311803
-
humble bundle kulcsot cserélne valaki egy Defense grid booster packért? -
Jah és az origin nem csak a battlefieldel szivatott, DeadSpace 3-nál is ugyanaz áll fenn!
Már rákéne jönnöm mi zavar be... -
Saints Row 4 (1,5 óra távlatában)
Aki szereti az SR3mat, ezt egyenesen imádni fogja, komolyan mondom!
Alig bírtam letenni hogy írjak ide!
Többit Spoilerbe!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kezdés nagyon erős! Grafika csiszolt azért kellemes!
A filmes utalások és a retró zene számomra mindent visz! Erre nagyon rápakoltak, első 30percben 3 filmet és 1 sorozatot ismertem fel, ti is felfogjátok..
És megoldották a grafikai bugokat, mivel az egész egy mátrix így láthattok majd érdekességeket...
Lehet hogy nem egy teljes értékű 4. rész....de szerintem ne hagyjátok ki :)
GTA V-ig teljesen elleszek....szarkasztikus humor, amit én SaintsRow-tól várok az teljesen megvan.... -
Köszi a Sims 3 játékot!
A többi kódot már felhasználták. -
Nem! Mivel BF BC 2-öt is tolják még! -
Itt a kövi:
-
a BF4 megjelenése után szerintetek nem hal ki a BF3 multija? -
The Sims 3 Key
G9YY-838A-8MXF-GYFE-LXR9
The Sims 3 High End Loft Stuff Key
6TQQ-P5DV-82NE-U38T-XN96
The Sims 3 Late Night Key
5ZZH-BP7Z-6YV6-92XF-5794
The Sims 3 Date Night Key
5FUT-Y3V4-55W9-CWZS
Beváltani itt lehet őket. -
Sokat nézelődtem, ahol lehet sétálok, néha csak úgy elidőzők az Afterlife-ban, Dark Starban vagy ilyen bugokkal szórakozok :DD
Az előző rekordom 72 óra volt. De hogy jött össze 100+ óra nem tudom, hisz lényegében mindig ugyan olyan tempóban játszom, mindig kimaxolok mindent stb.
-
Humble Origin Bundle-hoz kaptuk még:
* The Sims 3 + Starter Pack ugye és/plusz
* High End Loft Stuff DLC
* Late Nite DLC
* Date Night DLC
-
Áhh kismiska,az állatok napi 5-6 videót tolnak xD -
Kezded túlzásba vinni. :D
HD gameplay master. :D -
Anonymusx #148925 Mit kell megadnom hogy a skypon fel tudják velem venni a kapcsolatot? Az e-mail címemet amivel regisztráltam? -
Nah végre ezis leért :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
De a régire gondolok, nem a warfighterre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Uncsi meg... elkezdik valami nagyon sokkoló, izgalmas akció résszel, aztán visszaugranak időben, hogy meg tudjuk, mi történt. Ma már ilyen filmet, játékot egyből kinyomok és soha többet elő nem veszem. -
Evoluti0N #148922 Érdekes ez az Angel of Darkness. Az átvezetőkben néha más ruhája van Larának, mint a játékban. Játékban hosszú naci, jön egy átvezető, amiben rövid naci, vissza a játékba, megint hosszú naci. -
Ezért jó hogy megkérdeztem..:) -
Splinter Cell Blacklist Screenshots
Saints Row 4 Screenshots -
Mindegyiknek van saját topikja - oda told a screenshotokat, kérlek. Akit érdekel, az úgyis ott nézelődik, és nem fél a spoilerektől.
Premier játékokkal kapcsolatos anyagok itt persona non graták. -
Tudtok olyan oldalt ahonnan mp3-at lehet venni olcsón, de legálisan? -
Nekiülök kicsit aztán megcsinálom...:) -
ratgab #148916 Tőlem jöhetne. Jó nagy Spoiler feliratot kiraksz fölé szerintem semmi akadálya.
SR4 kapcsán jöhetne egy beszámoló, hogy a harmadik részhez képest mennyit fejlődött, illetve milyen lett. -
Persze nem tud senki várni a megjelenésig, megaztán xbox-ról szép screenshotokat lehet nyomni.
Pláne hogy tele van a youtube screen-ekkel, de logikus a vágyad kielégítésére kötelező kijelentésed. :D -
Srácok egy kicsit később tolhatok pár Blacklist és Sr4 Screenshtot spoilerbe? -
Imád meghallgattatott, Tinman, amit adott játékot adott 1 foil-t, és Bazze, ugyanazt a játékot, másnap reggel megnyertem steamgifts-en, mert be volt régebbről jelölve!!! Ultra fail. Nem Foil..... -
Valószínűleg többet bámészkodott, mindenhová benézett, minden párbeszéd variációt kipróbált, stb.
Nem nehéz összehozni ilyet, csak türelem és idő kérdése az egész :)
Vagy, elindítani, és ott hagyni a gépet, miközben a tulajdonosa durmol, ebédel stb. :) -
Evoluti0N #148911 Ezt hogy? :D Nekem az összes DLC-vel, minden küldit teljesítve, minden bolygót teljesen kibányászva, teljesen aprólékosan mindent megcsinálva, mindenkivel 100x beszélve és időnként még bámészkodva, más emberek beszélgetéseit is hallgatva is maximum 6x óra jött össze. Hogy a fenébe hoztál össze 100-at? :D -
Persze, nem is kevesen. -
Na megvan, multit is el kell neki indítani úgy lesz file, kérdés ez mennyire fog kihatni a single részre, gyanítom semennyire :( -
Ha képes vagy kultúráltan leírni, akkor mi a gondod vele? -
Már játszottam vele :) -
Nincs ilyen. -
Gondolom, a játékidőt kell nézni, hogy oda s vissza is ugyanannyi :) -
Köszönöm szépen. Akkor, egy napon végigjátszom LIVE-on is. :) -
Aki ezt űbereli meghívom egy rekesz sörre 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg ne kérdezd hogy hogyan sikerült összehozni
-
Húúú baszki... találtam még egy okot, hogy utáljam az uncsi sorozatot. Most hallom, hogy a második rész hogy kezdődik. 10 perc után ki is vágtam volna a lemezt az ablakon. Szerencsére nincs ratyi konzolom. -
PC-s? Igen. -
Kismókusok:
Most láttam, hogy arty elindította az egzbogzos Háborús Felszerelés Hármat, és egy kérdés ötlött az eszembe, mert már ugye ezer éve votl a kezemben a doboza, és magát a játékto is offline játszottam végig:
a "Gears of War (1)" az LIVE-os?
-
Valószínűleg el is kell indítani legalább egyszer, hogy létrehozza. -
Játszanak még multival?