311803
-
Hát de az még ingyen sem kellene, esetleg ha ők fizetnének érte akkor. -
Háde geca ez nem játék. :D
Alig látok a betontömbök végett (pixelek), és annyi a játék hogy kattints egyet a képernyőn. :D Geci, ettől most kibuktam. :D -
Jol vagy? 
Mondjuk utolso mondatod az rendben van. :) -
win8+SSD 10perc. -
360 új komment... ennyivel még talán sose maradtam el.
de hát így jár az, aki új rendszert telepít. (ssd aawyeah) -
De bazz, nehéz hülyének lennem, annyira értelmes vagyok. :D
Mondanál egy példát az első részre? a Disco-ban? :D
Én szétnyomtam a paradicsomot a fickó fején. :D
Repcsin a tökömet megharapta a sikló. :D -
Legyél hülye, mint ahogy itt szoktál. Úgy menni fog. Azt csináld, amire nem is gondolnál.
-
Öcsém ez a McPixel...:D annyira egyszerű hogy nem tudom mit kell csinálni. :D
Jól néz ki 1080p-ben. :D -
Ha meg nem akarnék fizetni letölthetném warezban, hiszen ugysem nagyon multizok, semi nem tart vissza. -
Vissza is. -
ZSOOLT2 #148486 Privát üzenet küldve! -
Én cserélnék ha megvan még a BF3. Írj rám privátban. -
Persze értem én, nem para, énis pár játékot drágábban megvettem megveszek, amik valóban amugy is érdekelnek, és "megadom a módját".
De gondolom egyetéértünk ez nem biztos hogy hosszútávon jó dolog. -
De milyen feleslegesen?
Nem értem miről beszélsz. -
Magamra értettem. :D
Úgy értve rossz érzés, hogy nem 10k-s játékokat akarok 50k-s fizetéssel, mert nem tudok ennyit, de ha valami akciós, azért ne 12 egytucat fillérekért.,,,,
Picit elgondolkodtat hogy wtf az Origin a világ összes emberének ad ingyen 6-8 játékot, keresztbe tesz a STEAM-nek is ezzel!!!
Ne felejtsük a Steam-et is nyakonbaszták 5 játékkal.
Amiket Steam szinte többet nem is fog tudni értékesíteni.
Furcsa.
RDR-t régebben 15k-ért vettem, pénzt nem adtam még ennyit játékra, és nem mintha a játék nem lett volna amúgy is jó, azért nem úgy álltam hozzá mintha warez lenne, azt vagy kijátszom vagy megunom azt uninstall. -
En pl a blizzard jatekokat (elsosorban sc2,dio3) tovabra is 0 day veszem, ezektol nem kell felnem hogy bundle 1dollaros csomagban lesznek.
-
Micsu #148480 ez azt bizonyítja hogy ne rinyáljá feleslegesen -
ratgab #148479 Ami megérdemli azt megveszem 0 day, illetve amit nem tudok kivárni. De ha kapok más olyat, ami mondjuk okoz pár kellemes percet, vagy csak kicsit is érdekelt, de épp nem fért bele a keretbe annak örülök és megveszem olcsón.
Nem atomfizika. Engem nem fog el rossz érzés, ha valami olcsó, te összekeversz Tinmannel. -
Vettem már, de nem mostanában, és az az 500-as határ inkább 1000-2000, 5-10 dollár.
És ez mit bizonyít? Vagy mit nem bizonyít szerinted? -
Ez van egyre értéktelenebbek a digitális játékok. (Vagy csak így akarják elérni hogy minél több fogyjon belőlük ezt az ő marketingesei tudják)
Most is itt a Dark game nemrég jelent meg és már -50% van rá! -
Igen, na most akkor döntsük el mi is a jó?
Drágábban de értéket képviselve, vagy olcsóbban de kevésbé értékelve?
Mikor valami drága olcsóért kiáltasz, mikor majdnem ingyen van, akkor meg rossz érzés fog el. -
Micsu #148475
-
Micsu #148474 te mit sírsz mikor pcre még 500ftnál drágábban életedben nem vettél játékot? -
Mit tanul meg az uj gamer, vesz egy halom játékot 1/5/10 dollárért, azt mintha szarnák a játékokat, végigviszi gyors, ha van kedve, eldobja félre, jöhet a kövi, aztán a következő csomag....stb stb.
Mikor még az volt hogy összekuporgattál egy általad választott játékra pénzt, hazavitted, mint egy csodát, és leültél a gép elé és élvezted, és értékelted.
Jó játékok vannak, de mégsem érzem azt az érték szintet sokszor mint máskor, kb mint amikor régen orrba szájba warezoltam. -
ratgab #148472 Én akkor is meg fogom venni 0 day teljes áron amit úgy érzek megérdemli. -
ZSOOLT2 #148471 Cserélne valaki McPixel kódot BF3, vagy Burnout Paradise kódra?
(BF3 megvan már, Burnout nem érdekel) -
Tök aranyosak ezek a fejlesztők.
Ne warezolj, de ha minden pár év (majdnemhogy hónap) alatt 250/csomag vagy 1200/csomag, árba megy, akkor egyre többen fogják azt érezni hogy faxnak rendelni elő egy játékot, 10k-ért, ha warez majd legalizálják, vagy ingyen ha ninja-znak.
Szép jövő ez.
Én egyik szemem ezért sír.
Még sokan kérdezgették miért nem veszek 1-2 ezer ft felett játéékot pc-n....
-
20 Kuna. -
20k-nál többet költöttél a TDU2-re, az hogy jött össze?
-
Persze CoH 2 giftre ugranék azért. -
Nekem nem kell a fostos rendszerük. Elég a Steam. -
Te figy Coh 2-őd nincs csak úgy felesbe? :D
*****Amúgy viccet félretéve, tippeljetek ha a steamgiften nem jelentkezek a felajánlásokra hány cd-kulcs érdekelhet ingyen, hogy nem is szolnék hogy kellene. :D*****
Amíg van pénzem, megveszem, ha nemvan vagy nem veszem meg vagy értékben cserélek. -
Dead Space Origin Key
ARZR-8BKK-4RDA-3PL9-5577
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
4WJA-Y63L-FKN3-7RHJ-KGAF
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
GUMM-3LU3-MP7X-ABRE-6UP4
Dead Space 3 Origin Key
52MV-7UEU-QNHV-G6RT-R5LY
Medal of Honor Origin Key
FGPF-PJSH-R2DG-RA4F-Y7ES
Mirror's Edge Origin Key
BGNW-GKLP-M45C-98LA-RCSL -
Igaz, nem a pénz, nem a kidobás, nem a felháborodás, csak 1 említés, hogy milyen emberek vannak, egy sima megállapítás, 40 kulcs tuti ki lett írva, s csak látom mennyivel több a köszönöm.
Nekem a napomat nem rontja el, és tudom hogy a felajánlók is mikor kiirták tudták hogy vagy lesz köszönöm, vagy nem.
De megemlítettem hogy sajna nem volt sok. -
Én imádtam, beleöltem 100+ órát, élveztem. -
De, ez lenne a lételemem. -
Mennyit??? arra a kaszinó szimulátorra? mert az autókázás szégyenteljes lett benne, pedig egy autós játék tudtommal. -
De most nem töltene el boldogsággal, úgy öszintén, ha te megvennéd a játékokat, én meg a felajánlásaidból élnék?
Szívszorítóan szép lenne. :D -
Én csak kíváncsi voltam, hogy valóban ennyire pofátlan, vagy csak megint nagyon hülye.
Egyébként, mint írtam volt, nem érdekel, ha nindzsázzák a kulcsokat. Nem kellettek a kulcsok, így "kidobtam őket".
S miután szaros 250ft-ról beszélünk, ne legyen emiatt senki felháborodva. Még egy ehhez kapcsolódó megnyilvánulás, és a többi kulcsot más topikokban szórom szét -
Nem ismersz?
Gyüjtögetem a cd-kulcsokat. :D
Indiába nemrég terjedt el a net, oda közvetítek, van már csak az elmúl 2 napból fél millám egy bankszámlán, jó pénzt adnak érte, főleg a Dead Space 3-ért. :D
Persze a látszat kedvéért elköltöttem kb 2000-et hogy legyen nekem is cd-kulcs amit mutogathatok másoknak, de ez csak a látszat miatt van.
A Steam accountom egy nindzsa park, az összes játék lopott.