311803
  • Shep
    Hát de az még ingyen sem kellene, esetleg ha ők fizetnének érte akkor.
  • DarkSector
    Háde geca ez nem játék. :D
    Alig látok a betontömbök végett (pixelek), és annyi a játék hogy kattints egyet a képernyőn. :D Geci, ettől most kibuktam. :D
  • Daell Drow
    Jol vagy?
    Mondjuk utolso mondatod az rendben van. :)
  • Daell Drow
    win8+SSD 10perc.
  • RatBaG #148492
    360 új komment... ennyivel még talán sose maradtam el.
    de hát így jár az, aki új rendszert telepít. (ssd aawyeah)
  • DarkSector
    De bazz, nehéz hülyének lennem, annyira értelmes vagyok. :D
    Mondanál egy példát az első részre? a Disco-ban? :D

Én szétnyomtam a paradicsomot a fickó fején. :D

Repcsin a tökömet megharapta a sikló. :D
  • Rapid81
    Legyél hülye, mint ahogy itt szoktál. Úgy menni fog. Azt csináld, amire nem is gondolnál.
  • DarkSector
    Öcsém ez a McPixel...:D annyira egyszerű hogy nem tudom mit kell csinálni. :D

Jól néz ki 1080p-ben. :D
  • DarkSector
    Ha meg nem akarnék fizetni letölthetném warezban, hiszen ugysem nagyon multizok, semi nem tart vissza.
  • davidka003
    Vissza is.
  • ZSOOLT2
    Privát üzenet küldve!
  • davidka003
    Én cserélnék ha megvan még a BF3. Írj rám privátban.
  • DarkSector
    Persze értem én, nem para, énis pár játékot drágábban megvettem megveszek, amik valóban amugy is érdekelnek, és "megadom a módját".

De gondolom egyetéértünk ez nem biztos hogy hosszútávon jó dolog.
  • DarkSector
    De milyen feleslegesen?
    Nem értem miről beszélsz.
  • DarkSector
    Magamra értettem. :D
    Úgy értve rossz érzés, hogy nem 10k-s játékokat akarok 50k-s fizetéssel, mert nem tudok ennyit, de ha valami akciós, azért ne 12 egytucat fillérekért.,,,,

Picit elgondolkodtat hogy wtf az Origin a világ összes emberének ad ingyen 6-8 játékot, keresztbe tesz a STEAM-nek is ezzel!!!

Ne felejtsük a Steam-et is nyakonbaszták 5 játékkal.
    Amiket Steam szinte többet nem is fog tudni értékesíteni.

Furcsa.
    RDR-t régebben 15k-ért vettem, pénzt nem adtam még ennyit játékra, és nem mintha a játék nem lett volna amúgy is jó, azért nem úgy álltam hozzá mintha warez lenne, azt vagy kijátszom vagy megunom azt uninstall.
  • Daell Drow
    En pl a blizzard jatekokat (elsosorban sc2,dio3) tovabra is 0 day veszem, ezektol nem kell felnem hogy bundle 1dollaros csomagban lesznek.
  • Micsu
    ez azt bizonyítja hogy ne rinyáljá feleslegesen
  • ratgab
    Ami megérdemli azt megveszem 0 day, illetve amit nem tudok kivárni. De ha kapok más olyat, ami mondjuk okoz pár kellemes percet, vagy csak kicsit is érdekelt, de épp nem fért bele a keretbe annak örülök és megveszem olcsón.

Nem atomfizika. Engem nem fog el rossz érzés, ha valami olcsó, te összekeversz Tinmannel.
  • DarkSector
    Vettem már, de nem mostanában, és az az 500-as határ inkább 1000-2000, 5-10 dollár.
    És ez mit bizonyít? Vagy mit nem bizonyít szerinted?
  • grebber
    Ez van egyre értéktelenebbek a digitális játékok. (Vagy csak így akarják elérni hogy minél több fogyjon belőlük ezt az ő marketingesei tudják)
    Most is itt a Dark game nemrég jelent meg és már -50% van rá!
  • DarkSector
    Igen, na most akkor döntsük el mi is a jó?
    Drágábban de értéket képviselve, vagy olcsóbban de kevésbé értékelve?

Mikor valami drága olcsóért kiáltasz, mikor majdnem ingyen van, akkor meg rossz érzés fog el.
  • Micsu
  • Micsu
    te mit sírsz mikor pcre még 500ftnál drágábban életedben nem vettél játékot?
  • DarkSector
    Mit tanul meg az uj gamer, vesz egy halom játékot 1/5/10 dollárért, azt mintha szarnák a játékokat, végigviszi gyors, ha van kedve, eldobja félre, jöhet a kövi, aztán a következő csomag....stb stb.

Mikor még az volt hogy összekuporgattál egy általad választott játékra pénzt, hazavitted, mint egy csodát, és leültél a gép elé és élvezted, és értékelted.

Jó játékok vannak, de mégsem érzem azt az érték szintet sokszor mint máskor, kb mint amikor régen orrba szájba warezoltam.
  • ratgab
    Én akkor is meg fogom venni 0 day teljes áron amit úgy érzek megérdemli.
  • ZSOOLT2
    Cserélne valaki McPixel kódot BF3, vagy Burnout Paradise kódra?
    (BF3 megvan már, Burnout nem érdekel)
  • DarkSector
    Tök aranyosak ezek a fejlesztők.
    Ne warezolj, de ha minden pár év (majdnemhogy hónap) alatt 250/csomag vagy 1200/csomag, árba megy, akkor egyre többen fogják azt érezni hogy faxnak rendelni elő egy játékot, 10k-ért, ha warez majd legalizálják, vagy ingyen ha ninja-znak.

Szép jövő ez.

Én egyik szemem ezért sír.

Még sokan kérdezgették miért nem veszek 1-2 ezer ft felett játéékot pc-n....
  • DarkSector
    20 Kuna.
  • Dj Tommy
    20k-nál többet költöttél a TDU2-re, az hogy jött össze?
  • DarkSector
    Persze CoH 2 giftre ugranék azért.
  • davidka003
    Nekem nem kell a fostos rendszerük. Elég a Steam.
  • DarkSector
    Te figy Coh 2-őd nincs csak úgy felesbe? :D

*****Amúgy viccet félretéve, tippeljetek ha a steamgiften nem jelentkezek a felajánlásokra hány cd-kulcs érdekelhet ingyen, hogy nem is szolnék hogy kellene. :D*****

Amíg van pénzem, megveszem, ha nemvan vagy nem veszem meg vagy értékben cserélek.
  • davidka003
    Dead Space Origin Key
    ARZR-8BKK-4RDA-3PL9-5577
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
    4WJA-Y63L-FKN3-7RHJ-KGAF
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
    GUMM-3LU3-MP7X-ABRE-6UP4
    Dead Space 3 Origin Key
    52MV-7UEU-QNHV-G6RT-R5LY
    Medal of Honor Origin Key
    FGPF-PJSH-R2DG-RA4F-Y7ES
    Mirror's Edge Origin Key
    BGNW-GKLP-M45C-98LA-RCSL
  • DarkSector
    Igaz, nem a pénz, nem a kidobás, nem a felháborodás, csak 1 említés, hogy milyen emberek vannak, egy sima megállapítás, 40 kulcs tuti ki lett írva, s csak látom mennyivel több a köszönöm.

Nekem a napomat nem rontja el, és tudom hogy a felajánlók is mikor kiirták tudták hogy vagy lesz köszönöm, vagy nem.

De megemlítettem hogy sajna nem volt sok.
  • MerlinW
    Én imádtam, beleöltem 100+ órát, élveztem.
  • MerlinW
    De, ez lenne a lételemem.
  • Totti5
    Mennyit??? arra a kaszinó szimulátorra? mert az autókázás szégyenteljes lett benne, pedig egy autós játék tudtommal.
  • DarkSector
    De most nem töltene el boldogsággal, úgy öszintén, ha te megvennéd a játékokat, én meg a felajánlásaidból élnék?
    Szívszorítóan szép lenne. :D
  • MerlinW
    Én csak kíváncsi voltam, hogy valóban ennyire pofátlan, vagy csak megint nagyon hülye.

Egyébként, mint írtam volt, nem érdekel, ha nindzsázzák a kulcsokat. Nem kellettek a kulcsok, így "kidobtam őket".

S miután szaros 250ft-ról beszélünk, ne legyen emiatt senki felháborodva. Még egy ehhez kapcsolódó megnyilvánulás, és a többi kulcsot más topikokban szórom szét
  • DarkSector
    Nem ismersz?
    Gyüjtögetem a cd-kulcsokat. :D

Indiába nemrég terjedt el a net, oda közvetítek, van már csak az elmúl 2 napból fél millám egy bankszámlán, jó pénzt adnak érte, főleg a Dead Space 3-ért. :D

Persze a látszat kedvéért elköltöttem kb 2000-et hogy legyen nekem is cd-kulcs amit mutogathatok másoknak, de ez csak a látszat miatt van.

A Steam accountom egy nindzsa park, az összes játék lopott.