311803
-
SR4 preload van!!!! éÉéééééé -
Chronicles of Mystara steam-en four pack 25.19Euro, ha 20%-kal tudja venni valaki, akkor az fejenként alig több, mint 5 euro?!?!? -
nekem is be van és ugyan úgy háttérben nyitja meg a játékot -
Ezért töltöttem le egy törést, és azonnal indult:) -
nem állítgattam semmit, be van pipálva -
Ezen én is mit pöcsöltem pont ma este, mire megtaláltam a Campaign-t... hogy egy single játékot multis felületről és böngészőből kelljen indítani... röhej 

Ritka egy nagy ökörség ez így. Miért nem akkor már az Origin felületén intézi el ezt a barom Battle Logot úgyis csak Origines változat van belőle?
-
Ez a szuper battle log.
Cod-ba nincs ilyen. :D -
szintén jobbra lent kisablakban, ne vedd ki a pipát a "Go to game when ready" elől :D -
ráadás nálam indítás után nem is kap a játék fókuszt, hanem csak lebassza tálcára :'D
arról nem beszélve ha timout-ol a net, akkor játékon belül semmi hibaüzi, kibasz desktopra, csak a webes felületen írja, plusz ott van reconnect is -
a batllelogból kell indítani böngészőből, az majd elindítja az origint és a játékot is, ha már tölt be a játék (loading level jobbra lent kisablakban) akkor bezárható a böngésző, szerintem is fölösleges túlbonyolítás, de megjelenés óta már mondhatni hogy megszoktam.. :D -
a multija a lényeg, de ilyen gagyi indítási eljárást még nem basztam. -
na de originből nem tud indulni, csak böngészőből... agyam eldobom... -
Én töltöttem hozzá crack-et... Megnéztem a egyszemélyes módot, majd egy óra után uninstall:) -
ittis ugyanez...aztán elindul :d -
Gyerekek a BF3 tényleg böngészős indítást kapott??? originen elindítom, erre felbassza a böngésző ablakot a battlelog honlapjával. Innen tudok szerverekre csatlakozni, de az origin minden egyes alkalommal sír, hogy nem tudja a felhővel szinkronizálni, mert originen kívülről indítottam... wtf?? -
Risen2 nehezen indult, de most elkezdtem folytatni, és kezd jóság lenni. Aki most húzta be egy dodóért, azoknak csak ajánlani tudom, hogy vágjanak bele! -
jó ne vedd magadra,csak gondoltam olyan vigye el aki megköszöni,vagy iylesmi.:) -
De nemám, steamgiftet úgyis csak fagyasztaná. -
Reddit-en is napi szinten szórják a kulcsokat, ott sem zavar senkit. A jövőben a Steam topikba fogom írogatni a kulcsokat, utólag is mindenki elnézését kérem a kellemetlenségekért. Ha ott is megjegyzéseket tesznek, akkor meg... nos lof***t a s***etekbe:)
Ha drága a játék az a baj, ha olcsó az a baj, ha ingyen van az a baj, ha nem kivételezünk egymással az a baj, ha igen akkor meg az a baj. Nektek semmi sem jó. -
nem nem zavar....:P
árulom őket etióp kisfiúknak jó pénzért. :D
Vagyis indiai nah. :D
(amúgy viccen kívül rendes tőled, nincs ezzel semmi baj) -
Tegyék, engem nem zavar. De mint írtam volt korábban, ha titeket zavar, akkor más topikba írom őket. -
Részletes magyarázat. -
Én is arról beszélek. -
Ahha... csak mert ez nem az volt. Viszont ezt a történetet folytatják nem? hogy lesz hirtelen poszt apok világ? Na majd holnap kiderítem. -
Szerintem az egész MadMax dolog túl van sztárolva, teljesen felejthető alkotások, főleg az első rész. -
A 2. résztől ment el poszt apok irányba, ami szerintem baromira nem illik az első rész világához. -
Hivatalosan nem szabadna megosztani a Humble-s kulcsokat, de ők nem fognak emiatt bannolni, büntetni. -
[off]Megnéztem életem első mad max filmjét... nem tudom eldönteni, hogy jó volt-e, vagy rossz... leginkább csak össze vagyok zavarodva. Ez nem egy poszt apok film? Miért nevezik mad maxnak, amikor a címszereplő az UTOLSÓ 15 PERCEN KÍVÜL SEMMIT NEM CSINÁL!!!!4 -
lényeg tömören? -
Sharing licenses from Humble Bundles is piracy -
Természetesen szándékos a dolog. Nem akar a priváttal szórakozni, és neki mindegy hogy ki viszi. -
de még ha el is néptelenednének a szerók novemberre, azt a sok-sok órát, amit jól szórakozva töltöttél, már nem vehetik el tőled ;) -
Azt tudok adni origin kódot :) -
na jóvan akkor nem időpocsékolás elkezdeni fejlődgetni a BF3 Premiumban :) -
emlékszem, hogy tetszett anno az első ... :)
(talán mert az coop nyomtam le haverral?) -
annyi (volt) itt a kód, hogy szvsz már mindenki aktiválhatta, ami érdekli - ingyen :) -
még a bf1942ben is bőőőven találni szerót, szal - nem! -
medal of honor :) illetve ha késöbb hozzádobnák a Kingdoms of Amalur-t akkor az :D -
miért nem privátban osztod szét ezeket,bejön valami fasz és lelopj a a kódokat,jó én nem tennék iylet,de sokan megtehetik:) -
Azon belül mi kell? :D