311803
-
Számodra? Soha. Nem publikus-streames a box-konf. -
Nekem se. És? Azt mondod hazudnak? ;) -
Az nem baj de mindenki boxot fog venni, mert arra jön a 4-12 óra alatt úthengeres motort építünk egy ótós műhelyben :D -
De Ő nem játékos, hanem 'xboxos' ... érted ... nem a játékok számítanak ... ja, és az 'xboxosság' egyenlő a 'playstation hater'-el is :D -
Akkor elnézést a félreértelmezésért!
Szex és NewYorkot nézet velem az asszony, betompultam xD -
??? Nem mondtam, hogy az Xbox bullshit. Azt írtam, hogy a szövegük bullshit, amivel el akarják adni a kacatjaikat. Akár Microsoft, akár Sony, akár EA, akár bárki más! -
Xboxos vagyok, számomra a Sony a bullshit....evvan :D -
Nem tudom. De amúgy ennyire hiányzik a bullshit marketing szövegük az Xbox 1-el kapcsolatban?
Vagy Halo 5,6,7 és a Halo sorozat érdekel (amit Sztivön Szpilberg rendez)? -
Azért csúnya hogy ekkora játékokok, értéktelenek lettek....
Microsoft konferencia mikor lesz? -
Ez volt a cél. :D
Ez háttér, nem névjegykártya. :D
NEM banner... -
Gondoltam. :D -
Ja de kb most már osztogatni se lehet mert senkinek nem kell már
-
Bocsi de ez olyan zsufolt, hogy megfájdult töle a szemem :D -
sanya200 #149244 Amúgy nincs belőle gond ha osztogatja vki a humbles kódokat.Mert nekem csak 2 kellett belőle a többi megvan. -
Zóanagyvarázsló #149243 Remélem "NEM TÚL CSICSÁS" :D
Nyugi, nekem csak a bazári szó jutott eszembe róla. -
Bocsi. A két új EA cím, a Crysis 4 és a Dead Space 4 kimaradt a listából. -
Miért len ne durva?
Marketing az egész.Ha nem tejelnének jók ezek a cimek már az első rész után nem jött volna több rész belőlük.
Amíg viszik mint a cukrot minek agyaljanak feleslegesen új dolgon.Arra majd ráérnek akkor ,ha valaha lecsengenek ezek a nevek!
-
Csináltam magamnak egy hátteret az asztalra.
Sony állt a középpontban, még az ellenkező oldalnak is csinálok később egyet, ebben összefoglaltam a 3 játékot, ami nekem tetszik a platformon.
Remélem "NEM TÚL CSICSÁS" :D
Playstation 3 háttér ( God of War 3 + Uncharted 3 + The Last of Us)
Bocs a vizjelért de magamnak csináltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért az durva, hogy 0uj ötlet mindegyik folytatás. -
Amúgy holnap 16 órakor EA konferencia (GamesCom).
19 órakor pedig jön a Sony.
EA részéről:
Battlefield 4
Fifa 14
NFS The Rivals
The Sims 4
Dragon Age 4
Mass Effect 4
Bullshit lista 4
Star Wars Battlefront 4
Mirrors Edge 4
Csupa rókabőr 4
Origin termékaktiválás és letöltések javítása 4
Szóval érdemes lesz nézni őket! -
Rengeteg panaszt olvastam ezzel kapcsolatban, de nekem simán lejött (jó, sok idő volt, de nem szakadt, nem akadt, nem kellett újraindítani a klienst). Lehet hogy sávszéllel is kapcsolatban van? (mert nekem gyors van, 30/5) -
Nekem most sem volt gondom az originnel, leszámítva az első napot amikor nem működött az aktiválás de sebesség vagy egyéb gond nem volt. -
:D
egyébként most látszik nagyon, hogy miért is volt eddig referencia sebességben az origin (azaz mindenkinél mindig maxon jöttek a játékok)
SENKI SE HASZNÁLTA!! :D
ahogy kapott terhelést, kb az alapvető funkciók se mennek ... steamen tény, h nem jön be a store nagy akciozáskor, de nekem pl a letöltésekkel sose volt ilyen macera.
!!! --- Ezzel nem azt mondom, hogy az EA rossz, hiszen a bundlijuk miatt most 3 hónapig nem tehetek ilyet :D --- !!! -
ricsa008 #149234 nekem 20 perc alatt 10% :D remélem tarta a tempót... -
:P -
Én 3 napig töltöttem szal csak türelem :D -
14 óra alatt 21%ban jött le a BF3 Originen. Ilyen világ szemetét még nem láttam...... -
Már törölték is. -
Amúgy akciós a Remember Me is. Csak úgy csöndben kapott megint 40%-os kedvezményt! 24 euró így a játék!
Illetve a Games of Thrones játék is kapott 75%-os kedvezményt, de az nem embernek való. -
"Registered: 58 minutes ago"
Seems legit...
Köszi azért, mert én is jelentkeztem még gyorsan
-
COD Ghosts 2 Példány Sgifts -
Dead Space 3-ra igényt tartanék! Ha tényleg nem kell :) -
darkling #149225 Games from Paris steam sale -
Kb a 100. Crysis 2 maxot se nyertem meg a steamgiftsen ezért kénytelen vagyon csak ezért megvenni ismét a humbe bundle-t.Mindig csak ezek a költekezések 
Tehát a Cryis 2 maxon kívül (steam-es kód kell nekem) a többi cuccra lehet jelentkezik akinek kell a többi. [$1 -os pakkot veszem] -
steamen, originen és uplayen is látszik :P -
Nekem is az elsö a kedvencem arra még legalább rálehet mondani, hogy rpg a többire már nem nagyon. -
boxon nem olyan szar, bár az utolsó pár hónapban ott sem működik valami jól :( -
Zóanagyvarázsló #149220 De csak azért, mert a csövet is kispórolták belőle :) -
Zóanagyvarázsló #149219 Nekem 57 óra volt a ME1 kimaxolása (a két DLC-vel, a PS elég gagyi, de az gyakorlatilag nem BioWare), de nem csupán borzasztók a mellékküldetések, de velük borul a fejlődés is, mert a játék fele előtt elértem a max szintet. Milyen jó is, hogy a 60 szint csak New Game+ során érhető el! Ilyen az, amikor páviánok felelősek a balance-ért.
A kimaxolást amúgy a mellékküldetéseket kedvelő, karaktert a lehető legjobban kijátszó beállítottságom mellett az is indukálta, hogy ugye nem tudhattam, milyen jutalom jár értük, illetve az átvihető mentés érintik-e. Akart a fene lemaradnia ME2-ben valami érdekességről. -
Evoluti0N #149218 De legalább nem arról szól (majdnem) minden küldi, hogy egy csőben végigmenve mindenkit le kell lőni. (lásd: 2. rész) A Mako-s részek ellenére nekem az első rész a kedvencem.