 2-3 éves játékot ezer forintokért árulnak. Mire föl? Hamar elvesztik aktualitásukat akkor miért ilyen drágák. Természetesen a ritka darabok kivételt képeznek, lást a Dungeon Siege 2 Deluxe kiadás.