311803
  • Micsu
    már lenn is van
  • Ryder62
    Igen, viszont mikor ajánlotta hogy készítsek paypal accountot ott rányomtam a no, thanks gombra és ezután kéne feldolgoznia a tranzakciót. De itt kaptam egy errort. Viszont a pénzt levonta. Úgy emlékszem valami olyasmit írt hogy sikertelen, próbáljam újra stb.
  • Daell Drow
    Nyugalom, le vannak terhelve rendessen. Ha levonta a penzt, jonni fog majd a mail.
  • Ryder62
    Hát ez kurva jó. Levonta a pénzt.

Első körben eljutottam oda hogy ok, fizetés, de valami errorral pofán vágott. Jó, mondom akkor újra próba. Azóta nem fogadja el a kártyát sem, lehet azért mert már nincs 1 dollárnyi se a webkártyán.

Ez mind szép és jó de hol az email? Mert az nincs de pénzemet viszont levonta a rohadék.
  • kill3r21
    Steamgifts nagyon lehalt...tudni róla valamit? :)
  • grebber
    Nem is mert Batman Weekend is van De miért lenne steam-es bármi is így kell a ráknak a szarjuk :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én minden hozzászólást elolvasok. Még a több százat is.
    Legrosszabb esetben is 12-15 perc az egész.
  • wantonly
    Várunk vissza!

Amúgy amikor több száz új üzenet van én pár perc alatt átlapozom az egészet, csak a linkekre figyelve, de azokra is csak félszemmel. Esetleg az utolsó oldalon több hsz-t megnézek, hogy tudjam mi az aktuális téma. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Gamersgate.co.uk:
    * Damnation - 1,75 font - én végigjátszottam annak idején, dobozos verzióban van meg
    * XCom Weekend van
  • Ryder62
    Az hogy műkszik?
  • IMYke2.0.0.0
    A GreenManGaming is behalt.

"Error 500: Internal server error
    Damn it captain something's gone wrong
    Sorry, an error has occurred while processing your request. An administrator has been notified."
  • Tinman #148285
    Lol... most olvasom csak (olvasok vissza nagyjából)... az alapító atya felhúzta a fehér zászlót. Mondjuk én is megijedek gyakran. Tegnap is kb. 300 olvasatlan ^^
  • SzirmosSzisza
    Google Wallet?

• kill3r21
    Nah pont ilyen esetekre tettem fel az 5 origin kulcsot :)
  • kill3r21
    Látom hardveraprón is mennyi a köcsög...xD
    Hááááá 1 dolláros cuccon nyerészkedni....LOL szakadok :D
  • Ryder62
    De fasza hogy ez a nyomorult paypal elutasítja a kártyámat. Beírtam már mindenhogy de nem fogadja el, vissza dob. Múltkor pedig lazán fizettem rajta keresztül. Így lehet lőttek a origin humble bundle-nak. Mi a franc baja van?
  • Tinman #148280
    Az eredményed majd pls írd be!

Relax én kismiska vagyok hozzád képest, csak érdekel, hogy legyen nekem is még egy célom :-)

Ez a rohadék óra annyira drága (75.000 Ft argh!)... pedig úgy szeretném, de egy vagyon!

Garmin cucc!
  • Tinman #148279
    Ááááá én egy szar vagyok, egy amatőr se.

Még csak 5 hónapja kezdek visszarázódni. Az amatőr edzésterv utolsó fázisában vagyok, ami az jelenti, hogy megállás nélkül 20 percet kell tudnod úgy lefutni, hogy ne nyisd ki a szád, csak orrlégzés.

10 perc futás, 5 perc séta 14 perc futás, most a legtöbb, amit MEREK(!) futni.

Nagyon vigyázni kell arra, hogy ne terheld túl magad és regenerálódj! A nagy kapzsiságomba múltkor össze is szedtem egy kezdődő kis csonthártyagyuszit jobb láb combcsont... megértem utána helyrejönni, most is még csak olyan 95%-os, de már egész jó.
  • Tinman #148278
    Na most kéne baromira egy iOS masina.
  • Tinman #148277
    Múltkor behúztam...
  • kill3r21
    Jah a felsorolt játékok, amiket írtam, ha valakinek kell valamelyik szóljon :)
  • davidka003
    A Dark Souls 2 free to play MMO lesz. :D

#148271:

több órányi plusz az alapjáték 5-szöröréért?

Mass Effect 2 DLC-i is max 200 Ft-ot értek darabonként. Nem többet.
    Ezekből nem kérek. Semmi veszteség nem ért volna ha kihagyom őket.
  • MEdievil
    Spec Ops: The Line befejezve. 10/8 Pont. Határozottan Jó játék, tudom ajánlani akit érdekel egy jó történet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eleinte 6-7 pontot akartam adni neki de aztán a játék felénél megváltozott valami és ahogy kezdett összeállni a történet egyre jobban tetszett. Egy közönséges lövölde a jobbik fajtából de a történet nagyon megmenti. Nagyon tetszett a befejezés is, az meg kölön plusz pont, hogy több is van. Gentlemen, welcome to Dubai :)
  • kill3r21
    gondolták hogy szept17-okt1 ig letoljuk a gammát mi?
  • Tinman #148272
    Pár órája néztem a topikba... 250 új üzenet. Valami itt nagyon nem ok srácok...

• TBTPumpa
    Lópáncélért nem adok pénzt.
    Itt tartalmas DLC-kről van szó, melyek több órányi plusz játékidőt adnak.
    És így olcsóbban jövök ki, mintha Origin-en megvenném.

Érted már?
  • davidka003
    Durva, hogy képesek vagytok elverni istentelen sok pénzt szir-szar DLC-kre mikor ennyi pénzért csomó AAA játékot is lehetne venni ami nem csak egy lópáncélt tartalmaz.
  • TBTPumpa
    RPG fanoknak:
  • TBTPumpa
    Nekem holnap ide ne hozza, mert nem tudom átvenni.
    Majd szeptemberben, mikor szabadságon leszek.
    Így járt ő is, meg a bolt is. Ha nem kell a pénzem, akkor nem kell.

Nagy kár, hogy az Ügyfélszolgálatuk is foglalt. Pedig lett volna pár kérdésem az ügyintézőhöz... Ilyen az én formám.
  • MEdievil
    Ez durva :) Bár szerintem meg se próbálta, amikor hozzám nem találtak ide megfogták felhívtak és segítettem telefonon mit-merre. Nem valami bonyolult dolog csak gondolkodni kellene neki.
  • davidka003
    "Access to Grand Theft Auto Online is free with every retail copy of Grand Theft Auto V and launches on October 1st.

Tehát ez egy nagy nagy nagy nagy nagy nagy DLC amit csak október egy után érhető el!"
  • kjhun
    Vagy a futár volt béna.

Én, olyan helyen lakok, aminek hivatalos utcaneve nincs, nálam: ... puszta 3, míg a 250m-rel előttem ugyanannak az utcában lévő szomszédé, már ... tanya 114/b XD

Mégis idetaláltak a csomaggal. Bár, más a GPS-el viszont nem nagyon, 400m-rel eltévesztette az utcát először. :)
  • Shep
    Persze ettől függetlenül dühítő a dolog.
  • Shep
    Simán lehet, hogy csak közbejött a futár gyereknek valami és jobb híján ilyen mesét próbált beadni.
  • TBTPumpa
    Az évek során eddig minden futár idetalált - időben.
    Csak ezeken az észlényeken fogott ki... Érdekes, márciusban a Tomb Raider-t ide tudták hozni. Most már nem?

Amúgy lehet, hogy tényleg GPS koordinátákat kellett volna megadnom, lakcím helyett.
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyet tudok érteni veled.
    Szomorú ez :(
  • Shep
    Kell neked olyan utcába költözni ahova még a madár sem jár, aztán még neked áll feljebb. El kellett volna küldened előre egy útvonal tervet, hogy megtaláljanak ha már álcázott helyre települtél :)
  • TBTPumpa
    Egész nap a futárt vártam tőlük, aki a BW pontjaimat hozná.
    14 óra tájékán telefonál, hogy 10 perc és itt van. Azóta sem ért ide.
    Nemrég felhívtam, hogy még az idén várhatom-e a csomagot, erre azt mondta, hogy nem találta meg az utcát, és ezért holnap megpróbálja kézbesíteni a csomagot, mert már lejárt a munkaideje (ami 18 óráig tartana elvileg)!!!
    Komolyan. Baromi sok szerencsétlennek van állása ebben az Országban, ahogy elnézem...

Ilyen semmirevaló futárcéggel még nem találkoztam!
    Mehetnek a csába ezek is... Majd rendelek mástól akkor.
    És ezt a boltnak is jelzem. Amíg ilyen fantasztikus futárcéggel vannak szerződésben, addig rám ne számítsanak.
  • grebber
    Hm kickstaster szokásos bug hogy eltünnek a pénzek? Már 49,921 volt a Balrum azt visszaesett 48k-ra!
  • IMYke2.0.0.0
    Mi történt?