311803
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hamarosan dugható lesz utcán a kóborkutya is... tulajdonképpen ez valahol jó nem? Hiszen aZemberek le tudják vezetni a szexuális feszkót közterületen is. Szupcsi!
Értsd: Se buzeránsnak, se heterónak NEM engedném, mert MAGÁNÜGY! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=145843]#145843[/URL]
Igen, le akarják. És, ha nem nyeled le, akkor a rendszer ellensége vagy és ez csak rosszabb lesz. -
Sajnos, meg fogjuk élni azt is. Nagyon sajnos. :( -
Addig örülj, amig nem darabolnak ki szingli tartalmat a játékok nagyrészéből :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nézd, ha erkölcsrendészt akarsz játszani, akkor biztos baleseted lesz. (értsd: ha csak azt nézed hol csokolódznak melegek)
Ha viszont a saját dolgoddal foglalkozol, a környezetedre, a vezetési körülményekre figyelsz, garantálom a balesetmentes életet ;)
-
Nem neked szó, hanem a teljes Season Pass-nak: bullshit. Miért? Íme:
* Max Payne 3: Painful Memories Pack - 4 többjátékos pálya
* Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack - 4 többjátékos pálya, pár új tárgy, fegyver, Filhos De Ogum avatar
* Max Payne 3: Local Justice Pack - 3 többjátékos pálya, 1 új tárgy, M4 Assasult Rifle, Sao Paulo Police Faction avatar, Social Club baromságok
* Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack - Max testreszabása többjátékos módban (fegyver, képesség)
* Max Payne 3: Cemetery Map - többjátékos pálya
* Max Payne 3: Special Edition Pack - többjátékos módhoz fegyverek, karakterek (avatar)
* Max Payne 3: Deadly Force Burst - többjátékos sebzés növelő
* Max Payne 3: Pill Bottle Item - többjátékos módban több fájdalomcsillapítót cipelhetsz
* Max Payne 3: Classic Max Payne Character - többjátékos módban a régi Max karakter -
Ja, most nezem, kosz, hogy szoltal.:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igyekezni fogok, de ha csukott szemmel beleesek a csatornába, vagy elütök valakit, elüthetem őket is gondolom nem? -
privi ment a nyertesnek :) -
Max Payne 3 DLC pakk - €5.99
Kód nem tudom épp van -e. -
na, ezzel kisorsolom a bf3-at
2 perc és jön az eredmény :) -
PH-n már kaptál ahogy látom. -
BF3 kulcsa nem maradt valakinek veletlenul? -
Ácsi!!! Egy db. kivételével minden növényt unlockolni tudsz pénz nélkül! Ugyanúgy ahogy az első részben, haladsz és oldod fel a használható növényeket. Egy jó darabig nem fogok unatkozni vécézés közben! 
Tips For Playing Plants Vs. Zombies 2 Without Paying -
Kiváló zene - köszönöm :)
A játékot majd egyszer... -
Spliti Blacklist immár boxosoknak is! És ami a leghatalmasabb munkatársammal lehet majd ütni:
LAN Play or System Link 2 Players
-
Ha már eleve sérültek akkor arra szerintem semmi esély hogy vissza hozd öket -
Hát nálam van egy program amivel ha valamit véletlenül törlök akkor még vissza lehet állítani őket mintha mi sem történt volna de csak akkor ha a Condition Good, ha Good akkor simán visszaállítja ha BAD akkor annak löttek sajnos. -
Ne nézz oda. -
OFF:
Van egy ismerősőm aki képeket hozott vissza adatvesztésből,és kis ikonokban meg tudja nézni mindet de valószínű sérültek a fájlok a törlés során mert kinagyítani-megnyitni viszont nem tudja azt írja ki a gép,hogy a rajzolás nem sikerült.
Erre van valami megoldás vagy ezeket a képeket soha nem lehet újra teljes pompájukban megnézni? -
szerk.: simán Steamen jobb-gomb-Nyelvek között ott van a magyar is. -
De, a Steames Mirror's Edge is magyar 8azt már nem tudom honnan tudtam kiválasztani, de van benne hivatalosan magyar nyelv). -
Nem , nem tudom már steam nevét, tegnap vettem egy kártyát, és annak a csávónak volt a steam profilképe ez a Katos. :D -
Kratos? Nem Dark Sector steamen a neve? :D -
Hát izé, nem ide tartozik, de egy tag használja a macskádat steam-en.
Cat of War névvel, és Kratos mintára van befestve a macska. :D
KITE-KATTOS.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Köszönöm. :)
Elleszek ezzel a játékkal, kár hogy nincsen android változat. -
Már kértem beutalót a házi orvosomhoz. :) -
Szeretek az anyanyelvemen élvezni egy játékot. Nem okoz gondot sem az angol, sem a német nyelv, de a magyart jobban szeretem. Legyen szó akármilyen játékról.
Ha van magyar nyelv a játékban, akkor igyekszem olyan verziót beszerezni belőle, ami tartalmazza a magyar nyelvet.
Talán baj, ha szeretett anyanyelvemen akarok élvezni egy játékot? -
Persze hogy nem még elakadni sem lehet benne, nem hogy még felirat is kéne hozzá :D -
Pont kérdezni akartam... nem egy bonyolult sztorija van :-/ -
Nem csak egyedül te vagy ezen a világon! -
Mirrors Edge-hez mióta kell magyar felirat ? Are you lost your fucking Mind ?
-
Akkor örülök, hogy itt kérdeztem 
Amúgy kissé gyanús vagy, mert kb. havonta 1x írsz ide 1 sort, de erre azonnal reagáltál.
Jó tanács: Srácokkal ne smárolj az utcán mert árt az egészségednek ;-) -
Nagy részük megvan a többi egy cseppet sem izgat -
Steam-en megvan régóta, viszont a Steam-es verzió nem tartalmaz magyar feliratot.
Origin: Magyar felirat + Soundtrack (zip-ben) + Idétlen letöltési megoldás
Ez az élmény megfizethetetlen. Minden másra ott a Paypal.
-
Hát ezt én se értem ? :D
Azt még megérteném ha nem lenne hozzá steam kulcs és csak Only Origin -
Aki még szeretne költekezni:
Red Faction Coll: 2000 Ft
DARK: 3100 Ft
Omerta City of Gangsters: 2200 Ft
Tropico 4 Collector Bundle: 1600 Ft
Port Royale 3: 1900 Ft
Jagged Alliance Collector: 1900 Ft
Earthworm Jim Collection: 1400 Ft
MDK Combo: 1100 Ft
MDK2 HD: 1100 Ft
Kingpin: 800 Ft
iBomber Attack: 600 Ft
BIT.TRIP FATE: 1200 Ft
Two Worlds Collection: 2000 Ft
Batman: Arkham Origins: 8000 Ft
Payday 2: 5400 Ft
Mortal Kombat Komplete: 4500 Ft
Call OF Duty: Black Ops 2: 7500 Ft
NFS Hot Pursuit: 1500 Ft
NFS Shift 2: 2000Ft -
Miért jó Originről leszenvedni a Mirror's Edge-t, amikor ott a Steam és kaptál oda is kulcsot...?
Tényleg nem értem. -
Szerintem pedig ez az eredeti játékaink topik, ahol többször van szó olyan dolgokról, amik nem ide tartoznak, mint amik igen. -
Nekem is szenvedett tegnap a Mirrors Edge letöltésével.
Érdekes volt, mert 40%-ig letöltötte, gondolt egyet és újra elkezdte a letöltést 0%-ról... Áhh, hogy is gondolná azt az ember, hogy a kliens onnét folytatja a letöltést, ahol abbamaradt.
No comment.