311803
-
Hája
meg addig élvezzétek ki a megvett játékokat. :D
-
Dragon Age Inquisition grafikailag jó lesz (örö bódottá, ha Morrigan így fog kinézni), viszont kérdés, hogy mekkora ára lesz ennek a látványnak. Nem is a gépigény, hanem a játékmenet szempontjából. Frostbite motor miatt szerintem eléggé fapados lesz a játék. Olyan egyszerűsítésekkel, vagy még egyszerűbb megoldásokkal, mint ami a második részben volt. Főként a harcrendszerre gondolok. Az Alfa verzió alapján ugyanaz eddig, mint a második rész, csak látványosabbak a harcok...
Viszont ez így kár, mert teljesen elvetették az Origin harcrendszerét (ami a régi és IGAZI RPG játékokra emlékezteti az embert). Bár lehet, hogy az túl bonyolult az újonc játékosoknak, emiatt egyszerűsíteni kell, hogy nagyobb tömeget (több pénzt) lehessen megmozgatni vele. -
Persze. A játék szerves része a Live, nem olyan egyszerű kigyomlálni. -
Addig csak végigjátszom az összes Games for Windows Live-os játékomat, mondjuk kimaxolva, és szépen készítek képlopásokat a dologról és kész.
Ha migrálják a dolgokat STEAM-re, akkor nincs baj - Batman esetében próbálkoztak (eddig sikertelenül). -
Kb 3 perc megírni egy "ne induljon a foslive" parancsot.A többit a steam lerendezi.
-
Most elképzeltem, hogy a kiadók ezeréves játékokra pénzt költenek, hogy pecseljék... és felröhögtem ! :D -
A legtöbb ilyen amit felsoroltál pl steam-es szóval semmi nem lesz ugyanúgy megy majd mind! -
Legrosszabb esetben offline lesz a profilod és nem kapsz acsikat. HA multiznál is ... nos, az nem fog menni. -
De legalább 2014 julius 1.-ig látszanak az acsik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:((( -
ratgab #149288 Multi, achievement funkció mind a live köré van építve ezekben a játékokban. Kíváncsi leszek ezeket hogy oldják majd meg. -
Patchről nem hallott senki?
Nem kell parázni menni fognak csak annyi hogy szerintem el fog tűnni a liveos körités bejelentkezés minden! -
ratgab #149286 Csak párat említettem a teljesség igénye nélkül. Hát jah, az lesz.
De várjál. Nincs olyan crack tudtommal GfWL játékra, ami kikerülné a kliens használatát. Mondjuk ha nem mehet onlány, akkor futhat, de hát basszus. Eredetivel warezolni rulez. -
Akkor azokkal nem lehet majd játszani. Amúgy a Dirt 2 és Dirt 3 is ilyen nem? Meg a Forma 1 játékok...
Kellett nekünk eredeti játékot venni! Csak a szívás van vele. Éjjen a wrz.
-
Nem, hanem törlődnek a profilodból ba+. :D -
ratgab #149283 "A Games for Windows Live 2014. július 1-én megszűnik" Ez azért elég egyértelmű. Tehát az ingame lofasz is megszűnik. De akkor mi lesz a korábbi játékokkal? Jön a javítás ami kiveszi a GfWL-ből őket? -
még mindig csábítóbb a Sony és a Drive Club :D -
Inkább veszek PS4-et utálom a Fifa-t. -
Hát igen, én gyanítom, hogy az ingém lofasz megmarad, csak a marketplaca része tűnik el, nem lehet majd ott vásárolni semmit. -
Ingyen Fifa 14 minden xbox one mellé -
Én még mindig ezeken a köcsögökön röhögök... persze, meg lehet nyerni a lineáris, sztorialapú játékot, ami igazából csak elsőre üt, de előtte meg kell nézni a játékból minden egyes percet. Egy kis nézettségért bármire képeseke... ja, hogy ez szar a játékosoknak? Őket nem érdekli. -
ratgab #149277 Kérdés: A GfWL játékok ezentúl nem lesznek futtathatóak vagy mi lesz? Köztük van jó pár cím, amit azért jó lenne még játszani.
Fable 3, GTA4, Batman Arkham Asylum, Arkham city, W40k 2 és kieg... Ezekkel mi lesz? -
Én is ne aggódj :) -
Megszűnik a Games for Windows Live
Hét évvel indulása után végleg búcsút mondhatunk a Microsoft nem túl szerethető szolgáltatásának.
Tegnap beszámoltunk arról, hogy a Batman: Arkham Origins PC-s verziója a korábbi két epizóddal ellentétben már nem használja a Games for Windows Live nyújtotta szolgáltatásokat, helyette a Rocksteady is Steamre vált.
A döntés hátterében azonban nem pusztán a játékosok negatív visszajelzései állnak. Az Age of Empires Online Xbox támogatási oldalán a következő, azóta már eltávolított felirat állt: „A Games for Windows Live 2014. július 1-én megszűnik. Ugyan elérhető a Steamen, az Age of Empires Online a Games for Windows Live szolgáltatás funkcióit igényli. Ezen funkciók továbbra is élvezhetőek, mivel a szolgáltatás 100%-ig működőképes marad 2014. július 1-ig, amikor lekapcsolódnak a szerverek.”
Az Xbox.com-on található Games for Windows Live PC Marketplace bezárására augusztus 22-én, azaz most csütörtökön kerül sor, ezt a Microsoft külön közleményben tudatta. Nem tudjuk, végül miért távolították el az üzenetet az AoE Online adatlapjáról, de valódiságát a múlt eseményeinek fényében teljes mértékben el tudjuk hinni. Hogy mi lesz a szolgáltatást használó játékok sorsa, azt a hivatalos közlemény megérkezéséig nem fogjuk biztosra tudni, de reméljük, hogy előbb-utóbb mindegyik átáll a Steamre.
Odabasz.
-
ratgab #149274 Jöhet a kő, de ezt én megnézem. -
LOl most néztem facebookon van pc-re a telefonos Shadowgun game (igaz csak netes egymás ellen).
Nemtudom miből tartott volna az egész single-t kiadni nekik nem facebookra ilyen 3-4 dollárért steam-en pl.
Ennél sokkal okádékabb játékokat is kiadnak.
Egész jól lehet vele játszani.
-

Félszavakból is megértelek. :D -
Tudom NoWarez de aki még most nem tud befektetni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saints Row IV Commander in Chief Edition-P2PGAMES 7,5GB -
Majdnem csináltam nektem egy beszélős videót a 7days to die-ból, kinect lett volna a mikrofon, de halk lett a hangom nem lehet érteni, uhhogy off :D -
Ne haragudj, de , hááééé... öööö.... -
Így hogy megemlítetted, leszedem és kipróbálom. :) -
Pontosan. Nem utálom a Playstation-t, csak azt ha pses egekig lenézi a boxost mert a ps a tökéletes a box a szemét. Egy ps fan,user többre tartja magát. És nne mondjátok hogy nincsenek sokan. Mert vannak. Detto ájfón és android matyik. -
Jah itt kapsz egy rakás üres terepet aztán uccu neki :) Terep2 Mako Edition Deluxe
Akkor már inkább mászkálok csőben. ME2 bolygóra leszállós küldijei egyszerűek mint a faék, de legalább teljesen különbözőek a bolygók. A ME2-t mindig kimaxolom.
Ha meg a ME1-ből kivonjuk a planet rallizást ugyan úgy cső játék. -
A Ravagednek milyen lett a coop Zombis kampánya/pályája? Valaki próbálta?
http://store.steampowered.com/app/96300/?snr=1_7_15__13 -
Melyik első? 1 orája az első vagy most? :D
Csak viccelek, jah értem. -
Idióták. Az első komment velősen megmondja a véleményem. -
Shadow of the Eternals élő bemutatósdi a Twitch-en, több órás, több részre bontva ... gondolom marketingelik, me kell a lééééééé :D -
Pont a TrackMania2 Valley-t nem árazták le, pedig vittem volna :( -
Kiadják azt, csak nem élőben ... lehet kicsit megvágják előtte, meg alátesznek egy kis sitcom közönség ovációt :D -
Szerintem senki nem vitatja, hogy az Origin ... öö ... szóval, hogy nem olyan jó, mint a Steam.
Persze 2004-ben a tíz ujjunkat megnyaltuk volna ilyen DD kliens után! -
Ez a Steam vs Origin már már olyan méreteket ölt, mint az XBox vs PS :D :D