311803
-
Ez a kifizetett összeg, ami az EU-s elszámolásban van benne. Nyilvános, mindenki letöltheti az unió weboldaláról (budget financial report).
De ez tényleg nem ide való téma ... és csak érvekkel lehet erről beszélgetni nem vélt ismeretek alapján :) -
Köszönöm szépen. :)
Szomorúan olvasom, hogy itt hagysz minket. -
Mi mindig segítettünk mindenkinek, befogadtunk mindenkit és nézd meg mi lett a vége... Kösz, de kösz nem. Ezért... -
darkling #148133 GOG-on DnD pakk 75%-os akcióban, ha valakinek még nincs meg. -
Én szimplán átugrottam a tegnapi 400+ hsz-t. Embertelen, amit itt a srácok műveltek tegnap. Amúgy remélem látunk még errefelé. :) -
De itt megtehetnéd, hogy jótékonykodj külföldiekkel, miközben külföldiek ajánlják fel azt amit kapsz érte.
Sosem értettem ezt, hogy egy sárgolyón él mindenki, de képesek az emberek még a jótékonykodásnál, jó tevésnél is azt nézni, hogy ki hol él, pedig csak 'elvi' határok választják el az embereket egymástól. -
Ja, és mennyit vontak meg, meg fizettünk ki büntire, mert csúnya rosszfiúk voltunk, ugyanúgy, mint a többiek, csak rajtunk volt is sapka, meg nem is...
De ez nem ennek a topiknak a témája... -
Nem, ez nem igaz. Ebben én vagyok otthon, méghozzá könyékig. Sokkal többet kapunk, valójában hihetetlen mennyiségű pénz áll rendelkezésre, de csak a töredékét tudjuk lehívni, mert lufasz vállalkozókedv van, nem tudnak végigvinni a honi cégek egyetlen projektet sem, de a legnagyobb probléma, hogy a nyertes cégeket azonnal jogi össztűz alá veszi a többi induló cég, és ezzel van megfojtva az egész. Persze az elosztás sem jó, de erre viszonylag kicsi ráhatásunk van, meghát mutyi is van, mert mégiscsak így vagyunk mink itthon, de ettől még akár egész jó hasznot is lehetne húzni, ha nem ilyen töketlen-sületlen banda lenne a vállakozói réteg jórésze. -
Isten Éltessen Imi!
Ezenfelül továbbá szeretnék valamennyi időre elbúcsúzni a topik tagjaitól, ugyanis számomra sajnos követhetetlenné vált szeretett topikom. A tegnap este volt a csúcspont.
Egy kis pihenőre, felfrissülésre van szükségem. Na meg időre.
Sajnos meló helyen egyre ritkábban tudom követni a topikot, itthon pedig egyre inkább játszással szeretném tölteni drága időmet.
Nagyon sok időt el tud venni oldalak pótlása, ráadásul számomra egyre hidegebb témák népszerűek (konzolok, játék habzsolás).
Remélem senki sem sértődik meg, egyáltalán nincs ilyesmi célom, békében szeretnék elköszönni. :)
Legyetek jók!

Ha valaki talál olcsó Trackmania Valley-t, ne habozzon azért privátban értesíteni. ;)
/-fav -
Magyarország nettó haszonélvező. Azzal meg alapjában nincs baj, hogy meghatározzák mire lehet költeni, mert amúgy tuti nem oda menne.
2010-ig kb 5.000 millió eurót fizettünk be és kb 11.000 millió támogatást kaptunk. Ennyit a töredékről. -
Vagy én vesztettem el a fonalat vagy te. :) Én jótékonykodásról beszéltem, nem a játékokról. A játékvásárlás tudtommal nem jótékonykodás, hanem üzlet. Jótékonykodás az, amikor egy jótékonysági szervezetnek juttatok pénzt a zsebébe. :) -
Vettem az adást. Én ezt önmagában még nem látom problémának, de ez nem ide való. Felírtalak, természetesen titeket sem hagyunk ki -
De ott külföldi játékokat adnak külföldi szolgálatok javára. Ha nem akarod őket támogatni akkor ne is akard ezeket a játékokat. Várd ki, amíg lesz benne magyar szolgálat. -
Tudod te, hogy mennyi pénzt fizetünk az EU-nak? Meg azt, hogy annak töredékét kapjuk csak vissza, azt is úgy, hogy PÁLYÁZNUNK kell rá... -
De az uniós lóvét azért elfogadja a magyar kórházak felújításához :) -
Jótékonyságról volt szó, OMG... -
Dragon Age 2 is ugyanez a szisztéma. Ott is veheted a DLC-ket, marha magas áron, mert Dragon Age 2 Complete kiadás abból sem lesz.
A következő Dragon Age is ilyen lesz. Ezért sem szabad megvenni 0day, legyen akármilyen jó (vagy rossz). -
Rossz helyre küldtök...
Ha küldeni akartok, akkor küldjetek nekünk.
Bármi jól jön, mert sokszor nehezen sikerül beszerezni a napi betevőjüket.
Kunhegyesi Állatvédő Egyesület -
"Az én itthon megkeresett pénzemmel itthoniakat szeretnék támogatni"
OMG ... akkor játsszál plz kizárólag 'itthon' készült itthoni játékokkal
-
Én inkább befogadtam két kidobott "kóbor" kutyát. :D Vagyonba vannak már, de ez van. Így közvetlen közelről lehetek velük rendibandi... :D -
[URL=http://delhir.com/cimlap/friss-hireink/12293-ki-mondta-hogy-foedet-ra--a-szimulalo-focista-hihetetlen-gyogyulasa-video]"Ki mondta, hogy fődet rá???"[/URL]
LOÁL -
Vajon miért nem jön full pakk ami mindhárom részt tartalmazza, dlc-stűl mindenestül? Pont ezért. Az EA-nak így éri meg jobban. Lehúzás? Erősen az.
Érdekes azért mások bagóért dobálják a teljes pakkokat. Pl Bethesda. Fallout 3 Gotyt és New Vegas Ultimate Editiont megvettem összesen 10 €-ért steam szummer szélen.
Bio pontokra meg soha a büdös életben nem lesz akció. Max ritkán mint a napfogyatkozás. -
És még azt se feledjük, hogy a jótékonyság nevében több százezer (vagy millió) esetleges potenciális vásárlóról mondott le ezzel az EA ... hiszen ezen emberek ezeket a játékokat már sosem fogják tőlük még akciós áron sem megvásárolni.
A másik meg, ki mondta, hogy ez az EA-nak bármilyen pénzbe kell kerüljön? A legnagyobb karitatív adományozások mindig híres emberek (lásd Bono) és cégek körül zajlanak.
Megnézném hol tartana ez a gyűjtés, ha egy indie bundle lenne, és nem az EA játékcsomagja lenne itt ... elmondom, hogy sehol sem, pár 100e lenne, most meg fél nap alatt 3,2 millió (752 millió Ft) gyűlt össze. Lehet az EA-nak egy forintjában sincs, mégis a nevével meg a kulcsgenerátoraival az egy nap alatt elérte az eddigi 3. legnagyobb bevételű bundle címet, és az 5,1 milliós álomhatárt szerintem simán meg fogja dönteni, amiből egy fillért nem tesz zsebre (elvileg)! -
Micsu #148114 miféle hívő ember vagy te hallod e, főődet rá :D -
Na, akkor hogy frappáns legyek:
- szervereiket ingyen működtetik?
- a support személyzetet is?
-
>ÉN a kutyákat szeretem, így pl. az adóm 2x1%-át is a Noésoknak szoktam volt adni (már ha el nem felejtem/le nem csúszok róla)
Igazából eddig is bírtalak, de most nagyot nőttél a szememben
Én minden hónapban küldök nekik (vagy hérosznak, vagy többinek) kis pénzikét, vagy van példul olyan állateledeles, ahonnan lehet nekik kaját küldeni, azt is szoktam, stbstb... Az állat nem tud magáról gondoskodni az ember uralta világban. Róluk nekünk kell(ene).
-
Még egyszer leírom, hátha így elolvasod:
Az EA jótékonykodik, mert ő mondott le X darab kulcsról. Azokat a kulcsokat még egyszer már nem fogják eladni neked, nekünk. -
Hibás logika, hogy idegeneknek nem segítesz, de hazai rászorulókon igen. A logikus az, hogy azokon SEM segítesz (senki élőn) és így nem játszol istent és nem válogatsz az emberek között. Korrekt vagy velük és nem foghatják rád, hogy részrehajló vagy. :DDDDDD -
Legalább tesztelik. Mikor az swtor, tera, aion, archlord stb. átment freebe, akkor ott is át kellett ezt éljék először. -
Leszarom az osztrák rákos kislányt. Van neki egy külön országa, akik ráadásul 100x gazdagabbak, mint mi. Mentsék meg ők... Majd amikor nem mi megyünk önkéntesen földrengéskor menteni külföldre, meg szökőárkor, meg iskolát építeni, hanem ők jönnek hozzánk, akkor másképp fogok gondolkodni, de ez egyelőre nem történt meg és nem is nagyon fog. Sem a vörösiszapkor, sem most mondjuk a Duna áradásakor nem jött senki külföldiából segíteni. Amíg ők így, addig én is így. Aki meg ezt nem érti meg, azt sajnálom, de nem tudok vele mit kezdeni... -
A humblen nem a tip miatt lesz uj játék. -
Nagyon ingoványos talajra tévedtél. Pontosan 1 hopra vagy attól a megállapítástól, hogy a warez is ugyanezt csinálja, mert semmiből nem lesz kevesebb senkinek attól ,amit csinál, és a különbség csak annyi, hogy már csúszka sincs.
Azok a digitális javak, amiket "odadobtak" ettől még ugyanúgy értéket képvisel. Akkor is, ha végtelen mennyiségben előállítható. Az értékét nem a számosságában mérjük, hanem a tartalmában. -
Van, csak nem mindegy, hogy 500 juzerre/crysis2-re kell méretezni az infrastrukturát vagy 5000-re. -
Nos én pl. nem szeretem az embereket. Akkor sem ha betegek, akkor sem ha gyerekek, sem sehogy. ÉN a kutyákat szeretem, így pl. az adóm 2x1%-át is a Noésoknak szoktam volt adni (már ha el nem felejtem/le nem csúszok róla). Ennyi. Ezért nem is érdekelnek az ilyen "humble" cuccok többnyire. "Jótékonykodni" tehát nem vágyom és a játékok is megvannak, vagy nem kellenek akkor sem, ha fizetnek érte. Tiszta sor.
Ajándékba talán megvenném rokonságnak, barátoknak, de mivel ezzel már voltak problémák, így már ezt sem teszem. -
Az én itthon megkeresett pénzemmel itthoniakat szeretnék támogatni. Ha ezt nem tehetem meg rajtuk keresztül, akkor nem fogom a külföldi szerencsétleneket támogatni, mert itthon is van elég. Inkább támogatom a fejlesztőt, hogy legyen új játéka vagy a Humble-t, hogy legyen új pakk. -
Csak nem a mostanihoz méretezve. Tudod, több user -> több szerver -> több szupportos.
Kezd riasztani, mennyire nem gondolkodsz (logikusan). -
Annyira rádbíznék egy osztrák rákos kislányt pár hétre... Megnézném utána mekkora lenne az arcod. -
Evoluti0N #148100 Komolyan kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád. Ennyire unatkozol, vagy mi? -
Szólok majd ha akciós 'gógyi' és 'logika' is lesz a Humblen, vegyél egy tucatot :D -
Evoluti0N #148098 @ #148094