311803
-
Ez most komoly?
Tényleg le akarják nyomni a torkomon, hogy ha 2 csávó smárol az utcán, az normális?
Már elnézést, de azt sem szeretem, ha az utcán ellentétes neműek smárolnak, mert NEM ODA VALÓ, de legalább nem természetellenes.
Otthon úgy szabnak, ahogy akarnak, who cares, de közterületről húzzanak a faxba! -
"Refurbishment USB Pendrive"
Most az komoly, hogy ilyet vettél? Főleg, hogy abs. nem drágák a nem "felújítottak" sem.
Nekem itthon csak Corsair penek vannak, de van olyan amelyiket már 6 éve kínzom gond nélkül.
5 év garos mind. -
Azért 5 TR-el a hátad mögött nem hinném, hogy még jogos lenne a noob kifejezés... szerintem várható volt, hogy mostanra nem sok újat (=nehezet) mutat a széria aktuális darabja és bedarálod, lazán :)
Csatlakozok Tinman-hoz, reszpekta :) -
Brutál amit tolsz... nem gondoltam volna.
Ha az AoD is lemegy onnantól nagy király vagy, mert a többi rész móka és kacagás.
A gigamega respect kártya azért már most is simán kijár! -
Minden szavával egyetértek.
Ezt se gondoltam volna, hogy megérem :-D -
Szégyen :)) (tudom, te bírtad, de engem mintha pofánrugtak volna a hihetetlenül jó első rész után) -
De lehet. Majd, egy akcioóban. Bár gondolom az EA is számol a "mindentakarok" emberekkel, így lehet nem mostanában lesz leakciozva (hanem majd egy honap mulva).
Amugy biztos el akarod verni a bf3-ra egy bf4 limited árát, annak megjelenése előtt 1-2 hónappal? ;)
Élvezd ki az alap pályákat, aztán ha beugrik 100 órád, akkor go ..... bf4-ért ;) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Repcsin az egyik megoldás (IGEN, mindenhol min. 2 megoldás van), hogy eldobatod a DJ-vel a lemezt, ami lenyírja a táncoló srác haját, amiben a bomba van, ha jól rémlik. :) -
Megint megállt az origin letöltés, gyerekek mi a rákot csináljak? :D -
Igen azt nem lehet ! -
Nem ám. Az Steam only. -
steamgiftsen az origin kulcsokat nem tehetem fel nem? -
Az milyen már hogy este elinditottam a BF3 letöltést, és megállt 34%nál?
Fuck Off Origin -
Már hogyne lenne. Van egy tranzakcióazonosítód, amivel a pp átutalta az összeget.
Order Description:
Purchase Humble Origin Bundle (transaction id: .......)
No erre kell hivatkozni. -
Hihetetlen milyenek vagytok basszátok meg: ha drága a játék az a baj, ha olcsó akkor meg az. -
994ezernél tartanak. Mire beérek melóba meglesz a Milla. -
50€-ért vettem preorder Steam-en, majd megvettem az összes DLC kocsit, meg még valamit, nem emlékszem már:) -
Ezt Imy-nek küldöm és mindenkinek aki szereti:) -
Nagyon jol el lehet szorakozni azzal a játékkal :) -
Csak a Showdown Effect miatt megvettem a heti Humblet ... jó kis multi ökörködés, megy ez nekem, mindig az első háromban voltam :)
Majd végig, 80%-ban csak kardoztam :) -
Most írtam a humble bundlenak hogy most akkor mi van.
Az a vicc hogy nem tudok semmit felmutatni mert nincs semmi levelem a vásárlásról semmi ID-m amivel esetleg bizonyítani tudnám. Mert ugye errort kaptam de paypal gondolta ajándékba adom nekik a pénzem :D
Mindegy akkor kő kemény 1$-t bukni fogok. Egy metró jegy többe kerül. Igazából az a dühítő hogy mi van ha az ember többet fizet? Bukik XY dolcsit?
Szerencsére egy kedves fórumtárs megszánt egy Cry2 kulccsal. Végül is csak ez érdekelt a pakkból úgy igazán. -
Majd írják, hogy tőlük bizony nem vettél semmit. -
A szarnak van értéke:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Holnap - bocs mármint ma - írok egy szép levelet a paypalnak hogy legyenek már oly kedvesek árulják már el miért nem kaptam meg amit vettem, ha már lenyúlták a pénzem. -
Green Light. ......... Izé Dying Light
Nagyon cuki a sok lifegő 2D-s karton papir (fű - bokor - fa stb).... -
Hát én végigvittem ezeket.
De kopottasak az emlékeim, a Revelations/Chronicles kiesett, mert annyira jók voltak...
3. résszel játszottam elsőre, de amúgyis az tetszett a legjobban.
Vagyis továbbmegyek, Playstation konzolt először így próbáltam ki, unokatesóméknál a TR3 volt az első lemez amit betettünk, vagyis nekem ez egy generásiós mérföldkő. :D -
Evoluti0N #148510 Ok, de akkor legyen végig jó. :'( Összetört a kis szívem. Az utolsó helyszínen olyan megoldások voltak. Ez a grapling hook is miért csak ott volt. Meg egyéb annyi jópofa dolog. Erre, amikor azt mondom, hogy "IGEN!", akkor azt mondja a játék, hogy "NEM!" és vége. -
Vágod hogy a Chronicles egy töltelékrész? amolyan szerezzünk bevételt, amíg rápihenünk az új genre.
Akkorát fogok spoilerezni, a Chronicles egy buta uncsi visszaemlékezés.
Ha végigvitted az első 3-talán 4 részt, akkor végigvitted a chronicles-t is egyben. /kicsi aranyos mosolygó smájli -
Evoluti0N #148508 Tomb Raider Chronicles (V) kész. Wtf?! WTF?! vattafak?!
Core Design jól kitoszott velem. Milyen rövid volt már ez meg?! 13 óra. 13 óra az én béna, tr noob stílusomban. Mire beindult a játék addigra vége lett. Az elején (amiről utóbb kiderült, hogy az elejét és a közepét jelentette) bosszankodtam, hogy közel sincsenek olyan ötletes részek a játékban, mint a 4. részben és alig van újítás, erre mire belendül a játék, vége. Az utolsó helyszínen annyi minden volt. Annyi jó ötlet. Hol volt ez a játék többi részében. Meg különben is mi az, hogy ilyen rövid!?
FÁKH! Jöhet az Angel of Darkness. Előre félek. -
Háde bazze, mindenkinek az 10/10 amit annak lát nem? :D vagy vannak szabályerősítők? :D
De nem vicceltem amúgy, kb 20k volt a 4 példány. :D -
Micsu #148506 csupán annyi a különbség hogy Tinman értelmes játékért fizetett ennyit
-
Tul olcso volt a pendrive ..... Corsair Refurbishment USB Pendrives are Subject to 1 month warranty only, with Scan Computers -
Aha, nekem ilyeneket kártya beolvasónál csinál, de ott az egyiken megjelenik az adat a sok közül...
Lehet fos a pendrive, nem tudod garanciázni?
Nézesd meg x360 kezeli-e és ha jó akkor az enyimét elcserélem veled. :D
Enyim, van 2 fajta, amik pc-n tökéletesek, de a finnyás boyba, ráteszek egy játékot, játszok.
Kikapcsolom a gépet, vissza és egyszerűen formázatlannak látja...WTF mennyit szívtam már miatta. -
lof*szt az hogy hasznalhato legyen egy gep (9 gepen probaltam meg a sajat gepem) se latja azt a kva driveot legyen az usb 3.0 vagy 2.0 -
Mármint mivan? Azt szeretnéd hoogy berakod és egy fix betűjelen legyen minden gépben? :D -
Na jóvanna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most toltam a Pixel-t, erre látom adott karit, 13/7, ez nem is lenne nagy szám mert kakit nem ér, és látom hosszú-hosszú idő után dobott egy fóliást, a világ legolcsóbb fóliás kártyáját, most nem mintha ez miatt éhenhalnék, de aszerencse számomra egy értelmezhetetlen fogalom.
Halkan írom csak, hogy első beta időszakban volt 1 fóliás, azóta 3-400 kártyából most a 2., és nemmám valami értékesebb, dehogy. -
Valakinek van otlete hogy tudjam megoldani hogy a rohadek usb 3,0 pendriveom hasznalhato legyen akarmely usb portba teszem azt kapom mikor nyitnam meg hogy helyezzen be lemezt a kovekzezobe (F,G,H,J,K)... cegnel is ezzel szivtam usb tipusa Corsair Voyager 16GB -
Naná, nekem mondod? Én vettem egyedül 10k-ért Dark Sector játékot, és úgy hogy nem volt x360-om hozzá.
Nekem aztán mesélhettek , még egy ilyen....nincs mint én. :D
Utána megvettem PC-re tokkal, majd Steam-re, és mikor még nem volt PS3-am, megvettem használtan PS3-ra, csak úgy...szóval 20 ezrem elment Dark Sector-ra.
Nekem nem kell taglalni milyen az mikor valamilyen jáátékért fizetsz. :D
Tinman is hasonlóan van, csak ő már sok 20-ast fizetett. :D -
En pl a payday masodik reszet 0 day vettem es nem bantam meg :) -
Hát nem is a telepítés a sok hanem amit utána vissza kell pakolni meg beállítgatni, ezért jó ha van egy ghostolt rendszer,