311803
-
Üdv skacok, tudom nem vagyunk hardwerzsenik de azért megkérdezem!
Van egy WD Blue 500GBos vinyóm!
Sentinel szerint tökéletes!
Ez egy 6ezres 2 hónapos külső házban van!
A Probléma, bedugom másolok rá, és eldobja az USB kapcsolatot! utána pár másodpercel visszajön a kapcsolat és kidobja hogy formázzam meg!
Ha kikapcsolom és vissza akkor újra jó, de másolásnál megint off!
viszont ha mondjuk filmet nézek róla akkor megy!
Xboxon is ezt használom, fagy is néha, gondolom ez miatt!
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Jó nyaralást!
-
Jó pihenést, barnulást, csajozást!
-
Megyek nyaralni a Balatonra, ha valakinek hiányzom - amit kétlek :) -, akkor jövő héten leszek! 
[/OFF]U.i.: évek óta nem voltam már sehol nyáron, már ideje egy kis kikapcsolódásnak.[/OFF] -
12 perces Dying Light gameplay -
"Nem árulnak többé PC-s játékokat az Xbox.com-on
Augusztus 22-én, az MS pontok megszüntetésével egy időben a Microsoft beszünteti a PC-s játékok megvásárlásának lehetőségét az Xbox.com-on. Facebook oldalán a Microsoft mindenkit arra buzdít, hogy az átállás előtt még költse el meglévő MS pontjait. Bár az Xbox.com-on nem vehetünk majd új játékokat, de az eddig megvásároltakat továbbra is letölthetjük a Games for Windows Live kliens segítségével.
Sokakban felmerülhet a kérdés hír kapcsán, hogy akkor most a Games for Windows Live szolgáltatás is bezár? Nos erről nincs szó, a Microsoft elmondta, hogy ezt a szolgáltatást továbbra is támogatni fogják, csupán az Xbox.com oldalon keresztül nem lehet már vásárolni.
A változásoknak valószínűleg ahhoz is köze van, hogy a Valve volt üzletfejlesztési igazgatója, és a Steam ex-főnöke, Jason Holtman csatlakozott a Microsofthoz. A terv talán az, hogy a vásárlókat egy helyre, a Games for Windows Live klienshez irányítsák.
Jason Holtman Microsofthoz való csatlakozásáról bővebben tegnapi hírünkben olvashattok." -
"Our priority is ensuring our customers get the best Xbox One experience the first day it is available.
To do that, and in order to meet demand, we have adjusted the number of markets that will receive Xbox One in November to 13 markets, including Australia, Austria, Brazil, Canada, France, Germany, Ireland, Italy, Mexico, Spain, United Kingdom, United States and New Zealand, in November.
We remain committed to launching Xbox One in Belgium, Denmark, Finland, Netherlands, Norway, Russia, Sweden, Switzerland, as soon as possible in 2014." -
ratgab #148690 Közben rájöttem én is... Szóltam hogy hülye kérdés lesz...XD -
Az, igen. -
Én eddig úgy tippeltem, hogy: Aliens: Colonial Marines. -
ratgab #148687 De jó, hogy ezt felhoztad. Napokban regelnék már PSN-re. Milyen nemzetiségűként érdemes? Gondolom nem magyarként. -
Aliens Colonial Marines? -
Azért az nem semmi, hogy Észak-Európát és Oroszországot is kihagyja idén az X-Csont.
A norvég királyságot gondolom azért, mert a píeszszrí törés onnan származik... gondolom én. -
ratgab #148684 Hülye kérdés incoming: Mi az az ACM? -
Hát pedig tuti bunda volt, mert nem én nyertem :) -
ratgab #148682 Na várjál már egy picit. Én ilyet, hogy igazinak tűnik egy szóval sem mondtam. -
jóüvanvazze, hazamegyek, csinálok egy északkoreait, meg egy botswanait is na.... -
Micsu #148680 csak? -
90%-ban lehetséges taktika, így van, mert rohadt nagy területek vannak - Aliens CM-ben nincsenek, ahogy a F.E.A.R-ben sem voltak (egyikben sem) stb.
A Borderlands 2-ben is megkerülnek az ellenfelek, csak nem annyiszor, mint egy szűk csővel operáló játékban. -
ps3-on 3 accom is van -
Micsu #148677 nem mindenki ugrik az ingyencsontra mint egyesek
-
Soha ne mond, hogy soha! 360on is angol accal kezdtél, ps3on is! Azóta tán hazamigráltál?
NAUGYE! :D -
Tolhatod hamis angol/usa/japó reggel, hállelujja! Ámerikááá Fákkje! Tudodmit, én nem fogok csalni soha többet a gecik kedvéért! -
De megkerülni pl. egyik se próbál. ACM-ben ez azért komoly meglepetés volt, amikor simán hátbalőttek sörétessel, mert a fedezék mögött kuporogva nem vettem észre a köcsög sunnyogót (és a társak se lőtték le).
Border2-ben az esetek 90%-ban a hátrálás a jó taktika (arénákban nem, ott folyamatosan csak döglik az ember, mert nincs hova bújni, se menni). -
Unokatestvérem 3 éves kislánya is okosabb bammeg, mint a Microsoft menedzserei, akik egyik hétről a másikra képesek 180 fokos önellentmondásba keveredni.
Hogy is szokták?: S.z.á.n.a.l.o.m... -
Deeee amúgy az ellenfelek is gecvaj trükkösek már TVHM-ben is itt-ott.
Amúgy a DS3-ban jók a kikukucskálós szörnyek. Azokon behaltam. :D Áááállat! -
Tina DLC - "badass" lovagok és csontik (mini és nagy)... úgy bedarálnak, hogy öröm és bódottá.
Mert megkerülnek, mert egyik leköt, a másik soroz, a harmadik átmenetileg láthatatlanná válik és úgy soroz.
S ezek csak a területvédő ellenfelek.
A sárkányok külön tészta. -
"A Microsoft nemrégiben 13-ra csökkentette azon országok számát, ahol az idei évben a boltokba fog kerülni az Xbox One, most azonban jött néhány egészen remek hír is: a konzol teljesen régiófüggetlen lesz.
Ez alatt két dolgot kell érteni: egyrészt azt, hogy magát a gépet azokból az országokból is használni lehet majd, ahol hivatalosan még nem kapható, másrészt pedig azt, hogy a játékok is régiófüggetlenek lesznek, ami nagy előrelépés az Xbox 360 után.
Az egyetlen megkötés, hogy csak a meglévő 13 online piactér valamelyikét lehet majd használni az Xbox Live-on keresztül történő vásárlás esetén, a megfelelő fizetőeszközökkel."
Na, pár napja mikor jött a 13 országos hír, már mondtam, hogy csak idő kérdése, hogy ettől függetlenül mindenhonnan menjen, mert különben csúfos indulás lett volna ... na meg ennek az országokra szabdalásoknak sincs sok értelme ... erre tessék ... persze ha egyáltalán igaz.
Mondom, semmit nem kell egyelőre sem elhinni, sem készpénznek venni ... az lesz ami a megjelenéskor igaz :D -
Na mégegyszer: ...'csak rohanok rád és lövök' ellenfelei után... -
Akartam írni - de nem kell ahhoz még Ultra sem... "Sima" TVHM-ben is szopok néha. -
savanyu a szőlő? :D -
Micsu #148666 Bunda :D -
darkling lemondott a nyereményről, mert közben megvette a bf3-at.
ujrasorsoltam, második nyertesünk: scofield - privi ment! -
Az ellenfelekről beszéltem. -
Persze, csak akkor ne illesuk igazinak tunik jelzokkel. -
???? és ez miből derült volna ki ???? -
Azt nem tudom te mennyire tudod megallapitani, de mintha ratgab-nak irtam volna. -
Micsu #148660 Valosagban meg nincsenek szornyek, ez egy videojatek nem harci szimulator -
És mi valószínűleg nem játszottunk azokkal a játékokkal (pedig de) és nem tudjuk megítélni (pedig de), hogy azokhoz képest ez mennyire volt megdöbbentően egyedi, valószerű és trükkös?! -
BL2 Tinás DLC UTVH mód. Megnézlek én a csak rohanok rád stílussal meddig jutsz... :D