311803
-
Aztarohadt :D -
Naneeee. -
Ezek LEHETNEK, mert ezekben találtak most változást a Steam adatbázisban.
De könnyen lehet hogy tényleg megkapjuk mindet, az szép lenne
-
Köszönöm Tinman-nek a McPixel-t.
Davidka-nak is köszönöm a lehetőséget de már Tinman-től közben kaptam 1-et.... -
Ejha. Bulletstorm megvan, a többi jöhet. :) -
Elvileg ezek lesznek az extrák:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Köszönöm szépen :) -
És ami aránylag jó, még a Boticula-t ismerem de az nekem így most annyira nem jön be.
Amnesia meg átlag feletti. -
Jahaha. Nem figyeltem. -
Meg, de az új Amnesia is jöhetne már! -
Ez az sikeres lett a Balrum
$50,606 van már és még van 78 perc.Szóval várjuk szeretettel jónak tűnik!
-
Öööö... de írtam, hogy skip!
Tehát NEM adtam érte annyit, mocsoktróger 1 dolcsis szarrágó voltam!
(Botanicula-t már különben 1x vettem, de nem Steam-es volt, Amnesia-t is már vettem 1x, az Steam-es volt szerencsére.) -
szintén ugyanez.
+ showdown effectet toltam bétában, tetszett. nem tudom mennyire lehet halott a multija -
Add Bonnak, kettővel alattad azt keresi. :) -
Megvettem.
Showdown Effect régóta kiszemelt, Botanicula Steam-re még nem volt meg.
Amnesia már talán mindenkinek megvan nem? Azt skippeltem. -
Zóanagyvarázsló #148401 Naná!
Erről jut eszembe: Isten éltessen sokáig! -
Csak az Amnesia érdekelne, de még gondolkodom rajta. -
Egyedül a Botanicula érdekelne. A töbi megvan. Ha valakinek fölös, akkor jelezzen már felém. :) -
Ebből az McPixel kártyás. -
Nekem mind megvan vagy nincsmeg. :D
Amúgy McPixel érdekelne, adnék érte valami itemet.
A többi nem érdekel.
Persze ha valakinek feleslegesnek tűnne a McPixel -
Akkor Te is a marcipán díszítést hagyod utoljára a tortaszeleten, mint én :) -
Zóanagyvarázsló #148395 Telepítettem én, csak nem magamnak :) Érdekel amúgy, de én olyan vagyok, hogy ha életem álmát ezüsttálcán kínálják, azt is beteszem 3-4 évet sorban állni. Ráérek még. Legalábbis ezt hazudom magamnak. -
ÚJ Humble Weekly Sale:
* Botanicula
* McPixel
* Thomas Was Alone
* The Showdown Effect
* Amnesia: The Dark Descent
+ a soundtrack-ek -
Zóanagyvarázsló #148393 Nálam is érik egy Nintendo masina, bár nem marokkonzol lesz, az biztos. -
Idő után (kb. 5 perc játék után :D) már folyik tőle az ember szeme, igaz, hogy sokkal látványosabb, szebb így a játék, de sajnos hosszú ideig lehetetlen így játszani. -
Ha egyszer lesz Wii U-m (szerintem még idén), akkor az összes Zeldát beszerzem rá. :)
Egyébként idén készül egy új rész 3DS-re is. ('A Link Between Worlds' alcímmel.) Idén novemberben jelenik meg. -
Rajta van a listámon, de a hozzáértők szerint MOD-ok kellenek hozzá, hogy játszható legyen. Ráadásul, nem kevés és nem kis méretűek. :(
-
davidka003: nagyon meg kell ígérned, hogy ha a "Catherine"-t végigjátszottad, akkor erősen spoilermentes, de személyes kedvcsinálót írsz majd róla. -
Szerintem előbb állj neki a 4. résznek ... az már ugyan az újfajta nézettel operál, de abból még nem herélték ki teljesen a ReEvilekre jellemző helyszíneket és pár tennivalót. -
Első dolgom lenne kikapcsolni, de a két game eléggé mászhev nálam. -
Köszi, mindkettő zseniális játék. A Zelda, vmi eszméletlen, szerintem minden idők legjobb játéka. -
Én mint az "őrült, ki letépte láncát" telepíteném ,de izibe - rohadtul érdekel az a formabontó játék. -
Zóanagyvarázsló #148384 Te is irigy vagy a 3D miatt?
-
Szép, Zelda OOT kötelező, megjelenéskor megvettem EZT a verziót IS :)
Megvan az eredeti (N64), a Wind Waker és abban az eredetileg 'felújított' és a Master Quest, és a 3DS-es :)
A DK viszont Wii-n jobb szerintem, azt nagy képernyőre tervezték eredetileg és ott jobban is működik :) -
Bizony - ami nem ott, akkor el sem készült :) -
Zóanagyvarázsló #148381 Hozzám csak Playstation Plusban vágták hozzám, de egyelőre bottal se piszkáltam. Na majd szívlapáttal megnézzük! -
Én nem vagyok "törzsgyökeres" Resident Evil rajongó - én az 5. résszel kezdtem [tehát: a rajongók szemében a lejtő alja előtt 2 méterrel csatlakoztam a szériához], és az kifejezetten tetszett.
Számát sem tudom, hányszor játszottam végig a játékot, és hányszor egy-egy pályaszakaszt.
A 6, résszel is ezt tervezem, és a Revelationsszel sem másként. -
Imi! Ezt ki kell törölnöd, mert kb. lila vagyok az irigységtől... argghhhh ^^
Grat balee!!! -
Téged is, de Téged már azóta, mióta megvetted :) -
A csillapítás ha megvan, az a legfontosabb... lehet akár Hiszincsuangcsungi is :-)
Amúgy is... mindent Kínába szórnak össze. Ami nem ott készül? Na az a tuti hamisítvány!