311803
-
Az a baj, hogy scriptelt, a valosagban nem ugralsz el fegyverek elol.
A shoti soretszemei meg viszonylag nagy sugarban szorodnak, ha nem volt szukites a toltenyben.
Egyebkent nem fikazta senki az AI-t, csak megemlitettem, hogy a felhozott peldak egy reszei mar mas jatekokban is voltak. -
Hasonló kellemes élményem volt az ACM-ben, ott is nagyon jól taktikáznak az ellenfelek, és beszélgetnek is egymással Még easy-ben is komoly kihívás volt (legalábbis én arra számítottam, hogy legkönnyebb fokozaton majd átgázolok mindenkin; hát nem), fedezékből, óvatosan sunnyogva, egyesével levadászva lehetett csak előrenyomulni néhány részen. Bele is haltam párszor, de tetszett, kellemes felüdülés volt (főleg mivel a Border2 DLC-kkel is játszogatok, ahhoz képest a 'csak rohanok rád és lövök' ellenfelei után). -
COD?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tegnap elkezdtem újra a MW3-at (nem kell a duma, valamiért újra akartam játszani, van ilyen na :)) és annyira elszomorító ,hogy 8 évvel az első rész után még mindig ugyanazok a béna karakter animációk vannak, mint az első részben, ahol persze az akkor korrekt volt de 8 évvel később már nem annyira. Mindegy egy kis lövöldének azért még mindig jó. -
Lófaxt. Rage-ben durván jól van scriptelve az AI. Van hogy rohan feléd, felkapod a shotit és mielőtt lőnél, pont beér az ajtókeretbe, szétkapszkodik és felhúzódik a lövés elől az ajtó felső fája alá, de halálosan jól időzít. Mindenféle akrobata mutatványokat mutatnak be innen-onnan lógva stb. szal. annyira igazinak tűnik néha, hogy totál meglepik az emebert. Normálisan kihasználják az adott terep adta előnyöket (amiket te nem is tudsz). Kérdem én, melyik játékban vannak ilyenek?! Csak fikázni 1xűbb. -
Te igénytelen állat, nekem is tetszik a RAGE és tényleg korrekt az AI, a többiekkel meg nem kell foglalkozni :) -
Emlekszem meg gyerekkent, a Rise of the triadban (1994) a megsebesitett naci katona felterdre ereszkedve konyorgott az eleteert (No, No! Don't shoot!), mintha meg a karjait is lengette. -
ratgab #148651 Akkor maradjunk annyiban az én igényeimnek tökéletesen megfelel (ezentúl hívjatok igénytelen állatnak nyugodtan....XD). -
Micsu #148650 én megkérezném erről Totti AI szakértőt hogy ő mit sól a rage aijához :) -
példavideó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FEAR 1-ben is volt már ilyen, ha jól rémlik. De egyébként nem alapértelmezett, elég sok cuccból kispórolják a normálisnak tűnő AI-t. -
ratgab #148647 Én ahhoz vagyok szokva, hogy állnak mint bálám szamara és hagyják hogy lemészárold őket, na itt nem ez a helyzet. Reagálnak a mozgásodra. NEmigen láttam én még ilyet más FPS-ben a Brothers in Arms-on kívül. -
ratgab #148646 A gépi ellenféltől? -
Nem tudom hol voltal az elozo 10 evben, de egy akciojatekban, granade, es a firein the hole, stb. szavak hasznalata alap dolognak szamit. -
Mostanában nagyon elkerül a szerencse ,nagyon leálltam a nyerésben:(
Giveaways Entered: 12035
Gifts Won :54 -
Micsu #148643 Latvanyos es jo a mozgas is, a tobbi kicsit kozepszeru, szarnak en sem neveznem -
Egész faintos lett az új Splinti! És nem is rövid (már 7 órája zúzom)
-
ratgab #148641 Hogy kicsit on is legyek. Nem értem továbbra sem, hogy mi volt a baj ezzel a Rage-l. Most beugrottam lenyomtam 1 küldetést és basszus ez egy nagyon jól összerakott és kigondolt kis lövölde.
Most azon lepődtem meg, hogy az ellenfelek kommentálják a mozdulataimat. Dobok egy gránátot ordítanak, hogy vigyázz gránát. Próbálom őket megkerülni mondják egymásnak, hogy megkerülő manővert alkalmaz. És hajigálják közben rám a gránátot, ráadásul normál szinten. Ez így nagyon korrekt kis cucc. És ezen a matuzsálemen is szépen fut, korábbi későn betöltődés dolgot egyáltalán nem észlelek. -
ratgab #148640 Aki valamit már olyan profi szinten tol az már nem biztos, hogy szórakozás. Ha valamibe nagyon beleásod magad, akkor már-már munkának is tekinthető, persze tisztelet annak, aki még 8. végigjátszásra is élvez valamit. Ez sajnos nem én vagyok. Illetve számomra kevés ilyen játék van. Talán a Blade of Darkness nálam ilyen. Koránt sem vagyok benne profi, nem vittem végig hardon, de normálon rendkívüli módon és minden esetben élvezem azt a játékot.
-
Micsu #148639 aby master ninján tolta le az összeset
checkpoint rendszer ellenére is nehéz mert gyors játék és van aki 1 ütésből megöl, normal után elkezdtem nehezen is a kettőt de beleuntam -
Egyszer azért szívesen beszélgetnék olyan gamerrel, aki letolta az összes Ninja Gaiden részt hardon. Komolyan.
Talán 1x majd megpróbálom... a DaS/DeS duplanulla hozzájuk képest. -
Az, hogy kinek a teljesítményét ismerem el, az meg ugye az én egyéni látásmódom... nem tudok elnézést kérni azért, mert elismerem, hogy valaki képes a teljes TR szériát egymás után letolni.
Én nem lennék rá képes, mert ha a 3. részt újra kéne játszanom, erősen nem lennék boldog és most finoman fogalmaztam. A 4. résznek is vagy 3x álltam már neki, de eluntam. -
Nekem is. -
Pont a 80% miatt nem tudok a topikra úgy gondolni, mint egyetlen téma topikjára, hanem inkább, mint egy krimóra, ahol mindenki mond valamit, aztán megtárgyaljuk.
Lett 81%... na bumm. -
LOL! Pont ugyanilyen székem van :D -
A DS nem nehéz játék, 2 dolog kell a sikerhez, türelem és odafigyelés de leginkább az első. -
Néha valami megmagyarázhatatlan okból nálam is beszaggat, de az szerintem inkább programozási hiba vagy a gyenge portolás számlájára írható, ha még nálad is előfordul. -
Szerintem nem hulladék a két magos, nekem is az van és szépen megy 1920x1080-ban. -
ratgab #148630 Én most néztem életemben először ilyet. Ráadásul úgy, hogy nem ismerem a Dota 2-t....XD -
Én csak LoL stream-eket és bajnokságokat szoktam néha nézegetni.
Van néhány egész jófej Stream-er. De minden meccset én sem nézek. -
ratgab #148628 Minden meccset nem néztem, csak kb. 3-4et, meg a döntőt. Mondjuk abból is csak az első 3 összecsapást. Egész izgalmas volt. -
ratgab #148627 Q6600, 5770, 3 gb ddr2 sajnos már oda kevés Full HD felbontáson (1920x1080).
Na sebaj majd hátha az új gépen jobban fog futni. -
Élőben utoljára ilyet a 90-es évek végén néztem, mert akkor még érdekelt - a Quake 3 miatt. -
ratgab #148625 Lábjegyzetként: Legutóbbi DOta 2 bajnokságon (amit kivételesen néztem... megjegyezném, hogy igazán jó kis show-t hoztak össze mögé a szervezők, profin volt szervezve) elég csunyán bebukták a döntőt. Győztes helyzetből buktak. -
Nekem hulladék 2 magos gépem van - egyetlen másodpercre sem tettem fel még a játékot, semmilyen forrásból. Nem látom értelmét.
Majd, amikor már nekem is lesz 4 magos, erősebb gépem, akkor [addigra a világ már 16 magossal nyomul, meg mindenki minimum GeForce Titannal, de ez van]. -
Amennyiben szociopata vagy, megértelek. Noha ez se jelent számodra semmit, tudom :D -
Zóanagyvarázsló #148622 Létezik anyagi elismerés is, ha a munkahelyeden ilyet sose kaptál, akkor részvétem ;) De állítólag az sem hátrány, ha a szülő szóban is támogatja és biztatja a gyereket, ha valamit jól csinált.
Mindenesetre most fórumos elismerésekről volt szó, és igazad van, ha a kedves - vagy kevésbé kedves - szavaimmal nem éred be, pénzt nem fogok utalni a Saints Row-ban összedobott macáért. -
Akkor az ukránok (Natus Vincere) elégedettek lehetnek. Ők pénzdíjért játszanak évek óta, és már "saját" hardver dizájnt is kaptak.
-
ratgab #148620 DS kapcsán egyetértek. Épp ezért akarom végigjátszani. Hatalmas dolog lenne ha sikerülne. Jelenleg kis lépésekben haladok, Blighttown-ban tegnap meghalás nélkül jutottam el az első tábortűzig. Korábbi végigjátszásban itt minden mobnál haltam. Mondjuk az más kérdés, hogy utána 2 perccel meg szétkaptak, de az már nem érdekelt...XD
Most apró dózisokban fogom végigvinni a DaS. Ami nagy probléma, hogy sajnos még DSFix-el is szaggat a jelenlegi vason. Hiába na ennyit jelent az a nagyobb felbontás. -
Csak annak jó, aki nem akarja végigjátszani az első két részt - vagy nem tudja áthozni a mentéseket. -
Olyan nincs hogy "elismerés". Az csak egy lufi. Az a kérdés, hogy adnak-e valódi jutalmat, pl. pénzt, anyagi előnyöket, bármit ami használható? Neeem?! Akkor nem ér sokat (max. nekik)... Erre jutottam 40 év tapasztalataiból. Szomorú, de igaz.