311803
  • Shep
    Lehet majd golfozni, meg teniszezni :D (ezt nem tudtam kihagyni, de amúgy igazad van)
  • Shep
    Igen az vagyok, van pólóm is és minden éjjel abban alszom, sőt a kismackómnak is csináltattam kis OW-s pulóvert, hogy ő is átérezze mennyire is más az OW-s világ.
  • arty
    a gta5ben massziv szingli tartalom is lesz a szintén brutál online mód mellett!
  • IMYke2.0.0.0
    A tököm akarja ismerni őket. Ezek szerint, te puszipajtásuk vagy, és talán lelkes rajongója is a munkásságuknak, ha ennyire véded őket.
  • DarkSector
    De befizetnél egy útra, te vagy a gazdagabb baszod. :D
    Imike nem adja ingyen, bármennyire is szeretem Imikét. :D
  • Shep
    Az nem jár csak úgy, azért tenni kell :D
  • arty

nyilván a kiadóváltás miatt is esetleg olyan a 4 amilyen, de ha ez ne mfogy jól, akkor sose lesz 5, azaz ugrik az esély h hasonló stílusu sanboxal találkozz

(én magam persze rühellem az SRt)
  • DarkSector
    Ne, hiányolnálak megint 2 hétig, :D

Vagy utazzunk együtt a bannamákra? :D
  • Shep
    Igen erről beszélek ,hogy nem ismered őket csak hallomásokra építed a véleményedet és ha más ellent mond akkor az hülye. Jó mondjuk ez itt a megszokott szóval furcsa is lenne ha nem így alakulna a történet :) Nem hagyom abba, mert nincs mit abbahagyni!
  • IMYke2.0.0.0
    "kerülöm a videóikat, mint a véres rongyot, csak akkor kattintok rájuk, ha meggondolatlanul (vagy direkt) valaki nem írja a linkre, link elé, mögé, hogy ez tőlük származó anyag lesz..."

És most hagyd abba a Shepeskedést...
  • Shep
    Jó de ezek szerint a te véleményed az látatlanban is egyezik mások véleményével. Értem én csak fel nem foghatom :D 2 hét mikor indul? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Helyetted nem olvashatom, és értelmezhetem neked mások írását... sajnálom.
  • Shep
    Kerülöd de mégis tudod, hogy szarok, ok ...
  • Fpocok
    De... de hát battlelog... meg facebook... meg connecting people :D
  • Zomil
    Én egyedül Rockpapershotgun-t vagyok hajlando olvasni, ott kritkák/naprakész hirek egy helyen vannak máshol nem is nagyon olvasgatok, magyar oldalakon föleg nem.
  • Zomil
    Kb. emiatt gyülölöm a 3. részt....böngészös szerverkeresö WTF!!! F2P játéknál még oké lenne...de ennél? Röhej a köbön...
  • Fpocok
    OWnál is több ember van? Miért nem olyan csinálta a dark soulst? Én két három nevetséges kritika után már rájuk sem nézek.
  • IMYke2.0.0.0
    PCGuru és Gamestar az én szememben egy követ fúj az OW-val.
  • arty
    ezt a böngészős baromságot azért találta ki a DICE, mert 5 bf óta nem képesek megcsinálni rendesen az ingame szerverbrowsert :D

azt hitték ha majd böngészős lesz, az a tuti....... hát, hatodszor se lett jó :D
  • Totti5
    OW van úton útfélen belinkelve itt az SGn, miét kellene egy PCgururól beszélni, amikor senki nem foglalkozik velük. Gémsztár semmivel sem jobb, de ha lehet még rosszabb, hazugságokban ők is élen járnak...
  • Rony94
    Gondolom itt nem tud senki olcsó PayDay 2-t. :D
  • jetblack
    Nem tamadas csak az a baj hogy a hazai online es nyomtatott sajto ebben a temaban keptelen ertelmeset alkotni es nem ertem hogy miert csak az OW van kikialtva gyokerek gyulekezetenek amikor gamer szinten az osszes olyen organum nem tud objektiv lenni.
  • Totti5
    Szép dolog a támadás:) volt itt valami tirexi, irigy vagy a sikerükre, meg akkor éljen a PCGURU ( ez még létezik?! )

Ha 1-2-3-4-5ször ellövi egy tesztelő hogy hazudik, nem játsza végig és úgy kritizál, nem ismeri az előző részeket, sem a történetet, sem a világot, akkor onnantól kezdve hogy lehet hinni neki? hogy hinném el neki az NFS MW kritikát, ha mondjuk az előző részekkel nem is játszott és nem is kedveli az autós játékokat? ( mellesleg vilgágszinten átlag 80%on áll, így az van legközelebb a valósághoz, persze ha fehér lovon beesik valaki és kitűzi a kardra hogy 10/5 az lehet egy magánvélemény, de max csak annyi, mert a valóságot nem tükrözi )
  • jetblack
    Akkor eljen a PCGURU es tarsai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok is osszehordanak annyi fasz**got mint egen a csillag es online is ...... plusz a magazinoknak meg van pofajuk penzt is elkerni es van olyan irojuk aki magat UJSAGIRONAK nevezi 19 evesen khm khm khm . OW is neha olyat csinal kritikakban hogy kiesik a szemem de azert ok meg se adtak a Most Wantedre (2012) 80%-os ertekelest.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne érezzél semmit a levegőben... kerülöm a videóikat, mint a véres rongyot, csak akkor kattintok rájuk, ha meggondolatlanul (vagy direkt) valaki nem írja a linkre, link elé, mögé, hogy ez tőlük származó anyag lesz...
    Amúgy meg igenis hangsúlyozza ki élőszóban, és még feliratozza is a videóra, hogy saját, szubjektív (tehát nem objektív, mindenható) véleményét gépete le hosszú órák alatt merengve a a monitora és a Word előtt, és azt olvasta fel, majd vagdosta tempóra, hogy úgy tűnjön, egy lélegzettel, "IQ-ból" hadarja a viccesnek, esetleg általa elmésnek hitt monológját...
    Totti5 írja jól: a véleményét közölheti (kihangsúlyozva, hogy az), de ne ferdítsen, ne terjesszen hazugságokat, és persze (ezt én teszem hozzá) játssza végig azt a rohadt játékot, ne csak a főszálon átrohanva, más Youtube-os végigjátszásának segítségével...
  • Shep
    Ne offoljál! :)

Szépek!
  • Rapid81
    Üdvözlet a Tisza-tóról! (11 kép)
  • jetblack
    Off

Mindegy valakinek van kedve delutan paydayezni ?
  • Shep
    Nekem enélkül a mondat nélkül is alap volt, hogy a saját véleményét adja elő a játékokról, filmekről. Mondom én kicsit olyan már csak azért is utálom őket dolgot érzek a levegőben :)
  • Totti5
    Várok, várok. Mire? nem izlésről van szó. Egy tesztelőnek aki tömegek elá tárja a véleményét még ha nem is tud és nem is lehet teljesen elfogulatlan ( akár pozitív, akár negatív értelmeben ), arra kell törekednie, hogy objektíven tárja fel a játékban rejlő dolgokat. Azt hogy arra ami fehér feketét mond az nem vélemmény hanem hazugság, ami náluk bevett szokás. Tehát mert még mindig nem érthető... azt hogy neki, neked, nekem nem tetszik valami az egy normál állapot, le is lehet írni, el lehet mondani, de ha átmegy ez valóságtól elrugaszkodó fikázásba, fals infók közlésével az már egyszerű félrevezetés és bármiféle megánvéleményt vagy szakmaiságot mellőz.
  • Shep
    Ne hazudj! :D
  • Shep
    Ja értem, neked a sikerük fáj. Hát ez van a világ már csak ilyen igazságtalan, szarral is el lehet sikeres lenni csak elég nagy legyen a tábor aki vevő a mocsokra :) Másrészről meg attól ,hogy valakinek valami pocsék, másnak még lehet ,hogy nem az. Ott van az AC4 Gabi odáig van érte én meg kicsit ellaposodottnak érzem már a szériát. Kinek van igaza? Egyedül attól függ a dolog, honnan vizsgáljuk. Szóval kár ezen lovagolni, van akinek bejön az OW, van akinek meg nem, engem meg momentán nem nagyon érdekel, néha mikor így belinkeli valaki belenézek de ennyi. Tele a YT idiótaságokkal, bőven elfér ez is mellettük.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lenne lándzsára szúrva a fejük állandóan, ha kábé így kezdenék a videótesztjeiket:

"Egy teljesen átlagos játékos vagyok, és ennek fényében a SAJÁT véleményemet fogjátok hallani, amit SEMMIKÉPP se vegyetek szentírásnak. És akkor a mai videótesztem alanya:..."
  • jetblack
    De a masik ha Tirexi azt mondja hogy szar valami az sokkal szakmaibb ?
  • jetblack
    Bocs de valahogy nem az en vilagom kiprobaltam eroltettem hogy tovabb hatha jo lesz de szerintem csak egy Techdemo valami tortenettel
  • Shep
    Hát a Crysis 3 nem szar, szóval tutira hazudsz :D
  • jetblack
    Nem de varj mert ha nekem az a velemenyem hogy pl a sokak altal kedvelt Crysis 3 szar meg a Sims 3 meg a TDU2 akkor hazugsagot mondok ?
  • Totti5
    Nem nézem, de mivel minden nap 10 helyen látom linkelve és bálványozva őket, van amikor kidől a bili.
  • Shep
    Én csak azt nem értem ,hogy ha ennyire kamu amit mondanak miért nézitek mégis?
  • Totti5
    Tehát a nem szakmai feljogosít a hazugsára? csak hogy tisztázzuk a dolgot, aztán több kérdésem nem lesz ezzel kapcsolatban.