311803
-
Micsu #148376 iddqd archon retro cikket után szavazás:
hall of fame
-
Többek között ez a cikk volt az, ami miatt akarom: Catherine: Szerelem első látásra -
5höz képest előrelépés történt. Leon része nagyon rendben volt, csak mivel japán és mivel japán és nyugat közt egyre nagyobb lyuk tátong évek óta, a Resi széria is beleesik ebbe. Reméljük a legjobbakkat a 7. részhez. Megtalálják a helyes irányt ami nyilván nem a Resi 1-2-3 lesz, de a modern akciójáték és a klasszikus kalandelemeket össze lehet hozni egy kellemes egyvelegbe. -
-
Van egy hangulata a Leon kampánynak, de hogy semmi köze nincs az 'alapokhoz' az biztos ... egy egyszerű 'mész előre csőjáték' akció.
Szerk:
A Revelation sokkal közelebb van az 'alapokhoz'. -
Fél éve fóliásan hever a polcon... jóak? :-D -
Dehogynem! Valami angol lány biztos.
Szőke? Barna? Csinos? Gazdag?
-
Kisebbítheted az érdemeid, de az országos csúcs pl. 10km-en, 20km/h-s átlagsebesség... ezt fél óra alatt lenyomja az aki az egész életét erre tette fel.
Szóval, szégyenkezni nem sok okod van az tuti :-D -
Tudd meg, hogy most Téged is el kezdtelek rohadtul irigyelni: "Catherine" - hú, csorog a nyálam már egy ideje rá.
Na, talán, ebben az évszázadban, egyszer... -
Nekem jövő héten csütörtök körül jön meg Zavviról a Resident Evil 6(xbox).
Várom már. Sokan írtak jót róla.
Catherine is jön de azt itt úgyse ismeritek. :D -
Én Tisza dorkóban futottam :)
Aztán, később, direkt e célra vettem vastag gumitalpú varrottat. Valami nóném kínai volt, de bírta, mint az istennyila. -
A Leon kampányt játszottam még csak végig: nekem az murvára bejött. Leonnal és Helenával külön-külön végigjátszva, WRZ.
Mostanában majd, STEAM-en is lepereg.
Utána minden új kampány újdonság lesz, és remélem, a többséggel ellentétben én nem csalódom majd.
S utána a Relevations - az ajándékom - következik :) -
Igen, ez biza' szép teljesítmény!
Van egy ismerősöm, 1.5 hetente megy futni, közbe SEMMI! Egy fűszálat nem tesz keresztbe.
Elmegy fut 3-4km-t, hazasántikál, majd felépül 1.5 hét alatt és újra megy futni... jah és picit túlsúlyos. Jó nagy barom. Max köszönőviszonyba vagyunk szóval én nem fogom neki megmondani, mit csinál rosszul, de vicces figyelni az ablakból... jah és rommá taposott cipőben tolja :-D -
Attól bőven messze vagyok mert kb vért hugyoztam már a végén nagyon meg akartam már állni.
Addig az "atléták"nak kb ez a felvezetés igazi edzés előtt!
-
Hjaj, ezt mondták a 6. rész előtt is, aztán mi lett belőle :D -
Én 3 percig nem bírnám. Gratula. :D -
Hát jah... én akkor sem... ez már igen közel van az atléták szintjéhez. -
Jön a Tropico 5 - dinasztiákkal.
Visszatér az alapokhoz a Resident Evil 7 - ismét -
Örülök, ha kicsivel többet tudok (átlag 14-16 km/h) tartani kerékpárral :) -
12.75 km/h-s sebesség. Not bad. -
Micsu #148356 kiv vagyok mennyire lesz nehéz, hozzá kell e nyúlni mert úgy ahogy mondod, arra néha nagy szükség volt, bár 1 órája tolom
van benne egy újítás, meg lehet boostolni játék közben a növényeket, az jó lett szerintem -
Ha a nő akar valamit, majd megvár :)
Viccet félretéve: öreg és beteg vagyok én már a futáshoz.
Szerintem, egy olyan masszív futómennyiség után, amit fórumtársaink produkálnak ebben a tikkasztó hőségben, ekkora páratartalom mellett, engem rohammentőnek kellene kísérnie még azon a 150 méteren is, amit manapság le tudnék futni 10 percen belül...
180 cm, 90 kg körül - de nem is ez a lényeg, hanem hogy a szívem nem bírná [vesebetegség és kezelések következményeként].
Szóval, nem ok nélkül írom: le a kalappal egészséges fórumbarátaink előtt. :) -
Természetesen ,mert benne volt ,hogy végre vége és jöhetek vissza gépezni
-
"de nő után sem futok" ezt sokan mondtak mar
-
Tudtál még egyáltalán mosolyogni? 
-
Le a kalappal!
20 évvel ezelőtt talán tudtam volna tartani Veled a tempót (itt, faluvidéken, naponta 4 km-et futottam, télen-nyáron - lábam edzésére), manapság meg már fussanak a fiatalok: nemhogy busz, de nő után sem futok :)
-
A képet látva a jövőben skippelem ezt a játékot ... van ennél jobb dolgom is :) -
Az a baj hogy minden haveromnak mar megvan :S -
Nem kuka ,már az elején tudni lehetett AMD pénzelte game lesz az és AMD már beleölt csomo dolcsit így meg fog jelenni!
Megjöttem a Réka motivált futásból 41 perc 13 nekem is és 8.5km.
Az utolsó 6 percbe már kurvára nem volt őszinte a mosolyom
-
Ajándékozd el valamelyik ismerősödnek.
Kulcsot ne írj ide, sem más fórumokra, mert elnindzsázzák a látogatók és még Köszönetet sem kapsz cserébe! -
Squash 2.69 Euro. (Alap cucc első részbe!!!)
Jó... maradok retro gamer. Hát a k. anyjukat! -
Micsu #148345 a köv epizódokat megkapod ha teljesíted az előzőt, ez jó hír -
Mirrors edge giveaway erdekel valakit ? -
Micsu #148343 maga a játék eddig tetszik, megvan a hangulata, kis minimapon mutatja mit unlockol mikor, a lóvé is jobban jön, bár úgy látom vannak olyan slágerpalánták amit csak pénzért tudsz megvenni, jó ea módra, meg lehet hogy a többi season is lóvés (vadnyugat,stb)
egy kép mindennél többet mond
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Egyébként milyen már az hogy Originen megáll a letöltés? -
Gyüjthetnék a gyomorszűkitésemre is? :D -
Nem. -
ott csak játékokra lehet gyüjtést szervezni? -
Viszont lezárult a '7 Days to Die - Zombie Survival Game' Kickstarter ... barátunk nem csak a Steamen kapta meg a 'zöld utat', de a célul kitűzött $200e helyett $500e lett a vége !!! Fél milla!! 175 millió Ft!!
MineCraft ötvözve az open world zombis túlélőjátékokkal (like DayZ) ... csak jó lehet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Én maradok az egyszálbelű nokedliszaggatónál :D