311803
  • arty
    Számodra? Soha. Nem publikus-streames a box-konf.
  • arty
    Nekem se. És? Azt mondod hazudnak? ;)
  • Shep
    Az nem baj de mindenki boxot fog venni, mert arra jön a 4-12 óra alatt úthengeres motort építünk egy ótós műhelyben :D
  • Laza
    De Ő nem játékos, hanem 'xboxos' ... érted ... nem a játékok számítanak ... ja, és az 'xboxosság' egyenlő a 'playstation hater'-el is :D
  • kill3r21
    Akkor elnézést a félreértelmezésért!
    Szex és NewYorkot nézet velem az asszony, betompultam xD
  • TBTPumpa
    ??? Nem mondtam, hogy az Xbox bullshit. Azt írtam, hogy a szövegük bullshit, amivel el akarják adni a kacatjaikat. Akár Microsoft, akár Sony, akár EA, akár bárki más!
  • kill3r21
    Xboxos vagyok, számomra a Sony a bullshit....evvan :D
  • TBTPumpa
    Nem tudom. De amúgy ennyire hiányzik a bullshit marketing szövegük az Xbox 1-el kapcsolatban?
    Vagy Halo 5,6,7 és a Halo sorozat érdekel (amit Sztivön Szpilberg rendez)?
  • kill3r21
    Azért csúnya hogy ekkora játékokok, értéktelenek lettek....

Microsoft konferencia mikor lesz?
  • DarkSector
    Ez volt a cél. :D

Ez háttér, nem névjegykártya. :D
    NEM banner...
  • DarkSector
    Gondoltam. :D
  • grebber
    Ja de kb most már osztogatni se lehet mert senkinek nem kell már
  • Zomil
    Bocsi de ez olyan zsufolt, hogy megfájdult töle a szemem :D
  • sanya200
    Amúgy nincs belőle gond ha osztogatja vki a humbles kódokat.Mert nekem csak 2 kellett belőle a többi megvan.
  • Zóanagyvarázsló
    Remélem "NEM TÚL CSICSÁS" :D

Nyugi, nekem csak a bazári szó jutott eszembe róla.
  • TBTPumpa
    Bocsi. A két új EA cím, a Crysis 4 és a Dead Space 4 kimaradt a listából.
  • grebber
    Miért len ne durva?
    Marketing az egész.Ha nem tejelnének jók ezek a cimek már az első rész után nem jött volna több rész belőlük.
    Amíg viszik mint a cukrot minek agyaljanak feleslegesen új dolgon.Arra majd ráérnek akkor ,ha valaha lecsengenek ezek a nevek!
  • DarkSector
    Csináltam magamnak egy hátteret az asztalra.
    Sony állt a középpontban, még az ellenkező oldalnak is csinálok később egyet, ebben összefoglaltam a 3 játékot, ami nekem tetszik a platformon.

Remélem "NEM TÚL CSICSÁS" :D

Playstation 3 háttér ( God of War 3 + Uncharted 3 + The Last of Us)

Bocs a vizjelért de magamnak csináltam.
  • Zomil
    Azért az durva, hogy 0uj ötlet mindegyik folytatás.
  • TBTPumpa
    Amúgy holnap 16 órakor EA konferencia (GamesCom).
    19 órakor pedig jön a Sony.

EA részéről:
    Battlefield 4
    Fifa 14
    NFS The Rivals
    The Sims 4
    Dragon Age 4
    Mass Effect 4
    Bullshit lista 4
    Star Wars Battlefront 4
    Mirrors Edge 4
    Csupa rókabőr 4
    Origin termékaktiválás és letöltések javítása 4

Szóval érdemes lesz nézni őket!
  • genndy
    Rengeteg panaszt olvastam ezzel kapcsolatban, de nekem simán lejött (jó, sok idő volt, de nem szakadt, nem akadt, nem kellett újraindítani a klienst). Lehet hogy sávszéllel is kapcsolatban van? (mert nekem gyors van, 30/5)
  • Shep
    Nekem most sem volt gondom az originnel, leszámítva az első napot amikor nem működött az aktiválás de sebesség vagy egyéb gond nem volt.
  • arty
    :D

egyébként most látszik nagyon, hogy miért is volt eddig referencia sebességben az origin (azaz mindenkinél mindig maxon jöttek a játékok)

SENKI SE HASZNÁLTA!! :D
    ahogy kapott terhelést, kb az alapvető funkciók se mennek ... steamen tény, h nem jön be a store nagy akciozáskor, de nekem pl a letöltésekkel sose volt ilyen macera.

!!! --- Ezzel nem azt mondom, hogy az EA rossz, hiszen a bundlijuk miatt most 3 hónapig nem tehetek ilyet :D --- !!!
  • ricsa008
    nekem 20 perc alatt 10% :D remélem tarta a tempót...
  • DarkSector
    :P
  • kill3r21
    Én 3 napig töltöttem szal csak türelem :D
  • Totti5
    14 óra alatt 21%ban jött le a BF3 Originen. Ilyen világ szemetét még nem láttam......
  • bon
    Már törölték is.
  • TBTPumpa
    Amúgy akciós a Remember Me is. Csak úgy csöndben kapott megint 40%-os kedvezményt! 24 euró így a játék!

Illetve a Games of Thrones játék is kapott 75%-os kedvezményt, de az nem embernek való.
  • genndy
    "Registered: 58 minutes ago"
    Seems legit...

Köszi azért, mert én is jelentkeztem még gyorsan
  • kill3r21
    COD Ghosts 2 Példány Sgifts
  • kill3r21
    Dead Space 3-ra igényt tartanék! Ha tényleg nem kell :)
  • darkling
    Games from Paris steam sale
  • grebber
    Kb a 100. Crysis 2 maxot se nyertem meg a steamgiftsen ezért kénytelen vagyon csak ezért megvenni ismét a humbe bundle-t.Mindig csak ezek a költekezések

Tehát a Cryis 2 maxon kívül (steam-es kód kell nekem) a többi cuccra lehet jelentkezik akinek kell a többi. [$1 -os pakkot veszem]
  • arty
    steamen, originen és uplayen is látszik :P
  • jarlaxxe
    Nekem is az elsö a kedvencem arra még legalább rálehet mondani, hogy rpg a többire már nem nagyon.
  • arty
    boxon nem olyan szar, bár az utolsó pár hónapban ott sem működik valami jól :(
  • Zóanagyvarázsló
    De csak azért, mert a csövet is kispórolták belőle :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem 57 óra volt a ME1 kimaxolása (a két DLC-vel, a PS elég gagyi, de az gyakorlatilag nem BioWare), de nem csupán borzasztók a mellékküldetések, de velük borul a fejlődés is, mert a játék fele előtt elértem a max szintet. Milyen jó is, hogy a 60 szint csak New Game+ során érhető el! Ilyen az, amikor páviánok felelősek a balance-ért.

A kimaxolást amúgy a mellékküldetéseket kedvelő, karaktert a lehető legjobban kijátszó beállítottságom mellett az is indukálta, hogy ugye nem tudhattam, milyen jutalom jár értük, illetve az átvihető mentés érintik-e. Akart a fene lemaradnia ME2-ben valami érdekességről.
  • Evoluti0N
    De legalább nem arról szól (majdnem) minden küldi, hogy egy csőben végigmenve mindenkit le kell lőni. (lásd: 2. rész) A Mako-s részek ellenére nekem az első rész a kedvencem.