311803
-
És hány óra volt? -
Jaj ,de nem követed az SG eseményeit!
Már megvettem 23-án hozza a futár a CE-t!
Hogy mennyire volt jó ,nagyon nagyon. Conviction + Chaos Theory vegyítve jó pályákkal.
-
Na és mennyire volt jó? Megveszed? -
Nos lepergett a Splinter Cell Blacklist credits.
Next please--> Bureau-s X-com
-
Baszott jó --> Abszolút vétel! -
a védelmi rendszer megszűnt,simcityből is kivették. -
Legalábbis ezen a képen aranyosak a karakterek. -
Érdekes ez a grafika.
A harmadik résszel anno játszottam, nem volt rossz, de kevés újítás volt a második részhez képest (pedig Sims 2: 2004, Sims 3: 2009).
Aranyos ez a grafika és a karakterek is, viszont amennyi DLC és mini kiegészítő lesz ehhez a játékhoz, illetve az a védelmi rendszer, amit mostanában az EA nagyon nyomat (Darkspore, SimCity) - abból köszönöm nem kérek. -
Maxxxximálisan egyetértünk. -
Én ezt úgy képzelném el ,hogy van a szigeten mit tudom én 10e zombi (csak mondtam egy számot) és ezek szét vannak szórva az egész területen de mászkálgatnak azért jobbra balra, és ha kipucolod pl. a strandot és a környékét akkor idővel szépen lassan 1-2 kósza zombi arra ténfereg majd de folyamatos ritkításukkal előbb utóbb ki lehetne pucolni a szigetet. Na úgy lenne értelme annak a játéknak. -
Bocs, ezt mindenkinek azonnal látnia kell, ezért nem teszem spoiler mögé:
-
Igazság szerintem engem már a Diabloban is zavart, ezért volt jó pl. a Van Helsing, mert ott nem volt ilyen, bár asszem későbbi patchhel már bekerült valami ilyesmi. -
Sztem meg pont az ölte meg a játékot hogy túl kép nem voltál hatással a világra. Megölsz 100 zombit egy utcában aztán negyed óra múlva ugyan úgy tele van. Mintha nem csináltál volna semmit. A végén már csak elfutottam mellettük mert nem enyhén volt monoton a 24736. zombit levágni.
Nem azt mondom hogy üres területeken császkáljunk de ha kiírtok egy adott környéket oda csak pár nap múlva respawnoljanak ellenfelek.
A sandbox rpg-k után ez elég ócska húzás volt. Érdekes ugyan ez volt a probléma anno a Far Cry 2-ben. -
Én nem tudok róla de elképzelhető, hogy van. -
Most jobb ha nem hallasz engem mert elegge erosen szidlak
Ma vettem fulest 43 fontert es nem kolthetek tobbet a honapban
-
Anonymusx #148762 A Dead islandban jó volt az újratermelődés, elég unalmas lett volna üres területeken mászkálni, főleg hogy sokszor kell elmenni ugyanazokon az útvonalakon.
Amúgy meg jó nagy lehúzásnak tűnik, így is van már két Dead Island, talán készül egy harmadik rész is, erre meg megjelennek egy szinte ugyanilyen játékkal, amiben szinte ugyanolyan fegyverekkel, és terepen vagyunk,ráadásul a 6:15 percnél lévő zombi szinte ugyan az mint a Dead Islandban, csak az kényszerzubbonyos.. Ez már gáz.. -
"Aktiváláshoz VPN kell. Leírás ITT"
Én ezt kerülném. -
[URL=http://mo-keys.com/remember-me-steam-cd-kulcs.html#tab-review]Remember Me "olcsón"[/URL] -
De, ahogy nézem oroszok.
Legalábbis, a Borderlands 2-re RU-t dobott. -
22 €-s Remember Me.
12 €-s Brave New World
15 €-s Infinite
5,5 - The Darkness 2
...
Nem cicóznak. -
Áhh. Remember Me 22 euró (45% kedvezménnyel). Még mindig drága...
Amúgy az Alice játék 8 euró. Hmm. Elgondolkodtató. -
Humble top contributor-t néztétek? G2A.COM. Egész kellemes árai vannak. -
Látom jött az xcom cucc is boxra, szegény Grebbi :) -
Nincs hozzá valami mod, ami megszünteti a respawnt? (vagy legalább késlelteti). Az ilyen megoldás nekem se tetszik nagyon... -
Volt már olyan játék az életemben, amiben nem zavart az újratermelődés [Diablo 2, Borderlands és más egyéb RPG-k], de tartok tőle, a Dead Island-ben engem is idegesíteni fog.... :(
Más: Mark of the Ninja: Special Edition DLC - 4,99 € -
időben hagytad még abba,a játék első része hangulatos,mókás élvezhető.ahogy átérsz egy ilyen kiélt lelakott városba,ott undorítóba megy át a játék,fegyverek lesznek,katonák,szuper mutáns zombik lol ott nekem elég volt -
egyetértek,én is utálom.mmoban teljesen jó ez a dolog,mert farmolhatóak a mobok,de egy singlejátékban kurvára utálom,ha csak nem úgy van hogy visszaportolok később a helyre és megint lesznek szörnyek,de ne mígy -
Ja, pedig egyébként a helyszín az tetszett meg érdekelt is volna valamennyire a játék de így nem, ha ez is ilyen lesz és szerintem tuti akkor max belenézek de túl sok esélyt nem látok a komolyabb játékra. -
Hát én az első résszel játszogattam 2-3 órát de egyszerűen idegesített ,hogy a 2 perccel korábban leütött zombi visszafelé már ott vigyorgott, egyszerűen az ilyen újratermelődő ellenfelek számomra le tudnak nullázni bármilyen játékot. -
Nem volt még sok részem a Dead Island feeling-ben, mert WRZ-t megnéztem, és miután az elején lenyomtak békába a zombik, rájöttem, hogy ehhez nekem alkalmasabb időpontot kell majd valamikor a jövőben.
Végül, kellett a hely és uninstall, shift + delete.
Azóta STEAM-en meglett, és egyszer tényleg nekiugrok, mert zombi-utalitisz ide vagy oda, úgy látszik, ebben a modern játékiparban az agyhalott henttöltelék szereplőkkel operáló játékok megkerülhetetlenek .=(
Jó konformista vagyok, és beállok a sorba. -
Meg itt van parkőr :) meg ez inkább tűnik single-nek és talán mintha a történet is fontosabb lenne de mivel ez csak egy alfa volt még bármi lehet belőle. -
nem mert itt van freerun,és a mozgás kurvajól megvan csinálva:) am én se láttam több különbséget xd -
azt nemtudom,de amit mefigyeltem, a mozgás és a harc olyan mint a mirrors edgbe-ben,csak tovább fejlesztett,ami nem baj mert baromi jó,tökéletes.és télleg szép is a játék,főleg a szél,ahogy fújja a növényeket,nagyon szép.amit még mindig nemtudnak,értelmes karaktereket rajzolni, a fejüket,hát a kislány elég nyomi pl.a játék meg úgy teljesen rendben van,bár a lényegét nem értettem xd -
Az odáig rendben van de nem tudnak mit kitalálni? Megint zombik, megint egy gettó város a trópuson, megint baltával, ütővel menni ellenük. Jah és open world.
Teljesen ugyan az. Max annyi hogy itt két ütéstől megfekszik a sétáló hulla. -
Valóban
-
Vagyis akadni fog, mint a fene? -
És ugyanazzal a motorral... -
Csak nekem tűnt fel, vagy eddig is így volt, hogy a Sims 3 Starter Pack mellé jár a Sims 3 is?
Tegnap vettem a Bundlet, nem sokkal azután hogy indult, és csak a SP-hoz volt kód. Most meg megjelent a Sims 3 meg két DLC is. -
mivel ugynaazok csinálják :) -
Igy van vannak szélsőséges esetek.