311803
  • Fpocok
    Nem lehetett kezdetektől tudni, mert csak most derült ki.
  • Zomil
    Kezdetektöl lehetett tudni, hogy elöfizetéses lesz, bár a 20$ az valoban sok picit.
  • MerlinW
    NCSoft... lehetett rá számítani.
  • Fpocok
    A wildstar mmo előfizetéses lesz. 20 dodó/hónap. Az anyjuk picsáját, azt :D
    Ja bocs, nem 20 dodó lesz, de akkor is.
  • DarkSector
    Ti is átszellemültetek már az elmúlt 1-2 év alatt?
    Már ha -75%-nál kisebb akció van MEG SE NÉZEM. :DDDD
  • DarkSector
    Nem hallottál még láthatatlan motorhengerről? :D
  • DarkSector
    Hát mert nem is, meg azt sem hogy a garázs 1 helységből állt-e vagy hogy a kamera pont abba a sarkába nem mutatott volna, vagy hogy hány óra telt el, vagy hogy hegesztett volna vagy ilyenek.
    Amúgy valóban kurva nagy idő egy vázat heggeszteni és betenni azt a hengert az első kerék elé, szerintem nem nagy dolog, mármint időben, hiszen hajtás az a motoron tudtommal hátul van.

Engem az izgatott volna, hogy:

.... Mi a búbánatos ökörfaszát gondoltak hogy a hengerrel meddig fognak eljutni, mert tudni illik ez a szerszám a szemben lévő falig viszi amúgy max őket, mert kormányozni képtelenség..... De ezért van ott vége a videónak, valszeg elérték az első falat, mint akadály.
  • Shep
    Persze, ilyenkor utólag, aha. Menjél inkább AC-zni :D
  • Shep
    Hát mondjuk igaz, biztos ott volt alapból a garázsban az úthenger is, csak nem mutatták :D
  • ratgab
    Szeretném felhívni a figyelmed a :P smiley-ra. Te se ismerted fel, hogy direkt hülyéskedek veled... Befogadó közönségről ennyit....:P
  • DarkSector
    hol írta hogy 4-6 óra?
    és hogy nem volt alapba odakészítve?
  • Shep
    Egy ártatlan poén mióta kötekedés, na meg pont te mondod ezt akinek soha semmi nem jó? :) Látom ma mindenki harapós kedvében van már megint. Na szevasztok! :D
  • Fpocok
    Szerintem meg nem mi voltunk, akik kötekedni kezdtek.
  • Shep
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zomil
    Szerintem már hajnali 4 volt mikor kigurultak, ezért 12orája volt.
  • Shep
    De egyébként meg nyugodtan megszavazhattok pár hét pihenőt, ha ennyire zavarok! Imy úgyis biztos szívesen segítene a dolog megszervezésében :)
  • Shep
    Nem tudom hanyagolni, mert olyan mintha téged arra kérnélek ,hogy ne legyél olyan amilyen vagy. Neked menne? ÁÁÁ hülye kérdés volt, persze, hogy menne :D
  • genndy
    Esetleg hanyagolod az iróniát, ha már ennyire úgyis "nulla a befogadó közönség"?
    (ezt már többen és többször is ajánlották, de úgy látszik nem sikerült megfogadni, pedig mindenkinek jobb lenne)
  • Shep
    Egyébként ha meg ennyire kötekedni akartatok a megfelelő módja az lett volna, hogy honnan, tudom ,hogy 4-6 óra? Lehet, hogy már hajnali 4 volt mikor kigurultak és akkor 12 óra is lehetett akár. :D
  • DarkSector
    Oké de 1x megnézem a játékot meg elvileg megveszem.
  • Shep
    Én kérlek szépen 3 évig építettem, napi pár órában. Pont tegnap gurultam ki vele a garázsból.
  • Shep
    Neked meg megint nem sikerült felismerni az iróniát. De szar így ide irkálni, hogy nulla a befogadó közönség.
  • Zomil
    Jaja egy közös bf3 jo lenne :D
  • genndy
    Egy BF3 csihi-puhiban én is benne vagyok, szívesebben játszanék topiklakókkal, mint ismeretlen külföldiekkel.
    Origin nevem: genndy_HUN
  • Fpocok
    Miért? te hány óra alatt építetted a sajátodat? Na ugye...
  • ratgab
    Már megint nem sikerül attól elvonatkoztatni, hogy ez egy játék? :P
  • Shep
    Aha 4-6 óra alatt épített egy mototankot :D Egyébként nekem tetszett a video.
  • Totti5
    Azt:)

tottus5

Elvileg fent vagy nekem, csak offline:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nickem: pontok nélkül és 011_HUN
  • IMYke2.0.0.0
    Amint FPS Józsitól elhoztam a komplett BF3-at HDD-n, én is be tudok szállni a multi mókába - persze, szar nettel és pinggel, de legalább lesz kit aprítanotok :)
  • arty
    add az origin accod, veszlek fel friendnek - remélem bf3 bundlit vettél :))
  • Totti5
    Kiváló. Akkor van játékom, de nem játszhatok.

Digitálisgéming én így szeretlek.
  • arty
    Igen, sokaknál ilyen. Talán rend lesz, ha vége a humblinak.
  • Totti5
    Az normális hogy Originen tölteném le a játékot, de 20 percenként megáll minden, a letöltés nem folytatódik, csak program restartal indul el újra.
  • Totti5
    Komolyan gondolod?:) egy ilyen pár perces CGIben is írdatlan meló van, főleg ilyen minőségben. Ha a karakterek nem lennénak akkor meg nem mondanám hogy ez valóság vagy nem.
  • DarkSector
    Team Fortress 2, én így szeretlek....:D

A TF2 egy FÉRFIAS játék! :D
  • DarkSector
    Mondjuk igen, cg filmeket gyártani nem nagy művészet, a játék lesz a lényeg.
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem ájultam el tőle.
  • Totti5
    Ezt sasoljátok:
    Dead Rising 3 trailer
  • Micsu
    előző xek is ott voltak