311803
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább fűzöm:

A Dark Soulsszal amúgy tervezem megmérettetni magam, de csak akkor, amikor lesz hozzá erős gépem is.
    Ez lehet akár soha napján kiskedden is, de akár jövőre is.
  • arty
    és a genesis2?? ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem "címeztem" senkinek, Zóval beszélgettem.
    Számomra, kis játékos számára a Dark Souls egy olimpiai teljesítmény - ha már itt tartunk -, ami az elérhetetlen magasságot jelenti.
    A Devil My Cry 3 10000 szintjének teljesítése a szememben meg egyenesen az isteni jelzőt vonná maga után X játékos esetében.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk - egy szubkultúrába tartozók vagyunk.
  • Micsu
    Veletlenul nem Tinnek cimezted ezt?
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, nem is 1000, hanem 1 híján 10000 szint.
  • Zóanagyvarázsló
    Magasztaltam én egy szóval is? :) Csak megjegyeztem, hogy a teljesítményt nem annullálja vagy hatványozza meg az élvezeti faktor.

Nem mondom, hogy nem számít, aki például utálatból játszik ahcievementért, arról megvan a véleményem, az élet más terültein pedig éppúgy lehet elismerésre méltó, ha valaki másokért áldozatokat hoz, ahogy megvetendő, ha valaki megtehetné, de nem vált, csak panaszkodik. Szerintem ittjátékossokként egymás között elismerhetünk egy TR-maratont, ahogy én bizony elismerném a DMC3-at is, mivel állítólag piszokmód nehéz. Egyszerűen csak a helyén kell kezelni egy játékokkal foglalkozó fórum elismeréséit.
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy csók nem kutyabaszás.

Sajnos így viszont nincs értelme a kommentednek.
  • Moby
    >élükön azok a szuperhősök, akik ...

Én éppen így is szemlélem ezt. Teljesítményként értekelem ezeket. Márcsak azért is, mert ebben ezek a játékosok előttem járnak. Én erre idáig nem voltam képes. És egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ennek az egyedüli oka, a relatíve magas időhiány faktorom miatt, de igazából ez mindegy is. Igen, ez számomra értékelhető teljesítmény. Akkor is ha közben jól szórakoztak.
  • TBTPumpa
    Dobozos Star Wars játékok akcióban
  • Daell Drow
    Nekem is a dead space 2 jo lenne, mert igy olyan lyukasnak tunik a pack. A masodik jatek szamomra mindegy hogy mi lesz.
  • Mardel
    Airborne-t origines learazason vettem 1,5€-ert.
    Ds 2-t steamen (dead space pack), Uprisingot amazonrol C&C Complete Collection, kb. 10$ volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Átestél azért a ló túloldalára - még ha nem is szándékosan.
    Evoluti0N ugyanis játszik, és olyan játékkal, amit élvez, vagy játszani szeret és akar: nem kell azonnal nemzeti hőssé nyilvánítani valakit, aki ezt teszi.
    Ezzel az erővel, a teljes topik összes játékosa az lehetne, élükön azok a szuperhősök, akik a Dark Souls-t végigjátszották legalább egyszer, és még fölöttük is ott tornyosulhatnának azok, akik mondjuk az ~ ezer pályás Devil May Cry 3 Special Edition-t is végigjátszották...
  • Evoluti0N
    Mondasz valamit.
  • Zóanagyvarázsló
    Más pedig élvezi a sportot, és hopp, olimpiai bajnok lesz. Csak azért, mert nem rühellte meg a sok vele járó lemondást és munkát, már nem is jár a riszpekt? Csak az a munka - vagy játék - szép teljesítmény, melyet utálkozva végzünk? De furán hangzana ez szexuális tanácsadásnál is.
  • TBTPumpa
    Dead Space 2 és Bulletstorm-ra még vevő is lennék (Origin kulcs).

Red Alert 3 Uprising szerintem nem lesz. Oké, hogy önálló kiegészítő, melyhez nem szükséges az alapjáték, de hogy néz már az ki, hogy egy "kiegészítőt" adnak, alapjátékot pedig nem.

Medal of Honor Airborne pedig megvan már ezer éve egy ilyen pakkban (anno akcióban megért 2500 Ft-ot).
  • IMYke2.0.0.0
    A hozzászólást nem én töröltem...
  • Fpocok
    Akik az átlag fölött fizettek, azok nem?
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is tudom, szerintem ha megveszel valamit drágán, ami szarnak bizonyul, azt sem nehéz fikázni ;) (Persze van, aki igazolja, hogy ő milyen jól költötte el a pénzét, nem tagadom.) Aki meg 5 perc után szid mindent (a sok igyencuccost a netrül), annak a véleménye fabatkát sem ér.

Amúgy mennyien is rajonganak sorozatokért vagy filmekért, amiért nem fizetnek?
  • Fpocok
    Visszatértem, woohoo. Jó a monitorom, ma megjön az új székem is és két hét múlva félállásban/betanításban kezdek! jó nap ez a mai :D
  • Evoluti0N
    Ugyan már. :) Ha nem élvezném, nem játszanám. Miért jár respekt azért, mert olyan játékokkal játszom, amik tetszenek? :) Nem egy kihívás ez, amit végig kell szenvednem pár játékot, csak azért, hogy bizonyítsak (akár magamnak, akár másnak).
  • TBTPumpa
    Dragon Age II - Complete Edition:

Mass Effect 3 - (közel) Complete Edition:

Dragon Age 2 esetén a lópáncél DLC-k ingyen voltak.
    Anno volt nyereményjáték az EA Magyarország Facebook oldalán, ahol könnyedén meg lehetett őket nyerni.
    (Persze nem én egyedül nyertem ott - sokan mások is gazdagabbak lettek azokkal a DLC-kkel.)
  • IMYke2.0.0.0
    Aliens: Colonial Marines rossz példa, mert annak megítélése is még ízlés kérdése, és nem kozmológiai állandó, hogy szar játék.
  • DarkSector
    Persze lehet értékelni a warezt is, fejben dől el és egyéntől is függ. De szerintem a fikázá könnyebb, ha nem fizetsz érte..... talán. :)

Persze egy ACM sem lesz több csak mert kifizetsz 10000-et érte.
  • ratgab
    Pont ilyenre gondoltam. Nagyon ötletes!

Szerintem 10-ből 7 ninja egy ilyennél tuti harakirit követne el....XD
  • TBTPumpa
    Fail, hogy Origin-en még említés sincs a Hellgate: London-ról, pedig EA által kiadott játék volt az is.
    Valamit tudnak ezek is.
  • tanulo91
    say what? linkity
  • TBTPumpa
    Pölö így?

"Szi2asztok,új vaBgyok itt p7rohardveren,de nagyoF-n megtetszett ez a fóRum.
    LátDom,hogy milyen nagylUelkű embN-erek v2annak itt,ez3ért,valaki tudna ad2ni nekem eX-gy játékot ingyLen? Pont ma vaUn a szülinaEpom,és sajnos nincs péF-nzem saját ajánDékot venni.
    BárPmi lehet,de PayHay 2,MetLro:Last Light,Crysis 2,Saints Row 4 előnyben.
    Ja és jöhet akár Steamre,akár Originre is.
    Köszi"
  • roolandsan
    Van magyar felirat a steames verzióban is,én azzal nyomom.
  • ratgab
    Valahogy bele kéne kódolni a mondandóba...XD
  • lostprophet
    Na, most nézem Ebay-en, elindították a Hellgate London: Collector's Editionömet. Jordániából érkezik, LOL :D
  • Micsu
    Sajna egy kodot nem nehez kiszurni egy atlagos szovegkornyezetbol
  • Zóanagyvarázsló
    Ahogy még azelőtt olyan is volt, hogy 21 CD-n kaptunk haver rokonától játékokat ingyen. Többek között olyanokat mint: Dungeon Keeper, HoMM 1-2, C&C, Red Alert, X-COM 1-2, Doom 1-2, Panzer General, FIFA 96, WarCraft II, Monkey Island 2. Valahogy mégsem duzzogtunk, habnem hajnalokig játszottunk, ezek közül körülbelül majdnem minddel. A lista amúgy korántsem teljes, és jó pár olyat direkt fel sem tüntettem, amit nem sikerült elindítani (pl. X-Wing, Tie Fighter.)

Viszont mivel nagy részük RIP volt (a FIFA 96 és a Doom II kivételével meg is vettem mindet pár év csúszással, utóbbi kéne is az id-től, mert az első rész is király a mai napig), legalább még jobban értékeltük a teljes átvezetős változatokat (RA, WC2, DK). Ha az ember nem byte-okat vagy műanyag kacatokat gyűjt, akkor lehetséges forrástól és ártól függetlenül is értékelni azokat. Mondom ezt egykori warezoló kiskölyökként, későbbi nagydobozos gyűjtőként és mai digitális huszárként.

Egyébként maximálisan értelek, van benne igazság, de ez az ember fejében dől el. Persze nyilván őszintébben lehet a pénteki karfiollevesnek örülni, ha a hét többi napján a kukából étkezel. (Mellesleg megőrülök a karfiollevesért, nagyon szeretem.)
  • wantonly
    Legalább több munkát adunk a ninjáknak, akik csak kódokért, mert linkekért jönnek. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor a németeknek megtiltom ezeket, mert mind kellemetlenül ért véget a magyaroknak:
  • Micsu
    Tobb mint 2 ora belement, tetszik :D
  • zorrobomber
    Ráadásul én írtam neked on témában is, ami helyett inkább az off hőbörgést választottad :) ej-ej
  • Micsu
    Igaza van Tin

Persze az esetek 80%aban nem e jatekokrol van szo de feles ilyen szarokkal teleszemetelni a topikot sztem
  • wantonly
    Ja és, hogy milyen "szép új világban" élünk:

http://www.welt.de/img/vermischtes/crop118858301/7548726997-ci3x2l-w620/zgbdc5-6bbcm80ax811n3di2k75-original.jpg

A képen látható ártatlan cipőt eltávolíttatta az antiszemitakommandó, merthogy a 18-as szám Hitler nevére utal. És a Tchibo a támadások hatására le is vette a termékei közül. Nem vicc.
  • Tinman #148577
    Szélsőjobbos mocskos tróger neonáci vagyok, hiszen normális, konzervatív, rendezett életet és életkörülményeket szeretnék.